Jump to content
Sign in to follow this  
beverly300i

ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ?

Recommended Posts

Καινουργιο ερωτημα παιδια και θα χρειαστω αμεση βοηθεια.ειδε και αποειδε η κακομοιρα με την κινηση της Αθηνας και πηρε τη μεγαλη αποφαση να παρει μηχανακι.ξερει να καβαλαει μηχανακι,αλλα ποτε σε κινηση(βλ.ζουγκλα).Οποτε μπορειτε να την θεωρησετε καινουργια στους 2 τροχους.Το οικονομικο οριο ειναι 2000 ευρω και κατι(λιγο κατι ομως),και παντα σε καινουργιο.Η πιο προφανη λυση ειναι το liberty της piaggio στα 125 κυβικα.(της αρεσει κιολας).Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?Η καθημερινη διαδρομη ειναι αλιμος-χαλανδρι(αμφιθεας-συγγρου-βασ.σοφιας-κηφισιας).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ω ρε φιλαράκι, ολόκληρο ταξίδι ναούμ! Καλό κουράγιο στη γυναίκα, ωραίο το λιμπερτάκι, καλή λύση μου ακούγεται, forza!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουργιο ερωτημα παιδια και θα χρειαστω αμεση βοηθεια.ειδε και αποειδε η κακομοιρα με την κινηση της Αθηνας και πηρε τη μεγαλη αποφαση να παρει μηχανακι.ξερει να καβαλαει μηχανακι,αλλα ποτε σε κινηση(βλ.ζουγκλα).Οποτε μπορειτε να την θεωρησετε καινουργια στους 2 τροχους.Το οικονομικο οριο ειναι 2000 ευρω και κατι(λιγο κατι ομως),και παντα σε καινουργιο.Η πιο προφανη λυση ειναι το liberty της piaggio στα 125 κυβικα.(της αρεσει κιολας).Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?Η καθημερινη διαδρομη ειναι αλιμος-χαλανδρι(αμφιθεας-συγγρου-βασ.σοφιας-κηφισιας).

KYMCO AGILITY CITY 150cc δαγκωτό! Καινούργιο:1.900 ευρώ με βαλίτσα πίσω και κλειδιαριά (δισκόφρενου ή κουλούρα).

Τα Piaggio έχουν πανάκριβα ανταλλακτικά, εσύ θα το ξέρεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KYMCO AGILITY CITY 150cc δαγκωτό! Καινούργιο:1.900 ευρώ με βαλίτσα πίσω και κλειδιαριά (δισκόφρενου ή κουλούρα).

Τα Piaggio έχουν πανάκριβα ανταλλακτικά, εσύ θα το ξέρεις....

το ξερω...αλλα οπως ξερω πως το kymco straight 150 του αδερφου μου αποδειχθηκε εντελως αχρηστο,αν και καινουργιο.οποτε την kymco την φοβαμαι απο θεμα αξιοπιστιας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ξερω...αλλα οπως ξερω πως το kymco straight 150 του αδερφου μου αποδειχθηκε εντελως αχρηστο,αν και καινουργιο.οποτε την kymco την φοβαμαι απο θεμα αξιοπιστιας!

Εμένα μου έχει βγει πολύ καλό (το agility). Το ίδιο και στον Γιάννη (Blackadder).

Άσε, να μη σου πω για την αξιοπιστία πιο μεγάλων εταιρειών, γιατί θα θυμώσω πάλι και δε θέλω. :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου έχει βγει πολύ καλό (το agility). Το ίδιο και στον Γιάννη (Blackadder).

Άσε, να μη σου πω για την αξιοπιστία πιο μεγάλων εταιρειών, γιατί θα θυμώσω πάλι και δε θέλω. :ranting3:

Αυτο ακριβως θα εγραφα και εγω..Ασε που απο ο,τι εχω διαβασει απο τα παιδια, η Kymco εχει μια πολυ εξυπηρετικη εταιρια, και μονο να σου φανε λεφτα δεν κοιταζουν οπως πολλες αλλες...Ειναι διπλα σου και προσπαθουν να εχουν ικανοποιημενους πελατες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε θελει κατι σε παπι? υπαρχει το kymco straight 125/150 ειναι αρκετα δυνατο και ευκολοδιγητο ημιαυτοματο με 5 σχεσεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα KYMCO +1 και απο μένα. Εχω το agility 125 και έχει αποδειχθεί πάρα πολύ καλό. Εχω κάνει 10.000km ως τώρα και τα μόνα λεφτά που το έχω δώσει είναι για τα service του.

Απο εκεί και πέρα είναι δικιά σου απόφαση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εναλακτικες λυσεις:yamaha crypton x 135 στα 2000 χιλιαρικα μου φενετε

suzuki addrres 125 sta 1800 κατι..

και το modebas xcite 135 που ειναι ολοιδιο με το kawasaki zx130 και αυτα καπου στο 2χιλιαρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda SH150

Με 2.000 καινουριο;;Χμμμμ...Σιγουρα;;

πολυ καλο οντως...αλλα πολυ πανω απο τα 2 χιλιαρικα!

3.500 !!! :mB_faskelo: :mB_faskelo: :mB_faskelo:και made in China ή κάτι τέτοιο. Πάντως όχι Japan (ακριβά εργατικά). Α στα διάλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος τα παπακια πιστευω ειναι πιο βολικα γιατι ειναι λιγοτερο ογκωδεις απο τα σκουτερ και ειναι και πιο ελαφρια και πιο φτηνα :meeting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στυλ τα σκουτερ ??? holly crap !!

gillera runner 125 ???

ε,σε σχεση με τα παπακια,πολυ πιο ομορφα!ειδικα για γυναικα...μην το ξεχναατε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε,σε σχεση με τα παπακια,πολυ πιο ομορφα!ειδικα για γυναικα...μην το ξεχναατε!!!!

Το θέμα ομορφιάς είναι υποκειμενικό και σ' αυτό δε χωράει κουβέντα. Ό,τι του αρέσει του καθενός.

Το θέμα όμως εξυπηρέτησης (κουβάλημα, αποθηκευτικοί χώροι, προστασία ποδιάς από βροχή) και εύκολης οδήγησης (αφού πρόκειται για γυναίκα) είναι αντικειμενικά.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν την ταλαιπωρεί ο συμπλέκτης, γιατί δεν κοιτάτε και το Honda CBF 125i; Κάνει ~2.300 και είναι σίγουρα αξιόπιστο και με τρομερή αυτονομία..

Πληροφορίες:

Στο site της honda

Παρουσίαση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 2000 ευρω παίρνεις ενα μτχ sh 150 το οποιο και με σφυριά να το βαρας δεν σπάει δεν χαλάει,λάδια φίλτρα και κάνει την δουλειά της όμορφα και χωρις προβλήματα.Φίλος έχει φτάσει αισίως τα 56000 χλμ και κανένα πρόβλημα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σώθηκες τώρα. Θα διαβάσεις 32984758321986749876 διαφορετικές γνώμες! Για καινούριο πάντως, σε αυτά τα χρήματα το Liberty θα της αγόραζα κι εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν την ταλαιπωρεί ο συμπλέκτης, γιατί δεν κοιτάτε και το Honda CBF 125i; Κάνει ~2.300 και είναι σίγουρα αξιόπιστο και με τρομερή αυτονομία..

Πληροφορίες:

Στο site της honda

Παρουσίαση

Δεν κακο!Απο αυτονομια οντως ειναι πολυ οικονομικο..Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι το οτι εχει ταμπουρο πισω αντι για δισκοφρενο

Τροποποιήθηκε από τον Daytonass

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το οικονομικο οριο ειναι 2000 ευρω και κατι(λιγο κατι ομως),και παντα σε καινουργιο.Η πιο προφανη λυση ειναι το liberty της piaggio στα 125 κυβικα.(της αρεσει κιολας).Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?Η καθημερινη διαδρομη ειναι αλιμος-χαλανδρι(αμφιθεας-συγγρου-βασ.σοφιας-κηφισιας).

Πραγματι ολοκληρο ταξιδι!!!!!!! Καλο το liberty, βγαινει και σε ροζ γυναικεια εκδοση :tease:POZ!!!! αλλα δεν με ενθουσιαζει!!!! Βασικα ισως την βολεψει περισσοτερο το aprilia sportcity 125-200 που ειναι θαρω λιγο καλυτερο στα ιδια λεφτα!!! Και το agility καλο ειναι και πιο βολικο και ανετο απο το liberty.

Αλλιως πασαρε της το tourer και παρε εσυ κανα μεγαλυτερο :whistling: !!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα