roukie 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Χθές που ρώτησα στον τοπικό αντιπρόσωπο η τιμή με έξοδα πινακίδων είναι 4400 ευρόπουλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Χθές που ρώτησα στον τοπικό αντιπρόσωπο η τιμή με έξοδα πινακίδων είναι 4400 ευρόπουλα. εδω ρε φιλε μολις σημερα εμαθα οτι απο το 2013 στα 18 θα μπορεις να καβαλας μονο πατινια 14 αλογων...τι να λεμε τωρα απατο θα παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 εδω ρε φιλε μολις σημερα εμαθα οτι απο το 2013 στα 18 θα μπορεις να καβαλας μονο πατινια 14 αλογων και 125cc ...τι να λεμε τωρα απατο θα παει δηλαδή ούτε ΖΧ130 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 Πετύχυσα ένα στο Πόρτο Ράφτη. Ομορφούλη είναι και από κοντά το ρημάδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2012 μην αγχωνεστε θα βαζουν κανενα ηλεκτρονικο κοφτη στις στροφες και θα περναει τα τεστ του υπουργειου. οπως γινοταν με τα διχρονα στους 45 ιππους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 Ξεθάβω το θέμα του ΄12 καθώς μεταξύ άλλων θεωρητικά το duke 200 είναι ένα από τα υποψία δίκυκλα για την επόμενη μου αγορά . Τελικά έχει βγει αξιόπιστο ; Το θεωρείται καλή αγορά γύρω στα 2κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 Παίρνεις τόσα μηχανάκια σε αυτά τα λεφτά γιατί να πάρεις την αδύναμη έκδοση του 390? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 (τροποποιήθηκε) Επειδή είναι γυμνό , ελαφρύ , μονοκύλινδρο (κάτι καλό υπό συνθήκες),με μικρή κατανάλωση ,με abs και δεν είναι 10+ ετών Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2019 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 πριν 14 λεπτά, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Επειδή είναι γυμνό , ελαφρύ , μονοκύλινδρο (κάτι καλό υπό συνθήκες),με μικρή κατανάλωση ,με abs και δεν είναι 10+ ετών Ολα αυτα ισχυουν και για το 390 ομως, που ειναι σαφως ανωτερο συνολο. Το μεγαλο προβλημα του 200 ειναι ο εσωτερικος ανταγωνισμος απο το μεγαλυτερο αδερφακι. Η χρηματικη διαφορα αναμεσα στα δυο ειναι τοσο μικρη που καθιστα το 200 ασυμφορη αγορα. Αν παντως το μπατζετ ειναι περιορισμενο αυστηρα στα 2000 και ξερεις οτι το 200 θα σε καλυψει μοτερικα, εγω το βρισκω μια χαρα αγορα. Ποδηλατο στην οδηγηση και νευρικο για τα κυβικα του. Μου ειχε αρεσει πολυ οταν το οδηγησα και με εξεπληξε ευχαριστα στο ανοιγμα του γκαζιου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 πριν 32 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε: Ποιό 390 παίδες κάνει 2000 ? Κατι δε διαβασες καλα. Κανεις δεν ειπε οτι το 390 κανει 2000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 (τροποποιήθηκε) Αναφέρθηκα στο 200 καθαρά λόγω προϋπολογισμου. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2019 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Αν παντως το μπατζετ ειναι περιορισμενο αυστηρα στα 2000 και ξερεις οτι το 200 θα σε καλυψει μοτερικα, εγω το βρισκω μια χαρα αγορα. Ποδηλατο στην οδηγηση και νευρικο για τα κυβικα του. Μου ειχε αρεσει πολυ οταν το οδηγησα και με εξεπληξε ευχαριστα στο ανοιγμα του γκαζιου. πριν 2 ώρες, το μέλος crussifier έγραψε: σύντροφε , μήπως δεν είδες το 2κ που έθεσε ως budget ? Πού δυσκολεύεσαι ακριβώς; Anyway, με τον Σταύρο συνεννοηθήκαμε νομίζω. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2019 από τον pitapola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 Παω στοιχημα πως δεν εχεις οδηγησει και τα δυο μηχανακια (ισως και κανενα απο τα δυο) και γι'αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις προς τι η αναφορα στο 390. Σε δικο μου ανθρωπο θα ελεγα πως το 200 εχει χειροτερο value for money κι ας ειναι το φθηνοτερο. Για καποιον που εχει αυστηρα 2000 εχω πει ηδη τη γνωμη μου. Για το pitalioma τωρα... δε θα πω κατι. Καλη καρδια. Καλη συνεχεια και καλες αγορες στο Σταυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2019 πριν 49 λεπτά, το μέλος crussifier έγραψε: pitalioma Ελα ρε, δεν το ειχα σκεφτει μονο εγω τελικα. Για δες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2019 (τροποποιήθηκε) Εκτός από το περιορισμένο budget επειδή υπάρχουν άλλες προτεραιότητες , μέχρι το τέλος της σεζόν λόγω έλλειψης χρόνου κοιτάζω αγγελίες αυστηρά από 2 νομούς οπότε αποκλείω και μοντέλα που ίσως προτιμώ αλλά εδώ δεν τα βρίσκω. Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2019 από τον stavros-2stroker 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2019 Όπως ακριβώς τα λέει ο pitapola.Εκτός του ότι έχω φάει τσαγάκι από rc200 με το xt,θεωρώ παίρνεις πολλή μηχανή με 2κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες