tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Λοιπον ηρθε η μερα να παμε μια μονοημερη εκδρομη προς τα Λουτρα της Ελενης για καφεδακι και στη συνεχεια να παμε για μια απολαυστικη ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ στην ταβερνα του Γιωργου στο χωριο Καρατζα 150 χλμ απο Αθηνα περιπου, η ημερομηνια δεν ειναι καθολου τυχαια και εξηγουμε είναι μια προσφορά του κύριου Γιώργου Bαζει μια η και δυο προβατινες ΔΩΡΟ ναι καλα διαβασατε ΔΩΡΟ για να διαφημηση το μαγαζι του ψημένο στο παραδοσιακό φούρνο. Η δική μας επιβάρυνση θα είναι ότι άλλο εκτός του κρέατος και των αναψυκτικων Αυτό είναι μια προσφορά του κύριου Γιώργου προς πάσα αλήτη μαλλιά μηχανόβιο και οχι μονο Το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι το εξής…. 9.00 πμ αναχώρηση από διόδια Ελευσίνας… 10.00 πμ καφεδάκι στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, καφετέρια Billy’s με άνετο χώρο παρκινγκ και τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα 14.00 μμ μασαμπούκα στο χωριό Καρατζάς στην ταβέρνα του Μπατζάβαλη Παρακαλώ, μέχρι την Παρασκεύη 30 Σεπετεμβρίου να έχετε δηλώσει τις...προθέσεις σας!! Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο Club transalp moto trail lemot my bike Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον tzeronymo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Εαν υπαρχει μεχρι τοτε διαθεσιμο μαρουλακι θα ερθω σιγουρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εγω ειμαι μεσα και το ξερεις ! Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο Club transalp moto trail lemot my bike Μόνο σ αυτά, γιατι ? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Αν δε κάνω λάθος Κορινθία δεν είναι; Λέω λοιπόν να ανηφορήσω κι εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εκανα μια αναζητηση για την ταβερνα. ο τρομερος Χασαποταβερνιαρης του χωριου Καρατζας...ανηκει στον δημο Τροιζηνιας....ειναι μετα την Τραχειά στον δρομο για Κρανιδι σε μια διασταυρωση αριστερα(συνη8ως οι γυρω ταβερνες γκρεμιζουν την ταμπελα του χωριου για να τον σαμποταρουν,ναστε προσεκτικοι!)... απλα εγγυηση...διπλες μεριδες, μισες τιμες....δικα του προιοντα...τα παντα απο χοιρινο και αρνακι δικιας του εκτροφης/σφαγης....και ο ταβερνιαρης 8εος...πρωθυπουργος...οποτε περναω δεν κανω το λα8ος να μην τον επισκεφτω...παραδοση,αρχοντια,κα8αριοτητα,εξυπερετιση,νοστιμια....οικογενειακη ταβερνα με τζακι το χειμωνα και μεγαλη βεραντα το καλοκαρι....tip: το ασ8ενες φυλο να κουβαλαει και καμια ζακετουλα ακομα και μεσα στο καταλακοκαιρο...αα...και κατι αλλο...αν καταφερεται και φατε τις ποσοτητες που 8α παραγειλετε σφυρατε μου κλεφτικα...οι νεοι υποστηρικτες του να τον ρωτουν παντα αν αυτα που παραγγειλατε θα φτασουν... μην παραγγελνετε χωρις ερωτησεις γιατι 8α βρε8ειτε με φαγητο στο τραπεζι σας για εναν λοχο...αυτα...δεν λεω αλλα...μην θεωρη8ει διαφιμηση αλλα το α3ιζει το μαγαζι...υποψιν σας κανω ταξιδι απο Σαλαμινα γαι να φαω εκει... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο Club transalp moto trail lemot my bike που να φτασουν 2 προβατινες!!!!!αφου θα αναψει που θα αναψει τον φουρνο πες του να πεταξει και 2 γουρνοπουλα μεσα μπας και τσιμπησουμαι κατι.....!!!! αψογος ο ταβερνιαρης!!!!!καλες δουλειες να εχει φαμε δεν φαμε!!!εγω μεσα πρωτα ο θεος και η τροικα!!!!θα παρακολουθω το θεμα....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 που να φτασουν 2 προβατινες!!!!!αφου θα αναψει που θα αναψει τον φουρνο πες του να πεταξει και 2 γουρνοπουλα μεσα μπας και τσιμπησουμαι κατι.....!!!! αψογος ο ταβερνιαρης!!!!!καλες δουλειες να εχει φαμε δεν φαμε!!!εγω μεσα πρωτα ο θεος και η τροικα!!!!θα παρακολουθω το θεμα....!!! Εγω ακομα περιμενω να παμε Καλαματα για τις γουρουνοπουλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Εγω ακομα περιμενω να παμε Καλαματα για τις γουρουνοπουλες. Ελάτε και τις κερνάω εγώ :scooter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 οταν ημουν κατω ολο τον αυγουστο εσυ πηγες στην σαμο διακοπες!!!τι να σου κανω?τωρα ετσι οπως μας εκανε ο τζεφρυ θα θεωρω και τσιγαρα στο περιπτερο που παιρνω οτι παω βολτα!!!μεχρι εχει φιλε και κουρνια μετα στο σπιτι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 karellen ποιος ειστε κυριε???? καλαματιανος εισαι και εσυ? χμ χμ χμ !!! καταυλακιωτης ετσι?απο τα αγια χωματα και εσυ? παρε τουτο να εχεις τοτε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 οταν ημουν κατω ολο τον αυγουστο εσυ πηγες στην σαμο διακοπες!!!τι να σου κανω?τωρα ετσι οπως μας εκανε ο τζεφρυ θα θεωρω και τσιγαρα στο περιπτερο που παιρνω οτι παω βολτα!!!μεχρι εχει φιλε και κουρνια μετα στο σπιτι!!!! Ασε ρε το ποιημα. Δεν λες που πηγες Καλαματα το καλοκαιρι στα πανηγυρια και πεταγες τις δεσμιδες τα 50ευρα στην ορχηστρα. Σαμο δεν πηγα ρε γαμοτο φετος. [ Ελάτε και τις κερνάω εγώ :scooter: Μην μου βαζεις ιδεες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Ένα θα σας πώ και μόνο για τον καλό μου φίλο - συμμαθητή απ' τα παλιά Μπατζάβαλη : Θα πάθετε πλάκα ! Όποιος δεν πάει έχασε! :_thumbsup: :_thumbsup: Άν τα καταφέρω ενδεχομένως να ακολουθήσω αν και έχω θέμα με το φαί και μετά οδήγημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Σαββα !!! Θωμα !!! προβατινες ακουω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Ωραια ιδεα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) GS500 F: χμ χμ χμ !!! καταυλακιωτης ετσι?απο τα αγια χωματα και εσυ? παρε τουτο να εχεις τοτε!!! Ωραίο το άσθμα! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Σαββα !!! Θωμα !!! προβατινες ακουω; Κωστή στην γάστρα φίλε, λιώνει με την γλώσσα δεν το μασάς. Δεν σου λέω τίποτα φίλε !!! Δεν περιγράφεται με λόγια !!!!!!!!!!!!!!! :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Σαββα !!! Θωμα !!! προβατινες ακουω; Μόλις έφτασε η μυρουδιά της τσίκνας και σε μένα και με αφύπνισε από τον λήθαργο. Θα οσμίζομε το θέμ…. εεεε…. θα παρακολουθώ το θέμα ήθελα να πω, και θα δράσω αναλόγως στον κατάλληλο χρόνο, εφαρμόζοντας την τακτική των λοκατζήδων… όρμα, άρπαξε την προβατίνα, φύγε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 ηρθα κι`εγω ο πεινασμενος.το νου σας οποιος κατσει διπλα μου,καρφωνω δαχτυλα με το πηρουνι απο την πεινα που εχει πεσει τωρα τελευταια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 ΜΕΣΑΑΑΑ! Γιατί 1)Είμαι δίπλα, 2) Θαχω τα γενέθλια μου, οπότε θα νοιωθω σαν παρτυ γενεθλίων!!! Άντε, θα φέρω και γλυκά...θα σας περιμένω κάτω από την γέφυρα στην έξοδο εθνικής προς Επίδαυρο...Πάντως αν κρίνω από το ταξιδάκι στον Κοσμά και στον Πόρο που κάναμε τους τελευταίους μήνες, δε βλέπω να φτάνει η μάσα, οπότε φέρτε και ταπεράκι από το σπίτι...χιχιχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 ΜΕΣΑΑΑΑ! Γιατί 1)Είμαι δίπλα, 2) Θαχω τα γενέθλια μου, οπότε θα νοιωθω σαν παρτυ γενεθλίων!!! Άντε, θα φέρω και γλυκά... Τα μπακλαβαδακια μ αρεσουν περισσοτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο Club transalp moto trail lemot my bike που να φτασουν 2 προβατινες!!!!!αφου θα αναψει που θα αναψει τον φουρνο πες του να πεταξει και 2 γουρνοπουλα μεσα μπας και τσιμπησουμαι κατι.....!!!! αψογος ο ταβερνιαρης!!!!!καλες δουλειες να εχει φαμε δεν φαμε!!!εγω μεσα πρωτα ο θεος και η τροικα!!!! θα παρακολουθω το θεμα....!!! Με τόση δημοσιότητα, καλά τα λες Θοδωρή. Άμα πλακώσουνε και τα δυνατά πηρούνια, πάει η σούβλα. Ένα θα σας πώ και μόνο για τον καλό μου φίλο - συμμαθητή απ' τα παλιά Μπατζάβαλη : Θα πάθετε πλάκα ! Όποιος δεν πάει έχασε! Άν τα καταφέρω ενδεχομένως να ακολουθήσω αν και έχω θέμα με το φαί και μετά οδήγημα. Άμα τον είχε φίλο και συμμαθητή ο Σάββας, ε τότενες το πράμα γίνεται πολύ ενδιαφέρον. :D Μόλις έφτασε η μυρουδιά της τσίκνας και σε μένα και με αφύπνισε από τον λήθαργο. Θα οσμίζομε το θέμ…. εεεε…. θα παρακολουθώ το θέμα ήθελα να πω, και θα δράσω αναλόγως στον κατάλληλο χρόνο, εφαρμόζοντας την τακτική των λοκατζήδων… όρμα, άρπαξε την προβατίνα, φύγε Φτουουουουουουου. Πάλι εδώ είναι αυτός? Θα πεις κι ένα όχι μωρέ? Καημό τό 'χω να δεις βόλτα και μάσα και να πεις ένα " δεν μπορώ - δε γουστάρω ρε παιδιά, καλά να περάσετε". ηρθα κι`εγω ο πεινασμενος.το νου σας οποιος κατσει διπλα μου,καρφωνω δαχτυλα με το πηρουνι απο την πεινα που εχει πεσει τωρα τελευταια! Σε κραμάμε απ' το δέντρο (με ή χωρίς την άρπα σου) και τρώμε με την ησυχία μας. Σιγά μη γυρίσουμε και ακρωτηριασμένοι από μια μάσα. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 ...............................και ο ταβερνιαρης Θεος...πρωθυπουργος........................... Γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 ΜΕΣΑΑΑΑ! Γιατί 1)Είμαι δίπλα, 2) Θαχω τα γενέθλια μου, οπότε θα νοιωθω σαν παρτυ γενεθλίων!!! Άντε, θα φέρω και γλυκά...θα σας περιμένω κάτω από την γέφυρα στην έξοδο εθνικής προς Επίδαυρο...Πάντως αν κρίνω από το ταξιδάκι στον Κοσμά και στον Πόρο που κάναμε τους τελευταίους μήνες, δε βλέπω να φτάνει η μάσα, οπότε φέρτε και ταπεράκι από το σπίτι...χιχιχι Πούσαι βρε Βασίλη εσύ, βάλε καμμιά φωτό να σε βλέπουμε, από τον Πόρο έχουμε να σε δούμε, χάθηκες ! Λοιπόν πέρα από την πλάκα, ξανασυνιστώ να πάτε. Άν δεν τα καταφέρω πείτε ότι είμαι και εγώ στην συμμορία και θα δείτε. Θα το παλέψω πάντως νάρθω αν τα καταφέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Πούσαι βρε Βασίλη εσύ, βάλε καμμιά φωτό να σε βλέπουμε, από τον Πόρο έχουμε να σε δούμε, χάθηκες ! Λοιπόν πέρα από την πλάκα, ξανασυνιστώ να πάτε. Άν δεν τα καταφέρω πείτε ότι είμαι και εγώ στην συμμορία και θα δείτε. Θα το παλέψω πάντως νάρθω αν τα καταφέρω. Άμα στο άκουσμα του ονόματός σου εμφανιστεί αυτό: . . . . . . . . . . . . . εγώ θα φωνάζω απ' την ώρα που θα μπω μέχρι να φύγω............................... Σάββας-Σάββας-Σάββας-Σάββας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο; Το σιγουρο ειναι οτι εαν οι εντυπωσεις ηταν δικες μου, δεν θα τον ελεγα πρωθυπουργο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες