Jump to content

Recommended Posts

Για καθάρισμα παραφινέλαιο, είναι φτηνό αποτελεσματικό και δεν κάνει ζημιά.

Αλήθεια;;; Έχω ένα μπουκάλι ολόκληρο,είσαι παλικάρι,ευχαριστώ πολύ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχει μεγάλη σημασία η μάρκα του καθαριστικού της αλυσίδας; Θέλω να πάρω ένα σε μεγάλη ποσότητα να το'χω να καθαρίζω συχνά,να πάω σε χρωματοπωλείο ή μπορεί κάποιο φθηνό να φθείρει την αλυσίδα μου; 

Επίσης,καλό φθηνό λιπαντικό;

Για λιπαντικο αλυσιδας αναφερεσαι συνσιμπιεφα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για λιπαντικο αλυσιδας αναφερεσαι συνσιμπιεφα;

Γεια σου ρε Αντρέα!

Ναι,το προηγούμενο που τελείωσε ήταν Belray,αλλά τα 14 ευρώ είχαν τσούξει τότε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάκη αν θες ακόμα μια φθηνή λύση αλλά πιο μπελαλίδικη ψάξε βρες βαλβολίνη 140αρα. Συνήθως την πουλάνε σε καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων ή βενζινάδικα. Προαιρετικά ζεσταίνεις ποσότητα ίση με ένα καπάκι μπουκαλιού νερού σε ένα μπρίκι για να γίνει πιο ρευστή και να εισχωρήσει καλύτερα στα o/x rings και την απλώνεις με ένα πινελάκι.

+ Κόστος. Τον Ιούνιο του '15 πήρα 1 λίτρο με 6€ και ακόμα δεν μου έχει τελειώσει...

+ Δεν λερώνεται τόσο η αλυσίδα σε σχέση με τα κολλώδη σπρέι.

- Πιο χρονοβόρο από το σπρέι

- Απαιτεί συχνότερη λίπανση (κάθε 300 περίπου χλμ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τάκη αν θες ακόμα μια φθηνή λύση αλλά πιο μπελαλίδικη ψάξε βρες βαλβολίνη 140αρα. Συνήθως την πουλάνε σε καταστήματα γεωργικών μηχανημάτων ή βενζινάδικα. Προαιρετικά ζεσταίνεις ποσότητα ίση με ένα καπάκι μπουκαλιού νερού σε ένα μπρίκι για να γίνει πιο ρευστή και να εισχωρήσει καλύτερα στα o/x rings και την απλώνεις με ένα πινελάκι.

+ Κόστος. Τον Ιούνιο του '15 πήρα 1 λίτρο με 6€ και ακόμα δεν μου έχει τελειώσει...

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει η φάση διπλό στάντ>σπρέυ>τέλος οπότε δεν ξέρω αν θα ακολουθήσω κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ πολύ όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γτ όχι βαλβολίνη 90άρα; Το Σάββατο την πήρα 6 ευρω 1 λίτρο και την έβαλα κιχ δεν κάνει η αλυσιδούλα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η 140αρα θα μείνει περισσότερη ώρα πάνω στην αλυσίδα λόγω ιξώδους αλλά και με την 90αρα κάνεις δουλειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια να ρωτησω, σε innova που κανει delivery στο χαλαρο ομως, να του βαλω 10w-50 Bel ray full synthetic? Δεν τιθεται θεμα κοστους, απλα τωρα του ριχνω 10w-40 EXP.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμένα πάντως το 10w30 μου το έκαιγε σε belray.. βέβαια έκανε πορείες με 90-110 για ώρες.. σε 15w50 όπου και έβαζα στο γυρισμό δεν μου το έκαιγε. βέβαια μόνο χρέη παπιού δεν έχει κάνει το innova μου οπότε δεν ξέρω αν σε νορμάλ συνθήκες καίει λάδια ακόμα και με το 10w30.. τώρα εσένα αν δεν στο καίει το 10w40 δεν βρίσκω τον λόγο να πας σε 10w50..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχει μια καταναλωση λαδιου το ιννοβα, εμενα ειναι γυρω στα 50ml/1000χλμ σε νορμαλ χρηση. Για αυτο ομως ισως να ευθυνεται αυτο το συστημα με τις αναθυμιασεις που του εχει βαλει η Honda.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδιά ... θα ήθελαν να κάνω μια ερώτηση .... Έχω μια honda hornet του 2000 και θέλω να μάθω τι λάδια μπαίνουν και ποια εταιρία λαδιού να πάρω .....

Ευχαριστώ !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10-30,10-40, LIQUI MOLY, TORCO κ ELF μονο σε 15-50. Εγγυημενη λειτουργια στο δικο μου μοτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 λεπτά, το μέλος Peiraiwths έγραψε:

10-30,10-40, LIQUI MOLY, TORCO κ ELF μονο σε 15-50. Εγγυημενη λειτουργια στο δικο μου μοτερ.

Για χόρνετ ρώτησε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λέει το manual ;

Τι χρήση κάνεις ;

Τροποποιήθηκε από τον mesastou

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω στης 4 με 5 χιλιάδες στροφές περίπου και το χρησιμοποιώ καθημερινά το μηχανάκι... έλεγα για CASTROL POWER RACING 10W40 4T !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μπερδευτικα! Νομιζα οτι το χορνετ ειναι 4κυλινδρο αλλα τελικα διαβασα οτι ειναι 2κυλινδρο! Βαλε το castrol.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Peiraiwths έγραψε:

Παιδια μπερδευτικα! Νομιζα οτι το χορνετ ειναι 4κυλινδρο αλλα τελικα διαβασα οτι ειναι 2κυλινδρο! Βαλε το castrol.

Ε ρε γλεντια...αχαχαχαχαχαχαχα:blink::cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 26/6/2017 at 0:34 ΜΜ, το μέλος Peiraiwths έγραψε:

????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλια τι δεν καταλαβες??? Ειπα οτι το χορνετ ειναι 2κυλινδρο σαν το δικο μου μηχανακι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω αν πρόκειται περί αστείου που δεν έπιασα, περίπτωση στην οποία να με συγχωράτε, αλλά.... το hornet είναι 4κύλινδρο, εκτός αν μιλάμε για κανένα χαλασμένο! :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι απλά ο πειραιώτης είναι είρωνας και προτείνει ένα φάσμα από 30 ως 50...δλδ δεν έχει και τίποτα άλλο... και σε διαφορετικό μηχανάκι από το δικό σου

άρα σε κάλυψε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 6/26/2017 at 0:58 ΠΜ, το μέλος Gkip_and έγραψε:

Το έχω στης 4 με 5 χιλιάδες στροφές περίπου και το χρησιμοποιώ καθημερινά το μηχανάκι... έλεγα για CASTROL POWER RACING 10W40 4T !!!

πόση διάρκεια έχουν οι διαδρομές σου;

τι λέει το manual;

ποιας χρονολογίας είναι, πόσα χλμ έχει, σου καίει καθόλου λάδι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2/7/2017 at 7:16 ΜΜ, το μέλος mesastou έγραψε:

πόση διάρκεια έχουν οι διαδρομές σου;

τι λέει το manual;

ποιας χρονολογίας είναι, πόσα χλμ έχει, σου καίει καθόλου λάδι;

Η διαδρομές μου είναι 10 με 15 λεπτά .... Το manual δεν το έχω !!

Η μηχανή είναι του 2000, έχει 47χιλιάδες χλμ και όχι δεν καίει καθόλου λάδι !!! 

Σε μια ιστοσελίδαπου έβλεπα για ανταλλακτικά είχε τα 10w30 της honda για την μηχανή μου !!!

Τροποποιήθηκε από τον Gkip_and

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα