JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ποιος πήρε την πίττα που δεν κατάφερα να φάω? 4 κομμάτια χώρεσα στην μικρή μου κοιλίτσα..!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Τα παπούδια από ότι βλέπετε έφυγαν πρώτα καθότι έπρεπε να πιούν και τα χάπια τους ! Πρώτος έφυγα εγώ και μάλιστα χωρίς να χαιρετήσω πολλά παιδιά. Σόρρυ μάγκες αλλά ήμουνα ψιλο-χάλια και επικρατούσε και πανικός... Ένα μπράβο και από μένα στους διοργανωτές, όλα ήταν άψογα (παρά το άγχος τους ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Επιστροφή και για μένα. Ωραίο μαγαζάκι ρε σεις, στα υπόψιν. Καλά τα είπαμε, καλά τα ήπιαμε, άντε και του χρόνου. Ποιός ξυπνάει το πρωί ρε πστ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Καλη Χρονια σε ολους! Υγεια και πολλες χαρες να εχουμε! Ελπιζω να περασατε ολοι ωραια, εγω για να πω την αληθεια μου δε καταλαβα και πολλα....δυστιχως δε καταφερα να μιλησω με αρκετους, αλλα και με αρκετους που μιλησα η συζητηση σταματουσε στην μεση απο το πουθενα.......sorry guys.. Χαρηκα πολυ που ειδα και γνωρισα νεα ατομα, χαρηκα πολυ που ειδα καποιες παλιες φατσες και ειχα καιρο να τις δω, τελος να πω πως η Βικυ μας τα πηρε ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :D Τα δωρα τελικα εγιναν 8, προστεθηκαν αλλα δυο απο το Zoo και συν ενα απο τον Dirty Harry . Οι τυχεροι ας πουν αυτοι ποιοι ηταν... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Σας ευχαριστουμε που ηρθατε παιδες... ευχομαστε να περασατε καλα και να μην υπηρξε καποιο παραπονο απο καποιον. Αν υπηρξε παλι θα ηθελα να το ακουσω, εστω με πμ, για να γινουμε καλυτεροι :) 51 ατομα ειμασταν σημερα. 5 οι τυχεροι που κερδισαν απο ενα δωρο. :) Και 1 που τιναξε την μπανγκα στον αερα Tα δυο πρωτα (μπλουζακι και γαντια thror) τα κερδιζε αυτος που εβρισκε το φλουρι. Τα υπολοιπα δωθηκαν μεσω κληρωσης.Μπλουζακι myBike --->Βικυ, η κοπελα του LavazutraΓαντια THOR ----> Bικυ, η κοπελα του Lavazutra , προσφορα του paddock512 ( DirtyHarry)Moντελακι Ducati ----> Fasarias, Προσφορα του paddock512 (DirtyHArry)Θηκη I-Phone ----> Moustardas, προσφορα απο το μελος JimKarvoΜπυροσωληνας ---->Βικυ (παλι), προσφορα απο το καταστημα Zoo 1 Μπουκαλι κρασι Λαντιδη ---> Κostasmotolover, προσφορα απο το καταστημα Zoo1 κανατα με 17αρα επετιακη μπυρα, ---> nikolakiss, προσφορα απο το καταστημα Z oo1 Μπουκαλι κρασι για 2 ατομα σε latin party --->angefold, προσφορα του καταστηματος occasions της Depy και vagelis- Και του χρονου παιδια και παντα τυχη να εχετε Πολυ το τρεξιμο, σημερα ειδικα. Αλεξη και Θανο, Θανο και Αλεξη, σας ευχαριστω για ολα παιδες :) Καναμε ο,τι καλυτερο μπορουσαμε, ελπιζουμε να περαστε καλα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραία ήταν! Πολλής κόσμος νέεοι και παλιοί καλά τα περάσαμε. Λοιπόν την Κ.Δευτέρα θέλω κλήρωση Εντουρο θώρακα, το Πάσχα θέλω κλήρωση Εντουρομπότες και την Πρωτομαγια Εντουροκράνος. Μην κάνετε τον κόπο να λάβετε μέρος θα εχω φέρει την Βίκυ, Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια, πραγματικά ήταν σούπερ φέτο(ς) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον lavazutra 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα παπούδια από ότι βλέπετε έφυγαν πρώτα καθότι έπρεπε να πιούν και τα χάπια τους ! Και πρωτο παππουδι η αφεντομουτσουναρα μου. Και απο εμενα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που φτιαξανε αυτη την ωραια συναντηση για να γιορτασουμε τον ερχομο του καινουριου ετους με την κοπη της ωραιοτατης και γευστικοτερης πιτουλας.Η παρεα πολυ ομορφη με εκπληξεις Γιωργος (XX1100) χαρηκα πολυ που σε ειδα φιλε μετα απο τοσο καιρο (τους αλλους τους ειχα δει μην κλαιετε ) Η συζητηση μαζι σου ειναι παντα επικοδομητικη.Σαν του Σαββα ενα πραγμα! Και του χρονου παιδια καλα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους μας! Υ.Γ Αν ακουει ο κος Κωστας ο "μετεωρολογος" δεν επιανε ρε φιλε ο διακοπτης και δεν σταματουσε με τιποτα Δοκιμασα αλλα μπααα...τζιφος!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Μπραβο ρε παιδια,αντε και του χρονου με το καλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ....έχετε όλοι κινητά παλιά ε? Ουτε μία φωτό ε ? :hunter: :hunter: :hunter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Συγχαρητήρια κι από τον απουσιολόγο :vv: σε όλους όσους έτρεξαν για την οργάνωση - και τα πήγαν πολύ καλά - καθώς και για τις προσφορές των παιδιών. Παιδιά, οι πίτες super, καιρό είχα να φάω τόσο νόστιμες βασιλόπιτες. Συνήθως είναι ψιλομάπα. Δεν πήρα πρέφα έγκαιρα ότι μπορεί ο καθένας να προσφέρει κι ένα δωράκι.... ωραία ιδέα και στα υπόψιν για του χρόνου. Έχω σκεφτεί και τί δώρο θα προσφέρω. Αν και χαμός στο μαγαζί (τόσο κόσμο ούτε πρωτοχρονιά δε θά 'χανε πιστεύω), ωραίο το κλίμα και φρόντισα να γυρίσω από τραπέζι σε τραπέζι να γνωριστούμε με όσους δεν, και να τα ξαναπούμε με γνωστές φυσιογνωμίες. Και του χρόνου με υγεία και με τσιμεντομένους τους 300 μπας και δούμε χαρά στα ντεπόζιτά μας. Δεν μπόρεσα να έρθω δυστυχώς παιδες καλά να περάσετε. Από το πρωί στους δρόμους πριν μια ώρα μαζεύτηκα, δεν είχα το κουράγιο για κάτι πάρα πάνω. Καμιά φωτο να δούμε και εμείς οι απόκληροι μην αμελήσετε Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Όλο το mb εκεί κι ο Θωμάς απών!!!!! Τί να πω? καλα ειμαι στην καρακοσμαρα μου... το ξεχασα!! μπραβο στους τυχερους... καλη χρονια να εχουμε ολοι!! Ουτε εγω μπορω ρε γαμωτο...... Καλα να περασετε ολοι παιδια...... Εσείς οι 2, 10ήμερο ban. :P Ποιος πήρε την πίττα που δεν κατάφερα να φάω? 4 κομμάτια χώρεσα στην μικρή μου κοιλίτσα..!!! Κανόνισε να μας λες μετά "μαζί τα φάγαμε". :lol: Ωραία ήταν! Πολλής κόσμος νέεοι και παλιοί καλά τα περάσαμε. Λοιπόν την Κ.Δευτέρα θέλω κλήρωση Εντουρο θώρακα, το Πάσχα θέλω κλήρωση Εντουρομπότες και την Πρωτομαγια Εντουροκράνος. Βολέψου μ' ένα Εντουροκυλοτάκι και σκάσε. Μην κάνετε τον κόπο να λάβετε μέρος θα εχω φέρει την Βίκυ, Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια, πραγματικά ήταν σούπερ φέτο(ς) Δε σου τά 'πανε καλά. Την επόμενη φορά η δικιά σου θα φάει πόρτα, δε θα την αφήσουμε να μπει γιατί απλά δε συμφέρει ρε παιδάκι μου. Αυτός ο Jimijo που τράβηξε καμμιά 100στή φωτογραφίες, αγνοείται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Καλημέρα παιδάκια, άντε και του χρόνου!!! 2 ερωτήσεις: Κρύο έκανε καθόλου, πόσοι πήγαν με μηχανή και πόσοι με τουτού; Ο ΦΡΟΥΚ ήρθε; Προλάβατε να πιείτε καθόλου μπύρα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Με το μηχανάκι κανονικά ! Δεν κρυώνουμε λέμε........................................................................... έχουμε το υποδόριο φαλαινίσιο λίπος που μας κρατά ζεστούς ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ....... οι πίτες super, καιρό είχα να φάω τόσο νόστιμες βασιλόπιτες. Συνήθως είναι ψιλομάπα. Βρε αχαριστοι, ξεχασατε να αναφερετε οτι η μια η βασιλοπιτα(αυτη με τη λευκη σοκολατα) ηταν μια ευγενικη χορηγια του Μικρου Νικολα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Βρε αχαριστοι, ξεχασατε να αναφερετε οτι η μια η βασιλοπιτα(αυτη με τη λευκη σοκολατα) ηταν μια ευγενικη χορηγια του Μικρου Νικολα....... Φάγαμε από αυτή βρε και δεν το θυμάμαι? Θα πάω σε κέντρο μνήμης ! Πλάκα κάνω φυσικά. Εύγε Νικόλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Βρε αχαριστοι, ξεχασατε να αναφερετε οτι η μια η βασιλοπιτα(αυτη με τη λευκη σοκολατα) ηταν μια ευγενικη χορηγια του Μικρου Νικολα....... Και εδω να συμπληρωσω πως σημερα μαζι με τον καφε εφαγα 2 κομματακια.... :D Το φλουρι εν το μεταξυ αυτης της πιτας το κερδισε ο αλαρμιος...χαχαχαχαχαχαχαχαχα...... Σας ευχαριστουμε Νικολα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Βρε αχαριστοι, ξεχασατε να αναφερετε οτι η μια η βασιλοπιτα(αυτη με τη λευκη σοκολατα) ηταν μια ευγενικη χορηγια του Μικρου Νικολα....... Μπράβο μικρέ Νικόλα. Είσαι τριμέγιστος τελικά. :vv: Άντε, αργεί αυτό το φωτορεπορτάζζζζζ? Τζίμη, θα σε πλακώσω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 τελικά δεν μπόρεσα να έρθω.. σπασανε τα ρολα στο μαγαζί την κυριακή και μου εφαγε ολη την κυριακη και 450 ευρα...! :( tesp next time Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Το φλουρι εν το μεταξυ αυτης της πιτας το κερδισε ο αλαρμιος...χαχαχαχαχαχαχαχαχα...... Σας ευχαριστουμε Νικολα!!!!!! Ο Στεφανος δεν δεχτηκε κερασμα μπυρας για τα ευρετρα, ειναι που ειναι κουλαδι αμα επινε κιολας λιγο παραπανω......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Τελικά τα κατάφερα και ήρθα και εγώ. Βουρ από την εκδρομή για πίτα. Μπράβο παίδες. Να'μαστε γεροί και του χρόνου, με ασφαλή χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι. Καλή μοτοσικλετιστηκή χρονιά να έχουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 καλημερα κ απο εμενα! Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα (οσους γνωρισα γτ γινοταν και ψιλο χαμος) απο κοντα....πολυ καλο το κλημα και γενικα η παρεα δειχνει Super!!! Να ειμαστε ολοι καλα ...αντε και του χρονου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 να ειστε καλα και του χρονου! ο τυχερος που του επεσε το φλουρι τι δωρακι πηρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 να ειστε καλα και του χρονου! ο τυχερος που του επεσε το φλουρι τι δωρακι πηρε? ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ :D Παν-μεγιστος! Τα μπιστολιασε ολα η βικυ!λαβαζουτρα σε κανα atm να πατε μπας και κοκομπλοκαρει και αρχισει να φτυνει 50ευρα! Μα τετοια ρεντα? χαχαχαχ και του χρονου και να ειστε ολοι καλα! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Τα μπιστολιασε ολα η βικυ!λαβαζουτρα σε κανα atm να πατε μπας και κοκομπλοκαρει και αρχισει να φτυνει 50ευρα! Μα τετοια ρεντα? χαχαχαχ και του χρονου και να ειστε ολοι καλα! :mB_kalo_e: Για τα επόμενα 3 χρόνια αποκλείεται από τις κοπές πίτας του mb....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δε μπορεσα να ερθω και εγω αλλα ηταν λογος υγειας συγγενικου προσωπου...και δε μιλαμε για βηχα η πυρετο....καποια αλλη φορα σε καποια συναντηση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες