HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 ενα πραμα κρατα στο μυαλο σου. "ολα συμβαινουν για καποιον λογο" προσπαθησε να μην εχεις πραγματα υλικα πραγματα προσωπικα. αυτα κρατανε την ψυχη δεσμια και θυμιζουν πολλα. ενα αλλο που δεν μαρεσε. ειπες ειμαι 44 και πως να ξεκινησω μια νεα ζωη; ΝΑΙ ακομα και στα 44 θα ξεκινησεις. ποιο το προβλημα; πολυ απλα ξεκινας γιατι σημαινει σηκωνομαι. σηκωνομαι και ξεκιναω να φροντισω τον εαυτο μου. και πιστεψε με υπαρχουν πολλοι χειροτεροι σταυροι σε αλλα σπιτια. και αυτο επειδη απλα πιστευουμε ο καθενας μας οτι ο δικος μας σταυρος ειναι ο χειροτερος. ειναι γιατι τον βιωνουμε. και το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια. μην του δινεις τροφη για σκεψη. παντως εχεις ηδη μια δυναμη που δεν την εχεις καταλαβει. μολις δημοσιοποιησες τον πονο σου. ε δεν ειναι και λιγο. δεν το κανει κι ο καθενας. θελει δυναμη και θρασσος. μηπως τελικα εχεις τετοια δυναμη και δεν το ξερεις; ΣΗΚΩ! Ακριβως... 44 εισαι οχι 94 που αυριο μεθαυριο θα φυγεις..... Και να θυμασαι κατι φιλε... Σε ενα προβλημα παντα φταινε και οι δυο. ΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ. Ποτε το μεριδιο ευθυνης δεν πεφτει 100% στον εναν μονο. Στην τελικη δεν βρηκες γκομενα ή επεσες στα ναρκωτικα για πλακα. Προσπαθησε να ξαναμιλησεις με την γυναικα σου. Μην ξεχνας οτι και αυτη λογο ηλικιας ( λογικα ιδια με την δικια σου) περναει και αυτη απο αλλο θεμα ( ορμονες κλπ) Και συγνωμη που θα στο πω ακομψα αλλα αυτο πιστευω. Για τον αδερφο σου γυρισμος δεν υπαρχει ( εκτος αν παει σε καποιον ειδικο) εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι...... Καταστρεφεται η ζωη σου , που υποτιθεται οτι ηταν νορμαλ, γιατι προσπαθεις να σωσεις την ζωη καποιου που την καταστρεφει ΕΙΣ ΓΝΩΣΗΝ ΤΟΥ. Κι ας ειναι ο ιδιος σου ο αδερφος. Σηκωσε το κεφαλι και κοιτα μπροστα. με το να κοιτας κατω δεν κερδιζεις τιποτα. :) Υ.Γ: Μιλα με τον Βατραχο.... θα σου κανει καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Ζορικα πραγματα...Ψηλα το κεφαλι, ανασυνταξη και βαλε τα πραγματα σε μια σειρα. Ξερω ακουγεται ευκολο αλλα δεν ειναι, ξερω ειναι κλισέ, ειναι χιλια μυρια. Δυστυχως ομως ειναι η αληθεια. Οταν με το καλο θα βγεις απ το τουνελ, θα βλεπεις πολυ καθαροτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Μην πεφτεις με τα μουτρα... κανε δυο βηματα πισω... θελει ψυχραιμια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Κουραγιο και δυναμη ρε φιλε.... Καποτε θα τα σκεφτεσαι ολα αυτα και δεν θα σε αγγιζουν καθολου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Πας και μπλεκεις ρε αδερφε με οικογενειες και γυναικες... Πλακιτσα.. Μη στεναχωριεσαι,εχεις δικη σου ζωη να συνεχισεις... Και χωρις παρεξηγηση,στο κατω κατω ..οταν σε παρατησει καποιος επειδη δεν εχεις φραγκα..καλυτερα που φευγει απο τη ζωη σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George.doc 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα τα πω λίγο πιό "πρακτικά και πεζά". 1. Οι φίλοι σε κάτι τέτοιες καταστάσεις είναι που "λάμπουν" και συνειδητοποιείς την αξία τους. 2. Κάνε μια λίστα με πράματα που θέλεις και ήθελες από μικρος να κάνεις και κάνε όσο πιό πολλά μπορείς. Από ένα απλό ταξίδι μέχρι να μάθεις κάποιο όργανο ή το γύρο του κόσμου, όρια δεν υπάρχουν. 3. Ενημέρωσε τον αδελφό σουότι θα είσαι ο πρώτος που θα τον βοηθήσει και θα τον στηρίξει ΟΤΑΝ το πάρει απόφαση και ορκιστεί ν ατο κόψει μαχαίρι μια και καλή.(εγώ το δικό μου θα τον κλειδωνα στο υπόγειο ) Μπορεί να πάρει λίγο ή και πολύ χρόνο αλλα όλλα αυτά θα σε βοηθήσουν να ξανακερδίσεις αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία και κάποια στιγμή ν α φτάσεις να νιώθεις και πάλι ότι αν το θέλεις μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Και ΤΟΤΕ και μόνο τότε όταν θα σαι δυνατός και ψυχωμένος, αν αισθάνεσαι την ίδια αγάπη για τη συγκεκριμένη γυναίκα βρες την και διεκδίκισε την, όποιος θέλει μπορεί. Αν σε αγάπησε πραγματικα σιγά μη μπορεί να σου αντισταθεί όταν θα σαι γεμάτος αυτοπεποιθηση και όρεξη για ζωή... Αυτά τα ολίγα από μενα και ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2011 από τον George.doc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 ειναι απιστευτο το τι ανακουφησει νιωθο ακομα και πισω απο μια οθονη υπολογιστη διαβαζοντας της απαντησεις μακαρι να παντησω σε ολους εναν εναν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΕς ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗς ΚΑΡΔΙΑς ΜΟΥ ΟΛΕΣ Η ΑΠΝΤΗΣΕΙς ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ δεν εχω σκοπο να τα παρατησω αλλα νιωθο οτι αυτο που λενε οτι ενα κλικ κανει το μυαλο και το χανεις για παντα ειναι αληθεια οντως μερικες στιγμες χανομαι το νιωθο οτι ειμαι στην ακρη ενα κλικ που λενε πολυ πιοτο εχθες και δεν βοηθησε καθολου , αλλα ας ειναι ετσι και αλλιως δεν ειμαι του ποτου στα παιδια που μου στειλανε πμ θα απαντησω σε ολους απλα να φυγει η αλκοολη απο μεσα μου . Στην εποπμενη βολτα εχεται κερασμα απο εμενα ολοι οποτε φροντιστε να ειναι σε τιποτα κοκορετσια και γουρουνοπουλες κατα στυμφαλια μερια Δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα η επομενη εκδρομη Σαββατου (αυτο που μας ερχεται) ειναι στην Αρκαδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stpauli 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Φαινεσαι ανθρωπος που θα το ξεπερασει,και εμαι σιγουρος γι'αυτο Κουραγιο και προχωρα και οπως ειδες δεν εισαι μονος σου Μπραβο σε οσους απαντησαν και ειδικα σ' αυτους που εστειλαν πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Κουράγιο και δύναμη,τίποτα άλλο. Ότι δεν μας σκοτώνει,μας κάνει πιο δυνατούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Φιλε Γιωργο τιποτα δεν γινεται τυχαια σε αυτον τον κοσμο και καθε τι που γινεται υπαρχει μια εξηγηση ( δες στο σαν δραση - αντιδραση ) Εμενα η μανα μου μου ελεγε και μου λεει οτι στους δυνατους ανθρωπους τυχαινουν παντα τα χειροτερα πραγματα σαν δοκιμασια.Μην τα παρατας εχεις τους φιλους σου να πεις μια κουβεντα και σιγουρα και πολλους που σε αγαπανε για να σε βοηθησουν να τα περασεις ποιο ευκολα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Κουράγιο και δύναμη,τίποτα άλλο. Ότι δεν μας σκοτώνει,μας κάνει πιο δυνατούς. +100000000000 Κουράγιο φίλε Γιώργο και όλα θα περάσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 Γιωργο πολλα πραγματα δεν μπορω να πω ,δεν το'χω Καλο κουραγιο σου ευχομαι παντως Εγω απο το ελαχιστο που σε εχω δει παντως πιστευω οτι δεν θα βγεις σκυφτος στο τελος απο κει μεσα Ολα καλα ευχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 φίλε,διάβασα το μυνημά σου και οφείλω να ομολογήσω πως δεν περίμενα τέτοια κατάθεση ψυχής σε ένα φόρουμ με μηχανές. αυτό δείχνει πως τελικά δε μας ενώνουν μόνο οι μηχανές και είναι πολύ θετικό. αφού σκέφτηκες λοιπόν να το μοιραστείς μαζί μας,θα ακούσεις και πολλές απόψεις. μια ακόμα,είναι ότι όλο το μύνημα περιστρέφεται γύρω απο την σύντροφο. αν είσασταν μαζί και είχατε αντιμετωπίσει τα προβλήματα δεν θα έφτανες σίγουρα σε αυτό το σημείο. το ότι σε άφησε σε ένα πρόβλημα είναι πολύ αρνητικό. αν π.χ είχατε το ίδιο πρόβλημα με τον αδερφό της και όχι με τον δικό σου...εσύ θα την άφηνες? θα την παράταγες? νομίζω πως όχι. αν είναι φίλε μου στην πρώτη δύσκολη στιγμή να λακίζεις,τότε ΔΕΝ κάνεις για σύντροφος στην ζωή. έδωσε εξετάσεις και απέτυχες...και το ίδιο έκανε και η δικιά σου. και ευτηχώς να λές που στο έκανε τώρα και όχι στα 50+ και πάει λέγοντας.. να ξέρεις πίσω απο έναν δυνατό άντρα,κρύβεται μια δυνατή γυναίκα. και οφείλεις να ψάξεις να την βρεις. τώρα με την κρίση,θα βρεις πολλές απο δαύτες που έχουν φάει τα χαστούκια της ζωής και αν μη τι άλλο θα σε καταλάβει. τις υπόλοιπες,άστες να χοροπηδάνε! καλή δύναμη φίλε συνταξιδιώτη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2011 γιωργαρε καθε τι που γινεται για καποιο λογο γινεται......... απλα οταν εισαι κοντα στα γεγονοτα χρονικα δεν μπορεις να δεις τιποτα καθαρα...... δωσε χρονο στον εαυτο σου και κανε πραγματα για σενα. εχουμε να βολταρουμε και να συναντηθουμε χρονια αλλα η εκτιμηση μου εναι μεγαλη. δωσε χρονο.....στον γιωργιο. να σε καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Όποτε θελήσεις να αλλάξεις λίγο παραστάσεις, πάρε μότο, φώτο και ανέβα Σαλόνικα για ένα ΣΚ. Την διάθεση άστην σε εμάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 φίλε,διάβασα το μυνημά σου και οφείλω να ομολογήσω πως δεν περίμενα τέτοια κατάθεση ψυχής σε ένα φόρουμ με μηχανές. αυτό δείχνει πως τελικά δε μας ενώνουν μόνο οι μηχανές και είναι πολύ θετικό. αφού σκέφτηκες λοιπόν να το μοιραστείς μαζί μας,θα ακούσεις και πολλές απόψεις. μια ακόμα,είναι ότι όλο το μύνημα περιστρέφεται γύρω απο την σύντροφο. αν είσασταν μαζί και είχατε αντιμετωπίσει τα προβλήματα δεν θα έφτανες σίγουρα σε αυτό το σημείο. το ότι σε άφησε σε ένα πρόβλημα είναι πολύ αρνητικό. αν π.χ είχατε το ίδιο πρόβλημα με τον αδερφό της και όχι με τον δικό σου...εσύ θα την άφηνες? θα την παράταγες? νομίζω πως όχι. αν είναι φίλε μου στην πρώτη δύσκολη στιγμή να λακίζεις,τότε ΔΕΝ κάνεις για σύντροφος στην ζωή. έδωσε εξετάσεις και απέτυχες...και το ίδιο έκανε και η δικιά σου. και ευτηχώς να λές που στο έκανε τώρα και όχι στα 50+ και πάει λέγοντας.. να ξέρεις πίσω απο έναν δυνατό άντρα,κρύβεται μια δυνατή γυναίκα. και οφείλεις να ψάξεις να την βρεις. τώρα με την κρίση,θα βρεις πολλές απο δαύτες που έχουν φάει τα χαστούκια της ζωής και αν μη τι άλλο θα σε καταλάβει. τις υπόλοιπες,άστες να χοροπηδάνε! καλή δύναμη φίλε συνταξιδιώτη Το αυτό! Συμφωνώ απόλυτα σε όλα με τον φίλο τον βοσκό. Σκέψου πόσα χοντρά ζόρια έχει η ζωή γενικότερα. Αν δεν ήταν ο αδερφός σου, θα ήταν κάτι άλλο. Πούδρα κι άνετα δεν έχει στις μέρες μας. Όλο και κάτι ζορίζει το ζευγάρι και συνήθως τα προβλήματα της ζωής δεν είναι απλά κι εύκολα. Είναι σύνθετα και δύσκολα. Στις δυσκολίες τις χοντρές φαίνεται το δέσιμο. Εκεί δοκιμάζεται η σχέση και μετά μπορείς να καταλάβεις πόσο γερές βάσεις έχει... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μη νοιώθεις ένοχος που βοήθησες τον αδερφό σου σε τέτοιες στιγμές. Καλά έκανες, το αίμα νερό δε γίνεται. Αν δεν τό 'κανες, κάποτε θα είχες τέτοιες τύψεις που όλα τα σημερινά θα σου φαίνονταν αστεία. Και το κακό με τις τύψεις είναι ότι δε βαριούνται να μας κυνηγάνε σε όλη μας τη ζωή. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει πιο ανακουφιστικό πράγμα από το να ξέρεις πως έκανες ό,τι μπορούσες και δεν τον άφησες στην "τύχη" του. Στο δια ταύτα τώρα: Πραγματικά δεν αξίζει να καθόμαστε να λέμε λόγια του αέρα χωρίς νόημα αφού είμαστε "έξω απ' το χορό". Προσωπικά δεν είμαι και ειδικός για να ξέρω πώς να χειριστώ πιο σωστά μια τέτοια κατάσταση, αλλά πραγματικά αν νομίζεις ότι μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως, απλά ζήτα το. Θα βρεις πάρα πολλούς δίπλα σου, το πιστεύω. Μην το βάζεις κάτω πάντως. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να γυρίσει "ο τροχός" και πόσο καλύτερα μπορεί να είσαι κάποια όχι μακρινή μέρα, από παράγοντες μη υπολογίσιμους. Κοίτα μόνο να διαφυλάξεις ως κόρην οφθαλμού την υγεία σου και όλα τ' άλλα φτιάχνονται. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2011 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Κοίτα μόνο να διαφυλάξεις ως κόρην οφθαλμού την υγεία σου και όλα τ' άλλα φτιάχνονται. ++++++++++++++++ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Κουράγιο και δύναμη φίλε μου! Το σκοτάδι είναι πιο βαθύ αμέσως πρωτού χαράξει! Όλα θα βρουν τον δρόμο τους! Προχώρα, μια μέρα την φορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Επειδή σε νιώθω γιατί τα έχω περάσει και εγώ αυτά, και εύχομαι να μην τα περάσει κανείς θα σου πω ένα πράγμα. Μην στηριχθείς σε φίλους. Φίλοι πραγματικοί δεν υπάρχουν. Μην στηρίζεσαι σε γυναίκες. Στην 2η ανάγκη δεν θα είναι εκεί και αν τους την πεις, θα σου χτυπήσουν την 1η ανάγκη. Στα δύσκολα, μαθαίνεις τον χαρακτήρα του καθενός. Στα δύσκολα, μαθαίνεις απο τι είσαι φτιαγμένος. Μόνος σου μαθαίνεις να σηκωθείς. Όσες φορές χρειαστεί. Και κάθε φορά που σηκώνεσαι, γίνεσε και ποιο δύνατος και αισθάνεσαι όλο και ποιο ελεύθερος, και όλο και ποιο δυνατός. Στην αρχή φαίνετε σαν μοναξιά. Αν το αφήσεις να είναι μοναξιά, θα σε περικυκλώσει και θα σε πνίξει. Αν ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και το παλέψεις, θα δεις ότι μετά την μοναξιά έρχεται η ελευθερία. Και όσο ποιο ελεύθερος τόσο και ποιο δυνατός. Μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω. Αυτή την στιγμή αισθάνεσαι σαν να είσαι στην θάλασσα, να σε έχουν δέσει απο τα πόδια με μια άγκυρα, να βουλιάζεις συνέχεια, και όσο βουλιάζεις να χάνεις το φως απο πάνω σου. Αισθάνεσαι να πνίγεσαι όλο και ποιο πολύ. Μέχρι που το κεφάλι σου απο την πίεση και το πιοτό, το αισθάνεσαι σαν να είναι βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Μην το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω. Κόψε κάθετι είναι αυτό που αντιπροσωπεύει η άγκυρα, και κολύμπησε προς την επιφάνεια. Στην τελική εσύ ξέρεις ότι προσπάθησες, και δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αυτό που σου λέω, γιατί το έζησα και εγώ. Όταν όμως καταστρέφετε ο ένας και βλέπεις ότι πας να τον βοηθήσεις και εκείνος σε πιάνει απο το πόδι και βουλιάζετε μαζί, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σώσεις τουλάχιστων τον εαυτό σου. Και όταν κάποτε συνηδητοποιήσει και εκείνος το σε πόσο βάθος έχει φτάσει, ίσως να μην είναι πολύ αργά και να συνεφέρει. Είναι κρίμα όμως να σε πάρει και σένα στον λαιμό του. Στην τελική η επιλογή είναι δική του για την καταστροφή του. Εσένα όμως δεν ήταν. Δυστηχώς όσο και να θες να βοηθήσεις τους άλλους, είναι κάποιες φορές που πρέπει να σκεφτείς πρώτα και τον εαυτό σου. Καλή δύναμη φιλαράκι, και καλό κουράγιο. Σου εύχομαι ολόψυχα μια καινούργια αρχή, γιατί και μόνο απο τον τρόπο που γράφεις, φαίνετε ότι την αξίζεις. Καλό σου βράδυ. + 100000000000000 με καλυψες σε ολα !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 διάβασα μέχρι αυτό το σημείο. στο σπιτι ειχα μονο ενα πιατο φαι για μενα και λιγο ψωμι , ελα ρε αδερφε φαε, εφαγε και εφυγε , ηρθε η κατερινα απο την σχολη χορου και με ρωτησε αν εφαγα το φαι . και εγω λεω οχι το εδωσα στον αδερφο μου το τι εγινε εκεινο το βραδυ δεν θα το ξεχασω ποτε , και εκει καταλαβα πια οτι την εχασα , εν ολιγεις το θεμα ηταν οτι δεν μπορουμε 2 ατομα να δουλευουμε σαν τα σκυλια και να μην εχουμε ενα πιατο φαι να φαμε γιατι ο αδερφος μου τα εχει κανει σκατα δεν της δινω αδικο καθολου και πολυ αντεξε με τα λαθη που εκανα Κατ'αρχάς, φίλε, η γυναίκα σου είναι λάθος. Νομίζω ότι είχε πολύ εγωισμό. Τόσο, που δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορείς να θυσιαστείς για άλλον άνθρωπο. Ειδικά για τον αδερφό σου. Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος, αλλά εγώ της καταλογίζω έλλειψη υπομονής και φιλανθρωπίας απέναντι σε έναν άρρωστο -από τον τζόγο- άνθρωπο. Ποτέ δεν εγκαταλείπεις την προσπάθεια να σώσεις τον αδερφό σου. και σε αυτό ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΗ. Παρακάτω: ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΥΪΣΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ. Τρίτον: Στο βουνό υπάρχει πλέον η «δήλωση παραδοχής αρρώστειας» (το λέω ελεύθερα). Δηλαδή, πας επάνω και υπογράφεις ένα χαρτί που λέει ότι είσαι άρρωστος και θες να μην σου επιτρέπουν την είσοδο για ένα χρόνο. Το έχουν κάνει πολλοί... Πάρε τον μικρό και ανεβείτε να υπογράψει. Βέβαια, μην ξεχάσεις πως υπάρχουν κι άλλες εστίες κινδύνου... Εύχομαι καλή δύναμη Θα χρειαστεί πολύς χρόνος να επουλώσουν οι πληγές, αλλά κάποια στιγμή θα δεις ότι από αυτήν την περιπέτεια κάτι καλό θα βγει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΕΤΡΙΤΗΣ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Ο αδερφος σου εχει αναγκη απο ειδικη βοηθεια γιατι ειναι εθισμενος στον τζογο. Καλη δυναμη και τυχη. http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=11&articleID=5363&la=1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xx1100 1.411 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Ειμαι βαθυτατα υποχρωμενος σε οσους καναν τον κοπο και το διαβασαν και ακομη περισσοτερο σε αυτους που απαντησαν καθε απαντησει οσο και αν ακουγεται απιστευτο βοηθησε και βοηθησε πολυ . οσοι φιλοι μου στειλα πμ τους απαντησα αν ξεχασα καποιον ασ με συγχωρεσει δεν τα παω καλα με τα μυνηματα . δεν ξερω τι αλλα να γραψω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΕΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Άντε και μόλις με το καλό μετακομίσεις στην παραλιακή μονοκατοικία σου κάλεσε μας μια κυριακή να ρθούμε με τις μπύρες και τα παϊδάκια μας να κάνουμε κανά παρτυ να γιορτάσουμε την καινούργια αρχή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2011 Θέλω να πιστέυω ότι δεν πίνεις άλλο και ότι κάτι έχεις βάλει στο στόμα σου αυτές τις μέρες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες