Jump to content
landscape

καλοκαιρινο μπουφαν

Recommended Posts

Για σας και παλι συνφορουμιτες....αυτη την φορα θα ηθελα να με βοηθησετε στην επιλογη καλοκαιρινου μπουφαν μηχανης :baby:

δεν σκοπευω να δωσω κανενα μεγαλο ποσο ,αλλα δεν βαζω και περιορισμους αρκει να δω κατι που μου κανει κλικ :huh:

θα ηθελα να μου πειτε πιο πολυ τι να προσεξω σε ενα καλοκαιρινο μπουφαν και βεβαια τις προτασεις σας!!! B)

τελος μαλλον θα κινηθω προς colori αφου γνωριζω ποιος την εχει στο ηρακλειο + οτι ειμαι ευχαριστιμενος απο τα γαντακια μου...μαζι με την πρωταση σας θα μπορουσατε να μου πειτε και ποιος ειναι αντιπροσοπος στο ηρακλειο....

ποιες αλλες μαρκες να δω?

σας περιμενω....

ευχαριστω προκαταβολικα

υ.γ. κατι τετοιο ακουγετε πιστευω καλα και σε τιμη και σε ποιοτιτα ή??? http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=449

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σύντεκνε καλημέρα.

Πρίν μία εβδομάδα πήρα αυτό BERING%20SUNRISE%20GREY.JPG

2 κομμάτια (ένα για την κοπελιά) σε beige χρώμα τιμή 119?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγορασα προ 2 εβδομαδων της Revit απο το motoraid.gr

http://motoraid.eu/shop/product_info.php?c...c2606411d920edf

revit_air_light_grey.jpg

το εβαλα σε μονο μια βολτα και διαπιστωσα ότι "αναπνει" πολυ καλα...το θεωρω πολυ καλο για την τιμή του και αισθητικα ομορφο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαχνω και εγω αυτες τις μερες να τσιμιπσω κατι, για ριχτε ιδεες λεμεεεεεεεεεεε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας ,αλλα που θα τα βρω αυτα στο ηρακλειο κρητης...αυτο ειναι το προβλημα μου....μονο colori ξερω που εχει...

κατα τα αλλα ολα τα μπουφανακια πολυ ωραια...πραγματικα μου αρεσουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πρίν μια βδομάδα πήρα αυτό, έχει εσωτερική αντιανεμική επένδυση η οποία αφαιρείται και είναι διάτρητο. Θα το βρείς γύρω στα 200 ευρά.

http://www.ridersdiscount.com/street-gear/...s-men/31632.php

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δες και το καλοκαιρινο τις SPIDI

εδω στα βορεια το εχουμε παρει εγω ο snatch kai o cyti και θα το παρει μαλλον και ο gazeroti!!!!

ειναι παρα πολυ καλο και ειναι εντελως καλοκαιρινο(διατρυτο εντελως)!!η τιμη του ειναι 180 ευρα

με 15 ευρα + παιρνεις και το αδιαβροχο που το φορας απο μεσα και αυτοματα γινεται και αντιανεμικο!!!

Πραγματικά πολυ καλο μπουφανάκι!

Παρα πολυ δροσερό με προστασίες Multitech της Spidi σε ωμους και αγκώνες!Επίσης εχει θήκη για προστατευτικό πλάτης Warrior protector της Spidi και αυτο!

Πολλές και χρησιμες τσέπες μέσα εξω ,ιμαντες ρύθμισης στα μανίκια και είναι και πολυ κομψό!

Βγαίνει σε ολόμαυρο, μαυρο-γκρι ,μαυρο-κοκκινο ,μαυρο-κιτρινο και μαυρο-μπλε!

Το μοντέλο λέγεται NL5!

Ριξε επίσης μια ματιά και στο Lido Air της Spyke!

Πολύ καλό καλοκαιρινό μπουφανάκι σε πολύ καλή τιμή κιόλας!

Τροποποιήθηκε από τον snatch

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας ,αλλα που θα τα βρω αυτα στο ηρακλειο κρητης...αυτο ειναι το προβλημα μου....μονο colori ξερω που εχει...

κατα τα αλλα ολα τα μπουφανακια πολυ ωραια...πραγματικα μου αρεσουν

το συγκεκριμενο site στελνει σε ΟΛΗ την Ελλαδα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλο αυτο TERRY και alpinestar ,ειναι αυτο που φορας???απο αλτσιαδι?

ναί φίλε μου αυτό είναι και το πήρα απο του αλτσιάδη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σύντεκνε καλημέρα.

Πρίν μία εβδομάδα πήρα αυτό BERING%20SUNRISE%20GREY.JPG

2 κομμάτια (ένα για την κοπελιά) σε beige χρώμα τιμή 119?

Κι εγώ αυτό έχω (Bering Sunrise) 120 ευρώ, όλο διάτρητο, προστατευτικά σε πλάτη, ώμους, αγκώνες. Πάρα πολύ καλό και δροσερό μπουφάν (μετράει και το χρώμα), το έχω φορέσει στην πόλη με καύσωνα και ήμουν μια χαρά! Αν τσουλάς έστω και με 5 χλμ/ώρα δεν ιδρώνεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ αυτό έχω (Bering Sunrise) 120 ευρώ, όλο διάτρητο, προστατευτικά σε πλάτη, ώμους, αγκώνες. Πάρα πολύ καλό και δροσερό μπουφάν (μετράει και το χρώμα), το έχω φορέσει στην πόλη με καύσωνα και ήμουν μια χαρά! Αν τσουλάς έστω και με 5 χλμ/ώρα δεν ιδρώνεις!

Το ιδιο μπουφαν 100 Ευρω απο τον κολωνο πριν μια εβδομαδα

Οποιος θελει να του πω που θα παει και τι θα πει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλήθεια που είναι η colori στο

Ηράκλειο :P

Ψάχνω και γω για μπουφανάκι...

νομιζω παλιος λεγετε αυτο που την εχει....και πως να σου εξηγησω που ειναι....

colorily3.jpg

εχει απεξω ενα 690 ΚΤΜ adventure παλιο...νομιζω το παπουτσαδικο λεγετε ομηρολης,ειναι πολυ μεγαλο...η γυναικα θα το ξερει!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Νίκος (Παληός, ο colori dealer στο Ηράκλειο) μετακόμισε από την Έβανς στην Εθνικής Αντιστάσεως 127, εδώ και λίγες μέρες...

Μεγαλύτερο κατάστημα, βολικότερο παρκάρισμα κι έτς...

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση pm me...

Επίσης Spidi θα βρεις στο μοτομάγαζο (φέρνει πράγματα από το MotoMarket) απέναντι από την είσοδο της Όασης, πλ. Κύπρου λέγεται η πλαταία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

xaxaxa! κι εγώ αυτό έχω, στην ίδια τιμή το είχα πάρει... είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι παραείναι καλοκαιρινό... αν δροσίσει λίγο το "καταλαβαίνεις" :lol: !!!

ΥΓ κάτι έκανα και δεν πήρε την παράθεση anyway μιλάω για το Bering που έπαιξε φωτο...

Τροποποιήθηκε από τον oroumpe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω το Bering Sunrise εχω!!!!

μια χαρα μπουφανακι ειναι....

120 ευρω το ειχα παρει περισυ αρχες καλοκαιριου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) Καλη η δροσια παιδια,αλλα οτι κι'αν αγοραζετε,μην ξεχνατε οτι το φορατε πρωτα για προστασια και μετα για ολα τα αλλα που προσφερει ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εχετε δει κατι σε dainese???

Το dainese μαμάει πραγματικά.Το χαλβαδιάζω πολύ καιρό,αλλά μαμάει και η τιμή του.Κλασικά πράγματα δηλαδή.235 αρχική.Άν το βρείς πιο κάτω μαγκιά,αλλά πέρνεις δύο BERING που λέει ο λόγος

Καλό το τόπικ παιδιά,πάνω που ψάχνομαι! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H stelpet με αγορές κάνει και δωράκια.

Με τα 2 μπουφάν πήρα ένα ζευγάρι γαντάκια (όχι τιποτα το ιδιαίτερο άλλα αν βραχούνα τα πρώτα είναι μία εναλλακτική)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον ειχα κανει μια μικρη ερευνα αγορας περσι για ομαδικη αγορα με τους φαζεραδες του fazerclub ........

Οι τιμες και τα προιοντα αφορουν την ακριβως περσινη περιοδο, τετοια εποχη, πιστευω , δεν θα εχουν μεγαλες διαφορες με το σημερα.

Εχουμε και λεμε......

Στο motomarket 3 μπουφαν. Δυο spidi και ενα Frankthomas.

Το πιο φτηνο Frank... ειναι αυτο.....στα 99 ευρω, αλλα πολυ λεπτο, τσιγαροχαρτο , κακη εφαρμογη και μετριες προστασιες, σαν αντιανεμικο.

1_pjf037.jpg

Το ενα spidi ειναι αυτο και στοιχιζει 178 ευρω, (γκρι και μαυρο.....).Καλη εφαρμογη αρκετα λεπτο αλλα οι προστασιες απλα αφρολεξ.

3_netline_bgr.jpg

Το αλλο spidi ειναι ενα περσινο τους που το εχουν σε προσφορα απο 228ευρω , 168 ευρω . Ειναι λιγο πιο χοντρο, πιο "μπουφαν" αλλα παλι διατρητο και με καλες προστασιες οχι αφρολεξ. Και τα δυο δεν εχουν πλατη, ειναι εξτρα οποιος θελει. Φωτο δε βρηκα για το δευτερο.

Περασα και απο colori

Στη colori βρηκα το παρακατω μπουφαν στα 135 ευρω αλλα το μικροτερο τους νουμερο επλεε πανω και δεν ειχαν πιο μικρο οποτε αποριπτεται για μενα.Παντως και ποιοτικα πολυ λεπτο και οι προστασιες μετριες .(Παντα προσωπικη γνωμη εκφραζω για ποιοτητες κλπ...μη παρεξηγηθω ! ).

1055.jpg

Στη Dainese εχει 2 τυπους.

Το ZENTEX tex , το οποιο δειχνει αρκετα ποιοτικο, καλη εφαρμογη και βγαινει σε πολλα χρωματα. Η τιμη του ειναι στα 200 ευρω, χωρις προστασια πλατης.

G-1.jpgg_zentex.jpg

Επισης εχει το Air-flux tex, που ειναι πολυ λεπτο , σα ναυλον με προστασιες χωρις πολυ καλη εφαρμογη. Ειναι πιο οικονομικο , δε θυμαμαι καλα, γυρω στα 140 ??

FR.jpg

Ειπαρχουν και αλλα στην αγορα.....

οπως της Bering το Sunrise περιπου στα 120 ευρω, λεπτο και ολο διατρητο, οχι πολυ "χοντρο" υαφασμα........

prb408_g.jpgsummer5.jpg

Το βασικο που καταλαβα ειναι τι ποσο θελει καποιος να διαθεσει και τι χρηση θα κανει. Παντος για μεγαλη βολτα προσωπικα δε νομιζω οτι παρεχουν φοβερη προστασια , για μεσα στη πολη μια χαρα.

Δε γινεται να εχουν πολλες ενισχυσεις και να ειναι και δροσερα.....

Τελικα πηρα το zentex , σε αρκετα καλη τιμη στην αποθηκη της Ηλιουπολης, πολυ χαμηλοτερη τιμη, απο οτι στην αντιπροσωπια.

Νομιζω οτι ειναι το περισσοτερο ενισχυμενο, σα ποιοτητα και σα προστασιες και αρκετα δροσερο οσο το μηχανακι κινειτε.

Ελπιζω να σας βοηθησα λιγο, και τονιζω ολα τα παραπανω αφορουν ενα χρονο πριν ακριβως.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ο Νίκος (Παληός, ο colori dealer στο Ηράκλειο) μετακόμισε από την Έβανς στην Εθνικής Αντιστάσεως 127, εδώ και λίγες μέρες...

Μεγαλύτερο κατάστημα, βολικότερο παρκάρισμα κι έτς...

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση pm me...

Επίσης Spidi θα βρεις στο μοτομάγαζο (φέρνει πράγματα από το MotoMarket) απέναντι από την είσοδο της Όασης, πλ. Κύπρου λέγεται η πλαταία...

γνωριζουμε τιποτα για dainese???bearing(αν την λεω καλα)???alpinestar???

εννοω που μπορω να βρω...

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...

Τροποποιήθηκε από τον landscape

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το συγκεκριμενο site στελνει σε ΟΛΗ την Ελλαδα ;)

Και που θα πας να το δοκιμάσεις να δείς αν σου κάθεται πριν το παραγγείλεις εεεεε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα