Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 λογικο να φαινεται ετσι. ξερεις κατω απο την ελικα τι γινεται απο αερα? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 HIGH SCORE Έχει ένα τέτοιο έξω από την Άρτα και σκεφτόμουν και εγώ να βάλω από κάτω κανένα leaderboard... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για δωσε ρε φιλε info?adventure tour? DOUZ..TUNISIA..2012 Και για να μην χαλαω το θεμα..Παρτε αλλο ενα.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2013 από τον andrewk 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Ωραία πράγματα... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρεντίνα Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2013 από τον fazer 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Καλα τα λεει η πηγη...αλλα κατω και πισω απο το ελικοπτερο φαινεται λες και ειναι καταρακτης,δεν υπαρχει βεβαια στον κολπο του σαν φραντζισκο. Αφου δεν ειναι καταρακτης,λετε να ανοιξε η θαλασσα για να ξαναπερασουν τιποτα χριστιανοι διοκωμενοι απο αιγυπτιους; Ρε συ mars με πέθανες. Δεν είναι σηκωμένη η θάλασσα από πίσω,επίπεδη είναι, αλλά η ομίχλη των υδρατμών σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση! ΥΓ Ο Μωυσής είναι πάνω στο ελικόπτερο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Ρε συ mars με πέθανες. Δεν είναι σηκωμένη η θάλασσα από πίσω,επίπεδη είναι, αλλά η ομίχλη των υδρατμών σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση! ΥΓ Ο Μωυσής είναι πάνω στο ελικόπτερο. :crazy:p Οχι και στο ελικόπτερο...στη σκάλα ειναι.Ο Moses ειναι παλικάρι.Ετσι δεν μας τον παρουσίαζε η σύγχρονη χαλιμά μας; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Έχει ένα τέτοιο έξω από την Άρτα και σκεφτόμουν και εγώ να βάλω από κάτω κανένα leaderboard... Το θυμαμαι και εγω αυτο! (εκει ειναι το χωριο μου αριστερα μεσα ) αλλα οντως υπαρχει ακομα?! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το θυμαμαι και εγω αυτο! (εκει ειναι το χωριο μου αριστερα μεσα ) αλλα οντως υπαρχει ακομα?! Πες μου οτι λές για αυτό που ήταν στην ευθεια έξω απο Άρτα, όπως πάς για Φιλιππιάδα. Την πρώτη φορά που το πέτυχα, γυρνούσα Πρέβεζα βράδυ και έβλεπα κάτι νούμερα απο μακριά να μετράνε ανάποδα, και μέχρι να καταλάβω τι ήταν, ήμουν για αυτόφορο. Μετά πήγαινα με 40 μέχρι την Πρέβεζα :P Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2013 από τον MentalRay 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ακριβως αυτο εννοω :-) υπαρχουν 2. Ενα στην εθνικη προς φιλιππιαδα/πρεβεζα και αλλο ενα προς αρτα, στη διασταυρωση για γραμμενιτσα. Και δουλευουν ρολοι! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2013 από τον ax_ena_honda 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Μια μηχανή που δεν βλέπεις κάθε μέρα,ειδικά στα μέρη μου. Goldwing του '79. Ανήκει σε συνάδελφο που επί 2 χρόνια την αποκαθιστούσε λειτουργικά και εμφανισιακά. 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Goldwing του '79. Ανήκει σε συνάδελφο που επί 2 χρόνια την αποκαθιστούσε λειτουργικά και εμφανισιακά. Mπραβο του..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Κρητικη πατεντα..... www.cretalive.gr/crete/view/agrotiko-dikuklo-me...frapediera-patenta-apo-thn-krhth-katakta-olo-ton-kosm/87413 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Σημερινή φωτο απο την σχολη! 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 ΝΑ ΓΙΑΤΙ BOXER ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 πρέπει να βγει κι έκδοση «I feel lucky» με δυο @@ στο απόκομμα ;p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 φρεσκιες, απ το μεσημερι! βολτα στη λιμνη Πλαστηρα. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Σημερινή φωτο απο την σχολη! χαχαχαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Μπορεί να μη τα πάει καλά στα SBK, παραμένει όμως μακράν το πιο όμορφο 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teatime 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 φρεσκιες, απ το μεσημερι! βολτα στη λιμνη Πλαστηρα. ΧαΧα! Ακριβώς στο ίδιο σημείο μια μέρα πριν με εναν καλό μου φίλο! Αν περάσεις ξανά από αυτά τα μέρη ενημέρωσε νωρίτερα, αν θες, με πμ να γνωριστούμε και να κάνουμε καμιά βόλτα! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 μεσα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Πάω να αγοράσω ένα μπουζί για την καλή μου "-Καλήμερα, ένα DPR8EA-9 θέλω" "-Μάλιστα, μισό λεπτό... ορίστε!" Εγκεφαλικό ο Απίστευτος! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . HONDAAAAAAAAAAAA Τι να κάνω, το πήρα, το πλήρωσα, έφυγα, το έβαλα... Και τα δυο Yamaha μου, έχουν κάτι από ..Honda πάνω τους... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 ..................... Δηλαδή το τενερέ φοράει μπουζί HONDA ? :lipssealed: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2013 Δηλαδή το τενερέ φοράει μπουζί HONDA ? :lipssealed: Ναι... Ελπίζω να μην υπάρξει κάποια ...ασυμβατότητα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες