gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Μηπως δεν δεχεται την αγορα λογω capital control? Σου εβγαλε καποιο ιδιατερο μηνυμα αποτυχιας μολις πατησες το pay now?Τα χρηματα ειναι στον λογαριασμο σου ή ανεβασμενα στο paypal?Εαν δεν κανεις δουλεια γενικοτερα, ψαξου αλλο τροπο ωστε να τραβαει απο καρτα και οχι απο paypal. Αλλαξε και site εν αναγκει. Πχ στο amazon αγοραζω οτι θελω χωρις περιορισμους, απλα με αριθμο καρτας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 Μηπως δεν δεχεται την αγορα λογω capital control? Σου εβγαλε καποιο ιδιατερο μηνυμα αποτυχιας μολις πατησες το pay now? Όχι Τα χρηματα ειναι στον λογαριασμο σου ή ανεβασμενα στο paypal? Στο λογαριασμό μου Γιώργο.Απλώς το PP ανανεώνει τη ίδια σελίδα 'Pay Now' συνεχώς.Πάτησα 6-7 φορές το ΡΑΥ αλλά καμμία πρόοδος.Εαν δεν κανεις δουλεια γενικοτερα, ψαξου αλλο τροπο ωστε να τραβαει απο καρτα και οχι απο paypal. Μάλλον αυτό θα κάνω,απλά φοβάμαι μηπως είναι επισφαλές,αφού δεν εμπλέκεται η ασφάλεια του paypal. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Αν φοβασαι για την ασφαλεια των κωδικων κλπ, βγαλε μια καρτα σε ενα λογαριασμο που να διατηρεις μονο για αυτη τη δουλεια. Εχε μεσα 50-100 ευρω μονο για ηλεκτρονικες αγορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Πέρα απο το προφανές με τους περιορισμούς στο τι μπορείς να αγοράσεις απο εξωτερικό, υπάρχει και όριο των τραπεζών στο τι μπορούν να πιστωθούν προς τα έξω. Για παράδειγμα η τράπεζα πειραιώς πριν 1-2 μήνες είχε στεγνώσει για αποστολές εξωτερικού απο το πρώτο 10ήμερο. Δεν μπορούσε δηλαδή να στείλει άλλα ποσά προς τα έξω.Δεν λέω με απόλυτη βεβαιότητα οτι κάτι τέτοιο συνέβει και σε εσένα karellen αλλά έχε το υπόψη.Σίγουρη λύση για αγορές αυτή τη στιγμή είναι μονο το revolut. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2016 Παιδια δοκιμαστε την εφαρμογη Revolut απο Android κινητο. Στην αρχη δεν πειστηκα και πολυ για την αξιοπιστια της αλλα μολις μου εδειξε φιλος οτι μπορεις να κανεις αγορες αφοβα την δοκιμασα επιτοπου και παραγγελια μεσω αυτης στην Αγγλια περιπου 280 euros εγινε και πλεον την εχω στα χερια μου. Απλα θα χρειαστει καποιος κωδικους e-banking Περισσοτερα εδω οδηγος για το πως να το χρησιμοποιησεις. Μπορεις να ζητησεις να σου στειλουν και φυσικη καρτα εαν θες να την χρησιμοποιεις παντου στο εξωτερικο (εγω δεν χρειαστηκε να την χρησιμοποιησω αλλα εχω παρει πιο πολυ για τεσταρισμα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Παιδια δοκιμαστε την εφαρμογη Revolut απο Android κινητο. Στην αρχη δεν πειστηκα και πολυ για την αξιοπιστια της αλλα μολις μου εδειξε φιλος οτι μπορεις να κανεις αγορες αφοβα την δοκιμασα επιτοπου και παραγγελια μεσω αυτης στην Αγγλια περιπου 280 euros εγινε και πλεον την εχω στα χερια μου. Απλα θα χρειαστει καποιος κωδικους e-banking Περισσοτερα εδω οδηγος για το πως να το χρησιμοποιησεις. Μπορεις να ζητησεις να σου στειλουν και φυσικη καρτα εαν θες να την χρησιμοποιεις παντου στο εξωτερικο (εγω δεν χρειαστηκε να την χρησιμοποιησω αλλα εχω παρει πιο πολυ για τεσταρισμα)Την έβγαλα την περασμένη εβδομάδα, έστειλα έμβασμα, πιστώθηκαν τα χρήματα στο τέλος της 2ης ημέρας, την συνέδεσα με το Paypal και έκανα αγορά από το ebay με την καλύτερη δυνατή ισοτιμία. Όλα άψογα, ο οδηγός του insomnia είναι εξαιρετικός. Επιτέλους μπόρεσα και αγόρασα πάλι από ebay μετά την αρχή των capital controls. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2016 από τον BabisStinson 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2016 στο Amazon μόλις εκανα αγορά χωρίς pay pal μόνο με τα στοιχεία μιας προπληρωμής κάρτας Visa pre paid basket eurobank. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Την έβγαλα την περασμένη εβδομάδα, έστειλα έμβασμα, πιστώθηκαν τα χρήματα στο τέλος της 2ης ημέρας, την συνέδεσα με το Paypal και έκανα αγορά από το ebay με την καλύτερη δυνατή ισοτιμία. Όλα άψογα, ο οδηγός του insomnia είναι εξαιρετικός. Επιτέλους μπόρεσα και αγόρασα πάλι από ebay μετά την αρχή των capital controls. Εμενα προσωπικα φιλε μου με ελυσε τα χερια. επειδη πραγματα της δουλειας εδω τα βρισκω αρκετα παραπανω απο το εξωτερικο (εως και 200% πανω εχω δει σαν καλυτερη τιμη!) εψαχνα τροπο να παρακαμψω τα CC νομιμα. Τελικα βρεθηκε η λυση ευκολη στην εφαρμογη. Το μονο που κλαιω ειναι το 10αρικο που μου εφαγε την πρωτη φορα που την δοκιμασα (λογω λαθους μου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2016 Διαβάζω τριγύρω ότι γίνονται σιγά σιγά αγορές με χρεωστικές κλπ χωρίς balance στο paypal...μαλλον ξεμπλοκάρουν σιγά σιγά κάποια είδη (παπουτσια, ρουχα κλπ)για του λόγου το αληθές http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/epitrepomenes-synallages 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Τις τελευταιες δεκα μερες , εχω κανει καμια 15αρια αγορες απο ebay, gearbest σε διαφορα μπλιμπλικια και χαζομαριτσες.Δουλευει κανονικα οπως με τον παλιο τροπο, δηλαδη εχω δηλωμενη τη χρεωστικη μου και χρεωνει κατευθειαν εκει χωρις να χρειαζεται να φορτωσω πρωτα στο paypal.Υποθετω οτι πλεον εχουν ξεμπλοκαρει τις ελληνικες καρτες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Ναι, εκανα μια μικροαγορα(θηκη προστασιας κινητου) απο Κινα αρχες Αυγουστου κι ολα οκ, πριν μια βδομαδα αγορασα κατι αλλο για τη δουλεια απο χωρα Ε.Ε παλι ολα οκ, απο Αμερικη δεν εχω δοκιμασει/χρειαστει κατι ακομα αλλα νομιζω δε θα υπαρχει θεμα.οι αγορες εγιναν κατευθειαν με την καρτα που εχω συνδεδεμενη στο PayPal, οπως παλια...! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Έχουν ανοίξει πλέον οι ηλεκτρονικές αγορές. Απλά δεν ξέρω αν έχει όριο συναλαγών τα 820 ανά 15νθημερο (διαφορετικά νομίζω ότι θες έγγριση από την τράπεζα για προχωρήσει η μεταφορά χρημάτων) Αν τα έχεις βέβαια ήδη φορτωμένα στο Paypal (πχ έχει μέσα κάνα 3000...) το καις επιτοπου, δεν σε ελένχει το τραπεζικό σύστημα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Νομιζω ειναι 1000€ /μηνα ο μονος περιορισμος. Μου ειχε ερθει mail απο τη winbank τελη αυγουστου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Ναι, εκανα μια μικροαγορα(θηκη προστασιας κινητου) απο Κινα αρχες Αυγουστου κι ολα οκ, πριν μια βδομαδα αγορασα κατι αλλο για τη δουλεια απο χωρα Ε.Ε παλι ολα οκ, απο Αμερικη δεν εχω δοκιμασει/χρειαστει κατι ακομα αλλα νομιζω δε θα υπαρχει θεμα.οι αγορες εγιναν κατευθειαν με την καρτα που εχω συνδεδεμενη στο PayPal, οπως παλια...!Aκριβως οι αγορες μεσω παυπαλ γίνονται πλεον οπως παλια απο την συνδεμένη καρτα σου και δεν υπάρχουν ορια (ουτε 1000, ουτε 840, ουτε τίποτα αυτα αφορούν αλλες συναλλαγές) το μονο οριο που εχεις ειναι αυτο που εχει η κάρτα σου για καθε μηνα, και αφορα ολες τις συναλλαγές που κανεις είτε εδω ελλαδα ειτε απο το εξωτερικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Πείτε ρε παιδιά και σε εμένα τον αδαή , πως φορτώνεις χρήματα στην paypal ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 ^ οπως το εκανες και πριν, δε χρειαζεται να εχεις balance. αγοραζεις κατι και τα τραβαει απο την καρτα που εχεις συνδεσει με το paypal. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Πείτε ρε παιδιά και σε εμένα τον αδαή , πως φορτώνεις χρήματα στην paypal ?δεν φορτώνεις πλεον.Στο λογ/μο σου στο paypal δηλωνεις τη χρεωστικη που θες να χρησιμοποιεις, σου τραβανε 1-1,5 ευρω να δουν αν ειναι πραγματικη και στα ξαναδινουν πισω.Υστερα απο την επιτυχη συνδεση της καρτας, χοντρικα σε οποιο site βλεπεις διαθεσιμο τροπο αγορας με paypal, βαζεις τα πραγματα στο καλαθι σου/επιλεγεις τι θες να αγορασεις και επιλεγεις τροπο πληρωμης με paypal, θα σου ζητησει να συνδεθεις στο λογ/μο σου (του paypal) για να γινει η αγορα και αμεσως σε χρεωνει κατευεθειαν στην καρτα και η αγορα γινεται αμεσα. Φροντισε να εχεις καταχωρησει τη σωστη διευθυνση σου στο paypal για να σου ερχονται τα πραγματα σπιτι και οχι να χανονται ή να μενουν στα αζητητα των ταχυδρομειων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Δεν έγινα κατανοητός και εξηγώ: Από κάπου μου έστειλαν 9,80€ στην paypal, ωραία ?Βάζω 10€ για το whats'up του γιου μου και αντί να πάρει το extra εικοσάλεπτο από το λογαριασμό μου μου εμφανίζει balance - 20 centΓι αυτό ρωτάω , πως να τους το δώσω πίσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Λογικα ειχες μονο 9.80 στο paypal, για να σου εχει balance -20 λεπτα. Οταν ξαναβαλεις λεφτα, θα σου φαει τα 20 λεπτακια που χρωστας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) μια βοηθεια παιδια....την πατησα σαν πρωταρης σημερα. ελαβα ενα email απο το <<paypal>> οτι ο λογαριασμος μου κλειδωθηκε γιατι κατι παραβιασα. λεω βρε λες ? πατησα πανω σε ενα λινκ και μου ανοιξε ενα site σαν το paypal και μου ζητησε να κανω update. λεω ας κανω.βαζω ημερομηνια γεννησης διευθυνση, αριθμο καρτας και τον τριψηφιο τον απο πισω (αριθμο ασφαλειας) . παταω continue και μου λεει πως για να ολοκληρωθει η διαδικασια πρεπει εντος 2 ημερων να στειλω καποιο εγγραφο μου με mail οπως διαβατηριο διπλωμα ταυτοτητα κλπ.εκει κολωσα και πατησα Χ στη σελιδα και βγηκα. μπαινω στο κανονικο paypal και βλεπω οτι ολα ειναι οκ. εστειλα απευθειας mail στο paypal να τσεκαρουν το λογαριασμο μου.ερωτηση..την εχω κανει την πατατα και εδωσα στοιχεια που δεν επρεπε η το εσωσα που πατησα Χ? ευτυχως η καρτα που χρησιμοποιω εκει ειναι prepaid και δεν εχει φραγκο μεσα. (ευτυχως δεν ειναι καμια πιστωτικη )αν εχουν παρει τα στοιχεια της καρτας αυτα που εδωσα σιγουρα μπορουν να επεξεργαστουν το υπολοιπο (αν ειχα ) που εχει μεσα και ας μην εχουν το pin. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2016 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2016 μια βοηθεια παιδια....την πατησα σαν πρωταρης σημερα. ελαβα ενα email απο το <<paypal>> οτι ο λογαριασμος μου κλειδωθηκε γιατι κατι παραβιασα. λεω βρε λες ? πατησα πανω σε ενα λινκ και μου ανοιξε ενα site σαν το paypal και μου ζητησε να κανω update. λεω ας κανω.βαζω ημερομηνια γεννησης διευθυνση, αριθμο καρτας και τον τριψηφιο τον απο πισω (αριθμο ασφαλειας) . παταω continue και μου λεει πως για να ολοκληρωθει η διαδικασια πρεπει εντος 2 ημερων να στειλω καποιο εγγραφο μου με mail οπως διαβατηριο διπλωμα ταυτοτητα κλπ.εκει κολωσα και πατησα Χ στη σελιδα και βγηκα. μπαινω στο κανονικο paypal και βλεπω οτι ολα ειναι οκ. εστειλα απευθειας mail στο paypal να τσεκαρουν το λογαριασμο μου.ερωτηση..την εχω κανει την πατατα και εδωσα στοιχεια που δεν επρεπε η το εσωσα που πατησα Χ? ευτυχως η καρτα που χρησιμοποιω εκει ειναι prepaid και δεν εχει φραγκο μεσα. (ευτυχως δεν ειναι καμια πιστωτικη )αν εχουν παρει τα στοιχεια της καρτας αυτα που εδωσα σιγουρα μπορουν να επεξεργαστουν το υπολοιπο (αν ειχα ) που εχει μεσα και ας μην εχουν το pin. πηρα και ακυρωσα κατευθειαν την καρτα για καλο και κακο. οχι οτι εχει λεφτα μεσα αλλα δεν θα μπορουσα να την χρησιμοποιησω υπο τον φοβο οτι μπορει να μου εχουν υποκλεψει στοιχεια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2016 Και σε εμένα ήρθε , το προώθησα στο paypal και μου απάντησαν πως ΠΟΤΕ δεν ζητάνε προσωπικά στοιχεία , αριθμούς κάρτας κλπ. Ευτυχώς που ήταν prepaid !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2016 πηρα και ακυρωσα κατευθειαν την καρτα για καλο και κακο. οχι οτι εχει λεφτα μεσα αλλα δεν θα μπορουσα να την χρησιμοποιησω υπο τον φοβο οτι μπορει να μου εχουν υποκλεψει στοιχειαΚαλα εκανες.Αλλη φορα να βλεπεται τα url, ακομα και αν μοιαζει για το σωστο, το καταλαβαινεις απο την διαφορετικη διευθηνση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Εχω κανει μια αγορα απο ελληνικο καταστημα μεσω paypal, σε τηλεφωνικη επικοινωνια εδω κ 20 μερες καθε τελος της βδομαδας το στελνει.Σημερα δεν το σηκωνει. Ποια διαδικασια πρεπει να κανω για να παρω τα λεφτα μ πισω? report? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2016 Εχω κανει μια αγορα απο ελληνικο καταστημα μεσω paypal, σε τηλεφωνικη επικοινωνια εδω κ 20 μερες καθε τελος της βδομαδας το στελνει.Σημερα δεν το σηκωνει. Ποια διαδικασια πρεπει να κανω για να παρω τα λεφτα μ πισω? report?καπου λεει resolution center. πατας εκει και μετα καπου εχει dispute a transcation.το πατας κλικαρεις αυτο που θες να αναφερεις και ισως χρειαστει να γραψεις δυο πραματακια σχετικα με την επικοινωνια που ειχες με τον πωλητη κλπ.μετα περιμενεις να σου απαντησουν.το εχω κανει πολλες φορες με καποιους απο την κινα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες