Multijohn 874 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Σήμερα το μεσημέρι με πήρε τηλέφωνο ο Salcon. Ήταν καθοδών για την κηδεία που λάμβανε χώρα σήμερα στη Λαμία. Το μέλος είναι ο Nίκος,Fox Tago India.To παλικάρι που έκανε και 2 36ωρα με το παπί του.Πολύ μικρός ρε παιδιά και είναι αδικία.Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Τα μπουζούκια που πήγαμε μαζί? Τις εκδρομές? Τις κουβέντες? Τα πειράγματα? Εχω παγώσει. Ο Γιάννης (Salcon) μου είπε οτι μάλλον έπαθε ανακοπή πάνω στη μοτοσυκλέτα.Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεται. Ελαφρύ να 'ναι το χώμα.... :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3472 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Όχι ρε παιδιά, το παλλικάρι ήταν πολύ νέος... :( Συλληπητήρια στην οικογένεια του και γενικά στους δικούς του ανθρώπους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Όχι ρε γαμώτο...... Τόσο νέος..... Δύναμη στους δικούς του... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Όχι ρε γαμώτο...... Τόσο νέος..... Δύναμη στους δικούς του... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
al capone 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 (τροποποιήθηκε) τι λες ρε ????? ποτε εγινε ???? ρε τζωνυ ....πως ρε γαμω την τρελα μου ! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2007 από τον al capone Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Δεν ξέρω τι να πω. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Τι είπες τώρα ρε....είχαμε μιλήσει και στο τηλ αρκετές φορές... :( :( :( πωωωωωωωωω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 σκεφτομαι ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ. δεν ξερω. δυναμη στους δικους του ανθρωπους. κριμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Τι να πω. Τα λόγια είναι περιτά. Κουράγιο στους δικούς του στα παιδιά του και στην γυναίκα η οποία έχει μεγάλο δρόμο τώρα. Καλη δύναμη να χουν και κουραγιο :( :( :( Γαμω το μου.... μου . Αντε ρε παιδιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 156 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( :( :( Να ναι καλα οι δικοι του να τον θυμουνται... Να εχει καλο ταξιδι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Οχι ρε γαμώτο. :( Κουράγιο στους δικούς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Οχι ρε γαμώτο. :( Κουράγιο στους δικούς του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 ναι γαμω το διαλο μου το εμαθα σημερα το μεσημερι απο γειτονικο φορουμ και κοντεψε να μου στριψει ... ..πικρα ρε γαμωτο ....δεν μπορω να ξεχασω ακομα το τεραστιο κουραγιο του που θαυμασα μεσα απο τις λεπτομεριες του 36ωρου .... ... κριμα που δεν μπορεσα να του σφυξω το χερι .... ... τι να πω ...δεν υπαρχουν λογια ...ολα ειναι λιγα και φτωχα .... ...κουραγιο στην οικογενεια του ... στη κορουλα του σε ολους που τον γνωρισαν ... δεν θα ξεχασω την πρωτη μου σκεψη οταν διαβασα το τεραστιο κατεβατο που ειχε γραψει για το προιγουμενο 36ωρο που πηρε μερος .... εδω! ... ..."απιστευτο κουραγιο" ειπα.... ...απιστευτο οτι ενα τετοιο καλο παιδι δεν ειναι αναμεσα μας .... ... ..... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Δεν υπαρχουν λογια ........ για τον πονο αυτων που εμειναν πισω ...... μονο να εινα καλα να τον θυμουνται.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( Ρε παιδια τι να πω ,επαθα πλακα τωρα . Κριμα , ειχα ακουση τοσα απο τα παιδια που ηταν σαν να τον ηξερα . Να ειναι καλα οι δικοι του να τον θυμουνται. Κριμα , χιλια κριμα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Κρίμα και από μένα...Δεν τον είχα γνωρίσει αλλά είναι πάντα συγκλονιστικό όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει...Κουράγιο στους δικούς του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( :( :( :( :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Τωρα εδω τι λενε :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 763 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 Ελαφρύ να ναι το χώμα φίλε μου Νίκο.. δειξτους τι σημαίνει 36ωρο εκεί πάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkstigma 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( :( εύχομαι δύναμη στους ανθρώπους του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2007 :( :( :( :( :( :( :( Οτι και να πω ειναι πολυ λιγο :( :( :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες