Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Στην εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα δοκίμασα και το καινούργιο μου κράνος το BELL M4R CARBON. ΕΔΩ Η πρώτη θετική εντύπωση έρχεται με το που το πιάνεις στα χέρια σου και είναι πούπουλο. Και να σκεφτείτε πως τα τελευταία 20 χρόνια φοράω μόνο Shoei που δεν είναι και κουρσούμια. Εντυπωσιακή και η ποιότητα κατασκευής και το design, με το κόκκινο εσωτερικο πραγματικά να "τα σπάει". ΑΡΙΣΤΗ εφαρμογή και εντυπωσιακό το γεγονός πως, παρά την βροχή σε όλη τη διαδρομή, η πάχους 3.2mm ζελατίνα δουλεύει και σαν pinlock και δεν θολώνει. Απο ότι φαίνεται οι εξαερισμοί του (με το επιρήνιο και το υποσιάγωνο στη θέση τους), δουλευουν..... Αυτό όμως που πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα ήταν το ότι στο VFR είναι πιό ήσυχο απο το Shoei Raid 2. Αντίθετα στο Βαραντέρο συμβαίνει το αντίθετο, το shoei είναι αθόρυβο ενώ το BEll πιό θορυβώδες Στα μείον το μόνο που με "χάλασε" λίγο είναι το ότι η αλλαγή ζελατίνας γίνεται με ξεσφίγκοντας δύο allen. Και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά: Μόλις 990 γραμμάρια, με 5 αστέρια στο Βρετανικό τέστ κρανών (όταν τα Shoei και Arai έχουν 3-4), με ζελατίνα 3.2 mm. Εννοείται πως συνοδεύεται και απο κουκούλα και απο θήκη μεταφοράς. ΕΔΩ Μπορείτε να δείτε πληροφορίες κλπ στις σελίδες του Μotomarket.gr 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Καλή φάση! Τα συγκεκριμένα κράνη τα έχω δει αρκετές φορές στο δρόμο αλλά δεν είχα ακούσει ποτέ γι' αυτά και δεν τα είχα σε μεγάλη υπόληψη, λόγω άγνοιας φυσικά! Carbon βλέπω, πόσο πήγε το μαλλί αν επιτρέπεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 στη σελιδα του moto market γραφει 499€... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Τσιμπημένο... carbon γαρ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 H bell ειναι μια απο τις πιο παλιες εταιριες κρανων (αν οχι η πιο παλια αυτη τη λεπτομερεια δεν τη γνωριζω). Απο πολυ μικρος τα ειχα παρατηρησει στα ραλλι αυτοκινητων. Τελευταια εκανε το μπαμ της και στα κρανη μηχανων. Φανταζομαι πως η πολυχρονη εμπειρια ειναι μια εγγυηση για τα κρανη της Excellent choice ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 H bell ειναι μια απο τις πιο παλιες εταιριες κρανων (αν οχι η πιο παλια αυτη τη λεπτομερεια δεν τη γνωριζω). Απο πολυ μικρος τα ειχα παρατηρησει στα ραλλι αυτοκινητων. Τελευταια εκανε το μπαμ της και στα κρανη μηχανων. Φανταζομαι πως η πολυχρονη εμπειρια ειναι μια εγγυηση για τα κρανη της Excellent choice ! Η πιο παλια (αν κ εγω δεν απατωμαι) ειναι η Βελγικη Lazer απο το 1917.Η Bell ξεκινησε το 1954.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Για full carbon, 500.. σόρι το βρίσκω μια χαρά στα ευρά του (αν ακούσω καμιά σύγκριση με καμιά γλάστρα uvex θα πεθάνω..). Επίσης το κοκκινόμαυρο σχέδιο απλά τα σπάει.. ίσως το επόμενο μου κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Για full carbon, 500.. σόρι το βρίσκω μια χαρά στα ευρά του (αν ακούσω καμιά σύγκριση με καμιά γλάστρα uvex θα πεθάνω..). Επίσης το κοκκινόμαυρο σχέδιο απλά τα σπάει.. ίσως το επόμενο μου κράνος. Βασίλη, αμφιταλαντεύτηκα πολύ ανάμεσα στα δύο. Μου τα έφερε και τα δύο και όταν τα είδα δίπλα-δίπλα, προτίμησα το μαυράκι. Αλλά περί ορέξεως...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Πολυ καλή επιλογή Παναγιώτη!!!Καλοφόρετο!!Value for Money επιλογη!!! :_thumbsup: Ναι κυριως απ'οτι ξερω "αυτοκινητάδικα" κρανη εβγαζε κυριως στο παρελθόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Παναγιωτη καλοριζικο και αχριαστο να'ναι. Θυμαμαι ακομα με τη χαρα μου ελεγες για το Bell οταν το αγορασες και ποσο καλες εντυπωσεις σου αφησε. Και η τιμη την βρισκω πολυ καλη οταν τα αντιστοιχα Shoei & Arai εχουν τουλαχιστον +100€ πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Παναγιωτη καλοριζικο και αχριαστο να'ναι. Θυμαμαι ακομα με τη χαρα μου ελεγες για το Bell οταν το αγορασες και ποσο καλες εντυπωσεις σου αφησε. Και η τιμη την βρισκω πολυ καλη οταν τα αντιστοιχα Shoei & Arai εχουν τουλαχιστον +100€ πανω. Σταύρε, αντίστοιχα δεν είναι ούτε τα Raid & XR 1000 της Shoei ούτε τα Chaser Viper & Condor της Arai, καθότι είναι και ΠΟΛΥ πιο βαριά, και κανένα τους δεν έχει 5 αστέρια στο SHARP motorcycle helmet tests. BELL, Shoei, Arai Για να πας σε Shoei & Arai με 5 αστέρια, θέλει πολλούς Εβραίους, χώρια που μιλάμε για πολύ βαρύτερα κράνη. Αυτό που ξέρω είναι πως και η BELL και το Μοτομάρκετ ακολουθούν πολύ επιθετική πολιτική τιμών για να τα (ξανα)βάλουν στην αγορά. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει, αλλά προς το παρόν, στα 500 Ευρώ που έχει στον κατάλογο, το θεωρώ ευκαιρία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 ...Μόλις 990 γραμμάρια... Κατ' αρχήν, καλοφόρετο! Η Bell είναι πολύ καλή εταιρεία! Αν μπορείς, ζύγισέ το σε μία ζυγαριά κουζίνας να μας πεις το πραγματικό του βάρος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Αυτό που ξέρω είναι πως και η BELL και το Μοτομάρκετ ακολουθούν πολύ επιθετική πολιτική τιμών για να τα (ξανα)βάλουν στην αγορά. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει, αλλά προς το παρόν, στα 500 Ευρώ που έχει στον κατάλογο, το θεωρώ ευκαιρία. Εντυπωσιακό! Όλα τα κράνη της Bell είναι 5άστερα στο Sharp. Και πραγματικά οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Πραγματικά εντυπωσιακό και δεν την είχα καθόλου σε εκτίμηση ως εταιρία για κράνη μοτοσυκλετών. Συγνώμη για το offtopic... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Οποια εταιρια και να ειναι, αν κοστολογει ενα κρανος 500Ευρω δεν μπορει να μην ειναι καλο.... Το οτι καποιες βγαζουν φτηνα και αλλες ακριβα δεν λεει κατι... Ενα υπουιθεμενο ARAI των 150Ευρω υπολειπεται σε ενα hjc των 250 και παει λεγοντας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Οι τιμές του καταλόγου δεν ισχύουν...από κοντά είναι πολύ καλύτερες!Εγώ πήρα το καλοκαίρι το Μ5Χ carbon,από 600 ευρώ μόνο 450 στο κατάστημα.Και φυσικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κράνος!Αριστη επιλογή κατ'εμε,και μεγάλο value for money! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Το κοκκινόμαυρο πραγματικά τα σπάει!!!! (Έχε χάρη που στην καλοκαιρινή ζέστη μόνο με άσπρο κράνος μπορώ να με φανταστώ αλλιώς.... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis81 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το bell M1 TT COURSE πως σας φαίνεται,ψαχνω για κρανος και αυτο μου κανει καλη εντύπωση.Τι λετε? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2010 από τον tanasis81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Καλοφόρετο!!! Πολύ ακριβό όμως ρε γμτ... θα μου πεις carbon είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2010 Καλοφόρετο!!! Πολύ ακριβό όμως ρε γμτ... θα μου πεις carbon είναι! Ε ναι ρε Μιχάλη, ακριβό σε σχέση με ποιά; Πολλά επώνυμα κράνη, δίπλα του φαίνονται απλά τσουκάλια, χωρίς το χερούλι......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Άρχισα να καλοβλέπω το κοκκινόμαυρο... ααααχχχ... άτιμη κρίση!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Μετά απο τις αρχικές εντυπώσεις που ισχύουν στο ακέραιο, να προσθέσω κάτι ακόμα που θα ήθελε βελτίωση: Η ζελατίνα δεν σηκώνεται όσο στο shoei, οπότε το βάλε-βγάλε γυαλιών γίνεται λίγο πιο δύσκολα, το ίδιο δύσκολη και η μεταφορά στον αγκώνα (ειδικά με το επιρίνιο στην θέση του). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 εγω εχω το ασπρομαυρο κραναρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) ..να προσθέσω κάτι ακόμα που θα ήθελε βελτίωση: Η ζελατίνα δεν σηκώνεται όσο στο shoei, οπότε.. δύσκολη και η μεταφορά στον αγκώνα A, μαλιστα.... ΜΕΓΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ!! :_innocent: : :whistling: :P :P Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 από τον black_hawk 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Ρε Θανάση, για όταν ΔΕΝ είμαι πάνω στη μηχανή το έγραψα, το VFR δεν έχει βαλίτσα και το κουβαλάω στο χέρι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 A, μαλιστα.... ΜΕΓΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ!! :_innocent: : :whistling: :P :P Και όμως είναι μεγάλο μειονέκτημα για κράνος αυτό! Και δεν εννοώ για όταν είσαι πάνω στην μηχανή. Αλλά όταν έχεις κατέβει από αυτήν και περπατάς. Δεν μπορείς να το κρατάς πάντα! Είναι πολύ σπαστικό να μην μπαίνει άνετα στον αγκώνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες