freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Κάνε collect call Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Πολύ καλό κόλπο αυτό! Ωραίος freediver73! Παρόλα αυτά επειδή έκανα ήδη μια συναλλαγή και όλα πήγαν μια χαρά θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτόν που έχω τώρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 καν'τους αναπαντητη να σε παρουν αυτοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2016 Και θα μου πουν "you stupid idiot bitch, you don't have money to make a call and you want to make an account on PayPal? Fuck off..." χαχαχα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Λοιπον άσχετος εδώ πρωτη φορα προσπαθεια αγορας απ εξω...Εχω MasterCard ΕΘνικης ειχα περιπου 20 ευρω μεσα και εκανα δοκιμη να παρω κατι με 3 ευρω απο ebay/paypal.Προσπαθησα 4 φορες και μου εβγαζε error ''Sellect deferent payment or check billing address'' κτλ κτλΜετα ειδα ότι ειχα Balance 1.5 ευρω(αυτα που μου επεστρεψε απο την εγγραφη λογικα) οποτε λεω αυτο εφταιγε....Παρηγγειλα κατι με 1.2 ευρω και τα πηρε ''Your order was placed'' με confirmation mail κτλ...Μπαινω και paypall βλεπω ότι τα πήρε. ΚΑι τωρα το περιεργο.Μπαινω internet banking και βλεπω 4 χρεωσεις 0,89 ευρω ''MAIL ORDER PAYPAL''.Τι μλκ έγινε,με χρεωνε χωρίς να γίνεται η αγορα?Επισης δε βλεπω την αγορα του 1.20 ευρω που εκανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 Μήπως αυτές οι 4 ήταν declined? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Axeas12 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 @Xlitos Καθε φορα που κανεις μια αποτυχημένη προσπάθεια αγορας χρεώνεσαι με 1$, αυτα θα επιστρέψουν στην καρτα αλλα θα σου παρει πάνω απο 10 μερες, το 1,2 δεν το ειδες στην καρτα γιατί, οπως ο ιδιος ειπες. ειχες στο balance 1,5 ευρω, οπότε τα πηρε απο εκεί και τώρα εχεις υπολοιπο στο balance σου κάποια λεπτά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2016 καταλαβα ευχαριστω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Εκανα αγορα 3 προιοντων για τα οποια ο προμηθευτης χωρις να μου πει τι προβλημα υπαρχει, ειδα οτι εκανε ριφαντ στα 2. Στο paypal βλεπω αυτο (δειτε 5 τελευταιες συναλλαγες)Αν ειχε ριφανταρει, δεν επρεπε να βλεπω τα 32€ στο μπαλανς? Για πειτε οι γνωστες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Μηπως περασαν απευθειας στον λογαριασμο σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 όπως λέει ο Νικ από πάνω,και εγώ όποτε έχω πάρει επιστροφή στον λογαριασμο τα βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 ξερω γω; αλλα δεν ειναι συνδεμενο το paypal μου με τραπεζικο λογαριασμο αλλα με πιστωτικη καρτα. θα φανει οταν ερθει ο αναλυτικος, αλλα περιεργα πραγματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Θα μπουνε στην καρτα μετα απο 3 περιπου μερες.Πηγαινε σε ενα ΑΤΜ να δεις τελευταιες κινησεις και μην αγχονεσαι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 εχω Moneysafe και την εχω συνδεσει με το paypal.δεν βρισκω πως να περασω απο την καρτα στο balance χρηματα.μονο οταν κανω αγορα τα τραβαει μονο του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 ^ με το γνωστο κολπο των 2 email δοκιμασες? κανονικα χωρις capital controls (η σε χωρες της ΕΕ), τα τραβαει απο την καρτα οταν κανεις την αγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 δοκιμασα να κανω αγορα και τα τραβαει μονο του απο την καρτα κανονικα.αυτο με τα δυο email μου βγαζει οτι δεν αφηνει ο παροχος της καρτας να γινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγω θυμάμαι αγόραζα απο ebay κανονικά, πηγαινα στο ΑΤΜ εβαζα μετρητά στο ΑΤΜ και αγόραζα. Παω να κανω αγορα απο ebay με λεφτα που μου εβαλε ο αδερφός μου ( ηλεκτρονικά) και ενω στην τραπεζα μου λεει οτι εχω λεφτα δεν μπορώ να αγοράσω. Δεν ξερω αν παιζει ρολο. Απο το καπιταλ κοντρολ ειναι ? Ξερει καποιος κατι παραπάνω ? Εδιτ μου βγάζει αυτο We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card VisaTo pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 23 , 2016 από τον ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ ΑΝΟΘΡΟΓΡΑΦΩΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 Ναι απο τα capital ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 Αν βαλω μετρητά στο ΑΤΜ θα τα πάρει το Paypal ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 Με donation μόνο απο άλλο λογαριασμό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 ναι έβαλα και δεν μπόρεσα πάλι. Θα προσπαθήσω να το κανω με 2ο μέιλ που λέτε, ελπίζω να το κάνω σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2016 ναι έβαλα και δεν μπόρεσα πάλι. Θα προσπαθήσω να το κανω με 2ο μέιλ που λέτε, ελπίζω να το κάνω σωστά. ευκολο ειναι. φιλος να φανταστεις εχει κανει δευτερο mail με τα ιδια σχεδον στοιχεια και του τα δεχονται κανονικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2016 To έκανα με το 2ο mail τελικά, δούλεψε και απο 45 ευρω που έστειλα πήγε στο 43,12 ετσι για το ρεκορντ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2016 Ρε παιδια.....καλησπερες καταρχην.....Με paypal μπορεις μονο με donation σωστα?? η καρτεες έχουν μπλοκαριστει απο 01/01/2016. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πήγα να κάνω σήμερα μια αγορά από το banggood 200€ και μόλις με έβγαλε στη σελίδα του paypal πάτησα το 'pay now' και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανανεώθηκε η σελίδα και μου ξανάβγαλε 'pay now'. Επανάληψη,πάλι τα ίδια ενώ στη σελίδα του banggood δείχνει ότι δεν έχει γίνει πληρωμή.1. Μήπως είναι άκυρο από την Τράπεζα?2. Είναι ασφαλές να κάνω την πληρωμή εναλλακτικά μέσω χρεωστικής κάρτας δίχως τη μεσολάβηση του paypal? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2016 από τον karellen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες