Jump to content
ALX™

Για να δουμε καταναλωσεις....

Recommended Posts

Χθες φούλαρα ξανά έχοντας κάνει 300χλμ με ταχύτητες 90-110 και η αντλία έγραψε 10 και κάτι ψιλά λίτρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Xρέπι, πάνε πούλα όπως είσαι το SoyTzoykay σου σε λέω... :grin: :grin:

257 χλμ με 17-αρι ντεπόζιτο με μεσο ορο ταχ. 110-130 ?

Εμένα το πατίνι μου (που είναι καλυτερότερο απο το δικό σου φορ σιούρ :grin: ), με 13.5lt ντεπόζιτο (χωρητικότητα σακούλας super market δλδ), με έβγαλε 237χλμ (και μου έμειναν και 2lt ρεζέρβα αμα λάχει) - σε φάση πλατσουρίσματος στα γνωστά μέρη επίσης...

Μέσος ορος ταχύτητας : όχι κάτω απο 1χχχ (μπορεί να διαβάζει η τροχαία δεν γΚξέρεις... :grin: ).Με 4η (αντε 5η).Με δούλεμα "υψηλοστροφα".Η 6η οινε διακωσμειτική στο ντικό μου :grin:

Κατανάλωση 4.9 lt/100Km...

Κατάλαβες ή να κάνω και κακά ?

Να βάλω και άλλα smileys ? :grin:

Στο έιχα πει οτι επρεπε να πάρεις και εσζύ λαδιέρα...

Πάρε και ένα τελευταίω smiley :grin:

tumblr_m37l2kbHzI1qihztbo1_400.gif

:worshippy: :worshippy:

Τι να λέμε τώρα... Epic post.

epic-win-chris-hansen-autographs-pedo-bear.jpg

riker.gifslow-clap-gif-2.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γατακια.

Μετα απο 31.000 χιλιομετρα σχεδον με το R1200 GS 2011 μπορω να πω πως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ την καταναλωση του .

Ενας γενικος μεσος ορος ειναι θα ελεγα το 5.5 λιτρα στα 100 χλμ.

Σε βολτα χαλαρη με εναν απλα σβελτο ρυθμο χωρις πολλα πολλα γκαζια σε επαρχιακο στροφιλικη βλεπω κατω απο 5.2 .

Σε εθνικη οδο με ταχυτητες 120-150 ειμαι γυρω στα 5.6

Σε γρηγορη βολτα σε επαρχιακο στροφιλικη με αρκετα γκαζια θα ελεγα δυσκολα να δω πανω απο 6 λιτρα στα 100 χλμ .

Μονο σε εθνικη οδο με ταχυτητες 160-200 θα ελεγα οτι τσιμπαει λιγο παραπανω καυσιμο (και λαδι :P ) και εχω δει μεχρι και 7.5 λιτρα στα 100 χλμ

Καλα ,θυμαμαι περισι στους Δολομιτες που καναμε αρκετα χιλιομετρα 40 μηχανες μαζεμενες πηγαινοντας σαν ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ κολογεροι εκαιγα κατω απο 4.2 λιτρα με Ιταλικη βενζινη ,μεχρι και 3.8 ειδα

Υπολογιστε ομως οτι το μηχανακι ειναι αργοστροφο και ταφος και δεν παει βημα οποτε ειναι αναμενομενη η μικρη καταναλωση του .Βαλτε και το λαδι που καει ο κολοboxer ,εχω βαρεθει να αγοραζω ,10 10 τα περνω τα λιτρα :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνώμη ρε Χάμπο. Κι εσύ σαν τους Χονταίους. Πως να κάψει ένα μηχανάκι με κόφτη στις 9 χιλ. στροφές και τελική 180 από 1200 κ.εκ. ;;;;

χααχαχχαχααχαχαχ

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγγνώμη ρε Χάμπο. Κι εσύ σαν τους Χονταίους. Πως να κάψει ένα μηχανάκι με κόφτη στις 9 χιλ. στροφές και τελική 180 από 1200 κ.εκ. ;;;;

χααχαχχαχααχαχαχ

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

αδερφε μου σε προλαβα , τα λεω και μονος μου ξερεις αυτα , το θεμα ειναι τι λετε εσεις με τα γρηγορα μηχανακια σας οταν σας περνανε τα GS απο πανω :P (εκτος ευθειας )

Οριακα σε κατηφορα αν το πιεσεις θα τα πιασει τα 200 το GS :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από αρκετά τεστ με το ργαλείο για να 'μαι σίγουρος, έχω και λέω:

Ελάχιστη κατανάλωση μπεζίνας 3.3895 λίτρα / 100 χλμ

Ελάχιστη κατανάλωση ελαιολάδου 0.07692308 λίτρα / 100 χλμ

Μιλάω για ΕΛΑΧΙΣΤΗ κατανάλωση, την οποία πετυχαίνω είτε εντός πόλης, με αρκετή φυσικά προσοχή, χωρίς απότομες κινήσεις στο δεξί καρπό (σκοτώνει το θηρίο) , είτε εκτός, με ταχύτητες 80 με 90 χ.α.ω.

2003 Vespa PX200 με περίπου 120.000 χλμ στο 1 και μοναδικό πιστονάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα εκανα 151.6 χλμ Πειραιας-Πορτο Γερμενο,σε χαλαρους ρυθμους εβγαλα καταναλωση 4.41λιτρα/100. Μια χαρα νομιζω. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αθηνα - Πορτο Γερμενο κ πισω : 149.2 χιλιομετρα με 9.22 λιτρα βενζινης αρα 6.18 λιτρα /100χιλ.

η χαμηλοτερη καταναλωση που εχω δει μεχρι τωρα μιας κ οι ρυθμοι γενικα ηταν ηρεμοι σημερα.

συνηθως παιζω απο 6.5 - 7.5 λιτ/100χιλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ !!! :worshippy:

Στην βόλτα της τετάρτη στην ορεινή Ναυπακτία μέτρησα 5,88/100χλμ

Βασικά έκανα 6χλμ έρπειν οπότε άμα τα αφαιρέσω βγαίνει 6,03/100χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο τελευταιο γεμισμα με 11,5lt εβγαλα 380km ολα μεσα στην πολη...

που παει να πει 3,3lt ανα 100km..!

μια χαρα νομιζω :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το νεο μοτορι η πρωτη μου μετρηση εδειξε 5,96λ/100χιλ

Σε σχεση με τα 8+ του Φουρναντερο ειναι τεραστια η διαφορα αν αναλογιστει κανεις οτι τα 8+ τα εβλεπα με πολυ ηπια οδηγηση, ομαλα ανοιγματα και τελικη που σε καμια περιπτωση δεν ξεπερνουσε τα 140χιλ/ωρα.

Το ΧΤΧ εδειξε ουτε 6 λιτρα στα 100 με πολυ καγκουριά (με 2α κυριως) και δυο ανοιγματα για να δω τελικη που τελικα σκαρφαλωσε στα 169χιλ/ωρα στην εθνικη οδο Κατερινης Θεσσαλονικης στο γυρισμο στο χωριο.

Μετα απο ενα χρονο σχεδον και αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα οι ενδειξεις μου παραμενουν πανω κατω ιδιες:

XTX660 του 2004 μεσος ορος καταναλωσης περιπου 5λ/100χιλ

Παντα εκτος πολης σε επαρχιακο οδικο δικτυο και παντα με καφριλα (ψευτοσουζιδια κ μπαντιλικια οπου με παιρνει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

80 χμ στην πόλη, όχι με ήρεμη οδήγηση, αλλαγές στις 6000 στροφές περίπου και γρήγορα ανεβάσματα + 130 χμ εκτός πόλης με ταχύτητες 130-140 με ένα δυο ανοίγματα μέχρι τα 180. Κατανάλωση 7.2/100χμ καλούτσικα είναι πιστεύω για τετρακύλινδρο 600άρι με καρμπς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

180 χλμ,τα 150 στο πορτο γερμενο και τα αλλα εντος 11,3 λιτρα.6,2 στα 100.μαλλον κλεβει αυτος που δοκιμαζω τωρα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

180 χλμ,τα 150 στο πορτο γερμενο και τα αλλα εντος 11,3 λιτρα.6,2 στα 100.μαλλον κλεβει αυτος που δοκιμαζω τωρα :crazy:

ή ρουφάει πολύ το χειροποίητο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

270 χλμ σε χρήματα 20 ευρώ, 4.5lt κατανάλωση, τα 200 χλμ εθνική και επαρχιακό... Σούπερ πιστεύω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα στο ΣΚ, σε χαλαρους ρυθμους (εθνικη 100-130) και επαρχιακο μετρια προς σβελτα, εκαψα 5.2..

Σε πιο γρηγορους ρυθμους, επαρχιακος τεζα, και εθνικη 160-200, εκαψε 6.7

Πα μαλ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλαιο Φάληρο - Β. Εύβοια (μεσω Χαλκίδας , Αι΄γιάννη, Αιδηψο) σχετικα χαλαρά καθότιν φορτωμένος ---> 6.5 L / 100

Το ίδιο απο την ανάποδη κυνηγώντας το αρκετα προς το τέλος :secret: :secret: :secret: ---> 6 L / 100

Ακόμα αναρωτιέμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλαιο Φάληρο - Β. Εύβοια (μεσω Χαλκίδας , Αι΄γιάννη, Αιδηψο) σχετικα χαλαρά καθότιν φορτωμένος ---> 6.5 L / 100

Το ίδιο απο την ανάποδη κυνηγώντας το αρκετα προς το τέλος :secret: :secret: :secret: ---> 6 L / 100

Ακόμα αναρωτιέμαι...

μην απορείς

στο πήγαινε το ποσοστό ανωφερειών είναι μεγαλύτερο των κατωφερειών

μετρημένο πολλάκις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ τώρα τελευταία παίζω κάτω από 6λ/100 είτε πόλη είτε επαρχιακό είτε εθνική (μέχρι 140 χαλαρά ή 150-180 είτε μονός είτε διπλός με πλαινες σκληρές 40αρες βαλίτσες κ tankbag). Τώρα τελευταία έχει πέσει η κατανάλωση κ Μου κάνει εντύπωση. Καλή βεβαίως-βεβαίως :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5000 χιλιομετρα εχω κανει μεχρι τωρα. Η καταναλωση σταθερα κατω απο 5.......

Κατι χονταιους λυπαμαι.....:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα