Jump to content
promitheas

Ποια η γνώμη σας για το BMW F800ST

Recommended Posts

Αν θες bmw πάρε boxer.

Το f800 ΔΕΝ είναι bmw.Είναι μια φιλότιμη προσπάθεια

κατα τη γνώμη μου να τους αντιγράψουν.

Αρα πάρε αυθεντικό Ιάπωνα ή αυθεντικό Γερμανό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αν θες bmw πάρε boxer.

Το f800 ΔΕΝ είναι bmw.Είναι μια φιλότιμη προσπάθεια

κατα τη γνώμη μου να τους αντιγράψουν.

Αρα πάρε αυθεντικό Ιάπωνα ή αυθεντικό Γερμανό.

Ποιος τα λέει αυτά?

Τι έχει ο αυθεντικός Ιάπωνας?

Τι έχει ο αυθεντικός Γερμανός (εκτός από τον ΟΤΕ)?

Παγκοσμιοποίηση αδερφέ!

Η rotax βγάζει και γαμώ τους κινητήρες!

Τι και αν είναι από την ανατολική επαρχία της Γερμανίας (Ostereich)

Μπορείς να πεις πως το X3 δεν είναι BMW επειδή φτιάχνεται στην STEYR?

Μπορείς να πεις ότι το Varkedero δεν είναι Honda επειδή φτιάχνεται στην Montesa?

Μπορείς να πεις πως το ψυγείο στο σπίτι σου δεν είναι bosch επειδή φτιάχνεται στου Αγ. Ιωάννη Ρέντη?

Η παγκοσμιοποίηση αυτά έχει! Και για να συνεχίσει να υπάρχει στο παιχνίδι ο κάθε κατασκευαστής πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασάκι του και να φτιάξει προΐόντα κοινώς αποδεκτά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
όσο το σκαλίζω με τη συγκεκριμένη μηχανη τόσο βρωμάει.μπήκα σ'ενα site f800riders.org και διάβασα της παναγιάς τα μάτια από ιδιοκτήτες για προβλήματα της μηχανής.μεχρι και ότι σβήνει ο κινητήρας εν κινήση εγραψε κάποιος και δν ήταν μεμονομένο το πρόβλημα.έχει συμβαίνει σε αρκετές μηχανές και συνήθως λέει όταν κρατάς τις στροφές για αρκετή ώρα σταθερές και μετά πας να αλλάξεις σχέση..τι να πώ.το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα.φαντάσου να πηγαίνεις με 160-180 σε εθνικό και πριν τη στροφή όταν πας να κατεβάσεις να σου σβήσει η μηχανή...μου φαίνεται ότι ο οττο έχει δίκιο...πάντως γεγονός είναι ότι εμφανισιακά ξεχωρίζει πολυ η μηχανή.είναι κούκλα σε αντίθεση με το tdm που κακά τα ψέμματα είναι πολυφορεμένο.Είναι δε τέρας αξιοπιστίας και μου φαίνεται ότι εκεί θα καταλήξω.Δε θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου.Καλύτερα ένα καλό τζίν levis από ένα τρύπιο αρμάνι κουστουμάκι!

έχεις ΠΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν και εχω tdm θα ελεγα να παρεις το bmw.Το tdm ειναι ηλικιωμενο πλεον,εχει και η κουτση μαρια,και εχει μεγαλη περαση στις κλοπες.Οσο για την εμφανιση περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Προσωπικα βρισκω οτι το bmw ειναι πολυ ομορφο,θα το επαιρνα.Οσο για κοστος συντηρησης,μην νομιζεις οτι το tdm ειναι φθηνο,δεν νομιζω οτι θα'χει τεραστια διαφορα απο το bmw.Τελος, η αξιοπιστια του tdm ειναι δεδομενη,μηδενικα προβληματα.Δεν θα ανησυχουσα επισης καθολου για tην αξιοπιστια της bmw.

Δηλαδή το ότι έχει πολύς κόσμος το tdm είναι λόγος για να μη το πάρει κάποιος;

Εγώ θα έλεγα ίσα ίσα. Υπάρχει πολύ know how στους μηχανικούς, ανταλλακτικά και υποστήριξη.

Επίσης για να το έχει τόσος κόσμος, κάτι έχει κάνει καλά αυτή η Yamaha δεν είναι όλοι χαζοί να έχουνε ένα μηχανάκι που πρωτοεμφανίστηκε

στις αρχές του 80 και να το κυκλοφορούνε ακόμα (αν και οι πιο πολλοί έχουνε το 900άρι)

Εμένα το ST δε μ'αρεσει εμφανισιακά. Πολλές γωνίες. Περι της αξιοπιστίας του δε γνωρίζω.

Τροποποιήθηκε από τον nickapos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος τα λέει αυτά?

Τι έχει ο αυθεντικός Ιάπωνας?

Τι έχει ο αυθεντικός Γερμανός (εκτός από τον ΟΤΕ)?

Παγκοσμιοποίηση αδερφέ!

Η rotax βγάζει και γαμώ τους κινητήρες!

Τι και αν είναι από την ανατολική επαρχία της Γερμανίας (Ostereich)

Μπορείς να πεις πως το X3 δεν είναι BMW επειδή φτιάχνεται στην STEYR?

Μπορείς να πεις ότι το Varkedero δεν είναι Honda επειδή φτιάχνεται στην Montesa?

Μπορείς να πεις πως το ψυγείο στο σπίτι σου δεν είναι bosch επειδή φτιάχνεται στου Αγ. Ιωάννη Ρέντη?

Η παγκοσμιοποίηση αυτά έχει! Και για να συνεχίσει να υπάρχει στο παιχνίδι ο κάθε κατασκευαστής πρέπει να βάλει λίγο νερό στο κρασάκι του και να φτιάξει προΐόντα κοινώς αποδεκτά!

Επειδή έχω προσωπική άποψη λέω τα εξής.

Κοντινότατος συγγενής μου με Α class του 1999 κατασκευασμένο στην Ισπανία. Συνεχώς στο συνεργείο.

AUDI TT κατασκευής Ουγγαρία. Τα ίδια ακριβώς.

Η rotax φτιάχνει τους εν λόγω κινητήρες μαζί με τη bombardier.Τα συμπεράσματα δικά σας.

ναι η varadero δεν είναι honda όπως και η transalp Είναι montessa.

ναι το bosch είναι Πιτσος. δεν θα το πάρω γιατί ΘΕΛΩ να πληρώσω οτι βλέπω και οχι οτι μου δίνουν.

Ti έχει ο γερμανός; αξιοπιστία. Εχω C 180 κατασκευής 1996 και είναι καινούριο.(200.000 χλμ).

Εχει φίλος r800 και έχει τουμπάρει 2 φορές το κοντέρ.

Οι boxer δουλεύουν ακόμα μετά απο 50 χρόνια.

Για φαναστείτε όλα τα "παγκοσμιοποιημένα " μετά απο 10-15 χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το παιδί έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση, TDM ή F800st, τώρα τι λέτε εσείς δεν ξέρω.

Η γνώμη μου, το F800st είναι πολύ αξιόλογο μηχανάκι, παρ'ότι εγώ είμαι fan της αλυσίδας, ο ιμάντας τα σπάει και η ροπή του είναι φοβερή. Με κατανάλωση που πέφτει και κάτω από τα 5λτ/100χλμ και με καλά περιφερειακά (ποιος είπε ότι η ανάρτηση είναι μάπα? καλύτερη έχει το TDM δλδ? ή το φάζερ? σκατά έχουν, τουλάχιστο αυτή έχει και κανα 2 ρυθμισούλες παραπάνω), φοβερό υπολογιστή της BMW (μέχρι πίεση ελαστικών λέει) και άνετη σέλα, καθώς και σετ ταξιδίου (βαλιτσάκια και άλλα κολοκυθάκια), είναι καλή επιλογή για κάποιον που θέλει ένα mid-range touring μηχανάκι. Τα σέρβις του δεν είναι πολύ ακριβότερα από αυτά της Yamaha, μην ακούω φόλες....όπως πάντα είναι σε ποιόν θα πέσεις.

Δηλ αν του πουμε και κανα-δυο αλλες προτασεις ειναι κακο;;;; Μονο για αυτα τα δυο πρεπει να πουμε;;;;

Εγω ειπα για τις μαπα αναρτησεις, ναι ολα σκατα εχουν, αλλα αλλο να δινεις 11.000 και να εχεις τις αναρτησεις του Fazer και αλλο να

δινεις 7.000 που κανει το fazer, πως να το κανουμε τωρα...

Στα υπολοιπα που ειπες παρακατω συμφωνω....και εγω ειπα οχι για tdm!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@dimitrishndsm ---> εννούσα στην ανάρτηση , για τις ρυθμίσεις της ανάρτησης.

@Θανος --> Φίλε δεν είχα καταλάβει πως το εννούσες, πάσο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το fz1 που προτεινε ο θανος παντος εχει ρυθμιζομενες αναρτησεις

αναμεσα στ δυο παντος εγω tdm θα επερνα οπως ειπαν και αλλοι ο ελικας ειναι αν παρεις Boxer ( αντε και κανα Κ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι AL, ο συλλογισμός του Θάνου είναι σωστός, όμως......

καταρχήν το BMW δεν κοστίζει 11.000ευρώ, φέτος το πήρε ο ξάδελφος φούλ εξτρά (εντάξη, χωρίς την άκρα) κάπου στα 9.000 και δώρα αξίας 500 ευρώ.

Το φάζερ FZ1 δεν κοστίζει 7.000, εκτός και αν εννοούμε μεταχειρισμένο......πάσο, εδώ το δικό μου κοστίζει 8.900 και από εξτρά κουραφέξαλα.

Anyway, ας μιλήσει επιτέλους και κάποιος που το έχει το μηχανάκι, και το ένα και το άλλο, εμένα η γνώμη μου ανάμεσα στα δύο είναι για τη Γερμανίδα. Αν έπαιζε και φάζερ στο παιχνίδι, θα έλεγα φάζερ με 1000!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή το ότι έχει πολύς κόσμος το tdm είναι λόγος για να μη το πάρει κάποιος;

Εγώ θα έλεγα ίσα ίσα. Υπάρχει πολύ know how στους μηχανικούς, ανταλλακτικά και υποστήριξη.

Επίσης για να το έχει τόσος κόσμος, κάτι έχει κάνει καλά αυτή η Yamaha δεν είναι όλοι χαζοί να έχουνε ένα μηχανάκι που πρωτοεμφανίστηκε

στις αρχές του 80 και να το κυκλοφορούνε ακόμα (αν και οι πιο πολλοί έχουνε το 900άρι)

Εμένα το ST δε μ'αρεσει εμφανισιακά. Πολλές γωνίες. Περι της αξιοπιστίας του δε γνωρίζω.

Υποθετω οτι το παιδι θα θελει κατι ξεχωριστο αφου κοιταει προς bmw.Εμενα μου φαινεται καπως οταν σταματανε στο φαναρι πανω απο 5(!) tdm...Βεβαια εγω συγκρινω μονο το φαινεσθαι ,την παπατζα.Για τα αλλα δεν θα μπορουσα να μην συμφωνησω μαζι σου.ΔΕΝ ΣΠΑΝΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ λεμε!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
όσο το σκαλίζω με τη συγκεκριμένη μηχανη τόσο βρωμάει.μπήκα σ'ενα site f800riders.org και διάβασα της παναγιάς τα μάτια από ιδιοκτήτες για προβλήματα της μηχανής.μεχρι και ότι σβήνει ο κινητήρας εν κινήση εγραψε κάποιος και δν ήταν μεμονομένο το πρόβλημα.έχει συμβαίνει σε αρκετές μηχανές και συνήθως λέει όταν κρατάς τις στροφές για αρκετή ώρα σταθερές και μετά πας να αλλάξεις σχέση..τι να πώ.το θεωρώ σοβαρό πρόβλημα.φαντάσου να πηγαίνεις με 160-180 σε εθνικό και πριν τη στροφή όταν πας να κατεβάσεις να σου σβήσει η μηχανή...μου φαίνεται ότι ο οττο έχει δίκιο...πάντως γεγονός είναι ότι εμφανισιακά ξεχωρίζει πολυ η μηχανή.είναι κούκλα σε αντίθεση με το tdm που κακά τα ψέμματα είναι πολυφορεμένο.Είναι δε τέρας αξιοπιστίας και μου φαίνεται ότι εκεί θα καταλήξω.Δε θέλω μπελάδες στο κεφάλι μου.Καλύτερα ένα καλό τζίν levis από ένα τρύπιο αρμάνι κουστουμάκι!

1) Εάν συμβαίνει αυτό τα πράγμα (λέω "εάν"), τότε είναι απίστευτα επικίνδυνο. Φρικιαστικά επικίνδυνο. Οπότε, το πράγμα θέλει διερεύνηση. Μπορεί να ισχύουν τα περί παραπληροφόρησης, που λέει ο Black Hawk πιο πάνω, αλλά μπορεί και να μη ισχύουν. Εγώ θα το έψαχνα προτού καταλήξω σε ένα κατά τ' άλλα πολύ ενδιαφέρον (και όμορφο για μένα) μηχανάκι.

2) Το TDM 900 είναι στην πιάτσα πολλά χρόνια. Το ότι το έχουν πολλοί, εμένα δε θα με χάλαγε καθόλου. Ισα ίσα είναι πολύ βολικό να έχεις εμπορικό μηχανάκι όταν θα χρειαστείς κάποιο αναλώσιμο ή ανταλλακτικό, καθώς και όταν θα θέλεις να το πουλήσεις. Από αξιοπιστία το TDM δεν θέλει ψάξιμο. Είναι κορυφή. Εκεί όμως που μου τα χαλάει το αειθαλές δικύλινδρο εν σειρά της Yamaha είναι η θέση οδήγησης και η άνεση της σέλας. Η μεγάλη απόσταση σέλας αναβάτη - τιμονιού, σε υποχρεώνει σε μια σχετικά άβολη θέση οδήγησης, που απέχει από την ιδανική ενώ και το αφρώδες της σέλας δεν είναι ανάλογο του χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας (υπό την έννοια ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο και ανατομικότερο, όχι ότι είναι μάπα). Κατά τ' άλλα, μ' αρέσει ο χρονισμός των 270 μοιρών, που δίνει έναν "δικύλινδρο V" ήχο στο μηχανάκι, αν και είναι παράλληλη εν σειρά η διάταξη των κυλίνδρων. Και τα φρένα του TDM έχουν πολύ καλή αίσθηση, από όσο θυμάμαι. Υπάρχει και έκδοση με ABS (θα στην πρότεινα, αν καταλήξεις εκεί).

χιλιες φορες ενα Fazer1000 ντυμενο!

Συμφωνώ, αν το παλικάρι θέλει ένα 4κύλινδρο χιλιάρι, με σπόρ στήσιμο.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχήν το BMW δεν κοστίζει 11.000ευρώ, φέτος το πήρε ο ξάδελφος φούλ εξτρά (εντάξη, χωρίς την άκρα) κάπου στα 9.000 και δώρα αξίας 500 ευρώ.

9700 λεει στο μοτο τριτη χωρις ουτε καν ο abs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε στις 2 αντιπροσωπείες και κανε δοκιμή και τις δυο μοτοσυκλέτες. Μπορεί η μία να μην "σου κάθεται" καλά οπότε δεν τιθεται δίλημμα

όσο για το F800st, να πω ότι εδω στην Πάτρα ζήτημα είναι να κυκλοφορoύν......3! και κυκλοφορεί αρκετα χρόνια πλέον.

Εχω ακουσει για προβληματα στο 800Gs αλλά δεν ξερω λεπτομερειες, καλώς ψαχνεις μεσα στα φορουμ να πάρεις μια ιδεα.

και κάτι σχετικό με το TDΜ που όλοι το κατηγορούν:

μπορεί το TDM να είναι παλιο, και να χρειαζεται ανανεωση, αλλά εχω δει οδηγους να τα οδηγούν φοβερά.

Λεμε όλοι ότι δεν εχει αναρτησεις, δεν εχει αλογα, δεν εχει στησιμο δεν δεν δεν...

Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να οδηγήσετε ένα TDM (ή όποιο άλλο μοντέλο της ηλικιας του) στο 90% των δυνατοτητων του?

Εγώ πάντως προσπαθω εδω και 36.500 χλμ και Δεν μπορώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

9700 λεει στο μοτο τριτη χωρις ουτε καν ο abs

Καλύτερα να πάει σε μια αντιπροσωπία να ρωτήσει γιατί νομίζω πως το μότο τρίτη δεν ξέρει τι λέει.....αν δεν κάνω λάθος, το ABS στο ST είναι στον στάνταρ εξοπλισμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Yamaha συνηθως εχουν και μοντελα του προηγουμενου ετους (αλλα χρωματα) με μειωμένη τιμή. (εγω ετσι το πήρα)

μολις ειδα ότι TDM 900A (2008) 9480ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το φάζερ FZ1 δεν κοστίζει 7.000, εκτός και αν εννοούμε μεταχειρισμένο......πάσο, εδώ το δικό μου κοστίζει 8.900 και από εξτρά κουραφέξαλα.

Το ποσό (11.000) το ειπα γιατι εκει ξερω (εχω μεινει) οτι εχει σκετο 9000 περιπου, 11.000+ βγαινει φουλ εξτρα καινουργιο! Χωρις αποσυρση!

Παρακατω ο τιμοκαταλαγος χωρις εξτρα....

..........................................................

BMW Motorrad

Hellas

Aναλυτικός Τιμοκατάλογος

BMW Motorrad

(Iσχύει από 01.05.2009)

Οι τιμές είναι ενδεικτικές σε ? και δεν περιλαμβάνουν έξοδα προετοιμασίας, πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας.

Ο παρών τιμοκατάλογος ισχύει από 01.05.2009 και καταργεί κάθε προηγούμενο.

Μειωμένο Τέλος

Ταξινόμησης κατά 50%

Προτεινόμενη Τελική Λιανική

Τιμή Πώλησης (με Φ.Π.Α. 19%

και 50 % Τ.Τ.)

Σειρά G

Κωδικός Μοντέλου 145 Μοντέλο G 450 X 186,09 9.100

Κωδικός Μοντέλου 180 Μοντέλο G 650 GS 138,79 6.850

Κωδικός Μοντέλου 141 Μοντέλο G 650 Xcountry 154,56 7.250

Κωδικός Μοντέλου 165 Μοντέλο G 650 Xchallenge 172,08 8.500

Κωδικός Μοντέλου 167 Μοντέλο G 650 Xmoto 180,83 8.750

Σειρά F

Κωδικός Μοντέλου 218 Μοντέλο F 650 GS 168,57 7.900

Κωδικός Μοντέλου 219 Μοντέλο F 800 GS 210,62 10.090

Κωδικός Μοντέλου 216 Μοντέλο F 800 S 187,84 8.990

Κωδικός Μοντέλου 234 Μοντέλο F 800 ST 207,11 9.750

Κωδικός Μοντέλου 217 Μοντέλο F 800 R 172,08 8.100

Σειρά R

Κωδικός Μοντέλου 378 Μοντέλο R 1200 R 430,12 12.250

Κωδικός Μοντέλου 303 Μοντέλο R 1200 GS 472,17 13.480

Κωδικός Μοντέλου 380 Μοντέλο R 1200 GS Adventure 523,22 14.990

Κωδικός Μοντέλου 310 Μοντέλο HP2 Megamoto 595,62 18.800

Κωδικός Μοντέλου 458 Μοντέλο HP2 Sport 757,45 22.750

Κωδικός Μοντέλου 368 Μοντέλο R 1200 RT 565,26 17.090

Σειρά K

Κωδικός Μοντέλου 518 Μοντέλο K 1300 R 502,20 14.050

Κωδικός Μοντέλου 508 Μοντέλο K 1300 S 589,28 16.650

Κωδικός Μοντέλου 538 Μοντέλο K 1300 GT 664,36 18.600

Κωδικός Μοντέλου 549 Μοντέλο K 1200 LT 721,75 23.480

.................................................

Οσο για το 7.000, το ειπα για το 600αρι fazer που οπως λες κανει 8.900... Νομιζα οτι χωρις abs εχει γυρω στα 7.000+....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχουμε καμια αλλη αποψη επι του θεματος?

Εχω φιλο που ψαχνει για το 800 st.. τελικα ειναι ζημιαρικο ή οχι?

midnek? για πες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εχουμε καμια αλλη αποψη επι του θεματος?

Εχω φιλο που ψαχνει για το 800 st.. τελικα ειναι ζημιαρικο ή οχι?

midnek? για πες

Κατ' αρχήν Λιάκο, να σου απονείμω το 1ο Βραβείο αρχαιολογικής ανασκαφής! :lol:

Κατά δεύτερον, το είχε / έχει φίλος από επαρχία και έβγαλε χοντρή ζημιά.

Το είχε αφήσει στον Παναγιωτόπουλο στο Γέρακα για διάγνωση / επισκευή.

Προσπάθησε πολύ καιρό να το δώσει, αλλά δεν το έπαιρνε κανείς....

Είχα ανοίξει θέμα και έχω και φωτογραφίες νομίζω μέσα, αλλά άντε να το βρεις......

Του midnek είχε βγει καλό λέει.... τί να πεις, όπως σου κάτσει η μπίλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικα εχω ενα απο τα πρωτα F800S (η μονη διαφορα με το ST ειναι το fairing και τα clip on - ολα τα αλλα ειναι ιδια).

Αν εξαιρεσεις την %$%^&*( που εχει κανει η BMW με το clipακι που κραταει τις λαμπες, το οποιο μου στοιχησε καινουργιο μπροστινο φως, ακομα δεν μου εχει βγαλει τπτ. Βεβαια ειμαι στα 30.000 km ακομα και το χρησιμοποιω μονο για εκδρομες. Στην πολη ουτε καν το ακουμπαω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιακο ενδεχεται να παω προς συνεργειο αυριο οποτε αν κατσει θα ρωτησω. Για τι μοντελο μιλαμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγινε αγορινα. Αν μαθεις κατι πιο συγκεκριμενο μεχρι το βραδακι στειλε πμ. Λογικα παντως ο Μητσος θα δωσει ολες τις απαντησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου είχα γράψει διάφορα αλλά αντε βρες τα τώρα...

Λοιπόν, τα όποια προβλήματα λογικά έχουν καλυφθεί από ανακλήσεις. Τις οποίες μπορεί να τσεκάρει μαζί με όλο το ιστορικό της μηχανής σε ένα εξουσιοδοτημένο BMW (αν πηγαινε σε τέτοιο).

Στα 50.000 χλμ που το είχα εγώ (συν άλλα 5.500 του προηγούμενου) σε καθημερινή χρήση commuter και βόλτες/ταξίδια μου έβγαλε μια φλάτζα και έναν ανορθωτή, σύνολο 200€.

Ακόμη αντιμετώπισα και το πρόβλημα με το σβήσιμο που αναφέρθηκε κι εδώ το οποίο λύθηκε με καινούριο πρόγραμμα της εταιρείας. Να πω εδώ οτι το μηχανάκι δεν έσβηνε στα καλά καθούμενα με 160 π.χ. αλλά καμιά φορά όπως σταματούσες δεν κράταγε στροφές και έσβηνε. Σπαστικό ναί επικίνδυνο όχι.

Επιγραμματικά είναι ένα μηχανάκι που το χάρηκα πολύ και θα το συνιστούσα εύκολα. Θέλει μια αναβάθμιση στο μπροστινό με κανα ελατήριο και λαδάκι.

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον midnek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα