Jump to content

speedking

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

0 Neutral

Σχετικά με το μέλος speedking

  • Κλάση
    Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Γενέθλια 16/06/1985

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • Ιστοσελίδα
    http://
  • ICQ
    0

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    Πατρα

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Suzuki
  • myBike: Μοντέλο
    Bandit V

Ο Εξοπλισμός μου

  • Κράνος
    Suomy Vandal
  1. speedking

    Bros 400 vs Bandit 400

    Ρε παιδια υμαρτον με τα προβληματα του Bandit ! Και εγω εχω BanditV και ολα καλα,οτι προβληματα μου εχει βγαλει ειναι καθαρα απο δικες μου μ@λ@κιες γιατι δεν το αφηνω σε ησυχια! Η αρχη των προβληματων ειναι το οτι οι μαστοροι ειναι "ουγκαλοι" ,δεν κανουν ποτε σωστη δουλεια και δεν εχουν ιδεα απο το συγκεκριμενο μηχανακι ..(συγκεκριμενα ενας μαστορας μου ελεγε οτι το BanditV εχει κινητηρα σε διαταξη V!!) Οταν ηταν να το παρω ολοι μου ελεγαν για προβληματα σε ηλεκτρικα,χρονισμο βαλβιδων ,καρμπυρατερ κλπ..Στα ηλεκτρικα θα εχεις προβλημα αν εχει επεμβει μαστορας τυπου Τσακονα. Σε χρονισμο βαλβιδων θα ειχε προβλημα αν καποιος εβαζε χερι και το ρυθμιζε/χρονιζε λαθος,οποτε θα δουλευε λαθος απο την αρχη. Και το θεμα των καρμπς ειναι καθαρα θεμα ανικανοτητας του μαστορα να το καθαρισει και να το ρυθμησει ΣΩΣΤΑ!. Πολλοι εβαζαν καρμπς απο GSXR400 και ολα κομπλε. Το ερωτημα ειναι το εξης : Πως γινεται τα καρμπυρατερ του GSXR να δουλευουν σωστα ενω του Bandit οχι ...απο την στιγμη που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια καρμπυρατερ?? Τωρα απο ανταλλακτικα δεν υπαρχει προβλημα γιατι πολλοι απελπιστηκαν, τα εχουν παροπλισει και τα δινουν τσαμπα!(να και ενα καλο που εκαναν τα μαστορια!!)
  2. γεια και χαρα! εχει κανεις ιδεα ποσο σφυξιμο θελει η καδενα?? πριν λιγο καιρο επιχειρησα να την ρυθμησω επειδη χτυπαγε λιγο η καδενα,την εσφυξα λιγο,μειωθηκε αισθητα ο θορυβος ,αυξηθηκε ο ηχος τισ καδενβας αλλα επισης μειωθηκαν και οι στροφες του κινητηρα στο ρελαντι! τι ειναι πιο σωστο τελικα?
  3. speedking

    Ατέρμονας gsf 400v Bandit '92

    τι ειναι ο ατερμονας ρε παιδια?? παντως αν εννοεις αυτο το κολοκυθι που ειναι στον αξονα και συνδεεται η ντιζα , τοτε το εχω(οπως και ενα σωρο αλλα ανταλακτικα!)!!
  4. Επιτελους Δουλευει! Τελικα ρωτησα την Γιοσιμουρα και μου ειπαν τις ρυθμησεις. Εννοειτε οτι αμεσως στρωθηκα στην δουλεια και ΙΔΟΥ τα αποτελεσματα!!! Καλους Δρομους Να Εχουμε!
  5. εν'το μεταξυ υστερα απο πολυ ''ψαξε-ψαξε'' βρηκα φωτο απο το μανουαλ για το ΚΑΤΑΝΑ (ιδια καρμ αλλα μικροτερα ζιγκλερ) το οποιο φυσικα ειναι στα γιαπωνεζικα και δεν καταλαβαινω γρι..
  6. δεν ειναι τετραδα καρμπυρατερ,ειναι jet kit της yoshimura για τα υπαρχον καρμπ!
  7. speedking

    Yoshimura MJN

    Γειας σας και παλι! Πριν λιγο καιρο αγορασα ενα μεταχειρισμενο MJN κιτ της Yoshimura για το BanditV μου! Εχει κανεις καμια ιδεα για ρυθμησεις?? *Μεχρι στιγμης ξερω οτι αλλαζει η θηκη και η βελονα,μετα 2,5 ή 5 νουμερα μικροτερα ζιγκλερ και το μιγμα 3 στροφες εξω! ολες οι γνωμες δεκτες! φιλικα Τασος
  8. Κι εγω ψηφιζω Γιουσουμουρα αλλα Made-In-Japan kai ΟΧΙ Made-In-USA... Θα σου δωσει καποια αλογα περιπου στην ιδια σταθμη θορυβου! Πολλα λεφτα ομως... VIDEO FULL SYSTEM http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/syousai.php?id=602 SLIP ON http://shop.yoshimura-jp.com/en/product/syousai.php?id=613
  9. ΤΠΤ..μονο αριθμος πλαισιου και αριθμος μηχανης!
  10. speedking

    Suomy Vandal

    μηπως εχει κανα σχεδιο?εγω το δικο μου(κοκκινο χρωμα) το πηρα 250 τον Δεκ 2009!καλη τιμη πιστευω..
  11. Σε παρακαλω...οχι και 14ετιας...20ετιας πλεον!! Κατασκευη το 1991 και πρωτη αδεια στην Ελλαδαρα ΜΑΣ το 1999!! Δλδ εγω τωρα κανω οσο θορυβο γουσταρω?!?!?
  12. εμενα ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! (αν εννοεις τα U.1 U.2 U.3 τοτε αυτα ειναι κενα!)
  13. ξερει κανεις ποιο ειναι το οριο σε dB? η Yoshimura Cyclone που εχω λεει οτι εχει 95 dB/6.000 rpm Τωρα αν εχεις μαμα εξατμιση ή αφτερμαρκετ(νομιμη) και πεσεις σε κανα μ@λ@κ@ μπ@τσο (που σιγουρα δεν θα ξερει να μετρηση και θα βαλει το μικροφωνο μεσα στην εξατμιση),αντε μετα να τον πεισεις οτι δεν εισαι ελεφαντας..
  14. αν αυτη ειναι γιοσομουρα εγω τοτε ειμαι ο σουπερμαν!
  15. speedking

    Suomy Vandal

    και γω το ιδιο εχω σε κοκκινο, Large μεγεθος , αλλα νομιζω οτι το αυτοκολλητακι πισω εγραφε 1300gr (+/-50gr)! η ζελατινα βεβαια τα σπαει γιατι ,αν και εμενα προσωπικα δεν μου θολωνε ευκολα,υστερα απο καιρο αρχισε να ξεφλουδαει το antifog απο μεσα ! αν εξαιρεσουμε αυτο ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο δαυτο!
×
×
  • Create New...