Nick_e 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2008 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την γνώμη σας για την κορυφαία μηχανή ON - OFF στα 650cc (Vstrom) και τον επίδοξο ανταγωνιστή (F 650GS) έστω και άν είναι 800cc. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Νίκος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nick_e 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Επειδή δέν βλέπω ιδιαίτερη διάθεση να διευκρινήσω την κατάσταση. Εδώ και 4 χρόνια έχω ένα Honda XR125 το οποίο κάνει τη δουλειά του για χρήση εντός πόλης και είναι ιδιαίτερα οικονομικό και σε κατανάλωση και σε συντήρηση. Θα προβώ σε αγορά μηχανής ON - OFF μεσαίας κατηγορίας με κύρια χρήση εντός πόλης αλλά και κάποια ταξιδάκια εκτός. Τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία αυτή κυριαρχεί σε πωλήσεις η VStrom και δέν έχει βγάλει και προβλήματα απο αυτά που γνωρίζω. Κάνοντας μια βόλτα την κυριακή στην έκθεση μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και η BMW (που είναι πλεόν & 2κύλινδρη βασικό) καθώς όμως είναι νέο μοντέλο δέν έχω ακούσει πολλά πράγματα ούτε έχω την εμπειρία για να την συγκρίνω με την Vstrom. Πέρα λοιπόν απο τη μου αρέσει θα ήθελα και την δική σας γνώμη σε επίπεδο χαρακτηριστικών στοιχείων. Ελπίζω αυτή τη φορά να μάθω κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Να σου πώ την αλήθεια αγαπητέ φίλε δεν θα μπορούσα να συγκρίνω μια ''δοκιμασμένη'' απο πολλούς μηχανή όπως η Vstrom με κάτι τόσο νωπό όπως η νέα BMW . Θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός ωστε να κυκλοφορήσει λίγο και η δεύτερη ουτως ώστε να μπορεί να υπάρχει μία αξιόλογη σύγκριση. Εάν προσωπικά θα βιαζόμουνα να πάρω κάτι τώρα θα έπερνα αβλεπί τη Vstrom ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Να σου πώ την αλήθεια αγαπητέ φίλε δεν θα μπορούσα να συγκρίνω μια ''δοκιμασμένη'' απο πολλούς μηχανή όπως η Vstrom με κάτι τόσο νωπό όπως η νέα BMW . Θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός ωστε να κυκλοφορήσει λίγο και η δεύτερη ουτως ώστε να μπορεί να υπάρχει μία αξιόλογη σύγκριση. Εάν προσωπικά θα βιαζόμουνα να πάρω κάτι τώρα θα έπερνα αβλεπί τη Vstrom ! +650 ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Συμφωνω με τον Καραφλο Αγγελο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manolisf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Καλημέρα στους μηχανόβιους και μηχανόβιες του φόρουμ!!! Σαν καινούριος εδώ θέλω να σας πω οτι κάνετε πολύ σημαντική δουλειά ωστέ να μπορεί ο καθένας να ενημερώνεται! Ετοιμάζομαι λοιπόν και γω να μπώ στο club των μηχανών και θέλω να μοιραστώ το δικό μου προβληματισμό. Είμαι μεταξύ του vstrom και του f650gs. Μ'αρέσουν εξίσου και οι δύο και δε τίθεται θέμα οικονομικό (ως προς αυτές, μη ξεφύγουμε...). Τι λέει η γνώμη και η εμπειρία σας??? και τα KTM δεν ειν κακά-------> http://moto-images.caradisiac.com/IMG/jpg/0/6/0/8/1/06-8.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Κατ΄αρχήν ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι ον-οφ.Ούτε και το στρομ είναι κορυφαίο, μακράν... Είναι σε μια τουριστάδικη κατηγορία μεσαιομεγάλων κυβικών.Προφανώς το μπεμβε είναι πιο γρήφορο στο δρόμο, λόγω κυβισμού-ροπής, σίγουρα υστερεί όμως στο ταξίδι κατά πολύ, λόγω περιορισμένης προστασίας από τον αέρα.Το μπεμβε δεν είναι άμεσος ανταγωνιστής του στρομ λόγω διαφοράς στην τιμή.Προσεγγίζει το ΤΑ 700, το μοναδικό on-off, όμως εκείνο έχει διαφορετικό προορισμό.Θα έλεγα ότι παίζει στην κατηγορία του VERSYS, σπορτιφ δικύλινδρα, όμως προφανώς εκέι υστερεί λόγω αναρτήσεων-φρένων.Αρα επιστρέφουμε στα μεσαιομεγάλα τουριστάδικα, με την προσθήκη ζελατίνας, που όμως δεν θα έχει ούτε την προστασία του φαίρινγκ το στρομ, ούτε την τιμή του.Πλεονεκτήματα βέβαια το όνομα, η καλή τιμή για τα κυβικά και το ντιζαϊν που είναι αιφνιδιαστικά όμορφο (κατ΄εμέ).Στη χρήση όμως, ιδίως τουριστική , πιστεύω ότι το στρομ είναι καλύτερο και πολύ οικονομικότερο σε ασφάλεια, τέλη, κατανάλωση, ανταλλακτικά.Επιδόσεις πρέπει να είναι παρόμοιες , με μικρή διαφορά υπέρ του μπεμβε. Ψηφίζω στρομ, αν και δε μου αρέσει... Αλλιώς VERSYS. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
man 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Ενσωματωση στο αλλο πανομοιοτυπο τοπικ απο καποιον συντονιστα παρακαλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 ... Καραφλο Αγγελο! :lol: :lol: Παλιόπαιδο 'man' πάρτο πίσω!!!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Δοκίμασέτα και τα δύο . Αν και προσωπικά θα έπαιρνα το VERSYS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Δοκίμασέ τα και τα δύο . Αν και προσωπικά θα έπαιρνα το VERSYS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis V-Strom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Δεν ξέρω για το BMW το καινούριο, πάντως ξέρω σίγουρα πως αφού επιλέγεις αυτήν την κατηγορία, το V-Strom είναι μια καλή, οικονομική και κυρίως αξιόπιστη λύση, με δύναμη σε όλο το φάσμα των στροφών και χαμηλή κατανάλωση. Κατά τη γνώμη μου, παραπάνω από 600-650 κυβικά για κέντρο πόλης δε χρειάζονται, αλλά ούτε και για εθνική, αν δεν είσαι πολύ φανατικός της ταχύτητας. Ψάξτο λίγο και για το νέο BMW, διαφορετικά V-Strom. Ό,τι και να επιλέξεις, ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.. ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 ..... οντως φιλε μιλαμε για το δοκιμασμενο Vstrom απο χιλιαδες ικανοποιημενους κατοχους..και μια νεα μηχανη στο χωρο που ακομα δεν εχει κυκλοφορησει ..και οτι ξερουμε για αυτη ειναι μεσα απο περιοδικα και εκθεσεις! ..σαν κινητήρας τον ξερουμε απ το στριταδικο F800 που δεν εχει δωσει δικαιώματα για άσχημα σχόλια ..αντιθετως ξερουμε οτι ειναι ισχυρός και ροπατος !...απλα πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν το υπόλοιπο κουστουμακι που εβαλε στο F650GS η μαμα ΒΜW κερδισει την εμπιστοσυνη μας με την αξιοπιστια του και τη δυναμη του! ...οτι και αν παρεις καλογκαζωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) λοιπον σημερα ειχα τη ευκαιρια να κανω test ride το BMW650, εχοντας οδηγησει αρκετα και ενα v-στορμ ενος φιλου μπορω να πω τα εξης ............................SUZUKI...................................................................................... BMW............................................... -περισσοτερο ασφαλτινο, με πιο βαρια αισθηση, πιο "ευθιβολο -περισσοτερο χωματινο(απ το στρομ),πιο ελαφρ.αισθηση,πιο παιχνιδιαρικο -πιο ανετο σε ταξιδι + προστασια αερα...............................-πιο ευελικτο στην πολη -πιο στρεετ γεωμετρια-πλαισιο,μικρη αποστ. κινητ.-εδαφους ..-πιο OFF γεωμ-πλαισιο+ψαλιδι-μεγαλ.διαδρομ.αναρτησ.+αποστ κιν.-εδαφ -ηλεκτρικος κινητηρας, δοκιμασμενος................................ -πιο νευρικος κινητηρας, αδοκιμαστος πιο ισχυρος και τα δυο τα κανουν σχεδον ολα, εγω σου αναφερω που εντοπισα τις μεταξυ τους διαφορες αναλογα τα γουστα σου προχωρα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2008 από τον Jimmis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 λοιπον σημερα ειχα τη ευκαιρια να κανω test ride το BMW650, εχοντας οδηγησει αρκετα και ενα v-στορμ ενος φιλου μπορω να πω τα εξης ............................SUZUKI...................................................................................... BMW............................................... -περισσοτερο ασφαλτινο, με πιο βαρια αισθηση, πιο "ευθιβολο -περισσοτερο χωματινο(απ το στρομ),πιο ελαφρ.αισθηση,πιο παιχνιδιαρικο -πιο ανετο σε ταξιδι + προστασια αερα...............................-πιο ευελικτο στην πολη -πιο στρεετ γεωμετρια-πλαισιο,μικρη αποστ. κινητ.-εδαφους ..-πιο OFF γεωμ-πλαισιο+ψαλιδι-μεγαλ.διαδρομ.αναρτησ.+αποστ κιν.-εδαφ -ηλεκτρικος κινητηρας, δοκιμασμενος................................ -πιο νευρικος κινητηρας, αδοκιμαστος πιο ισχυρος και τα δυο τα κανουν σχεδον ολα, εγω σου αναφερω που εντοπισα τις μεταξυ τους διαφορες αναλογα τα γουστα σου προχωρα Ωραίος ο Μήτσος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ωραίος ο Μήτσος!!! βεβαια φιλε, φρεσκα πραματα.. (τα υπολοιπα απο retriver :P ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2008 από τον Jimmis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 B) V-STROM Δαγκωτο B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 αν εισαι ανυπαντρος και δεν εχεις τον βραχνα να κουβαλας καπου καπου την γυναικα, το versys δαγκωτο θα επελεγα εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Μια παρενθεση για το Versys.Οσο ωραιο ειναι,μολις ανεβαινεις πανω και βλεπεις τα οργανα του και τη γυρω περιοχη... (προσωπικη αποψη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fidelios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2008 Έιναι δύσκολη η σύγκριση,ως κάτοχος V-strom έιμαι πολύ ευχαριστημένοςή BMW είναι πολύ όμορφη,στημένη,αλλά και πιο άκριβη.Προσωπική μου άποψη,δεν αξίζει η μεγάλη διαφορα χρημάτων που έχουν,εγώ καθαρά απο οικονομοτεχνικής απόψεως θα έπαιρνα το V-strom.'Oσο για Versys ακούγεται ως επιλογή ύστερα απο test ride που έκανα απογοητεύτηκα,κάτι σε KTM μου έκανε(σκληρό,επιθετική θέση οδήγησης). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
emix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Διαβάζω από μερικούς να λέμε ότι το V-Strom είναι δοκιμασμένη μηχανή ενώ το 650 δεν είναι και φρικάρω. Δηλαδή όταν το V-Strom πρωτοβγήκε στην αγορά ήταν δοκιμασμένο; Πριν βγει τo μηχανάκι αυτό στην κατηγορία on-off τι είχε η Suzuki; Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο. Η bmw όμως είχε. Το παλιό 650, το Ντακάρ κλπ. Δηλαδή η Suzuki έχει δοκιμαστεί ξαφνικά στα on-off και η bmw όχι; Όταν βγήκε το V-strom δεν ήταν ρίσκο δηλαδή για κάποιους που αποφάσισαν να τ αγοράσουν; Ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά ένα τέτοιο μηχανάκι χωρίς προιστορία και ήταν άξιο αγοράς; Η μηχανή βγήκε αξιόπιστη (όσο αξιόπιστη μπορεί να είναι) γιατί κάποιοι την αγοράσαν, εμφανίστηκαν όσο προβλήματα εμφανίστηκαν, τα διόρθωσε η εταιρεία και έτσι προχώρησε. Μην ξεχνάμε επίσης ότι τα πρώτα V-strom εμφανίστηκαν χωρίς ABS και μάλλον επειδή έφαγε κράξιμο η εταιρεία αναγκάστηκε να το βάλει. Το ίδιο πράγμα θα γίνει και με το νέο bmw 650GS και 800GS. Κάποιοι θα πάρουν το ρίσκο να τ αγοράσουν, κάποια προβλήματα θα εμφανιστούν, θα τα διορθώσει η bmw και όλα θα πάνε καλά. Το να προτρέπουμε όμως να μην αγοράζουν κάποιοι το νέο 650 ή 800 επειδή δεν είναι δοκιμασμένα μηχανάκια είναι αστείο. Και για να σας προλάβω, ναι, είμαι κάτοχος bmw. Άλλα θα ίδια θα έλεγα κι αν ήμουν κάτοχος V-Strom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Διαβάζω από μερικούς να λέμε ότι το V-Strom είναι δοκιμασμένη μηχανή ενώ το 650 δεν είναι και φρικάρω. Δηλαδή όταν το V-Strom πρωτοβγήκε στην αγορά ήταν δοκιμασμένο; Πριν βγει τo μηχανάκι αυτό στην κατηγορία on-off τι είχε η Suzuki; Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο. Η bmw όμως είχε. Το παλιό 650, το Ντακάρ κλπ. Δηλαδή η Suzuki έχει δοκιμαστεί ξαφνικά στα on-off και η bmw όχι; Όταν βγήκε το V-strom δεν ήταν ρίσκο δηλαδή για κάποιους που αποφάσισαν να τ αγοράσουν; Ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά ένα τέτοιο μηχανάκι χωρίς προιστορία και ήταν άξιο αγοράς; Η μηχανή βγήκε αξιόπιστη (όσο αξιόπιστη μπορεί να είναι) γιατί κάποιοι την αγοράσαν, εμφανίστηκαν όσο προβλήματα εμφανίστηκαν, τα διόρθωσε η εταιρεία και έτσι προχώρησε. Μην ξεχνάμε επίσης ότι τα πρώτα V-strom εμφανίστηκαν χωρίς ABS και μάλλον επειδή έφαγε κράξιμο η εταιρεία αναγκάστηκε να το βάλει. Το ίδιο πράγμα θα γίνει και με το νέο bmw 650GS και 800GS. Κάποιοι θα πάρουν το ρίσκο να τ αγοράσουν, κάποια προβλήματα θα εμφανιστούν, θα τα διορθώσει η bmw και όλα θα πάνε καλά. Το να προτρέπουμε όμως να μην αγοράζουν κάποιοι το νέο 650 ή 800 επειδή δεν είναι δοκιμασμένα μηχανάκια είναι αστείο. Και για να σας προλάβω, ναι, είμαι κάτοχος bmw. Άλλα θα ίδια θα έλεγα κι αν ήμουν κάτοχος V-Strom. Καθε ένας έχει τις απόψεις του ρε φιλαράκι. Εγω πχ δεν θα αγόραζα ποτέ μηχανάκι που δεν έχει προχωρίσει πολύ σε πωλήσεις, ώστε να δούμε τι χούγια του βγαίνουν κλπ. Θα περίμενα, να το πάρουν οι πρώτοι, να δώ αν βγάζει προβλήματα και τι είναι αυτά, και ανάλογα θα έπρατα. Α και το ABS υπάρχει στο BMW. Απλά όπως σχεδόν σε όλα τα μηχανακιά τους οι γερμανοί τα βλάζουν στα έξτρα αυτά <_< Επίσεις πριν το V-Strom υπήρχε το Freewind, στην μεσαία κατηγορία των On-Off για την Suzuki. -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Διαβάζω από μερικούς να λέμε ότι το V-Strom είναι δοκιμασμένη μηχανή ενώ το 650 δεν είναι και φρικάρω. ....να τ αγοράσουν, κάποια προβλήματα θα εμφανιστούν, θα τα διορθώσει η bmw και όλα θα πάνε καλά. Το να προτρέπουμε όμως να μην αγοράζουν κάποιοι το νέο 650 ή 800 επειδή δεν είναι δοκιμασμένα μηχανάκια είναι αστείο. Και για να σας προλάβω, ναι, είμαι κάτοχος bmw. Άλλα θα ίδια θα έλεγα κι αν ήμουν κάτοχος V-Strom. Κατ αρχήν είναι αστείο μόνο να συγκρίνεις τη χωμάτινη και ον οφ εμπειρία της Suzuki με τη BMW.Από που να αρχίσω..Θυμάσαι τα παλιά SP, μιλάμε τώρα αρχές 80?Μάλλον όχι διότι πρέπει να είσαι πολύ όψιμος στο χώρο, για να λες τέτοιες φιλοσοφίες περί εμπειρίας BMW...Να σου θυμίσω επίσης, επειδή σου διαφεύγει, τη σειρά DR,που ξεκίναγε από 125 και έφτανε μεχρι το 800, που έτρεχε Pari - Dakar με αξιώσεις, και που ήταν ότι κοντινότερο υπήρχε στο ραλύ από μοτοσυκλετα παραγωγής.Θυμάσαι τα DR 650 DAKAR και RS?1986 ήτανε, όταν η BMW έβγαζε μόνο το GS 800/1000.Αργότερα να σου θυμίσω το Freewind, ΚΑΛΥΤΕΡΟ από τα μονοκύλινδρα της BMW..Αυτά περί εμπειρίας ον-οφ.. Το VSTROM όταν βγήκε φόρεσε έναν ήδη πολύ δοκιμασμένο κινητήρα από το SV, στο οποίο ήτανκαι πολύ πιο τσιτωμένος.Οπότε ξεκινούσε με + από την αρχή. Το μοτερ του 650-800 μπορεί να έχει φορεθεί στο στρητάδικο F800,όμως έχει υποστεί αλλαγές στη γεωμετρία του για να τοποθετηθεί στο πλαίσιο του 650-800GS. H Suzuki αναγκάστηκε να φορέσει ABS? Αυτό είναι αστείο,από ποιόν και για πιο λόγο? Η BMW είναι που αναγκάστηκε να αλλάξει το δικό της μέχρι πρότινος ABS, το οποίο ήταν εντελώς προβληματικό και είχε φάει τα μούτρα του κόσμος και κοσμακης..ΔΕΣ ΕΔΩ Μόνος σου φάσκεις και αντιφάσκεις.Από τη μια λες Το να προτρέπουμε όμως να μην αγοράζουν κάποιοι το νέο 650 ή 800 επειδή δεν είναι δοκιμασμένα μηχανάκια είναι αστείο., και από την άλλη Η μηχανή βγήκε αξιόπιστη (όσο αξιόπιστη μπορεί να είναι) γιατί κάποιοι την αγοράσαν, εμφανίστηκαν όσο προβλήματα εμφανίστηκαν, τα διόρθωσε η εταιρεία και έτσι προχώρησε.Θεωρείς δηλαδή σοβαρό το να προτρέπεις κάποιους να πάρουν κάτι, το οποίο αν βγει πατάτα, η εταιρία θα το βελτιώσει (αφου φυσικά οι πρώτοι αγοραστές φάνε τη μάπα).Πάρε το εσύ πρώτος λοιπόν, που είσαι και φαν της μάρκας,να δούμε τι θα σου βγάλει, και θα το πάρουμε μετά εμείς βελτιωμένο.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2008 από τον DOMINATOR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
emix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δεν θεωρω σοβαρο το να λεμε σε καποιον οτι καποιο μηχανακι δεν ειναι δοκιμασμενο, γιατι ολα τα μηχανακια οταν πρωτοβγαινουν στην αγορα δεν ειναι δοκιμασμενα. Καποιος τα αγοραζει και δοκιμαζονται πιο πολυ, γιατι πιστευω οτι ολες οι εταιρειες τα εχουν δοκιμασει αρκετα πριν τα βγαλουν στην αγορα. Επισης δεν ειπα να μην αγοραζουμε το V-Strom ή το 650 ή 800GS για να αντιφασκω οπως ειπες αγαπητε DOMINATOR. Ειπα οτι το V-Strom βγηκε αξιοπιστο και το εχουν αγορασει παρα πολλοι, γιατι αγοραστηκε, δουλευτηκε, βγηκαν τα προβληματα του, διορθωθηκαν και συνεχιζει να πουλαει. Προσωπικα εχω το R1200GS και δεν μου εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα. Ακουω ομως απο αλλους οτι εχουν ενα καρο προβληματα. Ειναι θεμα καθαρα τυχης σε τι και ποια παρτιδα θα πεσεις. Αυτο ισχυει σε ολα τα πραγματα. Επισης ειπα οτι δεν θυμαμαι τα on-off της Suzuki (οκ, το freewind το ξερω) και δεν το παιξα εξυπνος αλλα δε θα απολογηθω αν ειμαι οψιμος στον χωρο ή οχι. Εξαλλου υπαρχω στον μοτοσυκλετισμο πολυ πριν βγουν τα φορουμς. Οπως και να χει ομως θεωρω οτι η bmw εχει αρκετη εμπειρια στα on-off. Επισης για το αν ειναι σωστο να συγκρινω το on-off χαρακτηρα του V-Strom με το 650 ή 800 να πω οτι το post δεν το ανοιξα εγω αλλα ο αγαπητος φιλος που ηθελε συμβουλες για τα δυο αυτα μηχανακια. Θεωρω οτι το 800 αλλα ακομα και το 650 ειναι πολυ καλυτερα στο χωμα απο το V-Strom. Και αυτο δεν το λεω μονο εγω αλλα ολοι οσοι ειναι εμπειροι στο κομματι του ταξιδιωτικου ή εκδρομικου enduro, στην χωματινη κατηγορια δηλαδη που ανηκουν αυτα τα τρια μηχανακια. Και τελος οσο πατατα θα μπορουσε να ειχε βγει το V-Strom (που δεν βγηκε τελικα), αλλο τοσο θα μπορει να βγει και το 650 ή 800GS. Ολα κρινονται στο βαθος του χρονου. Αυτα και τελος. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2008 από τον emix Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2008 Πω πω. Μα γιάτι κανετε λες και έχετε μετοχές στην BMW Τεσπα. Εγω μηχανάκι καινούριο που δεν έχει δοκιμαστεί σε γοραστικό κοινό δεν ακουμπάω -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες