Jump to content

karellen

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6.040
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  95

Όλο το περιεχόμενο του μέλους karellen

 1. Το πάτωμα θα το κάνεις οπωσδήποτε τσιμεντένιο για να μπορείς να το πλένεις άνετα,αν αφήσεις χώμα θα σε φάει η βρώμα και ούτε θα μπορείς να το καθαρίσεις. Θα του δώσεις και μεγάλη κλίση και στους 2 'άξονες' δηλαδή τα νερά θα στραγγάνε σε μία μόνο γωνία και εκεί θα κάνεις μια τρύπα για να φεύγουν.
 2. Εγώ πάλι διάβασα για έναν Βαγγέλη Μερισιώτη που χρειάζεται αίμα και λέω να πάω να δώσω.
 3. karellen

  freewind

  Πας οπωσδήποτε το πίσω αμορτισερ για σέρβις. Όσο για τα φρένα ξεκινα αλλάζοντας απλώς υγρά (και καθαρισμό εμβολων εννοείται) και επίσης έλεγξε αν είναι φθαρμενο-πολυκαιρινο το σωληνάκι και "μπαλονιάζει".
 4. Press direct λέγεται ένα συστηματάκι που μεσολαβεί-χοντρικά- μεταξύ συμπλέκτη και σασμάν.Το κάνουν όοολα τα gs μέχρι το 2010. Πας σε ένα εξουσιοδοτημένο και το "διορθώνουν" σχετικά απλά.Είσαι τυχερός που έχεις παλιό μοντέλο γιατί τα 08 και 09 ήθελαν αλλαγή όλο το σασμάν ενώ στο δικό σου θα βάλει μια ροδέλα στο πολύσφηνο. Πάντως μπορείς αν θέλεις να ζήσεις με αυτό,ΔΕΝ είναι βλάβη μην ανησυχείς.
 5. Τα κίτρινο-κόκκινα αμορτισερ μού θυμίζουν κάτι ελατήρια που παίζαμε στο χέρι, με πολλές σπείρες, που υποτίθετο οτι ήταν αγχολυτικά.
 6. Τάσο βαλτός είσαι να σπείρεις διχόνοια? Ban!
 7. Πιθανόν να δουλέψει αλλά μπορεί και όχι. Ένας τεχνικός θα κατατοπίσει σίγουρα,στα φόρουμς δεν θα βγάλεις άκρη.
 8. Πιθανότατα έχουν σφίξει την προφόρτιση πίσω.
 9. Την ECU δεν θα πρέπει να τη συνδυάσεις με πιο ελεύθερα φίλτρο και εξάτμιση? Θα σου πάει αρκετά ακριβά όπως είπε και ο Αντρέας.
 10. karellen

  A2 και Honda CBR 400RR

  Χαχαχαχαχχαα!
 11. karellen

  Triumph Sprint RS 955i 2003

  Τι του λες του ανθρώπου,ακούς?
 12. Τα έβαζα στο ΧΤ,τα έβαζα και στα gs,είμαι πολύ ικανοποιημένος μ' αυτά.
 13. Αν βρεις Liqui Moli βάλτα αβλεπί. Ημισυνθετικά όμως,μην μπλέκεις με ορυκτέλαια σε τέτοιο μηχανάκι.
 14. Δεν νομίζω να είναι οι δίσκοι,ειδικά οι μεταλλικοί δεν φθείρονται τόσο εύκολα (έως και καθόλου).Τα αντιτριβικά πρόσθετα του λαδιού θεωρώ ότι ευθύνονται. Σαν πιο απλή λύση βγάλε τα υπάρχοντα λάδια και βάλε κάτι άλλο πχ ημισυνθετικά Μοτουλ 5100 ή τα V300 και δες τι γίνεται. Εννοείται τα παλιά λάδια δεν τα πετάς,είναι χρήσιμα ακόμα.
 15. Ζεσταίνεται το καλώδιο της μίζας,μεγαλώνει η ωμική του αντίσταση και κατά συνέπεια δεν είναι επαρκές το ρεύμα που πάει σ' αυτήν.Γι αυτό όταν είναι κρύο το μηχανάκι δεν στο κάνει κι ας αναβοσβήνεις συνεχώς το μοτέρ.Πολλοί κάτοχοι Tiger 1050 το πάθαιναν αυτό και άλλαξαν το καλώδιο με χοντρύτερο.
 16. Κυκλοφορεί με χίλιατρακό,δεν έχει ανάγκη.
 17. karellen

  xtx660

  1500 -2000€ ΔΕΝ είναι καλή ευκαιρία για ΧΤΧ και μάλιστα με τέτοιο ιστορικό. Φύγε μακρυά.
 18. Θα το γυρίσεις πίσω. Ενδέχεται να έχει σπασει το δοντάκι που 'φρεναρει' τη ζελατίνα. Αλλά και να μην είναι αυτό, επιστροφή. (Παθών).
 19. Μόνο τις ανάποδες της μανιβέλας που θυμάμαι,μπρρρ.!! Όχι φίλε μακρυά και όχι λόγω της μανιβέλας μόνο.
×
×
 • Create New...