ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.mototriti..._news/88352.asp το παραθέτω απλά για να ακούσω διαφορες γνώμες. προσωπικά το βρισκω ομορφο και πιασαρικο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Το φανάρι απο VFR1200 το ξεπατίκωσαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Το φανάρι απο VFR1200 το ξεπατίκωσαν; Άι, άι κ. συντονιστά από το b-king είναι το φανάρι όπως και η όλη μούρη με το τεπόζιτο και τα φλάς. Το πίσω μέρος απλά αδιάφορο. Νομίζω ότι αν έρθει Ελλάδα θα είναι άξιος ανταγωνιστής των ybr, vtr κλπ γυμνών 250αριών, ανάλογα και την τιμή βέβαια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Ωραίο!! Γυμνό 250άρι με μυστήριο όνομα... i like it.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Ωραιο ειναι, αν αλλαξεις το μπροστινο φτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Να και άλλο λινκ παιδιά http://www.motolife.gr/motolife/index.php/mega-news/79-mega-slideshow/106-suzuki-inazuma-250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Δικα σας τα σχόλια http://www.motolife.gr/motolife/index.php/mega-news/79-mega-slideshow/106-suzuki-inazuma-250 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 ασχημο...υποκειμενικη αποψη δεν μοθ κανει μπαμ πωσ το λενε δεν θα το κοιταγα στο δρομο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Μοιαζει με το SYM Wolf? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 δε θα το λεγα ασχημο αλλα κοινότυπο βέβαια έχει ΄ομορφη φατσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) κατι μου θυμιζει.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2011 από τον billis93 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 δε θα το λεγα ασχημο αλλα κοινότυπο βέβαια έχει ΄ομορφη φατσα πες το κι ετσι...εε ενταξει αμα κανει τη δουλεια του καλα και ειναι JAPAN να το παρεις...εννοειτε αυτο ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 μονο japan ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 μονο japan ;) ε καλα και ακομα να το παρεις θα ερθω εκει ε?ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Liono 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Εγώ το έχω ερωτευτει ήδη! Ξέρουμε πότε έρχεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
laziokos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Ωραιο ειναι..με ενα πιο ωραιο τελικο και με την βενζινη στο 1.80 θα μπορουσα να προδωσω την μεγαλη μου αχορταγη αγαπη το gsr που εχει καταντησει ειδος πολυτελειας..δυστηχως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ασχημο. Κακοφτιαγμενη μουρη απο B-King, το φτερο λιγο ακομα και θα ξυνει τον δρομο, και η ουρα λες και την εφτιαξε ετσι γιατι βιαζοταν ο designer. Και το μοτερ σαν συγχρονο 250αρι ειδικο για Α1 θα ειναι σιγουρα ψωφιο και καθολου ευχαριστο. FAIL Tα 2 τελικα μου αρεσαν ομως Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2011 από τον koutsi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ασχημο. Κακοφτιαγμενη μουρη απο B-King, το φτερο λιγο ακομα και θα ξυνει τον δρομο, και η ουρα λες και την εφτιαξε ετσι γιατι βιαζοταν ο designer. Και το μοτερ σαν συγχρονο 250αρι ειδικο για Α1 θα ειναι σιγουρα ψωφιο και καθολου ευχαριστο. FAIL Tα 2 τελικα μου αρεσαν ομως καλο ειναι και ομορφουλικο! μην ψαχνεις να βρεις ψαχμενη ομορφια σε τετια μηχανακια δεν ειναι χαζοι.. για το ονομα ναι οντος FAIL! τι μηχανακι εχεις? εχω ενα inazuma! α ναι και εγω απο τα αλεξ πακ το πειρα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2011 από τον A7XBilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 <<<<<Επιπλέον, θα είναι φιλικό και κατάλληλο για άπειρους αναβάτες, κάτι που αποδεικνύεται και από τον πίνακα οργάνων, ο οποίος διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες όπως ένδειξη για την αλλαγή σχέσης, όταν αυτή είναι απαραίτητη. >>>> χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες μου οτι θα κανει και κανενα σπαστικο ηχο οπως αυτον που ξεκιναει στ αυτοκινητο οταν δεν βαλεις ζωνη.... χαχαααχααχαχαχαχαχαχχααχα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 απαίσιο φανάρι (βάλτε κανα στρόγγυλο ρε ζώα) ωραίες διπλές εξατμίσεις ενδιαφέρων μοτοσυκλετάκι το κακό φαίνεται να είναι το συνολικό του βάρος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariokarm 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Εγώ το έχω ερωτευτει ήδη! Ξέρουμε πότε έρχεται? Κοίτα το wolf της sym αν σ αρέσει αυτό το πράμα θα σ εκπλήξει το wolfακι που είναι κλάσεις πιο όμορφο.Δεν θέλω να πω πολλά μέχρι να το δω απο κοντά αλλα η πρώτη εντύπωση είναι αρνητική.Φαίνεται σαν να βιάστηκαν να το βγάλουν για να μην είναι το τελευταίο στην κατηγορία 250.Πήραν κομμάτια απο 2-3 πιο μεγάλα μοντέλα τους βάλανε ένα ιντζεξιον σε ένα παλιό 250αρι κινητήρα (βλέπε gn250) κ σπρώξαν αρων αρων ενα μηχανάκι χωρίς χαρακτήρα στην αγορά για να προλάβουν πριν όλοι πάρουν τα ninjaκια κ τ cbrακια.Λυπάμαι αλλά αυτήν την εντύπωση μ έδωσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 Ωραιούτσικο είναι.Το μόνο κακό είναι πως θα είναι φίδι όπως και όλα τα σημερινά 250άρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 μολις το ειδα μου θυμησε το b-king , πολυ πιο αδυνατο σε ολα του...το wolf ειναι πολυ ομορφοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 <<<<<Επιπλέον, θα είναι φιλικό και κατάλληλο για άπειρους αναβάτες, κάτι που αποδεικνύεται και από τον πίνακα οργάνων, ο οποίος διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες όπως ένδειξη για την αλλαγή σχέσης, όταν αυτή είναι απαραίτητη. >>>> χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πες μου οτι θα κανει και κανενα σπαστικο ηχο οπως αυτον που ξεκιναει στ αυτοκινητο οταν δεν βαλεις ζωνη.... χαχαααχααχαχαχαχαχαχχααχα :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: δεν αναφέρει τιποτα τετοιο η Suzuka :PPP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 εγώ παντως αν μου έλεγαν αυτο ι sym wolf αυτο θα περνα χωρις καν να ξερω γιατι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες