Jump to content
scottyfjr13_06

Ασύρματη - Ενσύρματη Συνεννόηση

Recommended Posts

Θέλω να πάρω και εγώ μια ενσύρματη ενδοεπικοινωνία αλλά όχι ακριβή μέχρι κανά 60e :_thumbsup: Να πάρω το COBRA MT-725-2 ( http://www.euroelectron.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=6&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ) που είναι και φθηνό?Θα κάνω δουλειά? Μέχρι τα 100χλμ να ακούγεται είμαι κομπλέ. Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό με μία συσκευή που να φεύγουν καλώδια για τα δύο κράνη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρίξτε και μια ματιά παρακάτω

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_nkw=MIDLAND%20BT2D&_dmpt=UK_Motorcycle_Parts&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

MIDLAND BT2D

Για μένα το καλύτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σιωπη ειναι χρυσος. Οποιος δοκιμασε ενδοσυνεννοηση με τον συνεπιβατη, το ξερει :bash:

Το πολυ πολυ ενα μικρο bluetooth με καλωδιο για το κινητο στο αυτι μου και τελος... :clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον furious99

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.....για την MIDLAND BT2 TWIN SET B-WARE ελατε σε επαφη με τα παιδια εδω http://emotoshop.de.tl/Greek.htm η τιμη νομιζω μαζι με τα μεταφορικα τα σπαει......

http://www.emotoshop.de.tl/Kontact.htm εχω την εντυπωση οτι μπορει να παιξει και κατω απο 200ευρω οποτε ειναι σουπερ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Midland G8 ειναι ενας αδιαβροχος πομποδεκτης(για να επικοινωνεις με αλλες μηχανες μεσω συχνοτητων) και εχει και ενδοεπικοινωνια μεταξυ οδηγου-συνοδηγου.

Αυτο που δε ξερω ειναι αν η ενδοεπικοινωνια ειναι αξιοπιστη με τον αερα πανω στη μηχανη...Αν ξερει καποιος ας μου πει.....

Στη χρηση ΡΤΤ(συνδεση με αλλους πομποδεκτες) ειναι αψογος(αυτο το ξερω...)

Υπαρχει καποιο μικροφωνο για το G8 με noise canceler???

Μηπως με λαρυγγοφωνο λειτουργει καλυτερα??

Οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν χρησιμη!! :mB_kalo_e:

Αν κανει ικανοποιητικα οσα λεει,τοτε αξιζει γιατι κοστιζει γυρω στα 65-70€!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για android κινητά ενδοεπικοινωνία μέσω bluetooth ή wifi.. :bye:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidintercom

Βάζουμε hands-free μέσα από τα κράνη και είμαστε ready! :chopper:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aνεξαρτητα απο την τιμη της, τι γνωμη εχετε για την παρακατω ενδοσυνεννοηση ?

Μidland BT NEXT

http://www.xmoto.gr/...Id=1478&cat=150

την θελω για απροσκοπτη επικοινωνια μεταξυ οδηγου συνοδηγου .

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για ενδοεπικοινωνία οδηγου συνοδηγου δοκιμασατε κατι αξιοπιστο και σε νορμαλ τιμη?αν γινεται απο ελλαδα γιατι ειμαι ασχετος με αγορες απο εξω.ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι νεο απο εδω ?? θα με ενδιεφερε να μιλανε δυο οδηγοι μαζι όμως. Ειχα δει σε ενα youtube vloger video να σuνομιλουν μαζι και σε αρκετη αποσταση. Μαλλον με τεχνολογια bluetooth. με αναζητηση στο google δεν βρεικα τπτσ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή για τα android ???? με ενδιαφέρει η συνομιλία οδηγού-συνοδηγού ...ακούγεται ικανοποιητικά? μπορείς να ακούς και mp3 ταυτόχρονα? εμπειρίες/????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα up!

Έχει βρει τελικά κανένας φθηνή (Κινέζικη) / Καλή / VFM ενδοεπικοινωνία (σετ των 2) ?

Βασικές απαιτήσεις:

• ασύρματη (μεταξύ 2 τουλάχιστον μηχανών)
  • να προσαρμόζει καλά σε κράνος
  • να είναι "Plug n play", δηλαδή όχι περίπλοκες λύσεις με 5-6 συσκευές, καλώδια, πατέντες και DIY

Bonus / χαμηλού ενδιαφέροντος:

• απόσταση κάλυψης (συνήθως δεν είναι πάνω από 100μ όταν πας βόλτα με παρέα)
  • φόρτιση με usb + παράλληλη λειτουργία (κάποιοι έχουν πρίζα, κάποιοι όχι)
  • άλλα έχτρα είναι καλοδεχούμενα

Budget παίζει πάνω/κάτω 150€, αλλά το πιο σημαντικό είναι το VFM! (δηλαδή +/- 50€, αρκεί να είναι vfm)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και δεν πήρα απάντηση, απαντώ στον εαυτό μου..

Ψάχνοντας για μια φθηνή λήση για αρχή κατέληξα εδώ .

2 x BT 1000M Motorcycle Helmet Bluetooth Intercom Headset Connects upto 6 riders (αν το λινκ κάποια στιγμή παιθάνει και κάποιος ενδιαφέρεται)

Μια λύση με αρκετά reviews, και καλά σχόλια.. μια από τις πιο μοσχοπουλειμένες κινέζικες λύσεις στο εμπόριο (ο συγκεκριμένος πωλητής έχει δώσει 850 σετ μέχρι στιγμής). No-name στα 75€ το σετ κατευθείαν από Κινα, και σε όποιον δεν θέλει να μπλέξει με τελωνεία κτλ, πωλείτε και από Άγγλους μεταπωλητές στα ~90€.

$(KGrHqRHJBQFEzL0DlORBRru,cPpq!~~60_12.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να αναφέρω απλά, για να μην την πατήσει κάποιος σαν εμένα, αν κάποιος έχει a Schuberth και θέλει να βάλει το κολάρο της ενδοεπικοινωνίας, μακρυά.

Όταν δουλεύει είναι εξαιρετικό. Με τα βάλε βγάλε του κράνους, πιέζεται κάτι στο σύστημα και χαλάει. Το έχω στείλει 2 φορές για ανακατασκευή στην Γερμανία. Τρίτη δεν έχω σκοπό.

Οπότε μακρυά, είναι και ακριβό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτομαι να παρω την BX4+

Ειναι η μαμισια επιλογη για τα X-lite κρανη που εχουμε. Αν και πανακριβη, εχω ακουσει τα καλυτερα.

Εχει κανεις αποψη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την αγορασα πριν λιγες μερες, την τοποθετησα χθες. Ειναι εντυπωσιακος ο βαθμος ενσωματωσης στο κρανος, μεχρι και το μικροφωνο σχεδον εξαφανιζεται!.

Μεγαλο ατου το ραδιοφωνο. Gadgeτια ωραια το app για το κινητο! Πιοιτητα ηχου πολυ καλη, Μεχρι τα 140 που δικιμασα, ακους και ακουγεσαι μια χαρα στο τηλεφωνο. Για τον συνεπιβατη θα αγοραστει σε μερικες μερες μιας και ξεψιλιαστηκα :)

20141024_082941_zps278c01f1.jpg20141024_082755_zps1005f722.jpg20141024_082817_zps6166d9e9.jpg20141024_082741_zpsf539a307.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και δεν πήρα απάντηση, απαντώ στον εαυτό μου..

Ψάχνοντας για μια φθηνή λήση για αρχή κατέληξα εδώ .

2 x BT 1000M Motorcycle Helmet Bluetooth Intercom Headset Connects upto 6 riders (αν το λινκ κάποια στιγμή παιθάνει και κάποιος ενδιαφέρεται)

Μια λύση με αρκετά reviews, και καλά σχόλια.. μια από τις πιο μοσχοπουλειμένες κινέζικες λύσεις στο εμπόριο (ο συγκεκριμένος πωλητής έχει δώσει 850 σετ μέχρι στιγμής). No-name στα 75€ το σετ κατευθείαν από Κινα, και σε όποιον δεν θέλει να μπλέξει με τελωνεία κτλ, πωλείτε και από Άγγλους μεταπωλητές στα ~90€.

$(KGrHqRHJBQFEzL0DlORBRru,cPpq!~~60_12.JPG

Φίλε μου το αγόρασες???? Έχεις να μας πεις εντυπώσεις????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια help, μια ενδοεπικοινωνια ασυρματη μονο για να απαντω κλησεις ευκολα , δεν με ενδιαφερει επικοινωνια με αλλη μηχανη. Ειχα παρει μια απο  ebay με 20ευρω περιπου αλλα μετα απο κανα 2 μηνες αρχισε να αποσυνδεεται απο το κινητο συχνα κ τωρα συνδεεται μονο για 2 λεπτα...

Της εχω κανει ποσα reset αλλα τιποτα...Ο δε Κινεζος χαθηκε ...

Υπαρχει προταση για φθηνη κ σχετικα αξιοπιστη? Ειπαμε για απλα πραγματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλιστα... Κανεις δεν εχει να προτεινει κατι απλα για αξιοπιστη ασυρματη συνδεση και απαντηση σε τηλ κλησεις ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτάσεις υπάρχουν πολλές. Δεν λες σε τί τιμές ενδιαφέρεσαι.  Ούτε ξέρω αν αυτό που θα σου προτείνω ταιριάζει στο κράνος σου. 

Βοήθα να σε βοηθήσουμε:yes: Γενικά κάνε ένα ψάξιμο σε ali express και ebay. Ανέβασε τα λινκ και μιλάμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος leftlane έγραψε:

μαλιστα... Κανεις δεν εχει να προτεινει κατι απλα για αξιοπιστη ασυρματη συνδεση και απαντηση σε τηλ κλησεις ?

Πολύ απλά ενα Bluetooth,το ακουστικό/ά στα αυτιά και το μικρόφωνο κοντά στο στόμα.Ακους και μουσική αν θέλεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 3/13/2018 at 6:55 ΜΜ, το μέλος karellen έγραψε:

Πολύ απλά ενα Bluetooth,το ακουστικό/ά στα αυτιά και το μικρόφωνο κοντά στο στόμα.Ακους και μουσική αν θέλεις.

ε οχι ρε φιλε μου, πως θα γινει αυτο, βαλε/βγαλε, εκατσε/δεν εκατσε το ακουστικο στο αυτι... δεν ειναι κατασταση...

Εχω παρει αυτο στα 25€ περιπου (το μοντελο που πηρα δεν εχει κεραια...) αλλα ενω αρχικα δουλευε μετα αποσυνδεεται συνεχως. Αμετρητα restarts /διαγραφες και επανασυνδεσεις αλλα τιποτα... Κυνηγαω τον βρωμοκινεζο εδω και μηνες για refund και με κοροϊδευει, απαντα καθε 5 emails μου λεγοντας οτι θα το τακτοποιησει...

sku_171840_1.jpg

ψαχνω επομενως κατι τετοιο οχι πανω απο 30€...

Ειδα λιγο πιο πανω αυτο με καλες κριτικες απο εναν φιλο αλλα ειναι 2 και δεν νομιζω να χρειαστω 2η μοναδα...

Τροποποιήθηκε από τον leftlane

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.ebay.co.uk/itm/1x-BT-100M-Motorcycle-Interphone-Bluetooth-Motorbike-Helmet-Intercom-Headset-BD1/122966626391?hash=item1ca161d057:g:A2QAAOSwO~Vag6Sv

αυτο ειναι που ειχα παρει (χωρις την κεραια) αλλα εχει προβλημα και οπως ειπα ο κινεζος κανει τον κινεζο και εξαφανιστηκε. Αν παραγγειλα κατι παρομοιο οπως αυτο ? 

https://www.ebay.co.uk/itm/500M-Multi-function-Motorcycle-Helmet-Bluetooth-Intercom-2-4GHz-BT-2-1-EDR/112805476550?hash=item1a43baf8c6:g:~pMAAOSw1RVafWrS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα σας.

Έχω στην κατοχή μου ένα σετ του BT-S2.

Θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε με τις γνώσεις σας :thumbsup:

Ενώ το σετ συνδέεται μεταξύ του μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα που είναι της ίδιας μάρκας φυσικά . Όταν πάω να συνδεθώ με άλλη ενδοεπικοινωνία μου δείχνει ότι έχει κάνει την σύνδεση αλλά δεν με ακούει ο άλλος ούτε κι εγώ, μόνο ένα δευτερόλεπτο άκουσα τον άλλο και μετά τον έχασα, και μάλιστα του χάλαγε την σύνδεση και με την τρίτη ενδοεπικοινωνία.

Μήπως γνωρίζουμε αν υπάρχει λύση?!?!?!?!!? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα