panosg983 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2013 Γυρισα τη Δευτερα απο Κεφαλονια. Το νησι δεν ειχε κοσμο. Κυκλοφορουσαμε ανετα (αν και το Aprilia Scarabeo 250 μας αφησε απο φως), καθισαμε οπου θελαμε και γενικα αν και πηγαμε για λιγες μερες, περισσοτερο να επισκεφθουμε την κουμπαρα μας το καταευχαριστηθηκαμε. Το καραβι Κυλληνη πορος κανει 1:15 και η διαδρομη Πορος-Αργοστολι ειναι 40 λεπτα... μονο στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Σε ισχύ, όλα τα παρακατω.... Επίσης πάντα ΦΟΥΛΑΡΟΥΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ πριν μπούμε στο βαπόρι. ΠΑΝΤΑ. Η τιμή της βενζίνης στο νησί ήταν πάντα 50-55 δρχ ανώτερη!!! Με το ευρώ δεν άλλαξε τίποτε.... :mB_faskelo: Το ανάποδο...όταν φεύγουμε. Φροντίζουμε να βγούμε ''στεγνοί'' Πάτρα ή Κυλλήνη και ''φορτώνουμε'' πάλι στον...ίδιο που βάλαμε όταν ήρθαμε ! :winking: Τιμή 6/2011 = 1.74 ε / λίτρο. Τιμή 7/2013 = 1.84 ε /λίτρο. ΛΑΓΚΑΔΑΚΙΑ . Που ? Μετα το Νο 14, προς τον φάρο Γερογόμπο. Μια παραλία, μακρυά απο τις πολύβουες γνωστές παραλίες και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους ντόπιους.. Ο φάρος (στο βάθος), ''δείχνει'' την πορεία που πρέπει ν'ακολουθήσουμε, και το τοπίο είναι εντελως ερημικό + ξερό, θυμίζοντας έντονα Κυκλάδες...Ακριβως η ίδια κάψα ! Λογικό, διότι βρίσκεται στην άκρη του νησιού και το σαρώνουν συνέχεια οι Μαίστροι... Μικρή παραλία, αλλά με πεντακάθαρα + δροσερά νερά πάντα. υγ. Οχι, το γιαμαχα δεν ειναι ...........................102 ! :crazy: :crazy: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Χρήσιμες πληροφορίες μετάβασης απο + προς Λευκάδα (και κατ'επέκταση με την υπόλοιπη Ελλάδα...) Ιούλιος. Αυγουστος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 ...πού + πού, σκάει μυτη και κανενας συμφορουμίτης ! Με τάφο αεροελαιόψυκτο ! :lipssealed: :lipssealed: Άσσος, με δύση. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Εχω και γαμω τις λαμπες παντως δεν μπορεις να πεις ε;;; Λοιπον, οποιος σκοπευει να παει στο νησι προτεινω εκτυπωση το σκαριφημα του Θαναση + τα δυο post του περι παραλιων και to do. Ο χρονος που ειχαμε ηταν λιγος για να δεις τα παντα, αλλα με αυτα ανα...τσαντας ειδαμε πολυ αξιολογα μερη, οχι μονο τα default τουριστικα. Επιπλεον, προτιμηστε τις ταβερνες που συστηνει, αξιζουν λεμεεεεεεεεε! Αν την εχετε στα υποψιν σαν προορισμο, συστηνω Κεφαλονια ανεπιφυλακτα τοσο για τις θαλασσες οσο και για την ποικιλια τοπιων, το οδικο δικτυο ( ), τις τιμες της, το φαγητο και τον μεγαλο αριθμο δραστηριοτητων. :greece: Να πατε! Θαναση, ευχαριστουμε για την παρεα και τις προτασεις, θα ακολουθησει επανεπισκεψη οταν βρεθει ευκαιρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2013 Αν την εχετε στα υποψιν σαν προορισμο, συστηνω Κεφαλονια ανεπιφυλακτα Ναι τέτοια λεγε τους να μας μαζευτούν όλοι να μας πιάσουν τα καλά πόστα στις παράλιες...! ουουουου τουρίστες, ουουουου τουρίστες, ουουουου τουρίστες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aramis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Γεια σας κεφαλονιτες! 10 Αυγουστου ερχομαι στο νησι. Θα κατσω καμια βδομαδα 6-7 μερες οσο αντεξει το πορτοφολι δηλαδη.Υπαρχει ενα προβλημα ομως.Ειμαστε παρεα 4 ατομα και κανενας μας δεν ειναι πανω απο 23 για να νοικιασουμε αμαξι.Απο διπλωμα μηχανης μονο εγω εχω.Μπορουμε να μετακινηθουμε με κτελ?θα μενουμε στη Λακηθρα. Καμια αλλη προταση?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Μπορουμε να μετακινηθουμε με κτελ? θα μενουμε στη Λακηθρα. Καμια αλλη προταση?? Ναι, εχει αρκετά αυτη την περίοδο. Ειναι όμως της υπομονής, διότι το νησί βουλιάζει αυτη την περίοδο απο οχήματα... http://www.kefalonitikanea.gr/2012/08/blog-post_5132.html + επικοινωνία τηλεφωνικα΄, ωστε να ειστε σίγουροι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aramis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2013 Ωραίες πληροφορίες σου innova και θα ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες σου!! Τελικά με το άλλο θέμα που είχα, αποφάσισα να κατέβω μέσω Βασιλικής, πέρυσι που εμενα εκεί είχα προσέξει το πλοίο αλλα δεν έδωσα σημασία! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexvan 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 Αγαπητοί φαν του νησιού, πατριώτες και αδελφοί Ληξουριώτες, με ππόνο ψυχής σας λέω ότι μετά από τριάντα οκτώ συναπτά και ευτυχισμένα καλοκαίρια, φέτος δε θα κατέβω ούτε μέρα στο νησί μου. Νοιώθω απίστευτη θλίψη που δε θα πατήσω τα άγια χώματα, που δε θα φάω ένα μπακλαβά στου Μποσκέτη, που δε θα πιω έναν απογευματινό καφέ στο Πόρτο, που δε θα δω ηλιβασίλεμα στα Κηπούρια, που δε θα κάμω το καλοκαιρινό μου κούρεμα στου Λέλου, που δε θα δω το Δημοσθένη και τη Φιλαρμονική στην πλατεία και που θα χάσω τη βραδυνή ριγανάδα ακούγοντας καντάδες από τη βαρκαρόλα. Έχω στείλει παιδιά και γυναίκα βέβαια, αλλά τι να λέμε τώρα. Το Ληξούρι είναι έρωτας που κρατάει για πάντα. Καλημερούδια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelat 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2013 Αγαπητοί φαν του νησιού, πατριώτες και αδελφοί Ληξουριώτες, με ππόνο ψυχής σας λέω ότι μετά από τριάντα οκτώ συναπτά και ευτυχισμένα καλοκαίρια, φέτος δε θα κατέβω ούτε μέρα στο νησί μου. Νοιώθω απίστευτη θλίψη που δε θα πατήσω τα άγια χώματα, που δε θα φάω ένα μπακλαβά στου Μποσκέτη, που δε θα πιω έναν απογευματινό καφέ στο Πόρτο, που δε θα δω ηλιβασίλεμα στα Κηπούρια, που δε θα κάμω το καλοκαιρινό μου κούρεμα στου Λέλου, που δε θα δω το Δημοσθένη και τη Φιλαρμονική στην πλατεία και που θα χάσω τη βραδυνή ριγανάδα ακούγοντας καντάδες από τη βαρκαρόλα. Έχω στείλει παιδιά και γυναίκα βέβαια, αλλά τι να λέμε τώρα. Το Ληξούρι είναι έρωτας που κρατάει για πάντα. Καλημερούδια Ωραία τα είπες πατριώτη, έστω και αν είμαστε από απέναντι!!!! Κάνε τουλάχιστον ένα τριήμερο ειδικά μετά τ' Αγίου που αδειάζει η νήσος. Εγώ κατεβαίνω την Παρασκευή! Αρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2013 Αθέρας. Το χωριό βρίσκεται στην Β. πλευρά της χερσονησου Παλικής, και απέχει 14χλμ απο Ληξούρι. Ανηφορικός δρόμος εως εκει, και μετα ερχεται ο κατήφορος προς το Πόρτο Αθέρα. Την παραλία. Απέχει 4 χλμ απο το χωριό, και είναι ενας κόλπος με πεντακαθαρα νερά + αμμώδη βυθό. Ιδανική παραλία για καύσωνα + για 15αυγουστο*... Εχει σχεδον πάντα ελαφρυ Βορειαδάκι, και δεν μαζεύει πολυ κόσμο. Αυτά ! Πα να φάμε καμμιά ριγανάδα.... * η 15/8, ειναι η ''χειρότερη'' μέρα, να πας για μπάνιο σε γνωστή παραλία (πχ. Μύρτος, Πλατυς Γυαλός, Μακρυς Γυαλός, Πετανοί,Ξί,κλπ.). Όλοι μα όλοι οι τουρίστες + ντόπιοι, εφορμούν σε αυτές, με αποτέλεσμα να φρακαρουν οι δρόμοι στις παραλίες, να μυριζουν καμενοι συμπλέκτες, να κουβαλάς τα μπαγκάζια σου 1-1.5 χλμ ποδαρατος κατω απο τον ήλιο, να σου ξυσουν κανα οχημα/μοτό όσο εσυ κανεις μπάνιο, να μην υπάρχει τραπεζοκάθισμα ΚΑΙ φαί για δείγμα, κλπ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 Αντε, ούτε 'βδομάδα δεν έμεινε....!!! Κανα μέρος για ψαροντούφεκο κοντά στην Αγία Ευφημία γνωρίζουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2013 ωραία η κεφαλονιά...άντε να είμαστε καλά μπας και ξανάρθω του χρόνου! Ρε συ θανάσ' βρες μου καμιά δουλειά να έρθω μόνιμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 στην πλατια αμμο λιγο ακομα και θα επαιρνα την εμακ να με μαζεψει, πρεπει να εκανα πιο πολλες στασεις απο τα σκαλια , μου ςφυγε η ψυχη ο δρομος ο καινουριος ΓΑΜΑΕΙ, μακαρι να ημουν με το μηχανακι η μπυρα η μισολιτρη 3.70 :-) :-) θαναση θα σου στειλω μεσα στη βδομαδα να πιουμε κανα καφε αν ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aramis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2013 Η κεφαλονια γ@μ@ει :mB_kalo_e: Επαθα πλακα (και υπερκοπωση) με την Πλατια Αμμο τετοια παραλια δεν εχω ξαναευχαριστηθει τοσο! Το βραδυ στην γυρα κ μετα καταβοθρες στο φεστιβαλ μεχρι το πρωι! Μονο τα κλαματα δεν εβαλα που εφυγα. Innova και οι λοιποι κεφαλονιτες για το ομορφο νησι σας! Απο εναν Κερκυραιο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Βάτσα. Μια ακόμη παραλία κοντά στο Ληξούρι, και απέχει 16 χλμ περιπου απο την πόλη. Αμμώδης παραλία, που γεμίζει εύκολα τον Αύγουστο. Δίπλα εχει ποτάμι, και οι πάπιες ανοίγονται στο πέλαγος.... Βγαινουν και στην παραλία (οταν δεν εχει πολυ λαό ) όπου πεφτει κυνηγι απο τα....παιδιά ! Το μέρος είναι γνωστό απο την αρχαιότητα, κια το ψηφιδωτό που βλέπετε βρέθηκε στην περιοχή, και πλέον ειναι στο Αρχ. Μουσείο Αργοστολίου. Περισσότερα εδω = http://www.leepka.gr/?page_id=13 Φέτος, ειχαμε και διαφορους κάγκουρες ! Παρέα καλή, (ο καπελάτος κυριος, ''κάρφωσε'' κι 1 ψαράκι τακα-τάκα...) Άδεια πιάτα.... Λυκόρνια. :pray: Η ψησταριά... Τα μοτό... Τουρίστες - ρέμπελοι - μέλη ΜΒ ! :mB_kalo_e: Υπάρχουν και ειδικές πινακίδες ''σήμανσης'' για να βρείτε τον δρόμο.... Υπομονη να ποσταρει ο Απίστευτος ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Φανταστική η Κεφαλονιά, από Ζάκυνθο και Λευκάδα που έχω ήδη επισκευθεί, σίγουρα η ομορφότερη! Φανταστικός Μύρτος! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Υπομονη να ποσταρει ο Απίστευτος ! έχω κάτι κώλ0yς με μπραζίλιαν από εκείνη την μέρα, να τους ποστάρω? :lol: :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 έχω κάτι κώλ0yς με μπραζίλιαν από εκείνη την μέρα, να τους ποστάρω? :lol: :lol: Καλά, άστο και αυτό... Χορτάσαμε λατιναμερικάνικο μαγιώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 να και οι πινακίδες που λέει ο θανάσ'! kourlamada level: 99.999 :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 έχω κάτι κώλ0yς με μπραζίλιαν από εκείνη την μέρα, να τους ποστάρω? :lol: :lol: Άντε, αργείς? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 Άντε, αργείς? B) άστα κώστα, ήταν ένα εκεί στα βάτσα, που του έβαζα χαλαρά 9 με άριστα το 10, και γενικά είμαι αυστηρός κριτής ε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2013 άστα κώστα, ήταν ένα εκεί στα βάτσα, που του έβαζα χαλαρά 9 με άριστα το 10, και γενικά είμαι αυστηρός κριτής ε! Εμείς να μη βαθμολογήσουμε μωρέ? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες