belafonte 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2009 Να με συγχωρεσουν οι φιλοι αλλα εχω μια απορια,πως μια μοτοσυκλετα των 210 κιλων μπορει να γινει 170 κιλα.Θεωρω οτι ειναι ανεφικτο.Το πολυ-πολυ να εξοικονομισεις 2-4 κιλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω το τένερε, αν και αρχικά δεν ήμουν ιδαίτερα ενθουσιασμένος με αυτό αλλά με το ΚΤΜ 690. Η διαφορά τιμής (για μετρητοίς πάντα) είναι μεγάλη κοντά 1500€ (7180€ το τενερε-8600€ το ΚΤΜ 690). Ως τα 8000€ πιστεύετε ότι το τένερε είναι το καλύτερο off road ον/οφ? Όσοι το έχουν οδηγήσει εκτός δρόμου τί άποψη έχουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη κυρίως όσων το έχουν οδηγήσει και εκτός δρόμου, όχι απλά μια βόλτα μές την πόλη ή απλά έχουν ακούσει-διαβάσει γιαυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2009 Είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω το τένερε, αν και αρχικά δεν ήμουν ιδαίτερα ενθουσιασμένος με αυτό αλλά με το ΚΤΜ 690. Η διαφορά τιμής (για μετρητοίς πάντα) είναι μεγάλη κοντά 1500? (7180? το τενερε-8600? το ΚΤΜ 690). Ως τα 8000? πιστεύετε ότι το τένερε είναι το καλύτερο off road ον/οφ? Όσοι το έχουν οδηγήσει εκτός δρόμου τί άποψη έχουν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη κυρίως όσων το έχουν οδηγήσει και εκτός δρόμου, όχι απλά μια βόλτα μές την πόλη ή απλά έχουν ακούσει-διαβάσει γιαυτό. φιλε μου καλε... εχω αρχισει ταξιδια εκτος δρομου,και οταν αρχισεις να το καβαλας ορθιος τοτε το μοτο αλλαζει! εκει θα καταλαβεις την απολυτη ισορροπια! και τι μπορει να κανει!!! το εχω φορτωσει με 2 ατομα και ειμαι ευχαριστημενος 80% και αυτο γιατι θα ηθελα 10 αλογα ακομα,ομωςοταν καταλαβεις τα καλα που εχει οπως αυτονομια,χαμηλα εξοδα service,και δεν σπαει ευκολα και αλλα.... τοτε δεν θα θελεις να μπλεξεις με κτμ.και στο λεω που ειχα ducati και που ηθελα το adventure ktm που οποτε περασω απο αντιπροσωπειες τα χαζευω! να πας να το κανεις βολτα!!! καθε φορα που το καβαλαω ξερω οτι εκανα καλη επιλογη. θα σε παει παντου,θα εκπλαγεις!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Το ΚΤΜ ήδη το έχω διαγράψει από τις επιλογές μου, κυρίως λόγω τιμής. Από εκεί και πέρα το ερώτημα παραμένει το τένερε έχει αντίπαλο στην κατηγορία των ον/οφ μέχρι 8000€ με ιδιαίτερη έμφαση στην off road οδήγηση? Παρόλο το βάρος και τις χειρότερες επιδόσεις που έχει σε σχέση με κάποιες μοτό απο τον ανταγωνισμό, έχει 21'' μπρόστα τρόχο και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Υ.Γ. ΜΕΑΝ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου να με απαντήσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 (τροποποιήθηκε) το τενερε ειναι σε μια κατηγορια μονο του.οποτε δεν εχει αντιπαλο για να κανεις καποια συγκριση!!! ενα πολυ καλο μοτο ομως σε μεταχειρα ειναι BMW F800. αν εγω ελεγα να αγορασω κατι αλλο θα επερνα f800! αν καταφερεις και το βρεις σε τιμη καλη και χλμ 5-6000 do it!!! το υψος σου ειναι πανω απο 1,80? αν ναι τοτε οκ ! :D αν οχι τοτε ξανα f800 γιατι θα σου σπασει τα νευρα στο σκαρφαλωμα το τενερε! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2009 από τον MEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Συμφωνώ μαζί σου, με μοναδική ένσταση στο βάρος που κερδίζει κανείς αλλάζοντας την εξάτμιση. Η ποιό ελαφρυά εξάτμιση για τενερέ είναι αυτή http://www.off-the-road.de/index.php?id=808&L=1 με όφελος 4 Kg Οι aκrapovic με 1000 ευρώ είναι κατά 2 Kg ελαφρύτερες μόνο, απο τις εργοστασιακές.... ;) Τι να σου πω.. Εγώ επειδή πέρασε απο τα χέρια μου ένα ΧΤ600, το εργοστασιακό τελικό ζύγιζε 8,5 κιλά!! Του έβαλα πάνω REMUS τιτάνιο (2kg) οπότε το κέρδος ήταν περίπου 6,5kg. Τώρα δεν ξέρω αν τα στοιχεία στο site είναι σωστά αλλά αυτό το μπαούλο που έχει για εξάτμιση πίσω το TENERE δεν νομίζω να ζυγίζει λιγότερο απο την μαμά εξάτμιση του 600 που είχα. Είναι και EURO3 με καταλύτη μέσα.. Να με συγχωρεσουν οι φιλοι αλλα εχω μια απορια,πως μια μοτοσυκλετα των 210 κιλων μπορει να γινει 170 κιλα.Θεωρω οτι ειναι ανεφικτο.Το πολυ-πολυ να εξοικονομισεις 2-4 κιλα. Μιλάς για κιλά γεμάτο ενώ εγώ μίλησα για άδειο.. B) 184 kg το δίνει άδειο η Yamaha. Όπως έγραψα και πριν θεωρώ πως με μια ολόσωμη εξάτμιση κερδίζεις 7-8 kg. Απο κει και πέρα τιμονάκι άλλο, καθρέπτες, φλας έξω και κάτι ψιλολοίδια απο δω, απο κει, όπως και να χει άντε πες να το φτάσεις απο 184kg στα 175kg. Αλλά πέρα απο τα κιλά είναι το ζύγισμα κάθε μηχανής που μετράει πιο πολύ απ όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 το τενερε ειναι σε μια κατηγορια μονο του.οποτε δεν εχει αντιπαλο για να κανεις καποια συγκριση!!! ενα πολυ καλο μοτο ομως σε μεταχειρα ειναι BMW F800. αν εγω ελεγα να αγορασω κατι αλλο θα επερνα f800! αν καταφερεις και το βρεις σε τιμη καλη και χλμ 5-6000 do it!!! το υψος σου ειναι πανω απο 1,80? αν ναι τοτε οκ ! :D αν οχι τοτε ξανα f800 γιατι θα σου σπασει τα νευρα στο σκαρφαλωμα το τενερε! 1.88 είμαι δεν πιστεύω ότι θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το ύψος, θέλω να αγοράσω μιά φορά στη ζωή μου κάτι καινούριο, οπότε η λύση του F800 είναι άκυρη για μένα καθώς ξεφεύγει και σε τιμή το καινούριο. Από όσα έχω διαβάσει ως τώρα, μάλον έτσι είναι το Τένερε δεν έχει αντίπαλο, αν έχει κανείς διαφορετική άποψη άς το γράψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2009 Ως τα 8000? πιστεύετε ότι το τένερε είναι το καλύτερο off road ον/οφ? Μα το Τενερέ ουσιαστικά αποτελεί την ΜΟΝΗ επιλογή γι'αυτό και οι 40 και πλέον σελίδες του thread... Άμα ψάχνεις για καινούριο φεριγκάτο τουριστικό μονοκύλινδρο, μόνο αυτό υπάρχει. Το ΚΤΜ είναι για άλλη δουλειά και τα δικύλινδρα είναι άλλο πράγμα. Ο άλλος δρόμος με τόσα λεφτά είναι να πάρεις ένα μτχ Dominator/DR/παλιό Τενερε 660 και να το ξαναχτίσεις από την αρχή στα μέτρα σου με WP κλπ. Πολύ ταλαιπωρία, δεν θα μυρίζει καινουργίλα και δεν θα έχει εγγύηση αλλά θα είναι ακριβώς στα μέτρα σου στα 160-170 κιλά. Όσο για το F800, από ότι μου λέει ιδιοκτήτης, από αναρτήσεις είναι μέτριο, έχει βαριά αίσθηση και κάθεσαι μακριά από το τιμόνι. (Άσε που έπρεπε να σφίξει το λαιμό που παραδόθηκε λυμμένος από πλημμέλεια του εργοστασίου και οι ευρωπαϊκές ανοχές στο μοτέρ ακούγονται από την αρχή και δεν λένε να ησυχάσουν... Βέβαια και το Τενερέ ευρωπαϊκό μοτέρ φοράει.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Η προκαταβολή δόθηκε για το Τένερε και το περιμένω τέλος της εβδομάδος σε μαύρο χρώμα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία διαφορά σε τένερε ΜΥ2008 και ΜΥ2009? Ελπίζω να με ικανοποιήσει στις διαδρομές που θα κάνω μαζί του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Mε γειες!! Καλοβολτο!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 με γεια, με το καλό να σου'ρθει και να το βολταρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Καλές βόλτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 αυτα ειναι ...ωραιος.....καλοριζικο ναναι φιλε μου...και γω ψαχνομαι ασχημα για καινουργειο και τοχω στα πλανα...περιμενω ακομα....αλογακια παραπανω ναχαι....θα παιρνα 3! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Η προκαταβολή δόθηκε για το Τένερε και το περιμένω τέλος της εβδομάδος σε μαύρο χρώμα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία διαφορά σε τένερε ΜΥ2008 και ΜΥ2009? Ελπίζω να με ικανοποιήσει στις διαδρομές που θα κάνω μαζί του. Καλοτάξιδο το Tener-άκι. Οταν κάνεις κάμποσα χιλιόμετρα, γράψε μας τις εντυπώσεις - παρατηρήσεις σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2009 Νομίζω οτι στο 2009 έχει αλλαχτεί σίγουρα το κάλλυμα της σέλας. Τώρα εαν έχεικαι διαφορετικό αφρώδες δεν γνωρίζω. Αλλες αλλαγές δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stealth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Και γώ ζήτησα να με το στείλουνε με το καινούριο κάλυμα με τις ραφές, έστω και αν τις περισσότερες φορές οι εταιρείες δεν το ανακοινώνουνε συνηθίζεται σε κάθε νέα έκδοση να διορθώνουνε μικροπροβλήματα που πιθανόν να παρουσίασε μία αρχική νέα έκδοση μοτοσυκλέτας. Ξέρω ότι το τένερε θα υστερεί λίγο σε επιδόσεις, αλλα κανείς δεν είναι τέλειος και τα + που έχει είναι περισσότερα από τα - του κατ' εμε. Περιμένω πως και πως να την πάρω, να τη στρώσω και να κανονίσω-ουμε κάποια off road διαδρομή (έχω ήδη στο νού μου μία τέλεια διαδρομή). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Και γώ ζήτησα να με το στείλουνε με το καινούριο κάλυμα με τις ραφές, έστω και αν τις περισσότερες φορές οι εταιρείες δεν το ανακοινώνουνε συνηθίζεται σε κάθε νέα έκδοση να διορθώνουνε μικροπροβλήματα που πιθανόν να παρουσίασε μία αρχική νέα έκδοση μοτοσυκλέτας. Ξέρω ότι το τένερε θα υστερεί λίγο σε επιδόσεις, αλλα κανείς δεν είναι τέλειος και τα + που έχει είναι περισσότερα από τα - του κατ' εμε. Περιμένω πως και πως να την πάρω, να τη στρώσω και να κανονίσω-ουμε κάποια off road διαδρομή (έχω ήδη στο νού μου μία τέλεια διαδρομή). Με το καλό να έρθει φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andy12 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μετά από 10000 χλμ μαζί της σε όλα τα είδη δρόμου , αγορασμένη χωρίς test ride, και με το χέρι στην καρδιά μπορώ πια να πω ότι αξίζει και το τελευταίο ευρό που θα δώσει κανείς. Την σέλα την έσκισα κατά λάθος με τις αγκράφες της μπότας , και άλλαξα το κάλυμμα με 50 Ε. Είναι αλήθεια ότι το μανίσιο είναι πολύ λεπτόφλουδο. Με ένα ζευγάρι Leovince και φίλτρο ΚΝ , η μηχανή κερδίζει γύρω στα 6.5 κιλά πίσω, παίρνει στην κυριολεξία μεγάλη ανάσα, και έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά στις μεσαίες. Ορθοπεταλιά σε χωματόδρομο για κάποιον που έχει έστω και μέτριο χέρι , θα κάνει κάτι wanna be Gelande Strasse -Advendure my ass να κλαίνε τα Ευρόπουλα που έδωσαν για can bus, και USD , και ρυθμιζόμενα πίσω και και και και Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2009 από τον Andy12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Μετά από 10000 χλμ μαζί της σε όλα τα είδη δρόμου , αγορασμένη χωρίς test ride, και με το χέρι στην καρδιά μπορώ πια να πω ότι αξίζει και το τελευταίο ευρό που θα δώσει κανείς. Την σέλα την έσκισα κατά λάθος με τις αγκράφες της μπότας , και άλλαξα το κάλυμμα με 50 Ε. Είναι αλήθεια ότι το μανίσιο είναι πολύ λεπτόφλουδο. Με ένα ζευγάρι Leovince και φίλτρο ΚΝ , η μηχανή κερδίζει γύρω στα 6.5 κιλά πίσω, παίρνει στην κυριολεξία μεγάλη ανάσα, και έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά στις μεσαίες. Ορθοπεταλιά σε χωματόδρομο για κάποιον που έχει έστω και μέτριο χέρι , θα κάνει κάτι wanna be Gelande Strasse -Advendure my ass να κλαίνε τα Ευρόπουλα που έδωσαν για can bus, και USD , και ρυθμιζόμενα πίσω και και και και Πολύ ωραία φίλος!!!! Ρίχνε ενημέρωση ανα διαστήματα να μας λές τα νέα της!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 Μετά από 10000 χλμ μαζί της σε όλα τα είδη δρόμου , αγορασμένη χωρίς test ride, και με το χέρι στην καρδιά μπορώ πια να πω ότι αξίζει και το τελευταίο ευρό που θα δώσει κανείς. Την σέλα την έσκισα κατά λάθος με τις αγκράφες της μπότας , και άλλαξα το κάλυμμα με 50 Ε. Είναι αλήθεια ότι το μανίσιο είναι πολύ λεπτόφλουδο. Με ένα ζευγάρι Leovince και φίλτρο ΚΝ , η μηχανή κερδίζει γύρω στα 6.5 κιλά πίσω, παίρνει στην κυριολεξία μεγάλη ανάσα, και έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά στις μεσαίες. Ορθοπεταλιά σε χωματόδρομο για κάποιον που έχει έστω και μέτριο χέρι , θα κάνει κάτι wanna be Gelande Strasse -Advendure my ass να κλαίνε τα Ευρόπουλα που έδωσαν για can bus, και USD , και ρυθμιζόμενα πίσω και και και και Μπράβο φίλε, πολύ μαχήμι το TENERE σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ωραίος! (Θύμισε μου μόνο ύψος-βάρος σου, η περιφέρεια δε με νοιάζει :lol: ) Α, μίγματα κούρδισες με την εξάτμιση? Το παρμπρίζ τι λέει? Εμποδίζει στο όρθιο όταν σκύβεις μπροστά? Στα λούκια πως πάει το μπροστινό? Το αμορτισσέρ κάνει δουλειά? Τέσπα, δεν γράφεις μια αιτιολογημένη ανάλυση? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2009 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andy12 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) (Θύμισε μου μόνο ύψος-βάρος σου, η περιφέρεια δε με νοιάζει :lol: ) Γιατί αγάπη μου , πάχυνα και δεν με θυμάσαι....??? Α, μίγματα κούρδισες με την εξάτμιση? Power commander σε travel-enduro 660 , μόνο οι κάτοικοι down-under Το παρμπρίζ τι λέει? Γεμίζει μυγάκια , μόλις το κουνήσω από την καφετέρια..... όταν σκύβεις μπροστά? Θες να μου πεις κάτι, και ντρέπεσαι...?? Στα λούκια πως πάει το μπροστινό? Άστα να πάνε....μόνο για άντρες...... Το αμορτισσέρ κάνει δουλειά? Όχι...δεν είναι για ευαίσθητα ποπουδάκια..... Τέσπα, δεν γράφεις μια αιτιολογημένη ανάλυση? Σε κάλυψα....?? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2009 από τον Andy12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 (Θύμισε μου μόνο ύψος-βάρος σου, η περιφέρεια δε με νοιάζει :lol: ) Γιατί αγάπη μου , πάχυνα και δεν με θυμάσαι....??? Ε, αν είσαι δίμετρος και καμμιά 100στή κιλά, μπορείς να πατήσεις το (βαρύ) μηχανάκι στο σβέρκο καλύτερο από πιο νορμάλ ανθρώπους! Α, μίγματα κούρδισες με την εξάτμιση? Power commander σε travel-enduro 660 , μόνο οι κάτοικοι down-under Αν δεν έχεις πειράξει τον αισθητήρα λάμδα τότε πιθανότατα δεν θα έχεις πολύ λάθος μίγματα σε σταθερές συνθήκες φόρτου/ταχύτητας. Καλύτερα να το ψάξεις όμως για βέλτιστη απόδοση/κατανάλωση στα ανοίγματα (όπου δεν παρακολουθείται ο λ). Έχεις σκασίματα-κομπιάσματα κλπ ? Το παρμπρίζ τι λέει? Γεμίζει μυγάκια , μόλις το κουνήσω από την καφετέρια..... Καλύπτει καλά? Στροβιλισμοί? Ενοχλητικό ρεύμα αέρα από το κάτω μέρος του φέριγκ? Καπνίζεις άνετα εν πορεία? :D όταν σκύβεις μπροστά? Θες να μου πεις κάτι, και ντρέπεσαι...?? Όταν όρθιος σκύβεις μπροστά για να μη σουζάρει σε επιθετικό άνοιγμα ανηφορικού χωματόδρομου/μονοπατιού ενοχλεί η ζελατίνα? Στα λούκια πως πάει το μπροστινό? Άστα να πάνε....μόνο για άντρες...... Α, δηλαδή το στρεβλώνουν τα λούκια και τσακώνεσαι με το μηχανάκι για να πας ίσια... Το αμορτισσέρ κάνει δουλειά? Όχι...δεν είναι για ευαίσθητα ποπουδάκια..... Όχι, όχι η σέλα... Τέσπα, δεν γράφεις μια αιτιολογημένη ανάλυση? Σε κάλυψα....?? Τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5000ΧΛΜ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ!!!!! ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ 990 ΚΤΜ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2009 ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5000ΧΛΜ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΣ!!!!! ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ 990 ΚΤΜ! τάφος? ψαχνεις για 990? δεν ήξερες τί έπαιρνες αγοραζοντας το Τενερέ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες