Jump to content
landscape

καλοκαιρινο μπουφαν

Recommended Posts

φιλαρακι την ιδια αποριε εχω και εγω αν προσεξες παραπανω......

Το πρόσεξα το quote ήταν προς τον themata όχι προς τα εσένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδες δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να συγκρινεις σε σχεση με καποιον που το εχει αφου τα μεγεθη ειναι

Small Large XL κλπ

εγω π.χ. με υψος 1.88 πηρα το XL...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σύντεκνε καλημέρα.

Πρίν μία εβδομάδα πήρα αυτό

2 κομμάτια (ένα για την κοπελιά) σε beige χρώμα τιμή 119?

Όσοι έχετε πάρει το Bering Sunrise, έχει κανονικά προστατευτικά EN1621 ή απλό αφρολέξ; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Revit Air.

Παρα πολυ δροσερό με προστασίες Multitech της Spidi σε ωμους και αγκώνες!Επίσης εχει θήκη για προστατευτικό πλάτης Warrior protector της Spidi και αυτο!

Πολλές και χρησιμες τσέπες μέσα εξω ,ιμαντες ρύθμισης στα μανίκια και είναι και πολυ κομψό!

Βγαίνει σε ολόμαυρο, μαυρο-γκρι ,μαυρο-κοκκινο ,μαυρο-κιτρινο και μαυρο-μπλε!

Καλοκαιριάτικο μπουφάν και μαύρο δεν συμβαδίζουν ΙΜΟ...

edit: xampo, αν πέσεις χωρίς μπουφάν θα την παλεύεις ακόμα χειρότερα. Δεν μιλάμε για σοβαρό τραυματισμό κλπ. Ακόμα και με μικρή ταχύτητα να πέσεις, το λίγο που θα συρθείς θα σου κάνει άσχημο έγκαυμα και αντί για διακοπές, όλο το καλοκαίρι θα είσαι με κρέμες κι ένα σημάδι ενθύμιο (\\\"εκείνο το καλοκαίρι\\\"). Ή πέφτεις με λίγα και κοπανάς αγκώνα ή ώμο. Κι εγώ 2-3 φορές που είχα κάτι ψιλοδουλειές στη πόλη, κατέβηκα μόνο με κράνος και γάντια και ήμουν -από ζέστη- πολή άνετα. Αν σου τύχει η στραβή όμως; Και δεν μπορείς να πεις καν \\\"δεν τρέχω\\\", τα 40-50 είναι αρκετά για να σου φανεί η άσφαλτος σαν τρίφτης τυριού πάνω στο δέρμα σου. Άσε που λχ στο Καραμπουρνάκι περνάς με 70-80 άνετα, πάει περίπατο το \\\"δεν τρέχω\\\"...

Ενώ με το σωστό μπουφάν, απλά σηκώνεσαι, ξεσκονίζεσαι και αρχίζεις στα freesia.jpg αυτόν που σε έκλεισε...

Τροποποιήθηκε από τον zorz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Dainese ZENTEX tex, με την πλάτη Dainese Wave G2.

7bd0371d7979971c172fc92b2c1f9da7_rough.jpg

Απόλυτη εφαρμογή και πολύ καλός αερισμός.

Θα πάει κάτι παραπάνω αλλά νομίζω πως αξίζει και από πλευράς ποιότητας και από πλευράς ασφαλείας.

Να τονίσω ότι η πλάτη είναι διάτρητη με εσωτερικό από αλουμίνιο για να μην ιδρώνεις! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον παιδια ειμαι μεταξυ του bearing και του dainese απο λευτα ειναι οκ και τα δυο για εμενα.Ποιο εχει την καλητερη προστασια για να το παρω (οχι ενα κοματι πιο χοντρο πανι.....)....

το dainese ποσο θα παει με την πλατη????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
λοιπον παιδια ειμαι μεταξυ του bearing και του dainese απο λευτα ειναι οκ και τα δυο για εμενα.Ποιο εχει την καλητερη προστασια για να το παρω (οχι ενα κοματι πιο χοντρο πανι.....)....

Προσωπικα πιστευω οτι καλυτερο ποιοτικα και πιο ενισχυμενο στα σημεια ειναι το Dainese, το οποιο εχω και ειναι δοκιμασμενο και σε καλες ζεστες εντος πολης.

Το Dainesε στην Αθηνα στη καλυτερη περιπτωση θα το βρεις περιπου 170 ευρω και υπολογισε αλλα 45-50 ευρω η πλατη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ σήμερα έσκασα 170 ευρά και πήρα της Dainese το air flux. Οδήγησα αρκετά με αυτό και έμεινα ευχαριστημένος!

Σκέφτομαι να πάω να σκάσω άλλα 60 ευρώ και να πάρω την προστασία πλάτης αλλά ρε γμτ είναι πολλά τα λεφτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για δωστε και καμια τελευτεα απαντηση.....αν και παω για dainese...το bearing πως ειναι απο προστασια???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τον themata!!!!

το rev'it ειναι απιστευτο!!!!!

Αναπνεει παρα πολυ και ειναι και cool....

Μπορεις να το βρεις απο ιντερνετ γυρω στα 140 ευροπουλα...

Το μονο ''κακο'' του ειναι οιτ τα βραδια με ψυχρουλα κανει λιγο κρυο στα πολλα χλμ.

Αλλα βαζεις ενα αντιανεμικο και ολα καλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σύντεκνε καλημέρα.

Πρίν μία εβδομάδα πήρα αυτό BERING%20SUNRISE%20GREY.JPG

2 κομμάτια (ένα για την κοπελιά) σε beige χρώμα τιμή 119?

χεχε πήρα ακριβώς το ίδιο! και προστασία πλάτης,και με ρυθμίσεις για άψογη εφαρμογή και η τιμή του μια χαρά!!! :D

Τροποποιήθηκε από τον nassosxlvbros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όσοι έχετε πάρει το Bering Sunrise, έχει κανονικά προστατευτικά EN1621 ή απλό αφρολέξ; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Revit Air.

Καλοκαιριάτικο μπουφάν και μαύρο δεν συμβαδίζουν ΙΜΟ...

edit: xampo, αν πέσεις χωρίς μπουφάν θα την παλεύεις ακόμα χειρότερα. Δεν μιλάμε για σοβαρό τραυματισμό κλπ. Ακόμα και με μικρή ταχύτητα να πέσεις, το λίγο που θα συρθείς θα σου κάνει άσχημο έγκαυμα και αντί για διακοπές, όλο το καλοκαίρι θα είσαι με κρέμες κι ένα σημάδι ενθύμιο (\\\"εκείνο το καλοκαίρι\\\"). Ή πέφτεις με λίγα και κοπανάς αγκώνα ή ώμο. Κι εγώ 2-3 φορές που είχα κάτι ψιλοδουλειές στη πόλη, κατέβηκα μόνο με κράνος και γάντια και ήμουν -από ζέστη- πολή άνετα. Αν σου τύχει η στραβή όμως; Και δεν μπορείς να πεις καν \\\"δεν τρέχω\\\", τα 40-50 είναι αρκετά για να σου φανεί η άσφαλτος σαν τρίφτης τυριού πάνω στο δέρμα σου. Άσε που λχ στο Καραμπουρνάκι περνάς με 70-80 άνετα, πάει περίπατο το \\\"δεν τρέχω\\\"...

Ενώ με το σωστό μπουφάν, απλά σηκώνεσαι, ξεσκονίζεσαι και αρχίζεις στα ... αυτόν που σε έκλεισε...

Λοιπόν, το Bering έχει κανονικά προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους από την εταιρία (δεν και στο σχετικό site) και σκέτη τσέπη για προστασία στην πλάτη. Από το μαγαζί που το πήρα μου έδωσαν ένα απλό αφρολέξ για την πλάτη. Με 20 ευρώ επιπλέον όμως βάζεις ένα προστατευτικό πλάτης της Knox (μπαίνει γάντι στην θήκη του μπουφάν) και είσαι έτοιμος.

Όσο για το έγκαυμα και το καλοκαίρι, μια φορά είδα στο ΑΧΕΠΑ ένα παλικάρι που είχε πέσει Ιούλιο μήνα με παπί στην Αγ. Δημητρίου πάνω από το ΑΠΘ. Η άσφαλτος εκεί είναι γυαλί, παρόλα αυτά του έκανε φοβερά εγκαύματα σε χέρια και πόδια (με σορτσάκι το παιδί). Καθόταν στο ράντζο του ΑΧΕΠΑ με αλοιφές στα εγκαύματα, ίδρωνε στους 36+ βαθμούς καλοκαιριάτικα και έτσουζαν από τον ιδρώτα οι πληγές και δεν μπορούσε ούτε να σκουπίσει τον ιδρώτα του με τα χέρια που είχε... Τον λυπήθηκα, ούτε στον εχθρό μου τέτοια ταλαιπωρία!... Επίσης σοκαρίστηκα με το τι μπορεί να πάθουμε στα καλά καθούμενα μέσα στην πόλη...

Μπουφάν και πάλι μπουφάν λοιπόν παιδιά! Τα καλοκαιρινά είναι μια χαρά, εγώ με το Bering μόνο σταματημένος στα φανάρια ζεσταίνομαι (πού να ήταν και μαύρο!...), αν κινούμαι έστω και με 10 χλμ/ώρα το αεράκι που δημιουργείται διαπερνάει μια χαρά το μπουφάν (και οδηγάω Burgman όχι κανένα γυμνό να με χτυπάει άμεσα το αεράκι...).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΜΜ ψήθικα για Bering ή dainese, ανάλογα τι θα βρω στα μαγαζιά του Ηρακλείου. θα ενημερώσω μόλις το πάρω και θα πω εντυπώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω παλιος λεγετε αυτο που την εχει....και πως να σου εξηγησω που ειναι....

colorily3.jpg

εχει απεξω ενα 690 ΚΤΜ adventure παλιο...νομιζω το παπουτσαδικο λεγετε ομηρολης,ειναι πολυ μεγαλο...η γυναικα θα το ξερει!!!!!

Ο Νίκος (Παληός, ο colori dealer στο Ηράκλειο) μετακόμισε από την Έβανς στην Εθνικής Αντιστάσεως 127, εδώ και λίγες μέρες...

Μεγαλύτερο κατάστημα, βολικότερο παρκάρισμα κι έτς...

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση pm me...

Επίσης Spidi θα βρεις στο μοτομάγαζο (φέρνει πράγματα από το MotoMarket) απέναντι από την είσοδο της Όασης, πλ. Κύπρου λέγεται η πλαταία...

Ευχαριστώ βρε παιδιά τώρα το ίδα το reply σας. :_thumbsup:

Έχω φύγει σφαίρα για εκεί, αν και μάλλον από αύριο θα πάρω πράμα μιας και είναι Τετάρτη.

Tnx again!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία υπογραφή τσακαλάκο!!! ;)

Που το σκέφτηκες ρε μπαγάσα!Έχεις φοβερο χιούμορ! ;) Αδικείσαι εσύ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήρα και εγώ το Bering :P

Ευχαριστώ το φίλο motoSHARK για το μαγαζί ;)

Έχει το καινούριο σήμα της Bering (αντί για το λιοντάρι) αυτό που έχει και στο motogp:

http://www.bering.fr/index.adml?r=235

Από γδαρσίματα ειδικά με πολλά χιλιόμετρα δε βλέπω να προστατέψει ιδιαίτερα, όσο από κατάγματα σε ώμους και αγκώνες (έβγαλα την προστασία που είχε στην πλάτη και έβαλα την Knox http://www.bering.fr/index.adml?r=222&f=1806 από το Bering Hurricane που έχω και είναι διπλή σε πάχος - οι προστασίες σε ώμους και αγκώνες είναι αρκετά καλές). Αλλά η χοντρή κορντούρα και το δέρμα δεν παλεύονται με τη ζέστη, οπότε από τα ολότελα...

Τροποποιήθηκε από τον furious99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον σημερινο συμπερασμα ειναι οτι οι χοντροι δεν φορανε μπουφαν!!!!!!!

τελικα βρηκα το bearing στα 140 στο μοτο ανδρης και θα μου το βρει στο νουμερακι μου...επεισεις στον παλιο βρικα και ενα αλλο το οποιo κανει 190 και εχει επενδυση απο μεσα που βγαινει και γινετε καλοκαιρινο και μπενει το χειμονα (colori Bowie).ΠΟΙΟ να παρω?

ακομα πηρα απο τον μαρνελο μια φιμε ζελατινα για το shoei μου...οσο για τα dainese μου το πουλαγε ενας τιπος 239 χωρις πλατη.....

Τροποποιήθηκε από τον landscape

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
λοιπον σημερινο συμπερασμα ειναι οτι οι χοντροι δεν φορανε μπουφαν!!!!!!!

τελικα βρηκα το bearing στα 140 στο μοτο ανδρης και θα μου το βρει στο νουμερακι μου...επεισεις στον παλιο βρικα και ενα αλλο το οποιo κανει 190 και εχει επενδυση απο μεσα που βγαινει και γινετε καλοκαιρινο και μπενει το χειμονα (colori Bowie).ΠΟΙΟ να παρω?

ακομα πηρα απο τον μαρνελο μια φιμε ζελατινα για το shoei μου...οσο για τα dainese μου το πουλαγε ενας τιπος 239 χωρις πλατη.....

Omgs !! πολύ ακριβά ρε γ@μ0τ0 , για bering το βλέπω και γω τελικά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω μαλλον για το bering απο τον ανδρη ,ο οποιος μου φερθικε παρα πολυ ομορφα ,σε αντιθεση με τον Κορνυλακη , ο οποιος πουλαει τα ΚΤΜ.Πηγα εκει και αφου περιμενα πανω απο δεκα λεπτα να τελειωσει την συζητηση του με εναν φιλο και οχι πελατη ,αποφασισε να μου μιλησει και τελικα μου ζητησε 239 για το zentex...χωρις πλατη ,αν θυμαμε καλα με πλατη παει στα 320€!!!!!!δεν ξερω αν με ειδε πιτσιρικα και φερθεικε ετσι παντος κανοντας αυτα δεν θα ξαναπατησω...

Ο ανδρης θα φερει μου ειπε νουμερα την παρασκευη και θα ξαναπερασω τοτε...

ενας λογος να μην παρω KTM...χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοκαιρινο μπουφανακι χωρις ιδιαιτερη προστασια(για 50αρι το θελω) κατω των 100ε εχει κανεις υποψιν του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήθηκα για το bering το sunrise! Μπορεί να περάσω μετά την δουλεία από μοναστηράκι,

να δω και την ποιότητα από κοντά!

Καλό μου φαίνεται και καλη μου φαίνεται και η τιμή του! :winking:

Αυτή την extra πλάτη της Knox θα την έχει άραγε το μαγαζί.....

:think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα