theo182 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Γεια και χαρά σε όλους.Ένα απλό ερώτημα για όσους γνωρίζουν.Γίνεται να αγοράσω μοτοσυκλέτα μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο?Δηλαδή να είναι 50%-50% στα χαρτιά/κάτι σαν τις άδειες των ταξί.Θέλω να πάρω με ένα φίλο μου μηχανάκι αλλά δε ξέρω αν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Νομίζω πως γίνεται. Ήθελαν να το κάνουν 2 φίλοι μου πέρσι τέτοιες εποχές για να το έχουνε στη ζούλα το μηχανάκι.. Δε χάνεις κάτι πάντως να ρωτήσεις και σε ένα ΚΕΠ ΥΓ: Και εσείς για τον ίδιο λόγο τη θέλετε τη διπλοκατοχή? Όχι ότι με νοιάζει, αλλά θέλει πολύ προσοχή το θέμα.. Πολύ δύσκολα να έπαιρνα κάτι μισό μισό με ένα φίλο μου, πόσο μάλλον την ευθύνη ενός οχήματος.. Γενικά, πρότασή μου είναι να στηριχτείς μονάχα στα δικά σου λεφτά, και να το έχεις στο όνομά σου.. Ακόμα και αν πάρει λίγο καιρό παραπάνω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 ΓΙΝΕΤΑΙ στην άδεια κυλοφορίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Γίνεται σίγουρα. Το έχω κάνει με αυτοκίνητο αρα δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην γίνεται και με μηχανή. Καλές αγορές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Νομίζω πως γίνεται. Ήθελαν να το κάνουν 2 φίλοι μου πέρσι τέτοιες εποχές για να το έχουνε στη ζούλα το μηχανάκι.. Δε χάνεις κάτι πάντως να ρωτήσεις και σε ένα ΚΕΠ ΥΓ: Και εσείς για τον ίδιο λόγο τη θέλετε τη διπλοκατοχή? Όχι ότι με νοιάζει, αλλά θέλει πολύ προσοχή το θέμα.. Πολύ δύσκολα να έπαιρνα κάτι μισό μισό με ένα φίλο μου, πόσο μάλλον την ευθύνη ενός οχήματος.. Γενικά, πρότασή μου είναι να στηριχτείς μονάχα στα δικά σου λεφτά, και να το έχεις στο όνομά σου.. Ακόμα και αν πάρει λίγο καιρό παραπάνω.. +1 καλυτερα να ειναι μονο δικο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Εμένα η μηχανή ΜΟΥ, είναι δική ΜΟΥ, και μόνο δική ΜΟΥ. Δεν θα το έκανα φίλος, θα υπάρχουν προβλήματα πιστεύω, και ακόμα και να μην υπάρχουν αλιώς δένεσαι με την δική ΣΟΥ μοτό και αλιώς με την δική ΣΑΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Και πως σκοπεύετε να το μοιράζεστε; Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, και θα σου πώ και εγώ με την σειρά μου, καλύτερα να ζοριστείς παραπάνω και να το πάρεις μόνος σου, παρά μετά από λίγο καιρό να καυγαδίζετε για το ποιος θα το πάρει και πότε. Είναι με μαθηματική ακρίβεια σίγουρο, ότι εκεί θα καταλήξετε κάποια στιγμή, και είναι κρίμα αν είστε και φίλοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 θα μοιραζοσουν ποτε την γκομενα σου;;; η απαντηση ισχυει και για την δικη σου περιπτωση... ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ! θα μοιραζοσουν ποτε την γκομενα σου;;; η απαντηση ισχυει και για την δικη σου περιπτωση... ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Μπορει το παληκαρι να θελει να παρει κανα ξερο για δευτερο στο χωμα η κανενα για πιστα για δευτερο παλι....Οποτε ειναι λογικη σκεψη...Ας πει πρωτα και βλεπουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Πόσο χρονών είσαι φίλε????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Πόσο χρονών είσαι φίλε????? Άσχετο.. Το θερμοσίφωνα τον έκλεισα?? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Άσχετο.. Το θερμοσίφωνα τον έκλεισα?? :P :P Ρωτάω γιατί ξέρω πιτσιρικά που το έκανε γιατί δεν τον άφηναν οι δικοί του να πάρει μοτό και την αγόρασε με ένα φίλο του μεγαλύτερο σε ηλικία και σκοτωθήκανε παρέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Mισο μισο ουτε τον πυρετο σου φιλε για ευνοητους λογους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2009 Γραφειοκρατικα ειναι δυνατο να συνυπαρξουν δυο Ονοματα σε μια μοτοσυκλετα...Ψυχολογικα ομως;... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theo182 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 έφτασαααααααααα... μισό λεπτό παιδιά και θα απαντήσω σε όλους.Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Είμαι 19 εγώ και ο φίλος μου είναι 20.Θέμα τσακωμού και τέτοια δε παίζουν με τίποτα.Δεν είναι ένας φίλος είναι σαν αδερφός.Είμαστε και οι 2 φοιτητές και κάναμε την εξής σκέψη.Κάθε χρόνο εδώ και 3 χρόνια πάμε σαν μαλάκες διακοπές και δίνουμε 600 ευρώ σε κάθε νησί για σκάρτες 5 μέρες(δλδ και οι 2 μαζί χαλάμε 1200 ευρώ χοντρικά....και είμαστε και πεζοί και αναγκαζόμαστε και να νοικιάζουμε εκεί μηχανάκια ή αυτοκίνητα... ...οπότε σκεφτήκαμε εφόσον έχουμε πιάσει ήδη δουλειές και οι δύο και κρατάμε τα λεφτά μας..(εννοώ ότι δε πληρώνουμε ενοίκια και τέτοια με αυτά τα λεφτά αφού σπουδάζουμε στη πόλη μας...) να αγοράσουμε μία μηχανή και οι δύο μαζί να πάμε διακοπές με μηχανές/μηχανάκια σε ελεύθερο camping στην Ελλάδα όπου θέλουμε...ή ακόμα και στο εξωτερικό πχ.Ιταλία.Με αυτό το σκεπτικό είμαστε ως ώρας.Και οι 2 έχουμε για 125 και εγώ μετά τον Απρίλιο θα μπορώ να το κάνω απεριορίστου.Το παλικάρι μπορεί ήδη.Και είπαμε εάν όλα πάνε καλά να πάρουμε μία Vstrom/ή ένα Ζ 750 ή ότι βρούμε τέλοσπάντων έως 5.000-6.000 Ευρώ. Το βρίσκετε κακή ιδέα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Φϊλε Θοδωρή, όλες οι φιλίες μπαίνουν σε τεράστια δοκιμασία όταν μπλέκονται στη μέση περιουσιακά θέματα.. Στην αρχή είναι όλα ωραία αλλά μετά από λίγο καιρό θα παιχτεί μπλέξιμο σίγουρα. Πες ότι έχετε το Ζ750 (καλά, κ εσείς αυτό σκεφτήκατε για ταξίδια και νησιά?? :D :D), και θέλετε να δείτε τις κοπελιές σας. Άντε και είναι φίλες και βγαίνετε όλοι μαζί. Πες ρε παιδί μου ότι κάτι συμβαίνει και πρέπει να φύγει ο ένας. Πως θα γυρίσει ο άλλος? Ή πες ότι τη χρειάζεσαι για μια δουλειά ένα Σάββατο πρωί, ενώ ο φίλος σου έχει φτιαχτεί για Μέγαρα. Πάντα στην αρχή θα είστε όλο υποχωρήσεις.. Αλλά όσο πάει ο καιρός θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα, και πραγματικά είναι μεγάλο κρίμα να μαλώστε κολλητοί φίλοι για μια μηχανή.. Και αυτό είναι με βεβαιότητα της τάξεως του 99.99%.. Ο ένας είναι πιο ισχυρός χαρακτήρας, ίσως την παίρνει κανα 2 φορές παραπάνω, ο άλλος θα του τα μαζεύει, μέχρι που θα ξενερώσετε.. Και όταν είστε μαζί, ΠΟΙΟΣ θα οδηγάει??? Πες μου κάτι: Πόσα χρήματα έχεις εσύ από μόνος σου, και πόσα ο φίλος σου? Δική μου πρόταση είναι πάρτε κάτι ταξιδιάρικο (καθένας δικό του), και πηγαίντε ταξίδια και με τις 2.. Δε φαντάζεσαι πόσο όμορφα θα περνάτε.. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Θα πάρετε Ζ750 για ταξίδια;;;;; Και που θα χωρέσουν τα πράγματα σας;; :) Ως συνήθως οι φιλίες χαλάνε για μια γυναίκα. Στην περίπτωση αυτή θα χαλάσουν και για μηχανή, αφού είναι γένους θηλυκού. ;) Μην το κάνετε αυτό το εγχείρημα, γιατί κάποια στιγμή θα κοντραριστείτε άσχημα. Τώρα σου φαίνεται εξωπραγματικό, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει αργά ή γρήγορα. Αυτά από εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Ότι γίνεται γίνεται! Και το όνομα αυτού που θα είναι πρώτο στην άδεια πληρώνει τα πρόστιμα από ραντάρ... :P Αλλά από την στιγμή που μπορείτε να διαθέσετε μαζί 6 χιλιάρικα, δηλαδή από 3 ο καθένας γιατί δεν πέρνετε δύο μηχανές μεταχειρισμένες με αυτά τα λεφτά ή ίσως λίγα ακόμα παραπάνω να τσοντάρει ο καθένας σας. Μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπείς μηχανές! Φανταστείτε να είστε στο κάμπινγκ που λέτε και να καμακώσετε κανά δυο γκομενάκια... ποιος θα πάει βόλτα ποια; Γενικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαλώσετε στάνταρ σε κάποια φάση! Μπορεί να μην σου φαίνεται πιθανό τώρα σε αυτήν την φάση γιατί η γκαύλα σας είναι να πάρετε την μηχανή, αλλά αργότερα που θα την έχετε τα πράγματα αλλάζουν... Οπότε σκεφτείτε να πάρετε δύο μηχανές, και να πηγαίνετε μαζί εκδρομούλες κλπ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Ότι γίνεται γίνεται! Και το όνομα αυτού που θα είναι πρώτο στην άδεια πληρώνει τα πρόστιμα από ραντάρ... :P Αλλά από την στιγμή που μπορείτε να διαθέσετε μαζί 6 χιλιάρικα, δηλαδή από 3 ο καθένας γιατί δεν πέρνετε δύο μηχανές μεταχειρισμένες με αυτά τα λεφτά ή ίσως λίγα ακόμα παραπάνω να τσοντάρει ο καθένας σας. Μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπείς μηχανές! Φανταστείτε να είστε στο κάμπινγκ που λέτε και να καμακώσετε κανά δυο γκομενάκια... ποιος θα πάει βόλτα ποια; Γενικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαλώσετε στάνταρ σε κάποια φάση! Μπορεί να μην σου φαίνεται πιθανό τώρα σε αυτήν την φάση γιατί η γκαύλα σας είναι να πάρετε την μηχανή, αλλά αργότερα που θα την έχετε τα πράγματα αλλάζουν... Οπότε σκεφτείτε να πάρετε δύο μηχανές, και να πηγαίνετε μαζί εκδρομούλες κλπ... Συμφωνώ μαζί σου βάιπερ. Εγω δεν ξέρω αν θα το έκανα με φίλο μου αυ΄το το πράγμα. Διότι πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μπεί ανάμεσα σας η γκρίνια και θα αρχίζετε να χωρίζετε τα καλάθια σας. Ακούστε και την απόψη του βάιπερ. Την βλέπω πιο σωστη. Αν επιμένεις από την άλλη να κάνετε αυτό που είπατε σε πληροφορώ πως ναι μπορείς να το κάνεις και σε ότι ποσοστό θέλετε όχι μόνο 50 -50 αλλα και 80-20 κ.τ.λ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liago86 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Εγω παντως ουτε με τον κλωνο μου δε θα το εκανα αυτο. Το γιατι με καλυψαν τα παιδια παραπανω. 1000 φορες να παρετε ο καθενας απο μια μεταχειρισμενη λιγο πιο παλια και να γουσταρετε. Παντως αν η μονη λυση ειναι να την παρετε απο μιση μην την παρετε καθολου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
950adv 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) Να ηταν κανενα παπι ή σκουτερ (χωρις παρεξηγηση μαγκες ) για να κανετε τη δουλεια σας μεσα στην πολη να πω ενταξει, κανενα προβλημα. Αλλα για Ζ750 ή V-Strom, το βλεπω πολυ δυσκολο εώς τρισκολο...δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρισκετε και θα ειναι κριμα γιατι θα χαλασει και η φιλια σας. Αφου βαζετε τωρα απο 2,5 - 3 χιλιαρικα, κρατηθειτε λιγο ακομη, βαλτε λιγο παραπανω και παρτε κατι ο καθενας σας και καντε τις βολτες σας. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2009 από τον 950adv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DjEmmyio 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Παρτε δυο fazer μεταχηρισμενα με 3000-3500χιλ εκαστως κ ειστε κομπλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Παρτε δυο fazer μεταχηρισμενα με 3000-3500χιλ εκαστως κ ειστε κομπλε.... Δεν πάνε να πάρουν κανά πατίνι καλύτερα;;; Ακούς εκεί fazer... χεχεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
action75 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 Γεια και χαρά σε όλους.Ένα απλό ερώτημα για όσους γνωρίζουν.Γίνεται να αγοράσω μοτοσυκλέτα μαζί με ένα τρίτο πρόσωπο?Δηλαδή να είναι 50%-50% στα χαρτιά/κάτι σαν τις άδειες των ταξί.Θέλω να πάρω με ένα φίλο μου μηχανάκι αλλά δε ξέρω αν γίνεται. Ευχαριστώ πολύ. οι γυναίκες και οι μηχανές δεν μοιράζονται. Υ.Γ πληροφορίες για τις γυναίκες μπορείς να βρεις στο site του δρ.Ασκητή και για τις μηχανές στο mybike.gr :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2009 (τροποποιήθηκε) ρε φιλε πηγαιντε με αυτα τα λεφτα και τσιμπηστε απο 2 africa και θα εισαστε αρχηγοι. και θα παιζει και κοντριτσα να σας κραταει σε εγρηγορση :ποιανου ειναι η πιο καλη... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2009 από τον gee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες