mpampis81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2010 Θέλω να πάρω και εγώ μια ενσύρματη ενδοεπικοινωνία αλλά όχι ακριβή μέχρι κανά 60e Να πάρω το COBRA MT-725-2 ( http://www.euroelectron.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=6&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ) που είναι και φθηνό?Θα κάνω δουλειά? Μέχρι τα 100χλμ να ακούγεται είμαι κομπλέ. Δεν υπάρχει κάτι πιο απλό με μία συσκευή που να φεύγουν καλώδια για τα δύο κράνη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AYTOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 Ρίξτε και μια ματιά παρακάτω http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=2&_nkw=MIDLAND%20BT2D&_dmpt=UK_Motorcycle_Parts&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283 MIDLAND BT2D Για μένα το καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Η σιωπη ειναι χρυσος. Οποιος δοκιμασε ενδοσυνεννοηση με τον συνεπιβατη, το ξερει Το πολυ πολυ ενα μικρο bluetooth με καλωδιο για το κινητο στο αυτι μου και τελος... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2011 από τον furious99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Midland G8. To εχει καποιος? Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα του.... Ακουω αποψεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 .....για την MIDLAND BT2 TWIN SET B-WARE ελατε σε επαφη με τα παιδια εδω http://emotoshop.de.tl/Greek.htm η τιμη νομιζω μαζι με τα μεταφορικα τα σπαει...... http://www.emotoshop.de.tl/Kontact.htm εχω την εντυπωση οτι μπορει να παιξει και κατω απο 200ευρω οποτε ειναι σουπερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Το Midland G8 ειναι ενας αδιαβροχος πομποδεκτης(για να επικοινωνεις με αλλες μηχανες μεσω συχνοτητων) και εχει και ενδοεπικοινωνια μεταξυ οδηγου-συνοδηγου. Αυτο που δε ξερω ειναι αν η ενδοεπικοινωνια ειναι αξιοπιστη με τον αερα πανω στη μηχανη...Αν ξερει καποιος ας μου πει..... Στη χρηση ΡΤΤ(συνδεση με αλλους πομποδεκτες) ειναι αψογος(αυτο το ξερω...) Υπαρχει καποιο μικροφωνο για το G8 με noise canceler??? Μηπως με λαρυγγοφωνο λειτουργει καλυτερα?? Οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν χρησιμη!! Αν κανει ικανοποιητικα οσα λεει,τοτε αξιζει γιατι κοστιζει γυρω στα 65-70€!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2013 Για android κινητά ενδοεπικοινωνία μέσω bluetooth ή wifi.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidintercom Βάζουμε hands-free μέσα από τα κράνη και είμαστε ready! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Aνεξαρτητα απο την τιμη της, τι γνωμη εχετε για την παρακατω ενδοσυνεννοηση ? Μidland BT NEXT http://www.xmoto.gr/...Id=1478&cat=150 την θελω για απροσκοπτη επικοινωνια μεταξυ οδηγου συνοδηγου . Τροποποιήθηκε Μάιος 6 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis76 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2013 για ενδοεπικοινωνία οδηγου συνοδηγου δοκιμασατε κατι αξιοπιστο και σε νορμαλ τιμη?αν γινεται απο ελλαδα γιατι ειμαι ασχετος με αγορες απο εξω.ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ambos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 κατι νεο απο εδω ?? θα με ενδιεφερε να μιλανε δυο οδηγοι μαζι όμως. Ειχα δει σε ενα youtube vloger video να σuνομιλουν μαζι και σε αρκετη αποσταση. Μαλλον με τεχνολογια bluetooth. με αναζητηση στο google δεν βρεικα τπτσ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros79 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2013 έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή για τα android ???? με ενδιαφέρει η συνομιλία οδηγού-συνοδηγού ...ακούγεται ικανοποιητικά? μπορείς να ακούς και mp3 ταυτόχρονα? εμπειρίες/???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Ένα up! Έχει βρει τελικά κανένας φθηνή (Κινέζικη) / Καλή / VFM ενδοεπικοινωνία (σετ των 2) ? Βασικές απαιτήσεις:ασύρματη (μεταξύ 2 τουλάχιστον μηχανών)να προσαρμόζει καλά σε κράνοςνα είναι "Plug n play", δηλαδή όχι περίπλοκες λύσεις με 5-6 συσκευές, καλώδια, πατέντες και DIY Bonus / χαμηλού ενδιαφέροντος:απόσταση κάλυψης (συνήθως δεν είναι πάνω από 100μ όταν πας βόλτα με παρέα)φόρτιση με usb + παράλληλη λειτουργία (κάποιοι έχουν πρίζα, κάποιοι όχι)άλλα έχτρα είναι καλοδεχούμενα Budget παίζει πάνω/κάτω 150€, αλλά το πιο σημαντικό είναι το VFM! (δηλαδή +/- 50€, αρκεί να είναι vfm) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Μιας και δεν πήρα απάντηση, απαντώ στον εαυτό μου.. Ψάχνοντας για μια φθηνή λήση για αρχή κατέληξα εδώ . 2 x BT 1000M Motorcycle Helmet Bluetooth Intercom Headset Connects upto 6 riders (αν το λινκ κάποια στιγμή παιθάνει και κάποιος ενδιαφέρεται) Μια λύση με αρκετά reviews, και καλά σχόλια.. μια από τις πιο μοσχοπουλειμένες κινέζικες λύσεις στο εμπόριο (ο συγκεκριμένος πωλητής έχει δώσει 850 σετ μέχρι στιγμής). No-name στα 75€ το σετ κατευθείαν από Κινα, και σε όποιον δεν θέλει να μπλέξει με τελωνεία κτλ, πωλείτε και από Άγγλους μεταπωλητές στα ~90€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
buffos 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2014 Να αναφέρω απλά, για να μην την πατήσει κάποιος σαν εμένα, αν κάποιος έχει a Schuberth και θέλει να βάλει το κολάρο της ενδοεπικοινωνίας, μακρυά. Όταν δουλεύει είναι εξαιρετικό. Με τα βάλε βγάλε του κράνους, πιέζεται κάτι στο σύστημα και χαλάει. Το έχω στείλει 2 φορές για ανακατασκευή στην Γερμανία. Τρίτη δεν έχω σκοπό. Οπότε μακρυά, είναι και ακριβό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Σκεφτομαι να παρω την BX4+ Ειναι η μαμισια επιλογη για τα X-lite κρανη που εχουμε. Αν και πανακριβη, εχω ακουσει τα καλυτερα. Εχει κανεις αποψη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hidef 300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Την αγορασα πριν λιγες μερες, την τοποθετησα χθες. Ειναι εντυπωσιακος ο βαθμος ενσωματωσης στο κρανος, μεχρι και το μικροφωνο σχεδον εξαφανιζεται!. Μεγαλο ατου το ραδιοφωνο. Gadgeτια ωραια το app για το κινητο! Πιοιτητα ηχου πολυ καλη, Μεχρι τα 140 που δικιμασα, ακους και ακουγεσαι μια χαρα στο τηλεφωνο. Για τον συνεπιβατη θα αγοραστει σε μερικες μερες μιας και ξεψιλιαστηκα :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Μιας και δεν πήρα απάντηση, απαντώ στον εαυτό μου.. Ψάχνοντας για μια φθηνή λήση για αρχή κατέληξα εδώ . 2 x BT 1000M Motorcycle Helmet Bluetooth Intercom Headset Connects upto 6 riders (αν το λινκ κάποια στιγμή παιθάνει και κάποιος ενδιαφέρεται) Μια λύση με αρκετά reviews, και καλά σχόλια.. μια από τις πιο μοσχοπουλειμένες κινέζικες λύσεις στο εμπόριο (ο συγκεκριμένος πωλητής έχει δώσει 850 σετ μέχρι στιγμής). No-name στα 75€ το σετ κατευθείαν από Κινα, και σε όποιον δεν θέλει να μπλέξει με τελωνεία κτλ, πωλείτε και από Άγγλους μεταπωλητές στα ~90€. Φίλε μου το αγόρασες???? Έχεις να μας πεις εντυπώσεις???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Φίλε μου το αγόρασες???? Έχεις να μας πεις εντυπώσεις???? δες εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2018 Παιδια help, μια ενδοεπικοινωνια ασυρματη μονο για να απαντω κλησεις ευκολα , δεν με ενδιαφερει επικοινωνια με αλλη μηχανη. Ειχα παρει μια απο ebay με 20ευρω περιπου αλλα μετα απο κανα 2 μηνες αρχισε να αποσυνδεεται απο το κινητο συχνα κ τωρα συνδεεται μονο για 2 λεπτα... Της εχω κανει ποσα reset αλλα τιποτα...Ο δε Κινεζος χαθηκε ... Υπαρχει προταση για φθηνη κ σχετικα αξιοπιστη? Ειπαμε για απλα πραγματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 μαλιστα... Κανεις δεν εχει να προτεινει κατι απλα για αξιοπιστη ασυρματη συνδεση και απαντηση σε τηλ κλησεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 Προτάσεις υπάρχουν πολλές. Δεν λες σε τί τιμές ενδιαφέρεσαι. Ούτε ξέρω αν αυτό που θα σου προτείνω ταιριάζει στο κράνος σου. Βοήθα να σε βοηθήσουμε Γενικά κάνε ένα ψάξιμο σε ali express και ebay. Ανέβασε τα λινκ και μιλάμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος leftlane έγραψε: μαλιστα... Κανεις δεν εχει να προτεινει κατι απλα για αξιοπιστη ασυρματη συνδεση και απαντηση σε τηλ κλησεις ? Πολύ απλά ενα Bluetooth,το ακουστικό/ά στα αυτιά και το μικρόφωνο κοντά στο στόμα.Ακους και μουσική αν θέλεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 (τροποποιήθηκε) Την 3/13/2018 at 6:55 ΜΜ, το μέλος karellen έγραψε: Πολύ απλά ενα Bluetooth,το ακουστικό/ά στα αυτιά και το μικρόφωνο κοντά στο στόμα.Ακους και μουσική αν θέλεις. ε οχι ρε φιλε μου, πως θα γινει αυτο, βαλε/βγαλε, εκατσε/δεν εκατσε το ακουστικο στο αυτι... δεν ειναι κατασταση... Εχω παρει αυτο στα 25€ περιπου (το μοντελο που πηρα δεν εχει κεραια...) αλλα ενω αρχικα δουλευε μετα αποσυνδεεται συνεχως. Αμετρητα restarts /διαγραφες και επανασυνδεσεις αλλα τιποτα... Κυνηγαω τον βρωμοκινεζο εδω και μηνες για refund και με κοροϊδευει, απαντα καθε 5 emails μου λεγοντας οτι θα το τακτοποιησει... ψαχνω επομενως κατι τετοιο οχι πανω απο 30€... Ειδα λιγο πιο πανω αυτο με καλες κριτικες απο εναν φιλο αλλα ειναι 2 και δεν νομιζω να χρειαστω 2η μοναδα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2018 από τον leftlane Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 https://www.ebay.co.uk/itm/1x-BT-100M-Motorcycle-Interphone-Bluetooth-Motorbike-Helmet-Intercom-Headset-BD1/122966626391?hash=item1ca161d057:g:A2QAAOSwO~Vag6Sv αυτο ειναι που ειχα παρει (χωρις την κεραια) αλλα εχει προβλημα και οπως ειπα ο κινεζος κανει τον κινεζο και εξαφανιστηκε. Αν παραγγειλα κατι παρομοιο οπως αυτο ? https://www.ebay.co.uk/itm/500M-Multi-function-Motorcycle-Helmet-Bluetooth-Intercom-2-4GHz-BT-2-1-EDR/112805476550?hash=item1a43baf8c6:g:~pMAAOSw1RVafWrS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kirikas 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2019 Καλημέρα σας. Έχω στην κατοχή μου ένα σετ του BT-S2. Θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε με τις γνώσεις σας Ενώ το σετ συνδέεται μεταξύ του μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα που είναι της ίδιας μάρκας φυσικά . Όταν πάω να συνδεθώ με άλλη ενδοεπικοινωνία μου δείχνει ότι έχει κάνει την σύνδεση αλλά δεν με ακούει ο άλλος ούτε κι εγώ, μόνο ένα δευτερόλεπτο άκουσα τον άλλο και μετά τον έχασα, και μάλιστα του χάλαγε την σύνδεση και με την τρίτη ενδοεπικοινωνία. Μήπως γνωρίζουμε αν υπάρχει λύση?!?!?!?!!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες