gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Άλλη φορά αντί βαζελίνη να χρησιμοποιείτε αντηλιακό...!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) - Ρε γυναίκα, άμα βγω γυμνός στο μπαλκόνι, λες να πουν τίποτα οι γείτονες; - Ναι. Θα πουν ότι σε παντρεύτηκα για τα λεφτά σου ...! - Μπαμπά, γιατί παντρεύτηκες την μαμά; - Απορείς και συ παιδί μου ε; Ο μικρός δεν μπορούσε να κοιμηθεί μέχρι αργά την νύχτα. Η μαμά του προσπαθεί να τον ηρεμήσει. - Σώπα παιδάκι μου, όπου να 'ναι θα 'ρθει ο μπαμπάς και θα μας πει ένα παραμύθι. - Τι παραμύθι, μαμά; - Πού ήταν μέχρι αυτή την ώρα..! Μπαίνουν δύο φίλοι σε ένα μπαρ στην Αλάσκα και ρωτάνε τον μπάρμαν: - Ρε φίλε, άσπρες γυναίκες έχετε εδώ; - Φυσικά και έχουμε. - Μαύρες γυναίκες έχετε; - Και βέβαια. - Ασπρόμαυρες γυναίκες έχετε; - Ασπρόμαυρες; Όχι, ασπρόμαυρες δεν έχουμε! Γυρνάει αυτός που ρώτησε και λέει στον φίλο του: - Στο είπα, ρε μαλάκα, πιγκουίνο πηδήσαμε χτες το βράδυ... - Ρε συ Κώστα, τα'μαθες; - Να μάθω τι; - Μάντεψε ποιός έγινε "αδελφή"! - Έλα ρε, ποιός; - Δώσε μου ένα φιλάκι και θα σου πω.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον Kostas-MotoLover 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Μπαίνουν δύο φίλοι σε ένα μπαρ στην Αλάσκα και ρωτάνε τον μπάρμαν: - Ρε φίλε, άσπρες γυναίκες έχετε εδώ; - Φυσικά και έχουμε. - Μαύρες γυναίκες έχετε; - Και βέβαια. - Ασπρόμαυρες γυναίκες έχετε; - Ασπρόμαυρες; Όχι, ασπρόμαυρες δεν έχουμε! Γυρνάει αυτός που ρώτησε και λέει στον φίλο του: - Στο είπα, ρε μαλάκα, πιγκουίνο πηδήσαμε χτες το βράδυ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αχ αυτή η γειτόνισσά μου. Είναι εργένισσα. Μένει ακριβώς απέναντι από μένα. Το σπίτι της φαίνεται από το σαλόνι μου. Την είδα την ώρα που γύρναγε σπίτι της απόψε από τη δουλειά. Ξαφνιάστηκα όταν την είδα να περνάει απέναντι και να έρχεται κατευθείαν προς την πόρτα μου. Μου χτύπησε το κουδούνι. Βιάστηκα να ανοίξω. Με κοιτάει στα μάτια και λέει: - Μόλις γύρισα και έχω τρελή διάθεση να περάσω καλά. Έχω μια έντονη επιθυμία να διασκεδάσω, να πιω, να μεθύσω και να κάνω έρωτα όλο το βράδυ! Έχεις δουλειά απόψε; Χωρίς δεύτερη σκέψη της απαντώ: - Όχι! Είμαι ελεύθερος απόψε και δεν έχω κάνει καθόλου σχέδια. Και μου απαντάει χωρίς δισταγμό… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * - Τέλεια! Τότε, μήπως θα μπορούσες να μου φυλάξεις το σκύλο μου για απόψε;;; ---------------------------------------------------------------------- Τροποποιήθηκε Μάρτιος 31 , 2012 από τον giorgos_drz 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Εικονογραφημένα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Εικονογραφημένων συνέχεια...... :tooth: 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Η δευτερη ειναι πολυ καλη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 :rotfl: :rotfl: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Άντε να ανεβάσω και γώ το πρώτο μου ανέκδοτο στο Mybike. Πάει μια μ..ναρα σε ένα μπαρ μονη. Κάθετε και λέει στο μπαρμαν: Βάλε μου μια amstel. Αφού την πίνει μονορούφι πέφτει κάτω και σωριάζεται. Το μπαρ ήταν γεμάτο με άντρες. Εκείνη τη στιγμή όλοι κοιτάζονται διακριτικά και αποφασίζουν να την ΄΄πάρουν΄΄. Τη δεύτερη μέρα το ίδιο. Πάει η κουκλάρα κάθετε στο μπαρ και παραγγέλνει μια amstel. Με το που την πίνει σωριάζεται κάτω λιπόθυμη. Το ίδιο σκηνικό, οι ίδιοι θαμώνες αποφασίζουν να την..... Την τρίτη μέρα πάει ξανά στο ίδιο μπαράκι κάθετε στο μπαρ. Την ώρα που ήταν έτοιμη να παραγγείλει την λέει ο μπαρμαν: ΄΄Άσε με να υποθέσω. Μια amstel σωστά; Λέει αυτή: -Οχι όχι, βάλε μου μια Haineken. Δεν ξέρω, με την amstel τσούζει το μ@υνί μου.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα καλύτερα ανέκδοτα είναι τα.....πραγματικά ! Λάιβ λοιπόν πριν 3-4 μέρες στο μαγαζί. Πελάτης = κόκκινο. - Καλημέρα -Καλημέρα σας, πως μπορώ να βοηθήσω? -Κοιτάχτε, εχω 1 ζευγάρι καλά ανδρικά παπούτσια μαύρα (μυτερά εμπρος) και θελω να μου βάψετε εμπρος τις μύτες....μόνο. -Μα......δεν είναι σπουδαία δουλειά να το περάσω μια σενιαρισιά όλο το παπούτσι ! - Δεν πειράζει μόνο εμπρός 5-6 πόντους. -Μα.....θα φαίνεται η διαφορά, αφήστε να το κάνω όλο (επιμένοντας εγω) - Δεν πειράζει, ας φαίνεται. Οι μύτες θα φαίνονται ΜΟΝΟ. Το υπόλοιπο παπούτσι θα είναι καλυμένο απο.......λουλούδια ! - ! υγ. Μόνο εδω ''παίζονται'' τέτοια.... αν μη τι άλλο, λιώνουμε στο γέλιο ! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον innova 04 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Τσιφούτηηηηηηηηης............ Έλεος, πόση διαφορά θα είχε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Τα καλύτερα ανέκδοτα είναι τα.....πραγματικά ! Λάιβ λοιπόν πριν 3-4 μέρες στο μαγαζί. Πελάτης = κόκκινο. - Καλημέρα -Καλημέρα σας, πως μπορώ να βοηθήσω? -Κοιτάχτε, εχω 1 ζευγάρι καλά ανδρικά παπούτσια μαύρα (μυτερά εμπρος) και θελω να μου βάψετε εμπρος τις μύτες....μόνο. -Μα......δεν είναι σπουδαία δουλειά να το περάσω μια σενιαρισιά όλο το παπούτσι ! - Δεν πειράζει μόνο εμπρός 5-6 πόντους. -Μα.....θα φαίνεται η διαφορά, αφήστε να το κάνω όλο (επιμένοντας εγω) - Δεν πειράζει, ας φαίνεται. Οι μύτες θα φαίνονται ΜΟΝΟ. Το υπόλοιπο παπούτσι θα είναι καλυμένο απο.......λουλούδια ! - ! υγ. Μόνο εδω ''παίζονται'' τέτοια.... αν μη τι άλλο, λιώνουμε στο γέλιο ! Στειλτονε και εσυ σε μια ενορια να κλεισει θεση για την περιφορα του Επιταφιου ρε Θανασηηηη........ :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Ήταν ένας παπάς σ’ ένα χωριό που είχε ως μεταφορικό μέσο ένα ποδήλατο. Κυκλοφορούσε συνεχώς μ’αυτό. Μια μέρα είναι πεζός ο πάτερ! Τον βλέπει ένας πιτσιρικάς και τον ρωτάει απορημένος. -Πως και πεζός πάτερ; Που είναι το ποδήλατο; -Ξέρω ‘γω; Μου το κλέψανε, το έχασα, δεν ξέρω. -Θα σε βοηθήσω να το βρεις πάτερ λέει ο μικρός, που ήθελε να τα έχει καλά με την εξουσία. -Την Κυριακή που θα έχει μαζευτεί όλο το χωριό στην εκκλησία, θα διαβάσεις τις 10 εντολές. Φτάνοντας στην «ου κλέψεις» θα κοιτάξεις κάτω στο πλήθος και αν δεις κάποιον να έχει ύφος »κάπως» ή το κεφάλι σκυμμένο, έχεις βρει τον κλέφτη…! Δευτέρα πρωί και ο παππάς ξανά με το ποδήλατο! Τον βλέπει ο μικρός και όλο χαρά του λέει… -»Είδες πάτερ; Σε βοήθησα να το βρεις». -Εν μέρη... απαντάει ο παπάς. -Εν μέρη; Ρωτάει απορημένος ο μικρός. Δηλαδή; -Να όταν διάβαζα την «ου μοιχεύσεις» θυμήθηκα που το είχα αφήσει.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κάποια μέρα η δασκάλα της τάξης του Μπόμπου μπήκε στην τάξη μ ένα τριαντάφυλλο τοποθετημένο στο ντεκολτέ της. Τίποτα το παράξενο μέχρι εδώ, αλλά της ήρθε η ιδέα να ρωτήσει τα παιδιά: - Ποιος ξέρει να μου πει , με τι τρέφεται το τριαντάφυλλο ; – Με νερό, με νερό! …Φώναξαν μερικά παιδάκια. – Όχι! κάνει η δασκάλα. Με κάτι άλλο τρέφεται . Μήπως ξέρεις εσύ, Μπόμπο; – Μάλιστα κύρια – Πες μας λοιπόν. – Αν εννοείτε για το δικό σας τριαντάφυλλο, εκεί που το έχετε τρέφεται με. Γάλα, όπως και τα μωρά Η δασκάλα γέλασε, γιατί τον ήξερε τι διάολος ήταν . Έκανε όμως πως δεν κατάλαβε και συνέχισε: - Τέλος πάντων. Έπρεπε να το βρεις, Μπόμπο. Το τριαντάφυλλο τρέφεται με κοπριά. – Δεν φανταστικά ότι το κοτσάνι φτάνει μέχρι τον κ**ο σας κύρια. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Τσιφούτηηηηηηηηης............ Έλεος, πόση διαφορά θα είχε? Μετα ισως να μη κολουσαν τα λουλουδακια χαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 δεν ξερω αν εχει ξαναπαιξει αλλα ακουστε το επιπεδο 4η δημοτικου αλλα εμενα μου αρεσει ακομα Ηταν ενα παπας σε ενα χωριο και ειχε προβλημα με την στυση δεν του σηκωνονταν ποτε. Παει λοιπον σε ενα γιατρο και λεει...γιατρε μου δεν μου σηκωνεται ποτε....οκ λεει ο γιατρος παρε αυτο το χαπακι και θα εχει σιγουρα αποτελεσματα. Το παιρνει λοιπον ο παπας και αρχιζει γα..ει την παπαδια βγαινει εξω γα...ει οτι βρει και δε βρει παιδια,γατια,σκυλια,παπια,πουλια. Ξαναπαει λοιπον στον γιατρο και του λεει γιατρε κανε κατι εχτες γαμησα ολο το χωριο...Λεει ο γιατρος να πας να βαλεις την πουτ...α σου στην πριζα και θα ηρεμησεις. Παει ο παπας σπιτι βαζει την που..α στην πριζα. Εντωμεταξυ οι συγχωριανοι φοβουμενοι οτι ο παπας θα τους ξαναγ..σει στελνουν καποιον να παει να δει που ειναι ο παπας και τι κανει. Παει ο συγχωριανος να δει και βλεπει τον παπα με που...α καρφωμενη στην πριζα και λεει ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥ..Α ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗ..ΕΙ 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 δεν ξερω αν εχει ξαναπαιξει αλλα ακουστε το επιπεδο 4η δημοτικου αλλα εμενα μου αρεσει ακομα Ηταν ενα παπας σε ενα χωριο και ειχε προβλημα με την στυση δεν του σηκωνονταν ποτε. Παει λοιπον σε ενα γιατρο και λεει...γιατρε μου δεν μου σηκωνεται ποτε....οκ λεει ο γιατρος παρε αυτο το χαπακι και θα εχει σιγουρα αποτελεσματα. Το παιρνει λοιπον ο παπας και αρχιζει γα..ει την παπαδια βγαινει εξω γα...ει οτι βρει και δε βρει παιδια,γατια,σκυλια,παπια,πουλια. Ξαναπαει λοιπον στον γιατρο και του λεει γιατρε κανε κατι εχτες γαμησα ολο το χωριο...Λεει ο γιατρος να πας να βαλεις την πουτ...α σου στην πριζα και θα ηρεμησεις. Παει ο παπας σπιτι βαζει την που..α στην πριζα. Εντωμεταξυ οι συγχωριανοι φοβουμενοι οτι ο παπας θα τους ξαναγ..σει στελνουν καποιον να παει να δει που ειναι ο παπας και τι κανει. Παει ο συγχωριανος να δει και βλεπει τον παπα με που...α καρφωμενη στην πριζα και λεει ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥ..Α ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗ..ΕΙ ωραιο χαχα , αλλα αρκετα παλιο οπως ειπες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 einai 2 pappoudes se ena xwrio kai paei mia pitsirika ekei sto kafeneio kai ti rwtaei o enas apo pou eisai esi tsoupa? tinos eisai? egw leei auth eimai tou "pegkou" kai tis kanei o pappous "ai se tu pegu" 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 einai 2 pappoudes se ena xwrio kai paei mia pitsirika ekei sto kafeneio kai ti rwtaei o enas apo pou eisai esi tsoupa? tinos eisai? egw leei auth eimai tou "pegkou" kai tis kanei o pappous "ai se tu pegu" Δεν το'πιασα... και γράφε βρε στα Ελληνικά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 δεν ξερω αν εχει ξαναπαιξει αλλα ακουστε το επιπεδο 4η δημοτικου αλλα εμενα μου αρεσει ακομα Ηταν ενα παπας σε ενα χωριο και ειχε προβλημα με την στυση δεν του σηκωνονταν ποτε. Παει λοιπον σε ενα γιατρο και λεει...γιατρε μου δεν μου σηκωνεται ποτε....οκ λεει ο γιατρος παρε αυτο το χαπακι και θα εχει σιγουρα αποτελεσματα. Το παιρνει λοιπον ο παπας και αρχιζει γα..ει την παπαδια βγαινει εξω γα...ει οτι βρει και δε βρει παιδια,γατια,σκυλια,παπια,πουλια. Ξαναπαει λοιπον στον γιατρο και του λεει γιατρε κανε κατι εχτες γαμησα ολο το χωριο...Λεει ο γιατρος να πας να βαλεις την πουτ...α σου στην πριζα και θα ηρεμησεις. Παει ο παπας σπιτι βαζει την που..α στην πριζα. Εντωμεταξυ οι συγχωριανοι φοβουμενοι οτι ο παπας θα τους ξαναγ..σει στελνουν καποιον να παει να δει που ειναι ο παπας και τι κανει. Παει ο συγχωριανος να δει και βλεπει τον παπα με που...α καρφωμενη στην πριζα και λεει ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΡΕΧΑΤΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥ..Α ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗ..ΕΙ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dennisxtx660 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 κανε copy paste την τελευταια ατακα απο αυτο που εγραψα στο google Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Aνεκδοτο που μου ειπε ο πατερας μου πριν λιγο.... Ειναι Ενας γαλλος ενας ιταλος και ενας ελληνας και συζητανε που πηγανε διακοπες με τις γυναικες τους.. Γαλλος - Eγω πηγα την γυναικα μου στην μιση γαλλια 1 μηνα γυριζαμε και στο τελος μειναμε σε ενα ξενοδοχειο με θεα τον πυργο του αιφελ! - Και φετος? - Ισως παμε στην χαβαη.. Ιταλος - Εγω πηγα την γυναικα μου σε οοολη την ιταλια καναμε βολτα με γονδολες καναμε δειχναμε κλπ κλπ - Και φετος? - Φετος δεν ξερω ακομα.. Ισως παμε στα νησια φιτζι... Ελληνας - Εγω πηγα την γυναικα μου στην κολοπετινιτσα.. - Και φετος? - Λεω να παω να την παρω... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2012 από τον anotherface Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billye11 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Μία κοπέλα πηγαίνει σπίτι της και λέει στην μητέρα της ότι είναι έγκυος. Εκείνη έξαλλη αρχίζει να βρίζει και να λέει στην κόρη της να τηλεφωνήσει αμέσως σ΄ αυτό το γουρούνι που την άφησε έγκυο να έρθει από το σπίτι τους για να συζητήσουν για τον γάμο, τίποτα άλλο δεν συζητά. Η κοπέλα τηλεφωνεί και όντως σε μία ώρα έξω από το σπίτι φτάνει μία κόκκινη Ferrari και κατεβαίνει απ΄ αυτή ένας καλοντυμένος άντρας. Μπαίνει σπίτι και αφού εξηγεί ότι δεν μπορεί να παντρευτεί την κόρη τους λόγω κοινωνικής και οικονομικής διαφοράς, λέει ότι δεν θα την αφήσει έτσι. - Εάν γεννήσει κορίτσι θα του γράψω δύο βίλλες και θα βάλω στον λογαριασμό της μαμάς και του κοριτσιού 2.000.000 ευρώ. - Εάν γεννήσει αγόρι θα του γράψω ένα εργοστάσιο και θα βάλω στον λογαριασμό της μαμάς και του αγοριού 1.500.000 ευρώ. - Εάν γεννήσει δίδυμα θα τους γράψω από μία βίλλα και θα βάλω στον λογαριασμό της μαμάς και των παιδιών από 800.000 ευρώ. - Εάν τώρα αποβάλλει η κοπέλα… Οπότε πετάγεται ο πατέρας που άκουγε τόση ώρα χωρίς να μιλά και του λέει: - Εάν αποβάλλει η κόρη μου, εδώ είμαστε ρε φίλε… την ξαναπηδάς… 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Στη φωτογραφία του διπλώματος εστιάστε..... άντε τώρα το "όργανο" να κάνει ταυτοπροσωπία σε τυχόν έλεγχο! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στη φωτογραφία του διπλώματος εστιάστε..... άντε τώρα το "όργανο" να κάνει ταυτοπροσωπία σε τυχόν έλεγχο! Δες εδω ολο το βιντεο! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2012 από τον anotherface Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες