ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2011 hayabusa last year τωρα του`μεινε μονο το ονομα Ναι ειχα διαβασει ενα topic του , ειχε βαλει και ενα Χ στο αβαταρ με την busha... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2012 Μικρό το κακό, όμως και οι δύο σας ( και εσύ ExTaCy1337 και ο ChrisMelas0 ) για το " π " χρησιμοποιείται το 3,14. το " π " όμως έχει πάρα πολλά δεκαδικά ψηφία, που τα στρογγυλοποιείται στα δύο δεκαδικά, δηλαδή το γράφεται " 3,14 ", με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα πάρα πολύ μικρό σφάλμα στο αποτέλεσμα που δίδει το πρόγραμμα... Αν βάλεις το " π " με όλα του τα δεκαδικά π.χ. στο παράδειγμα του ChrisMelas0 βγαίνει ( με στρογγυλοποίηση στα δύο δεκαδικά ) 79,52 κυβικά αντί για 79,48 κυβικά που βγάζει το πρόγραμμα, ενώ στο πρόγραμμα του ExTaCy1337 επίσης αντί για 125,97 βγάζει αποτέλεσμα 125,91... Όπως σας είπα με την αρχική μου λέξη, μικρό το κακό... Απλώς το ανέφερα... Υ.Γ. στο excel μπορείς να γράψεις την εντολή " pi() " ή το " =pi() " ( αν θέλετε να το εμφανίσεται χωρίς να κάνετε πράξεις ) για να εμφανίσει το " π " με όλα του τα δεκαδικά ψηφία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 Πως μπορουμε να μετρησουμε την διαδρομη (ΑΝΣ-ΚΝΣ) Βοηθεια please!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα πας στα χαρακτηριστικά της μηχανής σου και θα κοιτάξεις εκεί που λέει για τον κινητήρα 'διάμετρος επί διαδρομή' Ή εναλλακτικά,αν ξέρεις τα κυβικά, λύνεις τον τύπο ως προς h (διαδρομή) (θα το δουλέψω και θα σου πω σε λίγο) Edit: Αφού V=π * r² * h άρα η διαδρομή είναι h=V / π*r² Θα πολλαπλασιάσεις την ακτίνα του πιστονιού επί τον εαυτό της και ότι βρεις επί 3,14. Μετά θα διαιρέσεις τα κυβικά δια του αποτελέσματος που έβγαλες πιο πάνω. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2013 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εκανα καινουργιο topic γιατι δεν μπορουσα να κανω edit στο παλιο για να βαλω τα καινουργια links. Αυτο εδω ειναι το παλιο. Εψαχνα στο internet για υπολογισμο κυβικων και ειδα αυτο το προγραμμα εδω στο mybike. Click here , σε εμενα δεν ανοιγε ελεγε invalid filename Και μπλα μπλα μπλα! Σε Windows 7 και σε XP το δοκιμασα σε Virtual Machine. Επειδη ειδα post οτι δεν δουλεψε και σε αλλα ατομα ειπα να φτιαξω ενα δικο μου σε VB 6 και οχι γλωσσομαθεια Μην ανυσηχειτε δεν εχει ιους, μονος το εφτιαξα και ειναι κομπλε 28kb εφαρμογη Δειτε στο τελος το online scan.Στην εικονα αν πατησεις βγαζει και το scan μεσα στο site. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο προγραμμα του ChrisMelas0 αντι για κομμα (,) θελει τελεια (.) στο δικο μου θελει κομμα (,) αντι για τελεια (.) Version 2 Ελληνικά: Download Version 2 Greeklish: Download (Greeklish Version για οσους τα βγαζει κινέζικα) Οσο για το προγραμμα ειναι πολυ απλο: Αποτελεσμα: To Crypton R 105 μου που εχει διαδρομη 54mm και απο 49mm που ειναι μανισιο το εκανα 54,5mm βγαινει στα 125,91cc! Παταμε στο scooter για να μας βγαλει το αποτελεσμα (Πρωτα πρεπει να δωσουμε Μηκος πιστονιου, Διαδρομη και αριθμο κυλινδρων [Αλλιως θα βγαλει error και θα κλεισει το προγραμμα]) Το εικονιδιο youtube παραπεμπει στο channel μου στο youtube, ακουστε κανα remix μου, καντε και subscribe αν θελετε! Εδω scan απο virustotal για ιους: Greeklish: https://www.virustot...sis/1373051149/ Ελληνικά: https://www.virustot...sis/1373051172/ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 http://www.mybike.gr/topic/66134-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-v2/ Καινουργιο θεμα με νεα links που λειτουργουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άμα θέλουμε πρόγραμα 28kb για να υπολογίζουμε το π*r^2*d , χαθήκαμε... Ας αυτοκτονήσει το ανθρώπινο είδος άμα είναι, να μην κάνει και τζάμπα κόπο ο skynet. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) Άμα θέλουμε πρόγραμα 28kb για να υπολογίζουμε το π*r^2*d , χαθήκαμε... Ας αυτοκτονήσει το ανθρώπινο είδος άμα είναι, να μην κάνει και τζάμπα κόπο ο skynet. . Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) το " π " όμως έχει πάρα πολλά δεκαδικά ψηφία... ...Αν βάλεις το " π " με όλα του τα δεκαδικά... ...να εμφανίσει το " π " με όλα του τα δεκαδικά ψηφία... Νομίζω 267 είναι όλα του τα ψηφία, είναι πράγματι πάρα πολλά! Που να τα θυμάσαι... (στο σημείο αυτό, οι μαθηματικοί της ιστορίας που τόσο κόπο κάνανε επί αιώνες, να αποδείξουν ότι ο π είναι αριθμός με άπειρα ψηφία, που επαναλαμβάνονται με άπειρους συνδυασμούς, που επαναλαμβάνονται περιέχοντας κάπου ΟΠΟΙΟΝ συνδυασμό και να σκεφτούμε, που είναι υπερβατικός αριθμός δλδ δεν εκφράζεται σαν αποτέλεσμα πολυωνύμου κ.ο.κ. δηλώνουν μοιρολατρικά ωσάν τον Γαλιλαίο με τον άγγελο στον Αρκά, ''να κι αν γυρίζει, να κι αν δεν γυρίζει'') Ουφ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 5 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το καινουργιο μου θεμα γιατι σβηστηκε? FlyingInADream φιλε μου αυτο το εφτιαξα γιατι καθομουν με το calculator και εκανα πολλες πραξεις για να υπολογισω διαφορα κυβικα σε καθε μοτερ με διαφορετικα εμβολα και ητανε πολυ πιο αργο να κανεις τις πραξεις να κανεις reset το calculator και ξανα π*r^2*d. Ενω με αυτο εδω τα κανεις μπαμ-μπαμ. Επισης επειδη ξερεις εσυ τον τυπο δεν σημαινει οτι τον γνωριζουν ολοι. Να μου πεις αν δεν τον γνωριζουν να ψαξουν στο google.Ο αλλος μπορει να βαριεται και να μην καταλαβαινει τους τυπους. Ε τον ιδιο κοπο θα κανουν να το κατεβασουν . Ειπες την αποψη σου επιστημονα αλλα ενταξει ηρεμησε δεν ειναι ολοι σαν και σενα. εχουμε και 12χρονα εδω μεσα με GLX xD, ατομα που δεν τα πανε καλα με τα γραμματα και τους αριθμους. Και για πες μου σε πιο σχολειο πηγαινες και σου μαθανε τοσο καλα τον συγκεκριμενο τυπο? ;o Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2013 από τον ExTaCy1337 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thakis_pap 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 παλι δεν υπαρχει το θεμα..που μπορουμε να βρουμε τωρα το προγραμματακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxspect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Που μπορούμε να ξαναβρούμε το πρόγραμμα ?? Διότι τα links δεν δουλεύουνε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Πιο γρήγορα θα κάνετε να πολλαπλασιάσετε την ΑΚΤΙΝΑ του πιστονιού (τη μισή διάμετρο δηλαδή) επί τον εαυτό της,ότι βγει επί το 3,14 και ότι βγει επί τη διαδρομή. Για μονοκύλινδρο. Αν θέλετε πολυκύλινδρο πολλαπλασιάστε ότι βρήκατε προηγουμένως επί τον αριθμό των κυλίνδρων. Tο ΧΤ μου έχει δια΄μετρο 100 Χ διαδρομή 84.Πάμε :Ακτίνα Χ ακτίνα =50Χ50 =2500 2500Χ3,14=7.850 7850 Χ 84 διαδρομή=659,4 κυβικά! Suzuki GSXR 600 έχει 67 Χ 42,5. δηλαδή 33,5 Χ 33,5 =1122,25 1122,25 Χ 3,14 =3523,86 3523,86 Χ 42,5=149,76 κυβικά ο ένας κύλινδρος. Επί 4 ίσον 599 κυβικά. Over and out. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billv50s 173 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Πιο γρήγορα θα κάνετε να πολλαπλασιάσετε την ΑΚΤΙΝΑ του πιστονιού (τη μισή διάμετρο δηλαδή) επί τον εαυτό της,ότι βγει επί το 3,14 και ότι βγει επί τη διαδρομή. Για μονοκύλινδρο. Αν θέλετε πολυκύλινδρο πολλαπλασιάστε ότι βρήκατε προηγουμένως επί τον αριθμό των κυλίνδρων. Tο ΧΤ μου έχει δια΄μετρο 100 Χ διαδρομή 84.Πάμε :Ακτίνα Χ ακτίνα =50Χ50 =2500mm^2 2500Χ3,14=7.850 7850 Χ 84 διαδρομή=659400mm^3=659,4 κυβικά εκατοστα(cm^3) Suzuki GSXR 600 έχει 67 Χ 42,5. δηλαδή 33,5 Χ 33,5 =1122,25 1122,25 Χ 3,14 =3523,86 3523,86 Χ 42,5=149,76 κυβικά ο ένας κύλινδρος. Επί 4 ίσον 599 κυβικά. Over and out. sorry απλα εβαλα και μοναδες μετρησης γιατι οποιος δεν ξερει να βρισκει ογκο κυλινδρου λογικα θα το χασει και στις μοναδες Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 από τον billv50s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 1 εικονα = 1000 λέξεις. Αν το μαθεις 1 φορά ΣΩΣΤΑ, δυσκολα το ξεχνάς, ωστε να μπορείς να υπολογισεις οποιαδήποτε κυκλική επιφάνεια.... Διαλέξτε + πάρτε. Aντιθετως, ειναι πολυ πιο εύκολο να υπολογισουμε μια τετραγωνη επιφανεια... Ορισμενα πράγματα, χρειαζεται να τα γνωριζουμε απο μνημης. Οταν χρειαστουν, ειναι πολυ πιθανό να ΜΗΝ υπάρχει διαθεσιμο..............wi-fi. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2014 Απορώ ρε παιδιά, τα μαθηματικά για ποιόν λόγο νομίζετε πως τα μαθαίνατε; Για να περνάτε απλά τις τάξεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Ελα παλικαρια καινουργιο link που δουλευει https://www.mediafir...150gq33//MyBike Παιδες εσεις που λετε για τους τυπους κτλ, βγαλτε μου με calculator ή με το απιστευτο μυαλο σας, τα κυβικά π.χ. για 10 διαφορετικες διαμετρους εμβολου. Αν το κανετε πιο γρηγορα απ'οτι το κανω εγω με το προγραμματακι, σβηνω το προγραμμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Χαχαχα είσαι ωραίος. Δεν αμφιβάλλει κανείς για την ταχύτητα του προγράμματός σου έναντι του calculator. Απλώς ένας σοβαρός μηχανόβιος πρέπει τουλάχιστον να ξέρει τον τύπο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ExTaCy1337 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Χαχαχα είσαι ωραίος. Δεν αμφιβάλλει κανείς για την ταχύτητα του προγράμματός σου έναντι του calculator. Απλώς ένας σοβαρός μηχανόβιος πρέπει τουλάχιστον να ξέρει τον τύπο. Απλως βλεπω πολυ hate εδω ρε φιλε :P Ενα καλο πηγαμε να κανουμε, βασικα εχω πλεον δεν εχω μηχανακι. Και ειδα οτι ειχα στο FB μου στον φακελο Other μνμ απο περυσι ενας τυπας μου ζητουσε το link, ακομα και στο FB με εψαξε... χαχαχαχα και ειπα να το ξανα ανεβασω τωρα. Ενταξει, τι μου λετε.. εδω ειδα ανθρωπο κοντα στα 40 σε κατι μητρωα, δεν ηξερε να συμπληρωσει μια φορμα τους λεει ειμαι αγραμματος, και εσυ περιμενεις επειδη ο αλλος πηρε μηχανη να γνωριζει τυπους :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Με αφρομή το τοπικ και μιας και βαριόμουν απίστευτα έφτιαξα ένα σε online μορφή με την βοήθεια των ποστ του Νίκου (karellen). Εδώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Με αφρομή το τοπικ και μιας και βαριόμουν απίστευτα έφτιαξα ένα σε online μορφή με την βοήθεια των ποστ του Νίκου (karellen). Εδώ. Έβαλες διαστάσεις σε cm και θα τρελαθεί ο κόσμος Κάντες σε mm (όπως συνήθως τις δίνουν οι κατασκευαστές) Κωστή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Όσοι χρησιμοποιήσετε το calc του Κωστή (telephoner) απλά βάλτε τις διαστάσεις κυλίνδρου σε cm και όχι mm Οπότε απλά μετακινήστε την υποδιαστολή μια θέση αριστερά (πχ 100mm-->10cm, 84mm-->8.4cm στο παράδειγμα του karellen) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Όσοι χρησιμοποιήσετε το calc του Κωστή (telephoner) απλά βάλτε τις διαστάσεις κυλίνδρου σε cm και όχι mm Οπότε απλά μετακινήστε την υποδιαστολή μια θέση αριστερά (πχ 100mm-->10cm, 84mm-->8.4cm στο παράδειγμα του karellen) Στο τσακ με πρόλαβες από το να βάλω αγγελία το Vstrom, με τον κυβισμό βαποριού που μου βγήκε λέω θα με τσακίσει η ασφάλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Παιδες εσεις που λετε για τους τυπους κτλ, βγαλτε μου με calculator ή με το απιστευτο μυαλο σας, τα κυβικά π.χ. για 10 διαφορετικες διαμετρους εμβολου. Αν το κανετε πιο γρηγορα απ'οτι το κανω εγω με το προγραμματακι, σβηνω το προγραμμα. Δε χρειαζεται να σβησεις τιποτα. Ουτε χρειαζομαστε calculator. Θεμα εκπαίδευσης ειναι τουλαχιστον για μενα. Ασχετως της μορφωσης, ειναι και πρακτικό. Να εχεις την δυνατοτητα, να υπολογισεις πόσο πετρελαιο χωρα μια δεξαμενη 2.5 χ 3 χ 4. Ή ενα σιλό 4 χ 14. Απλά κοιτωντας τα. Αν βγαλεις το ταμπλετ εκεινη την στιγμη, δεν εχει νοημα να εργαζεσαι.... Ακομη ομως και αν δεν ειναι ντε και καλα η εργασία σου, πάντα θα ξερεις οτι 5 νεροπότηρα ειναι τα κυβικά μιας Κορόλλα 1.3....... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Στο τσακ με πρόλαβες από το να βάλω αγγελία το Vstrom, με τον κυβισμό βαποριού που μου βγήκε λέω θα με τσακίσει η ασφάλεια Xαχαχαχα.... Δοκίμασε πάλι. Κλικ μι Το έφτιαξε ο Κώστας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες