Jump to content

tzeronymo

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    230
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

59 Excellent

Σχετικά με το μέλος tzeronymo

  • Κλάση
    http://tzeronymo.listen2myradio.com/
  • Γενέθλια Φεβρουάριος 9

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • MSN
    tzeronymo perama
  • Skype
    tzeronymo.perama

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    ΠΕΡΑΜΑ
  • Ενδιαφέροντα
    ΜΟΤΟΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Honda
  • myBike: Μοντέλο
    CBF
  • myBike: Κυβισμός
    1000

Ο Εξοπλισμός μου

  • Κράνος
    Shoei XR 1000

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

  • dreamBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • dreamBike: Μοντέλο
    FJR
  • dreamBike: Κυβισμός
    1300

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1.186 προβολές προφίλ
  1. Αυριο εχει αναβαση στα δερβενοχωρια 10.30
  2. Μολις γυρισα , τελεια μερα πηγαμε 2 τελικα μοτο 4 ατομα περασαμε υπεροχα και ειχε πολλες μοτοπαρεες στη ταβερνα Σταυρο μου το ειπε ο Γιωργος οτι τηλεφωνηθηκατε Μπατζαβαλης for ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  3. Eγω παντως θα παω γιατι με ξεσησηκωσατε αμε !!!!!! ραντεβου 10,30 περιπτερο χαιδαριου η με την νεα ονομασια του ΣΤΑΘΜΟΣ 14 και αναχωρηση για καφε του BIILI και κατοπιν Καρατζα !!!!!!!
  4. Που πεφτει η παραλια αυτη λιγες πληροφοριες ???
  5. Εγω πηγα εδω http://www.cobra-center.gr/ και ελυσα το προβλημα μου εχω αυτο MIDLAND ALAN 516 λιγο ακριβο αλλα το εχω και για το αμαξι να μιλαμε οταν παμε βολτα. Στη μοτο ειναι για οδηγο -συνοδηγο και για αλλες μηχανες με 69 καναλια μιλαμε για ασυρματο νομιμο και εμβελεια ανετα 1000 μετρα και οταν εισαι ψηλα 5000 χλμ !!!!!!
  6. Eπειδη λοιπον ( honda 1989 ) ειδες τα καλα κρατησε τα , τις πολλες μοτο, 2.000 - 3.000 περιπου , τα παρεακια , τις εκδρομες , τα σοου στο ( κλειστο ) χωρο του καμπινγ, 4 μερες γεματες ολα αυτα φτανουν και περισευουν να σου μεινουν μια καλη αναμνηση η 33η πανελληνια ! Εγω φιλε μου καλως η κακως εμεινα σε ξενοδοχειο , ακολουθουσα πιστα το προγραμα της ΜΟΤΟΕ περασα υπεροχα και χωρις να βλεπω κοντρες , σουζες και αλλα που λες. Ειδα ομως ενα ομορφο χωριο μεσα στα πλατανια , πηγα Συβοτα , Παργα , και μεσω τις Μοτοε με μισα ναυλα λογω εκπτωσεις περασα μια μερα στην Κερκυρα ολα αυτα κανω στην Πανελληνια απο το 2004 που παω καθε χρονο με την παρεα μου φιλικα Σπυρος !!!
  7. Eπιστροφη και για μενα περασα ενα ομορφο 4ημερο πολλα χιλιομετρα πηγαμε και Κερκυρα πολλοι φιλοι απο περυσι και ....ο Παναγιωτης με το afrika χαρηκα πολυ που σε ειδα εστω για το λιγο που εκατσες μαζι μας ραντεβου του χρονου να εχουμε υγεια να ανταμωσουμε παλι !!!!!!!!
  8. Πολλα μπραβο στη λεσχη και σε ολα τα παιδια του Δ.Σ. για το τρεξιμο να τα βρουμε ολα ετοιμα ......... και ετοιμαζομαστε για την Ηγουμενιτσα 5 - 9 ιουνιου στην πανελληνια
  9. Εκλεισα και εγω, θα ειμαστε εκει !!!!!!!
  10. Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΜΟΤΟΕ 33 χρονια τωρα ........... ασχετα που ο καθενας κανει την δικη του, η τα φορουμ , και την βαπτιζει πανελληνια
  11. Πολυ ομορφη βολτα , το καλοκαιρι με το παπι απο Πορο ερχομενος απο Πειραια φτανω Κοιλαδα - Κρανιδι στο εξοχικο τελεια διαδρομη !
×
×
  • Create New...