kkoletsis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2014 Μην περιμένεις μεγάλη διαφορά, τόσο πιάνει, άντε να σου πάει και 120 σε ελαφριά κατηφόρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kdkef 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2014 Παιδιά καλησπέρα. Έχω κι εγώ ενα crpton x του 2011. Σήμερα μου παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόβλημα. Το βάζω μπροστά, κρατάει ψηλές στροφές και μετά από δευτερόλεπτα αρχίζει και ανεβοκατεβάζει στροφές μόνο του χωρίς να του πατάω γκάζι, τίποτα... Απλά μαρσάρει μόνο του με σταθερό ρυθμό. Δεν μπερδεύει στα χαμηλά και στο δρόμο πάει κανονικά απλά σαν να έχεις το γκάζι ελαφρά πατημένο. Υπάρχει κάποιος που το έχει συναντήσει ποτέ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kdkef 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Γεια σας και πάλι. Το θέμα το έλυσα..Ήταν η βαλβίδα του ρελαντί. Πιθανόν από κακής ποιότητας βενζίνη, η βλαβίδα έκανε ό,τι ήθελα. Την καθάρισα με καθαριστικό καρμπυρατερ και άδειασα την βενζίνη από το ρεζερβουάρ.Τώρα όλα κομπλε με το ''φιλαράκι'' μου Η βενζίνη που έβγαλα ούτε καν μπορούσε να εξατμιστεί και το χρώμα της ούτε καν πλησίαζε της αμόλυβδης. Πολύ προσοχή στα καύσιμα παιδιά... Να προσπαθείτε να βάζετε από στάντα βενζινάδικα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νίκος CryptonX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Γειά σας και πάλι παιδιά..έχω το Yamaha Crypton X και το πρόβλημα με την τελική λύθηκε δεν ήταν τίποτα..το μοτέρ έπρεπε να ανοίξει περισσότερο...τώρα όμως έχω ένα άλλο πρόβλημα...μόλις το πατήσω λίγο και ξεπεράσω τα 100 χλμ/ωρα το μηχανάκι αρχίζει και τρελαίνεται και με πέρνει πέρα δώθε..το τιμόνι δεν είναι σταθερό και με πηγαίνει δεξιά-αριστερά..τι λέτε να παίζει εδώ ?? απαντήστε μου όποιος ξέρει σας παρακαλώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Ειδες που σου ειχα πει οτι θα ανοιξει το μοτερ? ;) ισως η ζαντα ειναι στραβη ισως καποια ακτινα Αν εχεις μικρου προφιλ λαστιχο και αλλαγμενο δισκοφρενο με μεγαλυτερο μπορει να φταει αυτο Μπορει απο ακομα και στατικη πτωση να στραβωσε ελαχιστα το τιμονι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νίκος CryptonX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) εχω braking δισκοπλακα και λαστιχα michelin pilot street..Αλλα απ'οτι μου φαινεται το τιμονι εχει στραβωσει...λογικα λογω μιας πτωσης που ειχα προσφατα...πως μπορω να το φτιαξω ? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2014 από τον Νίκος CryptonX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2014 Δεν ξερω πως μπορεις να το φτιαξει ...Πας σε μαστορα και στο διορθωνει η αγοραζεις καινουριο..Θα σου απαντησουν και πιο εμπειροι..παντως μην το αφησεις ειναι θεμα ασφαλεις Βεβαια αν χεις κανα διαρακι λαστιχο μην αναρωτιεσαι γιατι τραβαει δεξια (αν σε τραβαει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radez7 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 ποσο κανει ενα καλο crypton r η x(δεν εχω θεμα ποιον απο τα δυο) αλλα καλο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2014 r του 2000 καλο με λιγοτερο απο 800 r του 2007 καπου στα 1000-900 x απο 1600+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣπύροςCryptonX 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2014 Καλησπέρα και καλός σας βρήκα. Είμαι και εγώ κάτοχος ενός crypton και επειδή το έχω πολλά χρόνια (από το 2009) και έχω κάνει και πολλά χλμ 70.000 νομίζω ότι μπορώ να απαντήσω σε διάφορες ερωτήσεις σας. Βέβαια θα κάνω και εγώ μερικές, όχι μόνο να δίνω αλλά και να παίρνω. Λοιπόν τα δικά μου συμπεράσματα είναι τα εξής, στην αρχή άλλαζα (μόνος μου πάντα) κάθε 8000 χλμ φίλτρο λαδιού και μπουζί αλλά τελικά ήταν βλακεία, κάθε 12000 είναι μια χαρά. Από λάδια μετά τις 30000 βάζω κάτι της πλάκας από γνωστό σούπερ μάρκετ και τα αλλάζω κάθε 4000 χλμ. δεν μου καίει στάλα. Οι μετακινήσεις μου είναι γενικά εκτός Αθηνών αλλά κάνω 1200 περίπου χλμ τον μήνα. Το ρεζερβουάρ το άφηνα μέχρι να μην έχει στάλα βενζίνη μέσα για να παίρνει 5 ευρω, τότε τώρα ευτυχώς όχι, δεν είχα κανένα πρόβλημα με την τρόμπα αν και μου έλεγαν ότι θα πάθω πρόβλημα, πάντως έχω ακούσει και εγώ άλλους που είχαν πρόβλημα άρα μάλλον ήταν από τον κατασκευαστεί και ας βγήκε στα 20 30 χιλιάδες χλμ. σε αυτούς. Όσο για το άνοιγμα του κινητήρα το είδα μετά τις 40 45 χιλιάδες, εκεί είχε πραγματικά διαφορά, εδώ πρέπει να πω ότι το μηχανάκι είναι εντελώς μαμά, ούτε πλαϊνό σταντ δεν του έχω βάλει. Τα φώτα στα ταμπλό μετά τις 55000 καήκανε και φυσικά δεν τα έχω αλλάξει. Επειδή δεν έχει διακόπτη για να μην έχει φώτα την ημέρα και είχα βαρεθεί να χρυσοπληρώνω για λάμπες, είχα την ημέρα τους προβολείς ανοιχτούς και σύντομα κάηκαν βέβαια αλλά τώρα βάζω τα κανονικά φώτα μόνο τα βράδια, θα ήθελα να είχε βέβαια καλύτερα φώτα. Επίσης μερικές φορές το να κατεβάσεις είναι λίγο δύσκολο και θέλει δύναμη. Ρύθμιση βαλβίδων δεν έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω το αν θα το πάω στον μάστορα θα είναι καλύτερα ή θα μου το χαλάσει. Η κατανάλωση που του κάνω είναι 1,8 λίτρα στα 100χλμ επιβεβαιωμένη αλλά μετά από τόσα χλμ πάω εντελώς σιγά και μαλακά και ρολάρω πατώντας τις ταχύτητες για να αποσυμπλέξει και έτσι με νεκρό τσουλώ μέχρι το φανάρι. Μου έχουν πει ότι αν δεν ακούσω αλλαγή θορύβου στην εξάτμιση ή δεν δω αύξηση στην κατανάλωση οι βαλβίδες είναι εντάξει, άραγε ισχύει; Αυτά είναι οι δικές μου εμπειρίες και συνήθειες στο παπί, δεν ξέρω αν είναι σωστές ή όχι απλά έγραψα το τι ακριβώς κάνω για να έχουμε να κουβεντιάζουμε. Α, ναι τα αμορτισέρ δεν είναι και τα καλύτερα του, μου φαίνονται πολύ μαλακά, είμαι 80 κιλά. Όσο για την αστάθεια που ειπώθηκε στην μπροστινή ρόδα μου συμβαίνει και εμένα μετά τα 110 όταν σπανίως το πάω αλλά όχι πάντα, νομίζω ότι είναι συντονισμός και εξαρτάται από το που - πως φυσά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man8os 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2015 καλησπερα σε ολους.επειδη δεν ξερω που κ ποιον να ρωτησω το κανω εδω.γνωριζει κανεις τι θα γινει με το crypton x απο το 2016 που γινεται υποχρεωτικο το ABS απο 125 κυβικα κ πανω σε ολα τα δικυκλα.δεν ειμαι κατοχος,απλα επειδη ειμαι στην σκεψη αγορας παπιου θα ηταν ωραια η ιδεα παπι με ABS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 ποιος λεει οτι θα γινει υποχρεοτικο το abs σε παπι? εδω δεν εχουν 1000αρια ss (οχι οτι ειναι κακο που δεν εχουν) θα βαλουν σε παπι? μαλλον για ραδιοαρβυλα καφετεριας ακουγεται αυτο τυπε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 The EU parliament has voted in favour of mandatory ABS for new motorcycles over 125cc from 2016. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man8os 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2015 Υποχρεωτικό θα γίνει σίγουρα.έχει ψηφιστεί ήδη.άπλα ρωταω αν γνωρίζει κάνεις η αν έχει διαβάσει πουθενά για το yamaha crypton x τι θα γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagos881 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Καλησπέρα σας. Είμαι νέο μέλος αν και παρακολουθώ συχνά πολλά ενδιαφέροντα ποστ εδώ μέσα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν και δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και κάπου αλλού. Σχετικά με το αν λόγω της υποχρέωσης για abs από το 2017 σε δίκυκλα άνω των 125 κ.ε., σχετικά και με την ερώτηση του man8os. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να βγει σύντομα καινούριο crypton x? Ρωτάω επειδή είμαι σε έρευνα αγοράς για ένα παπί και είναι το επικρατέστερο μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Αν αποφασίσουν να εισαγάγουν κανενα απο αυτά που υπάρχουν καιρό τώρα στη ασιατική αγορά πχ (http://www.yamaha-motor.co.id/mx-king-150/ http://www.yamaha-motor.co.id/vega-force/index.html http://www.yamaha-motor.co.id/jupiterz1/#sthash.rmlfdoqV.yAPTMfEH.dpbs ) Ωστόσο εφόσον πουλάει ακόμα τόσο καλά δεν πιστεύω να δούμε κανένα σύντομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagos881 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2016 Συμφωνώ ότι αφού πουλάει ακόμα έτσι δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Απλά ρώτησα λόγω των εξελίξεων με το υποχρεωτικό abs αν υπάρχει κάποια πληροφορία για κάποια νέα έκδοση. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stevee13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2016 Καλησπέρα παιδιά μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω Για το χ πρόσφατη άλλαξα φρένα μπροστά και νόμιζα ότι είχα Παρει γνήσια αλλά από ότι φαίνεται βγήκαν μουφατα και κάνει κάτι θόρυβους όταν ζεσταίνεται .επίσης πως θα βγάλω την μάσκα για να συμπληρώσω υγρό φρενων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stauros21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2016 Γειά σας παιδιά έχω crypton x μεταχηρισνενο το έχω πάρει. έχει τώρα 60χιλιάδες χιλιόμετρα Μια μέρα το βάζω μπρος το αφήνω να ζεστανη ξεκινάω κάνω περίπου 100 μέτρα σταματάω γιατί είχε κίνηση με 1ταχύτητα μέσα πάω μα δώσω Γκάζι και μου σβήνει δίνω μετά μίζα και δεν περνει αλλά μετά από χίλια ζόρια πειρε με μίζα αυτό μέχρι στιγμής μου το έχει κάνει 2φορές αλλά σε διαφορετικές μέρες ξέρετε τι είναι ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2016 Καλησπέρα παιδιά μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω Για το χ πρόσφατη άλλαξα φρένα μπροστά και νόμιζα ότι είχα Παρει γνήσια αλλά από ότι φαίνεται βγήκαν μουφατα και κάνει κάτι θόρυβους όταν ζεσταίνεται .επίσης πως θα βγάλω την μάσκα για να συμπληρώσω υγρό φρενων?Γεια σου φιλαρακι..εβαλες μουφα τακακια η εχεις στραβο δισκο...τι θορυβος ειναι αυτος? Σφυριγμα, γρατζουνισμα?Γειά σας παιδιά έχω crypton x μεταχηρισνενο το έχω πάρει. έχει τώρα 60χιλιάδες χιλιόμετρα Μια μέρα το βάζω μπρος το αφήνω να ζεστανη ξεκινάω κάνω περίπου 100 μέτρα σταματάω γιατί είχε κίνηση με 1ταχύτητα μέσα πάω μα δώσω Γκάζι και μου σβήνει δίνω μετά μίζα και δεν περνει αλλά μετά από χίλια ζόρια πειρε με μίζα αυτό μέχρι στιγμής μου το έχει κάνει 2φορές αλλά σε διαφορετικές μέρες ξέρετε τι είναι ??Στη σχολη οδηγων ειχε ενα Χ και εκανε αυτο με το που το βαζω μπρος για πρωτη φορα (δεν εδωσα με αυτο αλλα ετυχε ν το παρω να παω καπου) και το δινω 1η κοφτη δευτερα τερμα πριν κοφταρει να ξεμπουκωσει και ολα καλα....Φτανω εκει που ηθελα και μετα πηρε το παπι ενα παιδι που δεν ηξερε καλα και του εσβηνε επειδη το μπουκωσε...Θα μου πεις γιατι να μπουκωνει? Πρεπει να δουλευει και με λιγες στροφες ανετα. Το προβλημα σου (μαλλον) ειναι στο σωμα. Να πας και να δεις το μπεκ φιλε μου. Πριν απο αυτο ομως παρε ενα καθαριστικο για ιντζεξιον και βαλτο σε σωστη αναλογια με βενζινη στο ντεποζιτο μηπως συνελθει χωρις κοστος μεγαλο.Το προβλημα σου προηλθε απο κακης ποιοτητας βενζινη (ειτε αραιωμενη ειτε απο ακαθαρτες δεξαμενες) και ετσι δημιουργιται μια λασπη μεσα καιπιανει στο ντεποζιτο....με τη σειρα βουλωνει και η τρομπα και μετα περναει λιγο λιγο στο σωμα. Συνοπτικα.1. Παιρνεις ενα ειδικο υγρο2. Το γεμιζεις και αν καθαρισει καλως.Αν οχι3. Ελεγχος/καθαρισμος ρεζερβουαρ4. Ελεγχος/καθαρισμος τρομπας5. Ελεγχος/καθαρισμος σωματος.Αν μετα απο ολα αυτα σου συνεχισει το προβλημα....δεν ξερω τι να πω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stauros21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα crypton x τώρα τελευταία μου κάνει κάποιον θόρυβο μέσα που και που από τη έχω καταλάβει όταν ζεσταίνεται ακούγεται από το φυγοκεντρικο καμία φορά όταν είναι ζεστό το μοτέρ και βάλω 1ταχύτητα το μηχανάκι πηγενει μόνο του χωρίς Γκάζι φυγοκεντρικο έχω αλλάξει πριν καιρό το ελησα να δω τη παίζει η καμπάνα και οι δίσκοι είναι κομπλέ ληνω να μετά την καμπάνα του φυγοκεντρου και από την μέσα πλευρά του φυγοκεντρου της καμπάνας που έχει 3ελατηριακια στα 2είχε κοπεί μιάμιση στροφή από τα ελατηρια έβγαλα τα κομματάκια που είχαν μείνει μέσα και έβαλα πάλη τα ίδια γιατί μου είπαν πάνε σετ με την καμπάνα αυτά και δεν λέει να πάρω καινούργια καμπάνα φυγοκεντρου για 3ελατηριακια είναι και ακριβή μου είπαν.. Τέλος πάντων έβαλα τα ηδια και μου κάνει πάλη τα ίδια τελικά όντως τα ελατηρια είναι η είναι τπτ άλλο και μου είπε ένα παιδί άμα κάνει τα ηδια να βάλω συμπλεκτη και να πάει να γαμιθει!! Μήπως ξέρει κανείς ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotispetrou 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2017 (τροποποιήθηκε) Το Τ135 ενός φίλου έκαψε σε 1400 χλμ 700-750ml λάδι.Εχει συνολικά 4.400 και είναι συντηρητικός οδηγός όχι κανγκούρι. Πόσο λάδι καίνε συνήθως τα Τ135 γιατί του είπαν ότι είναι φυσιολογικό(?????????????). Απο τα 900ml σε λιγότερο απο τα μισά της αλλαγής να έχει κάψει 700-750; Αναλογικά με τα διανυθέντα χιλιόμετρα καίει παραπάνω απο δίχρονο μοτέρ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 10 , 2017 από τον panagiotispetrou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2017 Το πολυ 50-100 ml να σου κάψει σε 1400.. Τι ειναι group vag? Για να του καιει καινουργιο μηχανακι τόσο κατι θέμα έχει.. Να το τρέξει και για αντικατάσταση αν ειναι μέσα στην εγγυηση.. Γενικά να το κυνηγήσει το θέμα.. Ποιος ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να καιει τόσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotispetrou 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2017 Ο αντιπρόσωπος το είπε. Δεν θέλω να πω ποιός γιατί κάποτε ήταν φίλος φίλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2017 τα crypton x δε καινε λαδι! δε δικαιολογειται να καιει σταγονα λαδι! ειναι το πιο αξιοπιστο παπι ever. να μιλαμε για κανενα ιννοβα καρμπυρατερ το οποιο θα επρεπε να το λενε "λαδιερα" να πω ναι. η ο ιδιοκτητης ειναι καυτης (αν το εσπαγε κρυο, τοτε και λιγο καιει, ευχαριστημενος θα πρεπε να ναι), η ο αντιπροσωπος το πουλησε με προβλημα (καινουριο και να εχει προβλημα πως γινεται, μη ρωτησετε δε ξερω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες