Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2008 Ενα απο τα μπουφανακια που ειδα(οχι απο κοντα)και μου φενεται ποιοτικο ειναι αυτο revit ωραιο ειναι... ειναι αραγε διατρητο, ξερει κανενας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos_bestman 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Επιτελους τα πηρα και ειμαι ετοιμος για το καλοκαιρι!! ZENTEX > http://www.motocard.com/en/Articulos/detal...?ref=M-03692119 MANAGUA > http://www.motocard.com/en/Articulos/detal...p?ref=M-0375061 Πιστευω οτι καλυτερο σε καλοκαιρινο μπουφαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Επιτελους τα πηρα και ειμαι ετοιμος για το καλοκαιρι!! ZENTEX > http://www.motocard.com/en/Articulos/detal...?ref=M-03692119 MANAGUA > http://www.motocard.com/en/Articulos/detal...p?ref=M-0375061 Πιστευω οτι καλυτερο σε καλοκαιρινο μπουφαν. Πόσο σου πηγε με τα μεταφορικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
frezas 187 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Τελικά διάλεξα το Dainese κυρίως γιατί δεν μπόρεσα να φανταστώ πως θα οδηγήσω κάτω από ήλιο με το Alpinestars... Zentex TEX είναι το μοντέλο και Wave G2 η πλάτη. Τελική και τα δύο μαζί 250?. Καλοφορετο φιλε μου, ειναι οντως αψογο , και εγω αυτο εχω. Βεβαια το πληρωσες λιγο πιο ακριβα. Στην αποθηκη στην Ηλιουπολη, θα επαιρνες και τα δυο 220 ευρω!! Αγρατζουνιστο και παλι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 ωραιο ειναι... ειναι αραγε διατρητο, ξερει κανενας?? επειδή το αγόρασα προσφατως όπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, ναι είναι διατρητο και όντως ποιοτικο... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...st&p=326143 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Καλοφόρετο και αχρείαστο να είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 επειδή το αγόρασα προσφατως όπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, ναι είναι διατρητο και όντως ποιοτικο... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...st&p=326143 Με γιες,με γιες και καλοφορετα. Σε αυτο το χρωμα ομως δε θα σου λερωνεται πολυ ευκολα.Εγω γλυκοκοιταω το γκρι-μαυρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 επειδή το αγόρασα προσφατως όπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ, ναι είναι διατρητο και όντως ποιοτικο... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1...st&p=326143 με γεια, πολυ ωραιο μαλλον θα χτυπησω κι εγω ενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Με γιες,με γιες και καλοφορετα. Σε αυτο το χρωμα ομως δε θα σου λερωνεται πολυ ευκολα.Εγω γλυκοκοιταω το γκρι-μαυρο. Διατριτο και αψογο για την τιμη του και εγω αυτο εχω,απλωσ λερωνετε ευκολα....Καθαρισμα ομωσ ευκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 θενκς παίδες, το χρωμα το επελεξα λιγο ανοιχτο λογω ηλίου, όσο για την βρωμα...να το λερώσω πρώτα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Τωρα που το ξανακοιταω ειναι κι αυτο πολυ ωραιο. Αυτο που με χαλαει ομως ειναι οτι το μανικι με το παραμικρο θα λερωνεται. Για να διαλεξεις νουμερο και να δεις πως σου καθεται το δοκιμασες σε μαγαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Βασικα το site Motoraid ανοιξε και σαν μαγαζι προσφατως στην Πατρα. Ειδα το μπουφαν στο site και περασα απο εκει να δοκιμασω μεγεθος. τωρα μολις ειδα οτι στο site εχει οδηγο μεγεθων για τα Revit http://motoraid.eu/shop/sizes.php?osCsid=7...c2606411d920edf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr. D 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Τωρα που το ξανακοιταω ειναι κι αυτο πολυ ωραιο. Αυτο που με χαλαει ομως ειναι οτι το μανικι με το παραμικρο θα λερωνεται. Για να διαλεξεις νουμερο και να δεις πως σου καθεται το δοκιμασες σε μαγαζι? που μενεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Αθηνα μενω. Θα τσεκαρω μεσω ιντερνετ μαγαζια που το εχουν και θα παω να το δοκιμασω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2008 Καλοφόρετο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2008 Αλήθεια που είναι η colori στο Ηράκλειο :P Ψάχνω και γω για μπουφανάκι... Στην Εθνικής Αντιστάσεως.. Μαζί με όλες τις αντιπροσωπείες εκεί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Darkkon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2008 Icon Arc textile από USA. Δεν είναι διάτρητο ώστε να είμαι σαν το Στάθη Ψάλτη, έχει ενισχύσεις σε αγκώνες, ώμους, πλάτη, αφαιρούμενη επένδυση για κρύο καιρό και έχει ικανοποιητική κυκλοφορία αέρα. Τα μανίκια και οι ώμοι είναι από δέρμα. Από στιλ...απλά μοναδικό. Και το παντελόνι Icon Anthem με ειδικές ενισχύσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.2008 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 Εμένα μου έδωσε γαντάκια. Κι εγω ρε παιδιά πήρα το ίδιο μπουφάν, στο ίδιο μαγαζί στο μοναστηράκι πρίν 10 μέρες, μάζι και γάντια και ενα μαντύλι, σύνολο 185 ευρουλάκια και δέ μου έδωσαν ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΟ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 μπορεί να τελειώσανε τα δώρα! καλά μην περιμένεις και τίποτα τρομερά γάντια! Αλλά για χειμώνα αν μέχρι να σετγνώσουν τα καλά θα κάνουν την δουλεία τους! Για χιονοπόλεμο πάντως καλά είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kritikos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 :mellowαγορασα προ 2 εβδομαδων της Revit απο το motoraid.gr http://motoraid.eu/shop/product_info.php?c...c2606411d920edf το εβαλα σε μονο μια βολτα και διαπιστωσα ότι "αναπνει" πολυ καλα...το θεωρω πολυ καλο για την τιμή του και αισθητικα ομορφο. ποσο σου στοιχισε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.2008 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2008 πάντως απο το μπουφανάκι είμαι ευχαριστημένος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos_bestman 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Πόσο σου πηγε με τα μεταφορικά? Πανω απο 300 ευρω τα μεταφορικα ειναι ΔΩΡΕΑΝ. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAVVAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Απλά μόνο μια παρατήρηση από εμένα για το NL5 της SPIDI, μιας και το αγόρασα και εγώ πρόσφατα το μπουφανάκι. Αν και ολόμαυρο, είναι ικανοποιητικά έως αρκετά δροσερό. Αυτό που για μένα είναι ΜΕΓΑΛΟ μείον(αν σκεφτείς τα φράγκα 80€ και την φήμη της SPIDI στον χώρο αυτό) είναι η extra ενίσχυση warior για την πλάτη, την οποία και τσίμπησα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν είναι διάτρητη με αποτέλεσμα η πλάτη να γίνετε ψιλό μουσκίδι σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. <_< <_< Αναγκάζομαι να σηκώνω το σώμα μου σε πιο ίσια θέση για να περάσει λίγο αεράκι και να δροσιστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Απλά μόνο μια παρατήρηση από εμένα για το NL5 της SPIDI, μιας και το αγόρασα και εγώ πρόσφατα το μπουφανάκι. Αν και ολόμαυρο, είναι ικανοποιητικά έως αρκετά δροσερό. Αυτό που για μένα είναι ΜΕΓΑΛΟ μείον(αν σκεφτείς τα φράγκα 80? και την φήμη της SPIDI στον χώρο αυτό) είναι η extra ενίσχυση warior για την πλάτη, την οποία και τσίμπησα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν είναι διάτρητη με αποτέλεσμα η πλάτη να γίνετε ψιλό μουσκίδι σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. <_< <_< Αναγκάζομαι να σηκώνω το σώμα μου σε πιο ίσια θέση για να περάσει λίγο αεράκι και να δροσιστώ. Next time daineze, τα έχει μελετήσει αυτά. Το Wave G2 προστατευτικό πλάτης που τσίμπησα εγώ είναι τελείως διάτρητο και δεν το καταλαβαίνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2008 Το ίδιο και με την Knox ιδρώνει λίγο η πλάτη σου. Πάντως δε θεωρώ ότι διάτρητη προστασία πλάτης παρέχει την ίδια προστασία με μη διάτρητη... Τεσπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες