Jump to content
Scandal

Tι είναι το paypal, πως το κάνεις, γιατί το κάνεις...

Recommended Posts

Πολύ καλό κόλπο αυτό! Ωραίος freediver73! Παρόλα αυτά επειδή έκανα ήδη μια συναλλαγή και όλα πήγαν μια χαρά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτόν που έχω τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και θα μου πουν "you stupid idiot bitch, you don't have money to make a call and you want to make an account on PayPal? Fuck off..." χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον άσχετος εδώ πρωτη φορα προσπαθεια αγορας απ εξω...

Εχω MasterCard ΕΘνικης ειχα περιπου 20 ευρω μεσα και εκανα δοκιμη να παρω κατι με 3 ευρω απο ebay/paypal.Προσπαθησα 4 φορες και μου εβγαζε error ''Sellect deferent payment or check billing address'' κτλ κτλ

Μετα ειδα ότι ειχα Balance 1.5 ευρω(αυτα που μου επεστρεψε απο την εγγραφη λογικα) οποτε λεω αυτο εφταιγε....Παρηγγειλα κατι με 1.2 ευρω και τα πηρε ''Your order was placed'' με confirmation mail κτλ...Μπαινω και paypall βλεπω ότι τα πήρε.

ΚΑι τωρα το περιεργο.Μπαινω internet banking και βλεπω 4 χρεωσεις 0,89 ευρω ''MAIL ORDER PAYPAL''.Τι μλκ έγινε,με χρεωνε χωρίς να γίνεται η αγορα?Επισης δε βλεπω την αγορα του 1.20 ευρω που εκανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Xlitos

Καθε φορα που κανεις μια αποτυχημένη προσπάθεια αγορας χρεώνεσαι με 1$, αυτα θα επιστρέψουν στην καρτα αλλα θα σου παρει πάνω απο 10 μερες, το 1,2 δεν το ειδες στην καρτα γιατί, οπως ο ιδιος ειπες. ειχες στο balance 1,5 ευρω, οπότε τα πηρε απο εκεί και τώρα εχεις υπολοιπο στο balance σου κάποια λεπτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκανα αγορα 3 προιοντων για τα οποια ο προμηθευτης χωρις να μου πει τι προβλημα υπαρχει, ειδα οτι εκανε ριφαντ στα 2. Στο paypal βλεπω αυτο (δειτε 5 τελευταιες συναλλαγες)

Αν ειχε ριφανταρει, δεν επρεπε να βλεπω τα 32€ στο μπαλανς? 

paypal.png

Για πειτε οι γνωστες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως λέει ο Νικ από πάνω,και εγώ όποτε έχω πάρει επιστροφή στον λογαριασμο τα βλέπω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερω γω; αλλα δεν ειναι συνδεμενο το paypal μου με τραπεζικο λογαριασμο αλλα με πιστωτικη καρτα. θα φανει οταν ερθει ο αναλυτικος, αλλα περιεργα πραγματα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα μπουνε στην καρτα μετα απο 3 περιπου μερες.Πηγαινε σε ενα ΑΤΜ να δεις τελευταιες κινησεις και μην αγχονεσαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω Moneysafe και την εχω συνδεσει με το paypal.

δεν βρισκω πως να περασω απο την καρτα στο balance χρηματα.

μονο οταν κανω αγορα τα τραβαει μονο του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

^ με το γνωστο κολπο των 2 email δοκιμασες? κανονικα χωρις capital controls (η σε χωρες της ΕΕ), τα τραβαει απο την καρτα οταν κανεις την αγορα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δοκιμασα να κανω αγορα και τα τραβαει μονο του απο την καρτα κανονικα.

αυτο με τα δυο email μου βγαζει οτι δεν αφηνει ο παροχος της καρτας να γινει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θυμάμαι αγόραζα απο ebay  κανονικά, πηγαινα στο ΑΤΜ εβαζα μετρητά στο ΑΤΜ και αγόραζα. 

Παω να κανω αγορα απο  ebay  με λεφτα που μου εβαλε ο αδερφός μου ( ηλεκτρονικά) και ενω στην τραπεζα μου λεει οτι εχω λεφτα δεν μπορώ να αγοράσω. Δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Απο το καπιταλ κοντρολ ειναι ? 

Ξερει καποιος κατι παραπάνω ? 

Εδιτ μου βγάζει αυτο 

We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

Τροποποιήθηκε από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ
ΑΝΟΘΡΟΓΡΑΦΩΣ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι έβαλα και δεν μπόρεσα πάλι.  
 Θα προσπαθήσω να το κανω με 2ο μέιλ που λέτε, ελπίζω να το κάνω σωστά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι έβαλα και δεν μπόρεσα πάλι.  
 Θα προσπαθήσω να το κανω με 2ο μέιλ που λέτε, ελπίζω να το κάνω σωστά.

ευκολο ειναι. 

φιλος να φανταστεις εχει κανει δευτερο mail με τα ιδια σχεδον στοιχεια και του τα δεχονται κανονικα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To έκανα με το 2ο mail τελικά, δούλεψε και απο 45 ευρω που έστειλα πήγε στο 43,12  ετσι για το ρεκορντ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια.....καλησπερες καταρχην.....Με paypal μπορεις μονο με donation σωστα?? η καρτεες έχουν μπλοκαριστει  απο 01/01/2016.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να κάνω σήμερα μια αγορά από το banggood 200€ και μόλις με έβγαλε στη σελίδα του paypal πάτησα το 'pay now' και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανανεώθηκε η σελίδα και μου ξανάβγαλε 'pay now'. Επανάληψη,πάλι τα ίδια ενώ στη σελίδα του banggood δείχνει ότι δεν έχει γίνει πληρωμή.

1. Μήπως είναι άκυρο από την Τράπεζα?

2. Είναι ασφαλές να κάνω την πληρωμή εναλλακτικά μέσω χρεωστικής κάρτας δίχως τη μεσολάβηση του paypal?

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα