Jump to content

belafonte

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

4 Neutral

Σχετικά με το μέλος belafonte

  • Κλάση
    Γυρνάει δεν γυρνάει
  • Γενέθλια 01/01/1981

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • Ιστοσελίδα
    http://www.3stonaerageiasas.gr
  • ICQ
    0

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τόπος
    Τσούκα

Η Μοτοσικλέτα μου

  • myBike: Κατασκ/ής
    Yamaha
  • myBike: Μοντέλο
    XT660Z

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

681 προβολές προφίλ
  1. belafonte

    Yamaha XT1200Z Super Tenere

    Πάντος αν το concept bike έχει κάποια πραγματικά στοιχεία, το μοτέρ θα είναι δικύλινδρο...
  2. H YAMAHA απάντησε: Επισκευή εντός εγγύησης. Οπότε και το επισκευάζω.
  3. Λευτέρη καλημέρα. Νομίζω πως από τα κουτάκια που ανέφερες το καλύτερο ταξίδι κάνουν τα παρακάτω: (έχω ταξιδέψει με όλα τα αυτοκίνητα που αναφέρεις πλήν του cordoba) PEUGEOT 206 SEAT IBIZA OPEL CORSA Το Cordoba δεν το βάζω γιατί είναι κακάσχημο... Από τα παραπάνω θα επέλεγα το πεζάκι, καθώς είναι και αξιόπιστο έχει και πολύ καλό πάτημα. Υπάρχουν και 1 εκατ. μεταχειρισμένα ! Υ.Γ. Τη διαδρομή Αθήνα Λαμία την κάνω και εγώ διαρκώς... δεν είναι μεγάλη, δεν είναι και μικρή οπότε σε ενδιαφέρει να έχεις λίγο περισσότερα κυβικά από 1000 (για εμένα τουλάχιστον 1200)
  4. belafonte

    Θερμή παράκληση.

    Σωστό και αυτό !
  5. Αδελφέ, την γαλανόλευκο την έχεις βάλει ποδανά !
  6. belafonte

    2008 XT660Z Tenere

    Είμαι πολύ επιφυλακτικός στις μετατροπές, αφού γενικότερα ότι έχω πειράξει μέχρι σήμερα, το έχω μετανιώσει.... θα ήθελα πολύ πάντως να οδηγήσω ένα τενερέ με αυτή την μετατροπή. Το δικό μου μηχανάκι τα 170 τα πιάνει σχετικά εύκολα... μέχρι τα 178 - 179 που τα ανεβάζει αργά αργά.
  7. Καλημέρα, Χθες φωτογράφησαν το μηχανάκι από τα κεντρικά με σκοπό να στείλουν τις φώτο στη μαμά Yamaha... σε καμιά δεκαριά μέρες νεότερα...
  8. belafonte

    Θερμή παράκληση.

    Με κάθε σεβασμο... η προσωπική μου γνώμη είναι πως για να ασχολείται κανείς με φτιαξίματα, ή πιτσιρικάς θα είναι, ή μικροτσούτσουνος. Τώρα αυτά περι γούστου.... Την τέχνη του στησίματος, του πουσαρίσματος και της γρήγορης οδήγησης την μαθαίνεις και την απολαμβάνεις στις πίστες και τους αγώνες (πώς λένε όποιος ξέρει δεν μιλάει...). Όλα τα άλλα είναι απλά ανασφάλειες η τέλος πάντων ψυχοπαθολογικές καταστάσεις. Υ.Γ. ΕΊΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΉΣ ΜΕ ΤΑ @#$%*?%%$@#?%@** ΠΑΠΆΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΊΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!
  9. Ευτυχώς που η Ελλάδα είναι μπουρδέλο και μπορείς να οδηγείς με αυτόν τον τρόπο στους δημόσιους δρόμους...
  10. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα... Θα περιμένω να δώ τι θα μου πεί ο μηχανικός και βλέπουμε, ίσως αύριο να έχω απάντηση.
  11. Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα, το θέμα είναι πως δεν έχει κοπεί κάποιο νευραλγικό σημείο του πλαισίου, οπότε η αντικατάσταση της μοτό νομίζω πως είναι υπερβολή. Αντικατάσταση ολόκληρης της μοτο μπορούσε κάποιος να διεκδικήσει πριν από περίπου ένα χρόνο, όπου η αλλαγή πλαισίου στις μοτό δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί νόμιμα. Αν αλλαχθεί το πλαίσιο, δεν ξέρω πως θα επιδράσει αυτό σε ενδεχόμενη πώληση της μοτοσυκλέτας καθώς η πληροφόρηση που έχω είναι ελλιπείς. Δηλαδή, κάποιοι μου λένε πως η άδεια θα αντικατασταθεί με νέα που θα έχει τα σωστά νούμερα τόσο του πλαισίου (τα οποία θα χτυπήσει το υπουργείο μεταφορών) όσο και τον αριθμό του κινητήρα που παραμένει ίδιος. Από την άλλη, ακούω πως θα φαίνεται στην άδεια η αλλαγή πλαισίου, απλά δεν θα υπάρχουν νούμερα... Όλα αυτά με κάνουν να βλέπω την συγκόλληση ως την πιο συμφέρουσα λύση. Την Δευτέρα θα τηλεφωνήσω στο υπουργείο μεταφορών για να μάθω τι ακριβός ισχύει και θα σας ενημερώσω. Η βάση νομίζω πως έσπασε λόγω ελαττώματος στην κόλληση (μάλλον η κόλληση αδυνάτησε την άκρη της βάσης ή δημιούργισε κάποια εγκοπή στο μέταλο). Αυτό, σε συνδυασμό με την πτώση ίσως, αλλά και τα αρκετά χωμάτινα χιλιόμετρα, οδήγησαν στο σπάσιμό της.. Στην φωτό φαίνεται καθαρά το σπάσιμο, καθώς και το ότι η ρωγμή ξεκινάει ακριβός πριν την κόλληση.
  12. Τώρα που το λέτε, ίσως να είναι η πιο σωστή λύση... σκέφτομαι όμως την αναμονή και με πιάνει κάτι. Από την άλλη, αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να το επισκευάσω προσωρινά μέχρι να μου έρθει το νέο πλαίσιο. Πάλι, σκέφτομαι πως είναι απλά μία απο τις 4 βάσεις που δένει πάνω το ρεζερβουάρ. Σε ένα καλό συγκολλητή μπορεί να γίνει πολύ καλή δουλειά και ίσως να είναι και πιο γερή η επισκευασμένη από την εργοστασιακή... ίσως όμως και όχι.
  13. Καλημέρα και ευχαριστώ, Θα δώ τι θα γίνει με τον δικό μου μηχανικό και βλέπουμε. Για την μοτοδυναμική που είναι Μεσογείων και Κατεχάκη (περίπου).
×
×
  • Create New...