Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Χθες Κυριακή, με τρία φιλαράκια απο το VFR Forum κάναμε τον γύρο της Θάσου: Ο Ορεστιαδίτης ανέβαινε απο Αθήνα, ο Αθηναίος υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη, ο Κρητικός σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη, σημείο συνάντησης βολικό για όλους η Θάσος. Φραπεδάκι στις πηγές στην Παναγία, μπανάκι στον Παράδεισο, φαγάκι κάτω απο τα πλατάνια στο Καζαβίτι, Καθαρή και διαυγής ατμόσφαιρα (επάνω αριστερά διακρίνεται το Άγιο Όρος), πράσινο, γαλάζιο, μαγεία....... Εκατό χιλιόμετρα ο γύρος του νησιού, τα ενενήντα είναι στροφές. Παρεά που τα σπάει. Αξία ανεκτίμητη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 με το mybike θα οργανοσεις τπτ?????? κανα γυρο τις θασου???? αφου ειμαστε μαχημια ολοι μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Ωραιοι παιδια...μπραβο... :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Πολυ΄όμορφα, μπράβο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Παναγιωτη Θασο δεν εχω παει...και απο τις φωτο βλεπω οτι ο καιρος γαρ εγγύς...αμα εισαι διαθεσιμος κανα διημερακι μεσα στο καλοκαιρι...why not? Καρτποσταλ φωτο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Μέχρι να σηκωθούν και οι άλλες φώτο, να και ένα βίνδεον: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) :yahoo: :yahoo: Μήπως θα χρειαστούμε τέτοια κάμερα? Μήπως... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2011 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 (τροποποιήθηκε) H δευτερη φωτο μπαινει ανετα σε καποιο ταξιδιωτικο περιοδικο.Σου εκατσε χωρις να το περιμενεις! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2011 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Παναγιωτη Θασο δεν εχω παει...και απο τις φωτο βλεπω οτι ο καιρος γαρ εγγύς...αμα εισαι διαθεσιμος κανα διημερακι μεσα στο καλοκαιρι...why not? Καρτποσταλ φωτο!!! ΧαΛΛΛαρά, λέμε........... :yahoo: :yahoo: Μήπως θα χρειαστούμε τέτοια κάμερα? Μήπως... 250 €................... H δευτερη φωτο μπαινει ανετα σε καποιο ταξιδιωτικο περιοδικο.Σου εκατσε χωρις να το περιμενεις! 'Αλλος (και συνφορουμίτης) είναι ο δράστης και δεν "του έκατσε", πραγματικά "το έχει" το φωτογραφείν.................. Ελπίζω οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις να του επιτρέψουν να σηκώσει σύντομα και τις υπόλοιπες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Παναγιωτη Θασο δεν εχω παει...και απο τις φωτο βλεπω οτι ο καιρος γαρ εγγύς...αμα εισαι διαθεσιμος κανα διημερακι μεσα στο καλοκαιρι...why not? Ρε μπας και εχεις ηδη το FJR στην αυλη,και κανεις το παγωνι τοσο καιρο?????? Θασο να ανεβεις οπωσδηποτε,αξιζει μεχρι και το τελευταιο σεντ,και δεν εννοω τα εξοδα..... Ειναι οτι πρεπει για το στυλακι που κανεις διαδρομες-εκδρομες.Βουνα θελεις? Νερα θελεις? Κοψιδια θελεις? Δρομους θελεις? Απο ολα,οπως γραφει και ο Παναγιωτης..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Αντε να χαθειτε ρεεεεεε!!!!!!! :tease: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και ενοειτε το καλυτερο χωριο της Θασου τα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ....!!!!!!!!!!!! Εντιτ:... τωρα ειδα οτι ειναι λιγο παλιο το τοπικ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2012 από τον -Giorgos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 Τωρα ημουν εκει παδια οντως πανεμορφο το νησι και γνωστο για τις στροφες του :D -Giorgos- εγω στα λιμεναρια ημουν τωρα που ηρθα ! εκει ειχα το δωματιο τελος παντων :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 Και ενοειτε το καλυτερο χωριο της Θασου τα ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ....!!!!!!!!!!!! Εντιτ:... τωρα ειδα οτι ειναι λιγο παλιο το τοπικ Για λέγε,για λέγε. Λες να βγούμε γνωστοί ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 Να κλειδωθει απο καποιον συντονιστη το θεμα περικαλω, αντε να χαθειτε γαιδουρια. Ουτε μια φορα δεν καταφερα να παω φετος στον αγαπημενο μου προορισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 Για λέγε,για λέγε. Λες να βγούμε γνωστοί ? εχεις φβ? στειλε πμ Να κλειδωθει απο καποιον συντονιστη το θεμα περικαλω, αντε να χαθειτε γαιδουρια. Ουτε μια φορα δεν καταφερα να παω φετος στον αγαπημενο μου προορισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2012 καλή επιλογή, δεν έει τις μ@λ@κίες τις Χαλκιδικής και έχεις και βόλτα με καραβακι. Στο Καζαβίτι για φαγητό είναι must δεν ξέρω που φάγατε αλλά εκεί τραλάθηκα με κολοκυθοκορφάδες με μέλι................. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Ανασταίνω λίγο το θέμα για μερικές ερωτήσεις, επειδή δεν έχω πατήσει ούτε ρόδα ούτε πόδι στο συγκεκριμένο νησί και δεν ξέρω τι παίζει, μπορεί κάποιος να το γυρίσει σε μια μέρα; Να δει δηλαδή τα βασικά μέρη του νησιού 5-10 πραγματάκια. Με ενδιαφέρει να για ημερήσια από Θεσσαλονίκη αν βρώ και παρέα ακόμα καλύτερα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Ημερισια απο Θεσσαλονίκη δύσκολα βγαίνει. Όχι οτι δεν βγαίνει αλλά δεν θα προλάβεις και πολλά πραγματα και θα κουραστεί. 550 χλμ σύνολο. Δεν αξίζει. Έχει πολύ ωραίες παραλίες και αν πας κοιτά να το ευχαριστηθεις. Μπορείς να κοιμιθεις σε δωμάτιο πολύ φθηνά. 15-20 ευρώ το άτομο. (Πες να σε στείλουμε αν θες) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Ημερισια απο Θεσσαλονίκη δύσκολα βγαίνει. Όχι οτι δεν βγαίνει αλλά δεν θα προλάβεις και πολλά πραγματα και θα κουραστεί. 550 χλμ σύνολο. Δεν αξίζει. Έχει πολύ ωραίες παραλίες και αν πας κοιτά να το ευχαριστηθεις. Μπορείς να κοιμιθεις σε δωμάτιο πολύ φθηνά. 15-20 ευρώ το άτομο. (Πες να σε στείλουμε αν θες) Χμμμμ ήμουν λιγάκι αισιοδοξος γιατί λέω είναι μικρό το νησί, δώσε info για διαμονή Xampo. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μικρο ειναι, σκεψου οτι ο δρομος που ειναι κυκλικα στο νησι ειναι λιγοτερο απο 100 χιλιομετρα, αλλα νομιζω δεν αξιζει να πας ημερισια, τουλαχιστον μια διανυκτερευση θα σε διευκολυνε να δεις κατι παραπανω χωρις την αφοριτη πιεση του χρονο. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2014 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Εχεις 190+190 τα πήγαινε ελα Θεσσαλονικη-Κεραμωτη. Βάλε κ οτι κανεις εκεί. Βάλε και καράβια. Δεν βγαίνει εύκολα. Υπάρχει ξενοδοχείο στον Λιμένα δικο μας φθηνό που πάνε όλοι οι μηχανοβιοι. Έχασα την κάρτα με το τηλέφωνο ρε γμτ. Στείλε ενα ΠΜ στον ΠΠαναγιωτηΚ . Το χει 100%. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stratos 650 858 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Αγαπημένο νησί λέμε και ειδικά Υψάριο δε πάνικ. Είναι δίπλα η άτιμη και έχω πάει μόνο δύο φορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Για λέγε,για λέγε. Λες να βγούμε γνωστοί ? κοίταξε μην βγούμε εμείς,χρόνια πάω εκεί κολλητάρι είναι απο εκεί και δουλεύαμε λιμενάρια-ποτό μεριά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 την εχω γυρισει με αμαξι ομως οταν εμενα καβαλα... ωραιες εποχες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες