mike95 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 --> (σε αυτους που λενε πως αν οδηγας σκουτερ δεν οδηγας μηχανη) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή κοιτάζοντας αυτό το σκίτσο, τι διαφορά έχει από το παρακάτω concept? ότι βασίστηκαν περισσότερο σε αυτό: Αν δεις στο σκίτσο οι ομοιότητες είναι πολλές σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν στο Μιλάνο το Νοέμβριο Πάντως κακά τα ψέματα είναι ένα concept εξαιρετικό σε σύλληψη και σαν μότο μπορεί να κάνεις πολλά παραπάνω πράγματα από διαφόρων κατηγόριων μότο, με πολύ λιγότερες υποχωρήσεις... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2011 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 --> (σε αυτους που λενε πως αν οδηγας σκουτερ δεν οδηγας μηχανη) Μην κολατε ρε!Γι αυτο υπαρχουν διαφορετικα μηχανακια, για να γουσταρουν ολοι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 καλο φαινεται!! δηλαδη αν δεν εχει συμπεκτη και δεν ακουμπανε τα ποδια στο ρεζερβουαρ δεν ειναι μηχανοβιος καποιος ρε τι διαβαζω εδω μεσα Αν δεν έχει συμπλέκτη και δεν ακουμπάνε τα πόδια στο ρεζερβουάρ δεν είναι μηχανή άρα ο αναβάτης της δεν είναι μηχανόβιος... προσωπική και μόνο άποψη. Τα σκούτερ για μένα δεν είναι μηχανές... απευθύνονται σε άλλο κοινό, κυρίως άτομα που δεν ξέρουν να χειρίζονται συμπλέκτη, κοπέλες και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας... Δεν θα δεις κάποιον με σκούτερ (όσα κυβικά και αν είναι) να κάνει κάθε κυριακή εκδρομή σε ορεινά στροφιλίκια... απλά και μόνο επειδή δεν τον συγκινούν τέτοια πράγματα που συγκινούν τους μηχανόβιους... Σαν το κόμπλεξ δεν έχει! άκου αν δεν έχει στο αριστερό χέρι συμπλέκτη! γίνανε όλοι Rossi και Schumacher στις μέρες μας άσχετο τελείως! --> (σε αυτους που λενε πως αν οδηγας σκουτερ δεν οδηγας μηχανη) θα απαντούσα τώρα... αλλά δεν θέλω να παρεκτραπώ. Μάθε να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη χωρίς να προσβάλλεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Ουσιαστικα θελουν να τραβηξουν κοσμο απο τα αυτοκινητα και επειδη εχει πολλους κυριλεδες που δεν ξερουν οτι αυτη η μανετα στο αριστερο χερι ειναι ο συμπλεκτης βαζουν πανω μια αυτοματη μεταδοση για λογους (μεγαλης και εκνευριστικης) ευχρηστιας... Ακριβως ,τοσο καιρο και εγω αυτο λεω ,τωρα αν ταυτοχρονα με τους ΙΧδες εντυπωσιαζει και τους μηχανοβιους τι να πω......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 viper 4, ετσι πες μας οτι ειναι προσωπικη σου αποψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Εγώ τα λέω "μπανιέρες με ρόδες" (προσωπική άποψη πάντα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pistajunkie 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Εμενα γιατι ο κινητηρας μου θυμιζει κατι απο Goldwing; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Με απλετους αποθηκευτικους χωρους και τετοια ουρα δεν παιζει. Επισης και οι ραπτομηχανες μηχανες ειναι. Αλλα αν δεν την εχεις αναμεσα σου δεν ειναι μηχανη. Ετσι και τα σκουτερια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2011 από τον Enduras1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Στο Μιλάνο πέρσι, η Honda παρουσίασε το mid Concept, ένα υβρίδιο μεταξύ μοτοσυκλέτας και σκούτερ. Πιο πολύ θα το λεγα πολλαπλών χρήσεων. Τώρα η εταιρία καταθέτει στις υπηρεσίες κατοχυρώσεων, τα σχέδια του εμφανώς αλλαγμένου δίκυκλου (που μοιάζει πολύ στο πρωτότυπο Griffon του 2003)το οποίο θα είναι πολύ κοντά να βγει στην παράγωγη. Μια αυτόματη μοτοσυκλέτα (μακάρι με το κιβώτιο το DN!) με μεγάλο κινητήρα και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Άντε να δούμε... Απο δω Xμμμμ... :think: (BMW Motorrad Concept C, ΕΙCMA 2010) :rolleyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 [ Xμμμμ... Η Honda σχεδόν πάντα έτσι λειτουργούσε. Αντιγράφοντας. Μόνο που τα "αντίγραφα" ήταν πιο αξιόπιστα από τα "πρωτότυπα". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Σαπιο βασικα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Αν δεν έχει συμπλέκτη και δεν ακουμπάνε τα πόδια στο ρεζερβουάρ δεν είναι μηχανή άρα ο αναβάτης της δεν είναι μηχανόβιος... προσωπική και μόνο άποψη. Τα σκούτερ για μένα δεν είναι μηχανές... απευθύνονται σε άλλο κοινό, κυρίως άτομα που δεν ξέρουν να χειρίζονται συμπλέκτη, κοπέλες και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας... Δεν θα δεις κάποιον με σκούτερ (όσα κυβικά και αν είναι) να κάνει κάθε κυριακή εκδρομή σε ορεινά στροφιλίκια... απλά και μόνο επειδή δεν τον συγκινούν τέτοια πράγματα που συγκινούν τους μηχανόβιους... άσχετο τελείως! θα απαντούσα τώρα... αλλά δεν θέλω να παρεκτραπώ. Μάθε να σέβεσαι και την αντίθετη άποψη χωρίς να προσβάλλεις! Σε έχω ξαναρωτήσει: Εγώ που έχω σκουτερ αλλά οδηγώ αμάξι άρα ξέρω να οδηγώ με συμπλέκτη είμαι κοπέλα ή άτομο μεγάλης ηλικίας? Γιατί έχεις τέτοιο κόλλημα με το συμπλέκτη. Πίστεψε με ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να οδηγάς με συμπλέκτη, μπορεί να το κάνει το 95% των ανθρώπων, οπότε μη το βλέπεις πολύ σπέσιαλ που το κάνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Η Honda σχεδόν πάντα έτσι λειτουργούσε. Αντιγράφοντας. Μόνο που τα "αντίγραφα" ήταν πιο αξιόπιστα από τα "πρωτότυπα". Πέραν της βασικής ιδέας δεν βλέπω ομοιότητες άρα θεωρώ οτί η 'αντιγραφή' είναι επιχειρηματικής φύσεως, η αποφάση της Honda δηλαδή να ασχοληθεί με ένα τύπο μοτοσικλέτας για την οποία εξέφρασε ενδιαφέρον και η BMW. Κατά τα άλλα ενδιαφέρον το βρίσκω και είμαι σίγουρος οτί πρόκειται να προσφέρει απλόχερα τόσο πρακτικότητα όσο και συγκινήσεις σε όσους δεν θέλουν απαραίτητα κάτι μεγάλο ανάμεσα στα πόδια τους για να την βρουν μοτοσικλετιστικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 I'll pass..αν δεν έχει συμπλέκτη να τις καρφώνεις ...δεν είναι μηχανή +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η Honda σχεδόν πάντα έτσι λειτουργούσε. Αντιγράφοντας. Μόνο που τα "αντίγραφα" ήταν πιο αξιόπιστα από τα "πρωτότυπα". εγώ γιατί έχω την αίσθηση οτι δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους ; τεσπα .με τη ματιά ενός μάλλον άσχετου όσον αφορά της μηχανές , βλέπω ένα μάλλον ενδιαφέρον σχέδιο βλέπω δλδ ένα σκούτερ με 16" τροχούς (οπότε ευελιξία) μάζα κοντά στο κέντρο της , μετάδοση με αλυσίδα και απουσία φυγοκεντρικού (εδώ ίσως να υπάρχει ένα σασμάν τύπου CVT με πολλές σχέσεις)και πολύ καλή προστασία απο τον αέρα ...... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον οινοχόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 εγώ γιατί έχω την αίσθηση οτι δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους ; τεσπα .με τη ματιά ενός μάλλον άσχετου όσον αφορά της μηχανές , βλέπω ένα μάλλον ενδιαφέρον σχέδιο βλέπω δλδ ένα σκούτερ με 16" τροχούς (οπότε ευελιξία) μάζα κοντά στο κέντρο της , μετάδοση με αλυσίδα και απουσία φυγοκεντρικού (εδώ ίσως να υπάρχει ένα σασμάν τύπου CVT με πολλές σχέσεις)και πολύ καλή προστασία απο τον αέρα ...... Τα λες αυτά γιατί δεν είσαι GP αναβάτης!!! Και πως τολμάς ένας άσχετος και γράφεις εδω μέσα και λες και τι γνώμη σου? Δεν βλέπεις εδώ τι φαιά ουσία μαζεύτηκε? Ντροπή σου! :_zeppelin: :2funny: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Η Honda σχεδόν πάντα έτσι λειτουργούσε. Αντιγράφοντας. Μόνο που τα "αντίγραφα" ήταν πιο αξιόπιστα από τα "πρωτότυπα". Κώστα έτσι ξεκίνησε, αντιγράφοντας (και βελτιώνοντας). Μετά πέρασε στην εξέλιξη και μετά στην πρωτοπορεία, κάπου εκεί όμως, γύρω στο 2000 σταμάτησε να ξαποστάσει και οι άλλοι πλησίασαν και σε μερικούε τομείς ξεπέρασαν. Το ερώτημα είναι ένα: σταμάτησε για τσιγάρο ή την πήρε ο ύπνος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα μέγα-σκούτερ με οδική συμπεριφορά και κόστος συντήρησης κόντα στο fz6 μου. Γράφω χειμώνα-καλοκαίρι, με βροχή και με ήλιο τουλάχιστον 50χλμ την μέρα σε αυτοκινητόδρομο. Ωραίος ο συμπλέκτης, ωραίο και το μοτέρ όταν σκληρίζει ψηλά, αλλά είναι πολλές οι φορές που απλά θέλω να φτάσω στον προορισμό μου άνετος. Ε, σε αυτό δεν συγκρίνεται μια μοτοσυκλέτα με ένα σκουτεροειδές. Άμα το σήκωνε η τσέπη μου ήδη θα είχα ένα μεγα-σκούτερ για το πήγαινε-έλα στην δουλειά και ένα ζόρικο μοτοσακό για να κάνω τα γούστα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Εμένα Βίκτωρα μου άρεσε το κάρφωμα των ταχυτήτων με τον συμπλέκτη.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα μέγα-σκούτερ με οδική συμπεριφορά και κόστος συντήρησης κόντα στο fz6 μου. Δυστυχώς η ιστορία δείχνει ότι τα σκούτερ είναι πάρα πολύ ακριβά στα σέρβις τους. Αυτό γιατί να πάει πίσω? Σήμερα μιλούσα με έναν συνάδελφο που έχει ένα Mp3 και μου είπε ότι έδωσε στην Piaggio 320€ για το προγραμματισμένο σέρβις των 20000χιλ Tόσα λεφτά ούτε για τα BMW που έχουν τα πενταπλάσια κυβικά!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η Honda σχεδόν πάντα έτσι λειτουργούσε. Αντιγράφοντας. Μόνο που τα "αντίγραφα" ήταν πιο αξιόπιστα από τα "πρωτότυπα". Να "quote-αρω" τις κατα καιρους ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ! αντιληψεις σου περι Honda, BMW, transalp κλπ, 'η να τ'αφησω?? :P :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2011 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Είναι ένα θέμα για ένα νέο μεγάλο σκούτερ. Έτσι που κατάντησε όμως δεν θα σχολιάσω το νέο όχημα, θα σχολιάσω όλα τα άλλα περιεχόμενα του θέματος!... Κατ' αρχάς, να με συγχωρείτε αλλά γελάω πολύ με όσους νομίζουν ότι είναι χεράδες επειδή έχουν συμπλέκτη ή/και τεπόζιτο ανάμεσα από τα πόδια τους... Δεν σας αρέσει γιατί πιστεύετε ότι είναι για κουλούς και μη μοτοσικλετιστές, μην το αγοράσετε. Δεν σας αρέσει γιατί όταν οδηγήσατε σκούτερ δεν τα καταφέρατε και θεωρείτε ότι όλα είναι επικίνδυνα και με κακή συμπεριφορά, επειδή εσείς δεν "το έχετε";... ("Άρα δεν μπορεί, το σκούτερ φταίει, κανείς άλλος δεν μπορεί να στρίψει με αυτό αν δεν μπορώ εγώ!!!!!!") Μην το αγοράσετε βρε παιδιά! Αγοράστε συμπλέκτη και τεπόζιτο ανάμεσα από τα πόδια αν νομίζετε ότι μόνο με αυτά μπορείτε να στρίψετε... Πάντως, στα στροφιλίκια να κοιτάτε τους καθρέφτες σας μη γίνετε ρόμπες ξεκούμποτες από κανέναν κουλό - μη μοτοσικλετιστή... (ξέρω μερικούς που έχουν τσαγιέρα και πορσελάνινα φλιτζανάκια στους άπλετους χώρους κάτω από τη σέλα... ). Σας προειδοποίησα, να μην έχετε παράπονο μετά. :) Επίσης, εντάξει, κι η μπεμπέ βγάζει μεγάλο σκούτερ αλλά όχι πια ότι έτρεξαν όλοι να την αντιγράψουν!... Και μάλιστα είναι τόσο ηλίθιοι που θα πάνε να το κάνουν κι εμφανέστατα!!!... Κι η Yamaha ετοιμάζει μεγαλύτερο T-max, κι η Ducati ψήνει κάτι αντίστοιχο, κι η Suzuki φημολογείται ότι ψήνει Burgman 900 (που είχε και τρελά πρωτοποριακή τεχνολογία κιβωτίου και μετάδοσης και μάλιστα το 2003 που παρουσίασε το 650! Όλοι οι υπόλοιποι κοιμόταν ή παρουσίαζαν φυγοκεντρικά και ελατήρια για το σούπερ-ντούπερ σκούτερ τους μέχρι και πριν από 2 χρονάκια!... (βλέπε Gilera GP800) ). Αλλά ΟΧΙ!! Όλοι την μπλεμπλέ βρήκαν να αντιγράψουν!... Καμία εταιρεία δεν έχει σχεδιαστές! Μόνο η Μαριώ το Γιάννη!... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Το scooter της BMW παντως εχει πολυ ωραια σχεδιαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Zoo σε λιγο τα σκοοτερ αυτα θα ειναι καλυτερα και απο 1099. Τι να λεμε τωρα? Ναι εμενα ετσι μου αρεσει στην τελικη να εχω τεποζιτο και συμπλεκτη για να νιωθω την μηχανη. Εσυ γελα μαζι μας. Σε λιγο και στο βουνο θα μας περασει απο πανω κανενα χωματερο σκουτερ που θα βγαλουν με τακουνια. Τι να λεμε τωρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες