Jump to content
tzeronymo

9/10 καφε Λ.Ελενης k φαγητο στο χωριο Καρατζα

Recommended Posts

Λοιπον ηρθε η μερα να παμε μια μονοημερη εκδρομη προς τα Λουτρα της Ελενης για καφεδακι και στη συνεχεια να παμε για μια απολαυστικη ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ στην ταβερνα του Γιωργου στο χωριο Καρατζα 150 χλμ απο Αθηνα περιπου, η ημερομηνια δεν ειναι καθολου τυχαια και εξηγουμε είναι μια προσφορά του κύριου Γιώργου Bαζει μια η και δυο προβατινες ΔΩΡΟ ναι καλα διαβασατε ΔΩΡΟ για να διαφημηση το μαγαζι του ψημένο στο παραδοσιακό φούρνο.

Η δική μας επιβάρυνση θα είναι ότι άλλο εκτός του κρέατος και των αναψυκτικων

Αυτό είναι μια προσφορά του κύριου Γιώργου προς πάσα αλήτη μαλλιά μηχανόβιο και οχι μονο

Το πρόγραμμα της ημέρας θα είναι το εξής….

9.00 πμ αναχώρηση από διόδια Ελευσίνας…

10.00 πμ καφεδάκι στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, καφετέρια Billy’s με άνετο

χώρο παρκινγκ και τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα

14.00 μμ μασαμπούκα στο χωριό Καρατζάς στην ταβέρνα του Μπατζάβαλη

Παρακαλώ, μέχρι την Παρασκεύη 30 Σεπετεμβρίου να έχετε δηλώσει τις...προθέσεις σας!!

Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο

Club transalp

moto trail

lemot

my bike

Τροποποιήθηκε από τον tzeronymo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εαν υπαρχει μεχρι τοτε διαθεσιμο μαρουλακι θα ερθω σιγουρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειμαι μεσα και το ξερεις ! :dribble:

Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο

Club transalp

moto trail

lemot

my bike

Μόνο σ αυτά, γιατι ? :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα μια αναζητηση για την ταβερνα.

ο τρομερος Χασαποταβερνιαρης του χωριου Καρατζας...ανηκει στον δημο Τροιζηνιας....ειναι μετα την Τραχειά στον δρομο για Κρανιδι σε μια διασταυρωση αριστερα(συνη8ως οι γυρω ταβερνες γκρεμιζουν την ταμπελα του χωριου για να τον σαμποταρουν,ναστε προσεκτικοι!)...

απλα εγγυηση...διπλες μεριδες, μισες τιμες....δικα του προιοντα...τα παντα απο χοιρινο και αρνακι δικιας του εκτροφης/σφαγης....και ο ταβερνιαρης 8εος...πρωθυπουργος...οποτε περναω δεν κανω το λα8ος να μην τον επισκεφτω...παραδοση,αρχοντια,κα8αριοτητα,εξυπερετιση,νοστιμια....οικογενειακη ταβερνα με τζακι το χειμωνα και μεγαλη βεραντα το καλοκαρι....tip:

το ασ8ενες φυλο να κουβαλαει και καμια ζακετουλα ακομα και μεσα στο καταλακοκαιρο...αα...και κατι αλλο...αν καταφερεται και φατε τις ποσοτητες που 8α παραγειλετε σφυρατε μου κλεφτικα...οι νεοι υποστηρικτες του να τον ρωτουν παντα αν αυτα που παραγγειλατε θα φτασουν...

μην παραγγελνετε χωρις ερωτησεις γιατι 8α βρε8ειτε με φαγητο στο τραπεζι σας για εναν λοχο...αυτα...δεν λεω αλλα...μην θεωρη8ει διαφιμηση αλλα το α3ιζει το μαγαζι...υποψιν σας κανω ταξιδι απο Σαλαμινα γαι να φαω εκει...

Τροποποιήθηκε από τον Peiraiwths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο

Club transalp

moto trail

lemot

my bike

που να φτασουν 2 προβατινες!!!!!αφου θα αναψει που θα αναψει τον φουρνο πες του να πεταξει και 2 γουρνοπουλα μεσα μπας και τσιμπησουμαι κατι.....!!!!

αψογος ο ταβερνιαρης!!!!!καλες δουλειες να εχει φαμε δεν φαμε!!!εγω μεσα πρωτα ο θεος και η τροικα!!!!θα παρακολουθω το θεμα....!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που να φτασουν 2 προβατινες!!!!!αφου θα αναψει που θα αναψει τον φουρνο πες του να πεταξει και 2 γουρνοπουλα μεσα μπας και τσιμπησουμαι κατι.....!!!!

αψογος ο ταβερνιαρης!!!!!καλες δουλειες να εχει φαμε δεν φαμε!!!εγω μεσα πρωτα ο θεος και η τροικα!!!!θα παρακολουθω το θεμα....!!!

Εγω ακομα περιμενω να παμε Καλαματα για τις γουρουνοπουλες. :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ακομα περιμενω να παμε Καλαματα για τις γουρουνοπουλες. :whistling:

Ελάτε και τις κερνάω εγώ :scooter: :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν ημουν κατω ολο τον αυγουστο εσυ πηγες στην σαμο διακοπες!!!τι να σου κανω?τωρα ετσι οπως μας εκανε ο τζεφρυ θα θεωρω και τσιγαρα στο περιπτερο που παιρνω οτι παω βολτα!!!μεχρι εχει φιλε και κουρνια μετα στο σπιτι!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

karellen

ποιος ειστε κυριε????

καλαματιανος εισαι και εσυ?

χμ χμ χμ !!! καταυλακιωτης ετσι?απο τα αγια χωματα και εσυ?

παρε τουτο να εχεις τοτε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν ημουν κατω ολο τον αυγουστο εσυ πηγες στην σαμο διακοπες!!!τι να σου κανω?τωρα ετσι οπως μας εκανε ο τζεφρυ θα θεωρω και τσιγαρα στο περιπτερο που παιρνω οτι παω βολτα!!!μεχρι εχει φιλε και κουρνια μετα στο σπιτι!!!!

Ασε ρε το ποιημα.

Δεν λες που πηγες Καλαματα το καλοκαιρι στα πανηγυρια και πεταγες τις δεσμιδες τα 50ευρα στην ορχηστρα. :tooth:

Σαμο δεν πηγα ρε γαμοτο φετος. :cry2:

:cheers:

[

Ελάτε και τις κερνάω εγώ :scooter: :scooter:

Μην μου βαζεις ιδεες. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα θα σας πώ και μόνο για τον καλό μου φίλο - συμμαθητή απ' τα παλιά Μπατζάβαλη : Θα πάθετε πλάκα !

Όποιος δεν πάει έχασε! :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Άν τα καταφέρω ενδεχομένως να ακολουθήσω αν και έχω θέμα με το φαί και μετά οδήγημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GS500 F: χμ χμ χμ !!! καταυλακιωτης ετσι?απο τα αγια χωματα και εσυ?

παρε τουτο να εχεις τοτε!!!

Ωραίο το άσθμα!

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα !!! Θωμα !!! προβατινες ακουω;

Κωστή στην γάστρα φίλε, λιώνει με την γλώσσα δεν το μασάς. Δεν σου λέω τίποτα φίλε !!!

Δεν περιγράφεται με λόγια !!!!!!!!!!!!!!! :respekt: :respekt: :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα !!! Θωμα !!! προβατινες ακουω;

Μόλις έφτασε η μυρουδιά της τσίκνας και σε μένα και με αφύπνισε από τον λήθαργο. Θα οσμίζομε το θέμ…. εεεε…. θα παρακολουθώ το θέμα ήθελα να πω, και θα δράσω αναλόγως στον κατάλληλο χρόνο, εφαρμόζοντας την τακτική των λοκατζήδων… όρμα, άρπαξε την προβατίνα, φύγε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ηρθα κι`εγω ο πεινασμενος.το νου σας οποιος κατσει διπλα μου,καρφωνω δαχτυλα με το πηρουνι απο την πεινα που εχει πεσει τωρα τελευταια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕΣΑΑΑΑ! Γιατί 1)Είμαι δίπλα, 2) Θαχω τα γενέθλια μου, οπότε θα νοιωθω σαν παρτυ γενεθλίων!!!

Άντε, θα φέρω και γλυκά...θα σας περιμένω κάτω από την γέφυρα στην έξοδο εθνικής προς Επίδαυρο...Πάντως αν κρίνω από το ταξιδάκι στον Κοσμά και στον Πόρο που κάναμε τους τελευταίους μήνες, δε βλέπω να φτάνει η μάσα, οπότε φέρτε και ταπεράκι από το σπίτι...χιχιχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΕΣΑΑΑΑ! Γιατί 1)Είμαι δίπλα, 2) Θαχω τα γενέθλια μου, οπότε θα νοιωθω σαν παρτυ γενεθλίων!!!

Άντε, θα φέρω και γλυκά...

Τα μπακλαβαδακια μ αρεσουν περισσοτερο... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.Γ Εχει αναρτηθη στο

Club transalp

moto trail

lemot

my bike

αψογος ο ταβερνιαρης!!!!!καλες δουλειες να εχει φαμε δεν φαμε!!!εγω μεσα πρωτα ο θεος και η τροικα!!!! θα παρακολουθω το θεμα....!!!

Με τόση δημοσιότητα, καλά τα λες Θοδωρή. :thumbsup: Άμα πλακώσουνε και τα δυνατά πηρούνια, :whistling: πάει η σούβλα. :_innocent:

Ένα θα σας πώ και μόνο για τον καλό μου φίλο - συμμαθητή απ' τα παλιά Μπατζάβαλη : Θα πάθετε πλάκα !

Όποιος δεν πάει έχασε!

Άν τα καταφέρω ενδεχομένως να ακολουθήσω αν και έχω θέμα με το φαί και μετά οδήγημα.

Άμα τον είχε φίλο και συμμαθητή ο Σάββας, ε τότενες το πράμα γίνεται πολύ ενδιαφέρον. :D

Μόλις έφτασε η μυρουδιά της τσίκνας και σε μένα και με αφύπνισε από τον λήθαργο. Θα οσμίζομε το θέμ…. εεεε…. θα παρακολουθώ το θέμα ήθελα να πω, και θα δράσω αναλόγως στον κατάλληλο χρόνο, εφαρμόζοντας την τακτική των λοκατζήδων… όρμα, άρπαξε την προβατίνα, φύγε

Φτουουουουουουου. Πάλι εδώ είναι αυτός? :plaf:

Θα πεις κι ένα όχι μωρέ? Καημό τό 'χω να δεις βόλτα και μάσα και να πεις ένα " δεν μπορώ - δε γουστάρω ρε παιδιά, καλά να περάσετε". :2funny:

ηρθα κι`εγω ο πεινασμενος.το νου σας οποιος κατσει διπλα μου,καρφωνω δαχτυλα με το πηρουνι απο την πεινα που εχει πεσει τωρα τελευταια!

Σε κραμάμε απ' το δέντρο (με ή χωρίς την άρπα σου) και τρώμε με την ησυχία μας. Σιγά μη γυρίσουμε και ακρωτηριασμένοι από μια μάσα. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...............................και ο ταβερνιαρης Θεος...πρωθυπουργος...........................

think.gif

Γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο; what.gif

plaf.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε, θα φέρω και γλυκά...θα σας περιμένω κάτω από την γέφυρα στην έξοδο εθνικής προς Επίδαυρο...Πάντως αν κρίνω από το ταξιδάκι στον Κοσμά και στον Πόρο που κάναμε τους τελευταίους μήνες, δε βλέπω να φτάνει η μάσα, οπότε φέρτε και ταπεράκι από το σπίτι...χιχιχι

Πούσαι βρε Βασίλη εσύ, βάλε καμμιά φωτό να σε βλέπουμε, από τον Πόρο έχουμε να σε δούμε, χάθηκες !

Λοιπόν πέρα από την πλάκα, ξανασυνιστώ να πάτε. Άν δεν τα καταφέρω πείτε ότι είμαι και εγώ στην συμμορία και θα δείτε.

Θα το παλέψω πάντως νάρθω αν τα καταφέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πούσαι βρε Βασίλη εσύ, βάλε καμμιά φωτό να σε βλέπουμε, από τον Πόρο έχουμε να σε δούμε, χάθηκες !

Λοιπόν πέρα από την πλάκα, ξανασυνιστώ να πάτε. Άν δεν τα καταφέρω πείτε ότι είμαι και εγώ στην συμμορία και θα δείτε.

Θα το παλέψω πάντως νάρθω αν τα καταφέρω.

Άμα στο άκουσμα του ονόματός σου εμφανιστεί αυτό:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

_02.jpg

εγώ θα φωνάζω απ' την ώρα που θα μπω μέχρι να φύγω...............................

Σάββας-Σάββας-Σάββας-Σάββας :clapping::clapping::clapping:

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

think.gif

Γιατί τον βρίζεις τον άνθρωπο; what.gif

plaf.gif

Το σιγουρο ειναι οτι εαν οι εντυπωσεις ηταν δικες μου, δεν θα τον ελεγα πρωθυπουργο. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα