ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 οκ ο ολυμπιακος ποσο ηρθε; Χτες δεν έπαιζε? να ρωτήσω κάτι που σκεφτόμουνα εφόσον κάθε μηχανάκι κάνει διαφορετική φασαρία μαμά, τι νόημα έχει δεν θα έπρεπε να καθοριστεί το όριο στο πιο φασαριόζικο μηχανάκι ??? Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση. Όμως κάθε φορά που τίθεται αυτό το θέμα, η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Ότι αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή ερώτηση. ΑΡΚΑΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 μου έκανε εντύπωση πάντως τώρα που ερχόμουνα ss όλο μαμά που μόλις ξεκίνησε στο φανάρι χέστηκα πάνω μου από το θόρυβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 μου έκανε εντύπωση πάντως τώρα που ερχόμουνα ss όλο μαμά που μόλις ξεκίνησε στο φανάρι χέστηκα πάνω μου από το θόρυβο Επειδή κάτι φαίνεται μαμά (π.χ. εξάτμα) δεν σημαίνει ότι περιέχει ακόμα το υλικό απορρόφησης θορύβου που είχε αρχικά (έτσι και αλλιώς σε μερικά ss ώς προσφορά έδιναν το μοντέλο με αγωνιστικές/βαβουριάρικες εξάτμες - π.χ. GSXR με τις GP Evo -) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkalas 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Καθαρα φοροεισπρακτικο μετρο που δεν λυνει το προβλημα.Παω στο μηχανικο μου,βαζω τις μαμα,γινεται η μετρηση και ξαναπεταω πανω τις yoshimura. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Καθαρα φοροεισπρακτικο μετρο που δεν λυνει το προβλημα.Παω στο μηχανικο μου,βαζω τις μαμα,γινεται η μετρηση και ξαναπεταω πανω τις yoshimura. Σε κατι ποστ πιο πισω αναφερθηκα σε αυτο...μαλλον κανεις δεν ξερει ή κανεις δεν το προσεξε... :D Εαν η καρτα επανω γραφει με τι εξατμιση εγινε ο ελενχος τοτε δεν θα μπορεις να το κανεις αυτο, αν δεν το κανουν ετσι τοτε ολοι θα κανουν αυτο που λες και παλι θα ειμαστε στην ιδια κατασταση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2010 Σε κατι ποστ πιο πισω αναφερθηκα σε αυτο...μαλλον κανεις δεν ξερει ή κανεις δεν το προσεξε... :D Εαν η καρτα επανω γραφει με τι εξατμιση εγινε ο ελενχος τοτε δεν θα μπορεις να το κανεις αυτο, αν δεν το κανουν ετσι τοτε ολοι θα κανουν αυτο που λες και παλι θα ειμαστε στην ιδια κατασταση.... Γιατί είμαι σίγουρος ότι το Ελληνικό δαιμόνιο θα βρει πάλι κάποιο παραθυράκι για να παρακάμψει αυτά που θα επιτάσσει ο νόμος? Με το αζημίωτο φυσικά για τους εμπλεκόμενους, όπως πάντα. :greece: (Ασχέτως με το ότι δεν συμφωνώ μ' αυτήν την αδιέξοδη νοοτροπία. Διαπίστωση κάνω). :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
speedking 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 ξερει κανεις ποιο ειναι το οριο σε dB? η Yoshimura Cyclone που εχω λεει οτι εχει 95 dB/6.000 rpm Τωρα αν εχεις μαμα εξατμιση ή αφτερμαρκετ(νομιμη) και πεσεις σε κανα μ@λ@κ@ μπ@τσο (που σιγουρα δεν θα ξερει να μετρηση και θα βαλει το μικροφωνο μεσα στην εξατμιση),αντε μετα να τον πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2011 ξερει κανεις ποιο ειναι το οριο σε dB? η Yoshimura Cyclone που εχω λεει οτι εχει 95 dB/6.000 rpm Τωρα αν εχεις μαμα εξατμιση ή αφτερμαρκετ(νομιμη) και πεσεις σε κανα μ@λ@κ@ μπ@τσο (που σιγουρα δεν θα ξερει να μετρηση και θα βαλει το μικροφωνο μεσα στην εξατμιση),αντε μετα να τον πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.. Φίλε ότι γράφει η άδειά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
speedking 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Φίλε ότι γράφει η άδειά σου εμενα ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! (αν εννοεις τα U.1 U.2 U.3 τοτε αυτα ειναι κενα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 εμενα ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! (αν εννοεις τα U.1 U.2 U.3 τοτε αυτα ειναι κενα!) Ναι? μα πως γίνεται αυτό? πρώτη φορά το ακούω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Προφανώς όταν βγήκε η άδεια της μηχανής, δεν τους ένοιαζε να γράφονται τα db, αν δεν κάνω λάθος το Bandit V είναι τουλάχιστον 14ετίας μοντέλο και όλοι ξέρουμε πως πριν 14 χρόνια στην Ελλάδα, δεν περνούσαν καλά καλά, ούτε τα αμάξια ΚΤΕΟ (τρόπος του λέγειν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2011 Κανονικα... και με τον νομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) και με τον νομο Και πολύ άργησε... Τελικά ισχύει;; έβγαλε κανείς; που την βγάζουμε; πόσο στοιχίζει; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 let's the party beging.... αρε δουλεια που θα κανουν οι μηχανουργοι για σιγαστηρες... παντως μια ιδεα που εχω,οχι οτι με σωζει,να κανω τραμπα after με μαμα και να τις ελευθερωσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Αν τις ελευθερώσεις τότε ενδέχεται να μην περνάς ούτε τους ρύπους ούτε τον θόρυβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Αν τις ελευθερώσεις τότε ενδέχεται να μην περνάς ούτε τους ρύπους ούτε τον θόρυβο. ε τοτε μονο με τραμπα θα επιβιωσουμε,μια μαμα μια αφτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs Fx 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Να δωσουν το καλο παραδειγμα οι βρωμιαρηδες.. δηλαδη συγγνωμη ο μπατσος ειναι μαγκας να εχει crf 450 που ακουγεται απο του διαολου την μανα και να του κλανουν τα @@ και εγω με μια dragon να τρωω κλησεις... ?? καπως ετσι γεννιεται αυτος ο σταρχιδισμος.. γιατι ειμαστε 100 και βλεπουμε τους 5 να κανουν μια βολικη ΜΑΛΑΚΙΑ και σκεφτομαστε,εγω τι ειμαι δηλαδη, θυμα?? και οι 5 γινονται 99... Γαμα τα!! Ενα γερο restart θελουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Να δωσουν το καλο παραδειγμα οι βρωμιαρηδες.. δηλαδη συγγνωμη ο μπατσος ειναι μαγκας να εχει crf 450 που ακουγεται απο του διαολου την μανα και να του κλανουν τα @@ και εγω με μια dragon να τρωω κλησεις... ?? καπως ετσι γεννιεται αυτος ο σταρχιδισμος.. γιατι ειμαστε 100 και βλεπουμε τους 5 να κανουν μια βολικη ΜΑΛΑΚΙΑ και σκεφτομαστε,εγω τι ειμαι δηλαδη, θυμα?? και οι 5 γινονται 99... Γαμα τα!! Ενα γερο restart θελουμε! Θες να μου πεις δηλαδή πως ο λόγος που έχεις θορυβώδη εξάτμιση είναι επειδή βλέπεις κάποιους μπάτσους να έχουν και αυτοί; Αν δεν τους έβλεπες δηλαδή δεν θα είχες; Κάποιοι μπάτσοι κλέβουν κιόλας! Κάποιοι άλλοι πουλάνε και ναρκωτικά! Με την ίδια λογική να τα κάνουμε και εμείς αυτά; Λοιπόν αφήστε τις αλητείες και τις παπαροδικαιολογίες και σοβαρευτείτε και σταματήστε να ενοχλείτε τον κόσμο με τις εξατμίσεις σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Εγώ παίδες προ δεκαημέρου έβαλα μία motorsport η οποία είναι πιο αθόρυβη από τη μαμά... Στην αρχή σπάστηκα, μέχρι που το πήγα την πρώτη βόλτα και άκουσα το καμάρι μου να κελαηδάει στις 9k r.p.m. Χαίρομαι όμως που δεν ξυπνάω τη γειτονιά και την έρμη την μάνα μου γιατί εγω δεν γουστάρω να πίνω καφέ στην τάδε καφετέρια στη λούτσα και να περνάει ο καθαείς με το μπουρί του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Το ολο θεμα εχει να κανει με το κατα ποσο το κρατος σεβεται τους πολιτες αρχικα (κατι που δε συμβαινει στη χωρα μας) καθως και τους ελεγκτικους μηχανισμους αυτου κατα 2ο λογο.Αν δλδ το κρατος παρειχε ο,τι παρεχει το γερμανικο κρατος στους πολιτες του που ανεφερε καποιος, τοτε κανενας πολιτης δε θα ειχε τη ΄΄δικαιολογια΄΄ της παρανομιας του. Αν παρολα αυτα το κρατος ενδιαφερεται για την εφαρμογη του μετρου πραγματικα, μπορει να εντεινει ετσι κι αλλιως τους ελεγχους με τα ντεσιμπελομετρα. διαφορετικα θα χουμε μια απ τα ιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannhs Fx 125 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 Θες να μου πεις δηλαδή πως ο λόγος που έχεις θορυβώδη εξάτμιση είναι επειδή βλέπεις κάποιους μπάτσους να έχουν και αυτοί; Αν δεν τους έβλεπες δηλαδή δεν θα είχες; Κάποιοι μπάτσοι κλέβουν κιόλας! Κάποιοι άλλοι πουλάνε και ναρκωτικά! Με την ίδια λογική να τα κάνουμε και εμείς αυτά; Λοιπόν αφήστε τις αλητείες και τις παπαροδικαιολογίες και σοβαρευτείτε και σταματήστε να ενοχλείτε τον κόσμο με τις εξατμίσεις σας! λεμε τωρα.. εμενα το μηχανακι μου ειναι μαμα και ετσι θα μεινει κιολας.. οχι δεν εννοω αυτο αλλα αυτο μας κανει να πιστευουμε οτι δεν υπαρχουν συνεπειες... γνωμη μου μην αρπαζεσαι δεν ειμαστε ολοι επιστημονες φιλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 λεμε τωρα.. εμενα το μηχανακι μου ειναι μαμα και ετσι θα μεινει κιολας.. οχι δεν εννοω αυτο αλλα αυτο μας κανει να πιστευουμε οτι δεν υπαρχουν συνεπειες... γνωμη μου μην αρπαζεσαι δεν ειμαστε ολοι επιστημονες φιλε.. Το ότι υπάρχουν πολλά στραβά από την μεριά των μπάτσων συμφωνώ. Έχω δει ζητά να περνά κόκκινο χωρίς αναμμένο φάρο, να κάνει σούζες, μπαντιλίκια κλπ.. Ναι είναι προκλητικό! αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κάνουν και οι υπόλοιποι αυτά. Σημαίνει μόνο ότι πρέπει να σταματήσει και αυτός να τα κάνει! Οι επιστήμονες που κολλάνε τώρα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Το μετρο ειναι πολυ καλο, θα ξεχωρισουμε επιτελους εμεις που το γουσταρουμε φασαρια απο τους φλωρους που βαζουν Akrapovic για τη μουρη και το εφελικι. Ενταξη ηρθε η ωρα να μιλησω σοβαρα, αν και φασαριοζος μηχανοβιος εχω βρισει απειρες φορες τα τσογλανακια με τις εξατμησεις, σαν μετρο ακουγεται καλο για να μειωθει καπως ο θορυρος αλλα καλο θα ηταν να εφαρμοζοταν σε ολα τα οχηματα, για το απορρηματοφορο ομως που με ξυπναει στις 6 το πρωι θα ισχυει? η για τα μεσα μαζικης μεταφορας και φορτηγα? τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο σκοπο εχει μονο στο να μας παρουν χρηματα απο τις τσεπες με οποιοδηποτε τροπο, φοροεσιπρακτικο στο φουλ, καληνυχτα σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 Το μετρο ειναι πολυ καλο, θα ξεχωρισουμε επιτελους εμεις που το γουσταρουμε φασαρια απο τους φλωρους που βαζουν Akrapovic για τη μουρη και το εφελικι. Ενταξη ηρθε η ωρα να μιλησω σοβαρα, αν και φασαριοζος μηχανοβιος εχω βρισει απειρες φορες τα τσογλανακια με τις εξατμησεις, σαν μετρο ακουγεται καλο για να μειωθει καπως ο θορυρος αλλα καλο θα ηταν να εφαρμοζοταν σε ολα τα οχηματα, για το απορρηματοφορο ομως που με ξυπναει στις 6 το πρωι θα ισχυει? η για τα μεσα μαζικης μεταφορας και φορτηγα? τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο σκοπο εχει μονο στο να μας παρουν χρηματα απο τις τσεπες με οποιοδηποτε τροπο, φοροεσιπρακτικο στο φουλ, καληνυχτα σας! Νταξ τωρα μη μπερδευουμε τα παντα. Το σκουπιδιαρικο πρεπει να ξεκινησει καποια ωρα πρωι πρωι για να τελειωσει καποτε. Περναν το βραδι, βριζουμε. Περναν πρωι πρωι, βριζουμε. Περναν πιο αργα, βριζουμε. Περναν μεσημερι, βριζουμε. Περναν απογευμα, βριζουμε. Δε περναν καθολου, παλι βριζουμε. Και μενα με ενοχλει που περναει 7 παρα απ το σπιτι μου, αλλα δε γινεται αλλιως. Αλλο πραμα το αναγκαιο, και αλλο ο καθε πικραμενος να βαζει μια εξατμηση για να μας σπαει τα κακαλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2011 Ρε σεις τι δουλειά έχει το σκουπιδιάρικο? ή τα ΜΜΜ? για σκεφτείτε λίγο. Είναι ποτέ δυνατόν να μην βγάζουν ήχο ή ρύπους τόσα κιλά μηχανήματα? όταν ζυγίζουν πχ 10 τόνος τι περιμένετε? δεν πρέπει να έχουν και μια ανάλογη ιπποδύναμη για να κινούνται? εε αυτό = με φασαρία. Τώρα αν ο άλλος στο λεωφορείο έχει βάλει ακράπες..εκεί ναι!!Αλλά από την φύση τους τέτοια μηχανήματα κάνουν θόρυβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες