HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2013 Επιμένω..... Και ομως Φραντζεσκο εγω ημουν .. Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες.. Στεργιο δεν σε ειδα αν λες για το φαναρι μπροστα στο κθβε ρε φιλε γιατι βιαζομουν(γ@μημεν@ φαναρια) να προλαβω μια ξανθια αιθερια υπαρξη(με κοκκινο ford fiesta) που της ειχα πιασει την κουβεντα απο την τσιμισκη και πηγαιναμε παρεα.. ακου τεντυμποις εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Εθεαθη γνωστο καγκουρο με μοικανα δικαβαλο στη μεσογειων στο υψος χολαργου χθες το απογευματακι πρεπει να με ειδε ,γιατι με κοιταζε καθως ξεκιναγε απο το αντιθετο ρευμα, με παθος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 με κοιταζε καθως ξεκιναγε απο το αντιθετο ρευμα, με παθος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 εθεαθησαν γνωστοι "χωματινοι" συνοδευομενοι απο γυναικεια παρουσια στα περιξ ανατολικης συνοικιας της σαλονικα να ικανοποιουν την λεμαργια τους περι τις 12+ το βραδυ σε γνωστο ταχυφαγιο της περιοχης...! αναγνωριστηκαν απο τον εξαιρετικο :vv: ,πολυταλαντο και κουκλακι ζωγραφιστο σερβιτορο που τους ταισε...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 εθεαθησαν γνωστοι "χωματινοι" συνοδευομενοι απο γυναικεια παρουσια στα περιξ ανατολικης συνοικιας της σαλονικα να ικανοποιουν την λεμαργια τους περι τις 12+ το βραδυ σε γνωστο ταχυφαγιο της περιοχης...! αναγνωριστηκαν απο τον εξαιρετικο :vv: ,πολυταλαντο και κουκλακι ζωγραφιστο σερβιτορο που τους ταισε...! Kράνος φορούσες? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 εθεαθησαν γνωστοι "χωματινοι" συνοδευομενοι απο γυναικεια παρουσια στα περιξ ανατολικης συνοικιας της σαλονικα να ικανοποιουν την λεμαργια τους περι τις 12+ το βραδυ σε γνωστο ταχυφαγιο της περιοχης...! αναγνωριστηκαν απο τον εξαιρετικο :vv: ,πολυταλαντο και κουκλακι ζωγραφιστο σερβιτορο που τους ταισε...! Κουκλακι μου εσυ! Αχ και να ηξερες τη συνεχεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Κουκλακι μου εσυ! Αχ και να ηξερες τη συνεχεια... Miles καπελακι καλοκαιρινο φορουσα, αυτο που ειναι ανοιχτο απο πανω (την cabrio εκδοση) οπως τα παλια των goody's :P Kωστα ειμαι ολος αυτια να ακουσω την συνεχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Τί γίνεται σ' αυτήν την πόλη....... το γ#%^#$@σι πάει σύννεφο...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2013 Κουκλακι μου εσυ! Αχ και να ηξερες τη συνεχεια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Εθεάθη άσπρο SYM WOLF εχθές το πρωί στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης, στο ύψος πριν ή μετά την Καβάλα (δεν θυμάμαι καλά :P ). Κάνα λυκάκι από τα δικά μας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Ksino με κατάλαβες χθες? Είναι πολύ γρήγορο το 125 και δεν ξέρω αν με πρόλαβες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Και βέβαια ρε Νικ. Σου κόρναρα και χαιρέτησα με το χέρι άλλωστε. Απλά δεν πρόλαβα να το γράψω γιατί είχα δουλειές. Σε χαίρομαι γιατί είσαι πάντα καλοεξοπλισμένος, με το μηχανάκι πένα και πάντα στρωτός στην οδήγηση. Εύγε νέε μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Σε χαίρομαι γιατί είσαι πάντα καλοεξοπλισμένος.... Πάλι σαγιονάρα και ζελέ φόραγε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2013 Βρε την άκουσα την κόρνα αλλά με είχες περάσει ήδη και είπα μήπως είχες κάποια αμφιβολία :-D Ευχαριστώ για τα καλά λόγια :D :D George φορούσα καπελάκι Rossi, μου είπαν ότι δεν πέφτεις με αυτό ;-) :-P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Κουκλακι μου εσυ! Αχ και να ηξερες τη συνεχεια... Ποσο χαιρομαι που εγω ξερω την συνεχεια.... Απλα καποιος δεν κοιμηθηκε στο κρεβατι του εκεινο το βραδυ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Ποσο χαιρομαι που εγω ξερω την συνεχεια.... Απλα καποιος δεν κοιμηθηκε στο κρεβατι του εκεινο το βραδυ.... Βασικα κανενας δεν κοιμηθηκε στο κρεβατι του εκεινο το βραδυ.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2013 Βασικα κανενας δεν κοιμηθηκε στο κρεβατι του εκεινο το βραδυ.. :P Tι κανατε ρε κουφαλες στην κοπελιτσα 2 μαντραχαλεοι ......? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Εθεάθη σήμερα το πρωί κατά τις 8 στην εθνική οδό Μουδανιών Θεσσαλονίκης, να βγαίνει από τον κόμβο του Ρυσίου, μια Βαρκαντέρο με ακράπες και οδηγό με φωσφοριζέ κράνος και μπουφάν!!! Γνωστός?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Εθεαθη το παπριλια του pit hall σε παρκαρισμενο εξω απο κτιριο με εταιριες στον δρομο χαριλαου θερμης.Αυτο ηταν η κανενα αλλο; Ειχε ΕΒΕ πινακιδα και tourance exp επανω κ λεω αυ του Πετρου θα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο Estebahnος εθεάθη κατά της 12:05 το μεσημέρι στην Πατρών Κλάους Ωραίο κράνος Στέφ!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2013 από τον nikosgiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Θα είχε πάει στην είσοδο-έξοδο της περιμετρικής στον Γλαύκο για να στρίψει φαίνεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Ο Estebahnος εθεάθη κατά της 12:05 το μεσημέρι στην Πατρών Κλάους Ωραίο κράνος Στέφ!! Εσύ είσαι στημένος σε κάθε γωνιά της Πάτρας με το ιννόβα σου στην πέννα και βλέπεις παντού τους πάντες? το κατα τις 12.05 μου άρεσε! Είσαι ωραίος ρε Νικολή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εσύ είσαι στημένος σε κάθε γωνιά της Πάτρας με το ιννόβα σου στην πέννα και βλέπεις παντού τους πάντες? το κατα τις 12.05 μου άρεσε! Είσαι ωραίος ρε Νικολή Ρε με το που τον είδα κοίταξα ρολόι αμέσως για να πέσει σωστή ρουφιανιά μετά εδώ :P Πήγαινα ΤΕΙ ρε και τον είδα.... Δεν κάνω πολλές βόλτες :P Θα κατέβεις καθόλου κάτω ρε κάγκουρα? Κατά της 12 παρά πρέπει να είδα και τον Ksino εντωμεταξύ αλλά ήμουν μακριά και δεν τον σκάναρα καλά. Ζουζούρας με ακράπες και κρανομένο αναβάτη μόνο του Ksino είναι. Οι υπόλοιποι είναι καγκούρια :P Θα είχε πάει στην είσοδο-έξοδο της περιμετρικής στον Γλαύκο για να στρίψει φαίνεται Λες?? Έγινε χεράς έμαθα οπότε άσε τις ζήλιες τρικάγκουρα εσυ!! :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2013 από τον nikosgiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Κατά της 12 παρά πρέπει να είδα και τον Ksino εντωμεταξύ αλλά ήμουν μακριά και δεν τον σκάναρα καλά. Ζουζούρας με ακράπες και κρανομένο αναβάτη μόνο του Ksino είναι. Οι υπόλοιποι είναι καγκούρια :P Λες?? Έγινε χεράς έμαθα οπότε άσε τις ζήλιες τρικάγκουρα εσυ!! :P Φάσκουμε και αντιφάσκουμε Νικολάκη? :lol: Ήμουν κι εγώ μαζί του Μη ξεχνιέσαι :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2013 Φάσκουμε και αντιφάσκουμε Νικολάκη? :lol: χαχαχαχαχαχ έχεις δίκιο!! Είσαι συνειδητοποιημένος κάγκουρας εσύ λοιπόν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες