Jump to content
ktm power

Suzuki Inazuma 250

Recommended Posts

http://www.mototriti..._news/88352.asp το παραθέτω απλά για να ακούσω διαφορες γνώμες. προσωπικά το βρισκω ομορφο και πιασαρικο Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Προσθήκη ετικετών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το φανάρι απο VFR1200 το ξεπατίκωσαν;

Άι, άι κ. συντονιστά από το b-king είναι το φανάρι όπως και η όλη μούρη με το τεπόζιτο και τα φλάς.

Το πίσω μέρος απλά αδιάφορο.

Νομίζω ότι αν έρθει Ελλάδα θα είναι άξιος ανταγωνιστής των ybr, vtr κλπ γυμνών 250αριών, ανάλογα και την τιμή βέβαια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ασχημο...υποκειμενικη αποψη δεν μοθ κανει μπαμ πωσ το λενε δεν θα το κοιταγα στο δρομο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε θα το λεγα ασχημο αλλα κοινότυπο βέβαια έχει ΄ομορφη φατσα :_thumbsup:

πες το κι ετσι...εε ενταξει αμα κανει τη δουλεια του καλα και ειναι JAPAN να το παρεις...εννοειτε αυτο ετσι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο ειναι..με ενα πιο ωραιο τελικο και με την βενζινη στο 1.80 θα μπορουσα να προδωσω την μεγαλη μου αχορταγη αγαπη το gsr που εχει καταντησει ειδος πολυτελειας..δυστηχως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχημο. Κακοφτιαγμενη μουρη απο B-King, το φτερο λιγο ακομα και θα ξυνει τον δρομο, και η ουρα λες και την εφτιαξε ετσι γιατι βιαζοταν ο designer. Και το μοτερ σαν συγχρονο 250αρι ειδικο για Α1 θα ειναι σιγουρα ψωφιο και καθολου ευχαριστο.

FAIL

Tα 2 τελικα μου αρεσαν ομως

Τροποποιήθηκε από τον koutsi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχημο. Κακοφτιαγμενη μουρη απο B-King, το φτερο λιγο ακομα και θα ξυνει τον δρομο, και η ουρα λες και την εφτιαξε ετσι γιατι βιαζοταν ο designer. Και το μοτερ σαν συγχρονο 250αρι ειδικο για Α1 θα ειναι σιγουρα ψωφιο και καθολου ευχαριστο.

FAIL

Tα 2 τελικα μου αρεσαν ομως

καλο ειναι και ομορφουλικο! μην ψαχνεις να βρεις ψαχμενη ομορφια σε τετια μηχανακια δεν ειναι χαζοι..

για το ονομα ναι οντος FAIL!

τι μηχανακι εχεις?

εχω ενα inazuma!

α ναι και εγω απο τα αλεξ πακ το πειρα! :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον A7XBilly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<<<<<Επιπλέον, θα είναι φιλικό και κατάλληλο για άπειρους αναβάτες, κάτι που αποδεικνύεται και από τον πίνακα οργάνων, ο οποίος διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες όπως ένδειξη για την αλλαγή σχέσης, όταν αυτή είναι απαραίτητη. >>>>

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες μου οτι θα κανει και κανενα σπαστικο ηχο οπως αυτον που ξεκιναει στ αυτοκινητο οταν δεν βαλεις ζωνη.... χαχαααχααχαχαχαχαχαχχααχα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απαίσιο φανάρι:mB_faskelo: (βάλτε κανα στρόγγυλο ρε ζώα)

ωραίες διπλές εξατμίσεις:_thumbsup:

ενδιαφέρων μοτοσυκλετάκι το κακό φαίνεται να είναι το συνολικό του βάρος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το έχω ερωτευτει ήδη!

Ξέρουμε πότε έρχεται?

Κοίτα το wolf της sym αν σ αρέσει αυτό το πράμα θα σ εκπλήξει το wolfακι που είναι κλάσεις πιο όμορφο.Δεν θέλω να πω πολλά μέχρι να το δω απο κοντά αλλα η πρώτη εντύπωση είναι αρνητική.Φαίνεται σαν να βιάστηκαν να το βγάλουν για να μην είναι το τελευταίο στην κατηγορία 250.Πήραν κομμάτια απο 2-3 πιο μεγάλα μοντέλα τους βάλανε ένα ιντζεξιον σε ένα παλιό 250αρι κινητήρα (βλέπε gn250) κ σπρώξαν αρων αρων ενα μηχανάκι χωρίς χαρακτήρα στην αγορά για να προλάβουν πριν όλοι πάρουν τα ninjaκια κ τ cbrακια.Λυπάμαι αλλά αυτήν την εντύπωση μ έδωσε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιούτσικο είναι.Το μόνο κακό είναι πως θα είναι φίδι όπως και όλα τα σημερινά 250άρια_unsure.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις το ειδα μου θυμησε το b-king , πολυ πιο αδυνατο σε ολα του...το wolf ειναι πολυ ομορφοτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<<<<<Επιπλέον, θα είναι φιλικό και κατάλληλο για άπειρους αναβάτες, κάτι που αποδεικνύεται και από τον πίνακα οργάνων, ο οποίος διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες όπως ένδειξη για την αλλαγή σχέσης, όταν αυτή είναι απαραίτητη. >>>>

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες μου οτι θα κανει και κανενα σπαστικο ηχο οπως αυτον που ξεκιναει στ αυτοκινητο οταν δεν βαλεις ζωνη.... χαχαααχααχαχαχαχαχαχχααχα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

δεν αναφέρει τιποτα τετοιο η Suzuka :PPP

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα