Jump to content
ktm power

Suzuki Inazuma 250

Recommended Posts

Nαι παιδια τα μαμα λαστιχα ειναι και η μαρκα ειναι ''IRC Road Winner'' δεν τα εχω ξανακουσει αλλα απο προχειρη αναζητησει λενε οτι ειναι αρκετα αξιοπιστα.Εν παση περιπτωση ετσι κι αλλιως δεν θα αλλαζα πριν τα φαω αυτα οποτε.

Οντως ισχύει ότι είναι καλά λάστιχα, μπορεί να μην είναι τα καλύτερα αλλά είναι αξιόπιστα και στο βρεγμένο.

Αλλαξε τα όταν προβλέπεται. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάντως αντικειμενικά και χωρίς να έχω χρηματιστεί, από ομορφιά... WOLF CB1000! :P

..sorries..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια απλα να σας ενημερωσω σε μερικα θεματα περι καταναλωσης μιας και εκανα το Δευτερο ταξιδι στ Λαρισαμε στρωμενη μηχανη πλεον. Λοιπον η καταναλωση μου σε εκτος ανεβηκε στο 3,4 με στθερη ταχυτητα 105-110 χιλ./ωρα και φουλ φορτομενη μπαγαζιερα(μεχρι που φοβιθηκα μην φυγει στο δρομο). Τελικη ταχυτητα υπο αυτες τις συνθηκες και αρκετο αερα να προκαλει αντισταση 142χιλ./ωρα. Μολις το τρεξω χωρις μπαγκαζιερα θα σας πω ακριβης τελικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοτάξιδο και από εμένα και πάντα γυαλισμένο...

εμείς μέχρι τον απρίλιο θα το έχουμε(αν δεν μας κάνει την έκπληξη μέχρι τότε η TRIUMPH με το 250 που ετοιμάζει)...απλά δεν έχουμε αποφασίσει χρώμα ακόμη με τη σύζυγο ..εγώ λέω κόκκινο εκείνη μαύρο... σε λίγες μέρες θα παραγγείλω καινούρια κράνη μάλλον τα ανοιγόμενα NOLAN N91 κα μετά τα χριστούγεννα τα 2 μπουφανάκια dainese και είμαστε σχεδον κομπλέ...είπαμε πρώτα ο εξοπλισμός και μετά η μηχανούλα πακέτο με την εξάτμιση της yoshimura( η την

r-77j_mc.jpg

SMC

ή την

r-77j_ms.jpg

SMS

από την στιγμή που είδα το συγκεκριμένο μοντέλο έπαθα...και για το νησί δεν θέλω πιο πολλά κυβικά είναι ότι πρέπει...ειδικά αν βγεί και αξιόπιστο όπως το gsx 250 του 82..

πάντως προβέπω να γίνεται χαμός με τα 250αρια λόγω κρίσης αλλά και οικονομικής μετακίνησης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ριχτε και μια ματια εδω

και εδω

δεν τα παει και άσχημα...για κάποιον που δεν ψάχνεται για τρελλά γκάζια αλλά για κάτι οικονομικό στην αγορά αλλά και στην καθημερινή χρήση είναι σούπερ συν ότι είναι άνετο και για μικρό ταξιδάκι αν όχι από τα πιο άνετα...

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα ειναι φιλε μου κ αν του βαλεις κ την yosi που λες θα γραψει κ παραπανω. καπου τοσο γραφει το δικο μου και ειναι ολα μαμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδικα με εμενα αναβάτη σίγουρα θα γράψει καλύτερα νούμερα μιας και είμαι 56 κιλά :shock: (πάχυνα γιατί έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και ένα μήνα :D :D :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το απόγευμα ειδα μια κοπελια να οδηγά ένα άσπρο wolf 250 ...η κοπελιά συμπαθητική...το wolf σαν παιχνιδι μου φανηκε παρα σαν μηχανη...ασε τη στρινγκ σελα του συνοδηγου...μπιαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχετικα ειναι ολα αλλα κ εμενα η αποψη μου ειναι οτι το wolf ειναι πολυ μαζεμενο για 250.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλοι καλησπέρα,

Πρώτο μου post, ψώνισα και εγώ την περασμένη Παρασκευή το inazuma. Έχω κάνει ήδη κοντά στα 350χλμ, εκ των οποίων τα 60 και τα 150 σε 2 βόλτες εκτός. Τα υπόλοιπα στις καθημερινές μου δουλειές. Πολύ άνετο θεωρώ για 250cc, καλή απόδοση στα πλαίσια του στρωσίματος. Όταν το στρώσω θα έχω συνολική εικόνα. Μου αρέσει ο ήχος του όταν χαμηλώνεις στροφές και βαραίνει. Εμφάνιση, στα δικά μου γούστα, είναι πολύ όμορφο, και δεν είναι σχεδιαστικό κακέκτυπο άλλου κατασκευαστή. Έχει ένα ποιο elegant στυλ. Δικύλινδρο ήθελα για ευνόητους λόγους, μόλις βγήκε δεν δυσκολεύτηκα να το αποφασίσω. Το ninja πληρούσε τις προυποθέσεις κινητήρα, όχι όμως του τύπου της μηχανής. Επίσης με ενδιαφέρει το δικάβαλο αρκετά, έχει αρκετή σέλα για δύο άτομα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα προσωπικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

atpapadi καλοτάξιδο και πάντα ευχάριστες διαδρομές και σε εσένα... είναι πολύ ταξιδιάρικη μηχανούλα τελικά.. σήμερα παράγγειλα τα μπουφανάκια για εμένα και τη σύζυγο 548€ και μέχρι τα χριστούγεννα να μαζέψω κανα φράγκο θα παραγγείλω και τα κρανη....αντε και μετα τη βαφτιση του μικρού το πάσχα θα παραγγείλω και τη μηχανούλα :mB_kalo_e:

απο τους κατεχοντες περιμένουμε εντυπώσεις-συμβουλές-οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί για να διαλέξει κάποιος μια μοτο...πάντως το wolf έχει αρκετά θεματάκια αξιοπιστίας(μια τα ηλεκτρικά μια δεν παιρνει μπρος.)..λέτε το ίδιο να παίζει και με το inazuma?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

atpapadi καλοτάξιδο και πάντα ευχάριστες διαδρομές και σε εσένα... είναι πολύ ταξιδιάρικη μηχανούλα τελικά.. σήμερα παράγγειλα τα μπουφανάκια για εμένα και τη σύζυγο 548€ και μέχρι τα χριστούγεννα να μαζέψω κανα φράγκο θα παραγγείλω και τα κρανη....αντε και μετα τη βαφτιση του μικρού το πάσχα θα παραγγείλω και τη μηχανούλα :mB_kalo_e:

απο τους κατεχοντες περιμένουμε εντυπώσεις-συμβουλές-οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί για να διαλέξει κάποιος μια μοτο...πάντως το wolf έχει αρκετά θεματάκια αξιοπιστίας(μια τα ηλεκτρικά μια δεν παιρνει μπρος.)..λέτε το ίδιο να παίζει και με το inazuma?

Ευχαριστώ! Να σας ζήσει το μωράκι επίσης. Θεωρώ πως απο θέμα αξιοπιστίας, λαμβάνωντας υπόψη το όνομα της suzuki η οποία το υπογράφει, θα είναι άριστη. Δεν σημαίνει, πως η SYM δεν είναι αξιόπιστη, τουλάχιστον στα μηχανικά της μέρη. Ώς πρώην κάτοχος KYMCO, έχω να πώ πως εκεί που υστερούν οι discount κατασκευαστές δικύκλων, είναι στα φινιρίσματα, βαφές, πλαστικά, συναρμογή κλπ. Θέλει μεράκι να κρατηθούν σε καλή κατάσταση χωρίς να είναι αδύνατον. Δεν νομίζω να έχουν συχνά θέματα στους κινητήρες και στα ηλεκτρικά τους. Ειδικά στα ηλεκτρικά είναι λαχείο, απο τα DAELIM μέχρι και τα BMW, μπορεί να σου τύχει ο λαχνός.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, προτίμησα την σχάρα της givi και όχι της suzuki. Μου φάνηκε ποιο λεπτοκαμωμένη. Βαλίτσα έβαλα 39λίτρα monolock της givi, και επιπλέον πλάτη για τον συνεπιβάτη. Την πλάτη την έβαλα γιατί στο προηγούμενο κοπανούσε συνέχεια η κοπέλα και είπα να της το κάνω ποιο φιλόξενο :rolleyes: . Οπωσδήποτε χρειάζονται μανιτάρια για αποφυγή ζημιάς σε πιθανή πτώση. Την ξάπλωσα μία φορα στο τιμόνι της :ranting: , ευτυχώς ευλαβικά και με μηδενική ταχύτητα, οπότε δεν έγινε η παραμικρή ζημιά... (απόπειρα αναστροφής σε ανηφόρα :uglystupid2: ) ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

borgiriadis1 οταν ρώτησες για την yoshimura και σου είπαν 250 ήταν με παρακράτηση των μαμά τελικών και έξτρα 250 ή αγορά και περαστικά 250 κρατωντας και τα διπλά τελικά ? γιατί πουθενά δεν τη βρήκα κάτω από 430€ στο νετ...πραγματικά είναι καλή η τιμή αν είναι αυτή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εμένα μου έκανε εντύπωση η τιμή της yoshimura. Μόνο 250€ αξίζει κανείς να προχωρήσει στην αγορά της, δεν είναι πολλά χρήματα.

Τροποποιήθηκε από τον atpapadi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

atpapadi είπες ότι έβαλες πλάτη? ενδιαφέρον...για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες και φωτο για να δούμε και πως ειναι και με τη βαλιτσα και με την πλάτη...απο τη στιγμή που έχεις βαλίτσα χρειάζεται και η πλάτη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα τα εξής

Βαλίτσα Givi E370 (39 λίτρα) με γκρί κρύσταλα όπως της εικόνας (μαύρο το Inazuma μου)

Σχάρα Givi SR3103

Πλάτη Givi E109 ( όπως φαίνεται και στην εικόνα, προστατεύει απο το εξόγκωμα που κάνει η βαλίτσα στον πλαστικό μεντεσέ της. Δηλαδή βρίσκει η πλάτη του συνεπιβάτη στο μαξιλαράκι πριν βρεί εκεί)

E370NT-fronte-500x500.jpg40919gr.jpg?width=250&height=250&bgcolor=ffffff&quality=100

Τελικό αποτέλεσμα:

0q2u.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Τροποποιήθηκε από τον atpapadi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ....αυτο ειναι ωραιο.....χμμ.. δεν το αποκλείω...μπραβο ...νομιζω όμως οτι της suzuki δεν κανει αυτακια η σχαρα στη μπροστινη πλευρα αλλα τα σβηνει κολλοντας τα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε συ....αυτο ειναι ωραιο.....χμμ.. δεν το αποκλείω...μπραβο ...νομιζω όμως οτι της suzuki δεν κανει αυτακια η σχαρα στη μπροστινη πλευρα αλλα τα σβηνει κολλοντας τα .

Η σχάρα της suzuki έχει λαβή για τον συνεπιβάτη που εξέχει αρκετά, αυτό με ξένισε αρχικά. Βέβαια αν δεν έβρισκα την givi δεν θα περίμενα να έρθει, θα έβαζα την γνήσια χωρίς δεύτερη σκέψη...

Inazuma-Topcase.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια οσον αφορα την εξατμιση δεν ξερω πολλα πραγματα. Στο περιστερι που την αγορασα ειχαν φτιαξει μια οι τυποι με yoshimoura πανω και ρωτησα περιπου ποσο α μου παει κ μου ειπαν 250. Κ εμενα λιγα μου φανηκαν στην πορεια απλα επειδη δεν με ενδιεφερε αμεσα δεν ρωτησα παραπανω. Λογικα με ενα τηλ εκει θα σας πουμε σιγουρα.Ισως αυτος να μου ελεγε κ μαλακιες βεβαια γτ δεν ηταν ιδιαιτερα σχετικος κ σε αλλα θεματα που ρωτουσα πληροφοριακα. Η σχαρα της suzuki δεν εξεχει ιδιαιτερα αλλα το μεγαλο μειον ειναι οτι δεν την φερνουν Ελλαδα ακομα γτ απο οτι μου ειπαν ειναι ιδιαιτερα ακριβη (μου ειπαν πανω απο 150 σιγουρα). Στην αντιπρωσοπια με παροτριναν να παρω τη givi τη σχαρα. Εμενα πανντως της giviμου φενεται λιγο ψευτικη για να πω την αληθεια. Φιλε atpapadi καλοταξιδο κ απο εμενα οσο για τα μανιταρια κ εγω τα περιμενω (δεν επεσα ακομα βεβαια) αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλουν. Εχουν βγαλει αυτες τις σιδεριες απο δεξια κ αριστερα (δεν γνωριζω κοστος) μεχρι τωρα κ σε καταστημα με ανταλακτικα μου ειπαν οτι ενδεχετε να μην βγαλουν μανιταρια γι αυτο το μοντελο. Anyway πιστευω πως αν πουλησει αρκετα θα μπουν στο κοπο να βγαλουν κ μανιταρια καποια στιγμη.

Τροποποιήθηκε από τον borgiriadis1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα...από εξωτερικό βρίσκεις και μανιτάρια και inox χειρολαβες και προστατευτικά κάγγελα για τη μηχανη, πλαινες βαλιτσες λιγο κακογουστες βεβαια καποιες .....αρχίζουν και βγάζουν αρκετά καλούδια...εν αναμονή να δούμε στο τι θα φέρουν και εδώ...με κάποιον αντιπρόσωπο που μίλησα αθήνα πρέπει να ειχε τα αυθεντικά αξεσουάρ της suzuki..αν βρω τηλ ή site θα σας το γράψω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως σας είπα.. http://www.car.gr/cl...s/view/3039851/ εδω είναι το μαγαζί που πρέπει να εχει τα αυθεντικά αξεσουάρ...αλλά και τις yoshimura...πάντως θα κάνω ένα τηλ άυριο και θα σας πώ ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε λέω, ωραία είναι με ζελατίνα....

αλλά πόσο original αξεσουάρ μπορεί να είναι αν θέλει τρύπημα μάσκας για το βίδωμα της ζελατίνας ???

3039851_6_b.jpg

3039851_h_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα