Jump to content
Sarevock

HONDA FMX 650 SM

Recommended Posts

ναρκωτικα παιρνεις χαχαχrotfl.gif ποιος ειπε για γιαμαχα και για οργαναknife.gif Ντεζη δεν εισαι εεεεεεδωωωωωωωω χαχαχαχαχαχ

χαχαχααχαχαχχα. Νόμιζα εσύ το έγραψες επειδή απάντησες. Και πάλι που κολλησες και μου είπες την πίπα περί Α1;

Στον bestoftherest πήγαινε που είπε τι να περιμένεις από εταιρία που φτιάχνει και όργανα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για ποιο λόγο με ειρωνευσαι ρε μεγάλε;;; Όπως βλέπεις αναφέρομαι συγκεκριμένα για βόλτες με το mybike... Εφόσον όμως το παλικάρι αναφέρεται γενικά στο μικρολίμανο ή το θησείο, πάω πάσο... Αν και έχω δει πολλα άτομα στο θησείο όχι μονο να φοράνε κράνος, αλλά και κάποιο άλλο εξοπλισμό ( συνήθως μπουφαν)...

Απο κει και πέρα, το παλικάρι σε προηγούμενες απαντήσεις αναφέρεται σε μέλη του mybike και λέει για κόμπλεξ, οτι το 90% των μελων ενδιαφέρεται μόνο για γκάζια, τελική και αν κάνει σούζα η μηχανή (εδώ η απάντηση του, μήνυμα 265 ) συμπεριλαμβάνοντας και μένα, λες και ξέρει απο χθες... Μίλησε για κομπλεξικους επειδή κάποιος είπε οτι το fmx είναι τάφος ( που είναι, για μένα ) λες και τον έθιξε κανείς προσωπικά... Κάθεται και μιλάει για ξεκράνωτους, μικρολίμανα και τέτοια απο το πουθένα και νομίζει οτι όλοι οι υπόλοιποι υποτιμούμε τα μικρά κυβικα ( λες και έχω μεγάλο ) ενώ στην πραγματίκοτητα έχει ένα πάρα πολυ καλό μηχανάκι ο ίδιος...

Τέλος πάντων... Πόλυ ασχοληθηκά... Ο καθένας κάνει οτι γουστάρει, κυκλοφορεί όπου γουσταρει ( βλέπε μικρολίμανο ) και ακούει όποιους θέλει... Άν πράγματι έχει θέμα με το μηχανάκι του, ας αλλάξει παρέες ή μηχανάκι να μην νιώθει άσχημα...

Όσο για σένα, ασχολήσου με τις δικές σου βόλτες, φανατίσου και άλλο με την μαμά χόντα ( όπως σε πρόσφατο θέμα, μιας σε και ταίζει απο οτι φαίνεται ) και άσε με μενά... Κάποια στιγμή θα ξεκινήσω τις βόλτες και θα μάθω... :closedeyes:

χαχα με ταιζει η χοντα; αμα με ταιζε δεν θα ασχολιομουν με λαλακες σαν και σε σενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες να εμπιστεύεσαι μια εταιρία που ξεκίνησε να βγάζει πιάνο συνέχισε κιθάρες ντραμς κασετόφωνα και τα σχετικά...πρόβλημα σου. Εγώ είδα τα σκούρα από νωρίς και ξέκοψα. Αλλά μην ξεσπάς πάνω σε άλλους και μην θες να κάνεις το άσπρο μαύρο. Νομίζεις πως το σύμβολο της γιαμάχα συμβολίζει την επέλαση των TDM στην αγωνιστική πίστα? Τρία διαπασών είναι γαμώ την .... άμα ξέρεις τι είναι και αυτά δηλαδή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι απλα τραγικος ετσι...???

Οχι απλά ρεαλιστής....χαχα

Πρώτη κιθάρα yamaha

πρώτο παπί yamaha

πρώτα ηχεία yamaha

πρώτος ενισχυτής yamaha

πρώτο αρμόνιο yamaha

Ε όχι άλλο κάρβουνο! χαχαχα :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη εισαι εριστικος δεν εχω κανενα κομπλεξ με τη μηχανη μου.οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται λεει ο λαος μας. αντε κανε μου και εσυ αρνητικη ψηφο .εχω φτασει τις 48...

Eγώ είμαι εριστικός;;; Τελικά δεν έχεις κόμπλεξ μόνο με την μηχανή σου... Κάθεσαι και λες οτι σου κατεβεί και προσπαθώ να σου απαντάω κοσμία απο σεβασμό στο φόρουμ, αλλά τελικά έχεις πρόβλημα... Και όχι, δεν ασχολούμαι με μείον... Για να βάλω μείον πρέπει να είναι κάτι σημαντίκο... Εσύ μόνο χαζομάρες λες τόση ώρα και συμπεριφέρεσαι σαν 12χρόνο...

to fmx ειναι ψοφιο τελος! ολοι ομαδικη μηνυση στη κωλοχοντα να μην βγαζει τετοια εκτρωματα. μονο 38 αλογα ; πο πο ντροπη... δηλαδη γενιες και γενιες που μεγαλωσαν με φλορετα ζουνταπ και ζαγκς τι θα λεγανε για το fmx ειμαι περιεργος

Επίσης, κάποτε οδηγούσαν κάρα και τα έσερναν 2 άλογα... Τι σε θίγει εσενά ρε φίλε;;; Μηπως είναι κανα τρομερό εργαλείο;; Εσυ το παράγεις στην τελίκη;;;

χαχα με ταιζει η χοντα; αμα με ταιζε δεν θα ασχολιομουν με λαλακες σαν και σε σενα...

Ρε φίλε, πραγματίκα φαίνεται ποιος έχεις την μύγα... Μάθε να διαβάζεις σωστά και μίλα καλύτερα... Αναφέρθηκα στον Spiros89 αλλά και συ δεν πας πίσω τελικά... Ααα και πίστεψε με, φαίνεται ποιος είναι ο λαλάκας εδώ μέσα... Τα γραπτα μένουν...

Αν θες να εμπιστεύεσαι μια εταιρία που ξεκίνησε να βγάζει πιάνο συνέχισε κιθάρες ντραμς κασετόφωνα και τα σχετικά...πρόβλημα σου. Εγώ είδα τα σκούρα από νωρίς και ξέκοψα. Αλλά μην ξεσπάς πάνω σε άλλους και μην θες να κάνεις το άσπρο μαύρο. Νομίζεις πως το σύμβολο της γιαμάχα συμβολίζει την επέλαση των TDM στην αγωνιστική πίστα? Τρία διαπασών είναι γαμώ την .... άμα ξέρεις τι είναι και αυτά δηλαδή.

Ρε είσαι καλά;;; Βλέπεις τι μάρκα είναι το μηχανάκι μου;;; Rieju είναι! Νομίζεις οτι με νοιαζει για την χοντα ή την γιαμαχα;;; Στα παπακιά μου... Όποιο μηχανάκι καλύπτει τις ανάγκες και τα θέλω μου, αυτό θα παρω... Δεν με νοιάζει η εταιρεία...

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rotfl:

yamahamusic.jpg

Πάντως οφείλω να πω ότι το TDM το έχουν καλοκουρδίσει.:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακη φωτοσοπια με λαθος λογοτυπο και σημα. Μπλεξανε τις εταιρειες.

Πρώτη κιθάρα yamaha

πρώτο παπί yamaha

πρώτα ηχεία yamaha

πρώτος ενισχυτής yamaha

πρώτο αρμόνιο yamaha

Α δε βρισκομαστε πουθενα εμεις!!!! :P

Πρώτη κιθάρα Epiphone

πρώτο παπί Honda

πρώτα ηχεία Teac

πρώτος ενισχυτής Zoom

πρώτο αρμόνιο Roland

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είπα πιο πάνω και θα το ξαναπω.

Το ότι η yamaha έχει μπει και σε άλλες αγορές ΔΕΝ συμαίνει ότι είναι δεν είναι καλή σαν εταιρία.

Άλλος τομέας της yamaha φτιάχνει όργανα, άλλος μηχανές.

$$$$ θέλει να βγάζει από όπου μπορεί σε μια ελεύθερη οικονομία.

Δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα αυτά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οσο για μερικα (-) που ειπωθηκαν,δεν ειχα βαλλει ποτε μου και δεν τα πολυγουσταρω,αλλα επιθεσεις και χαρακτηρισμους σε μελη που γραφουν τακτικα και δεν εχουν προκαλεσει,δεν μου αρεσει σαν εικονα.

Οποτε εγω σας φορτωσα! :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι η yamaha έχει μπει και σε άλλες αγορές ΔΕΝ συμαίνει ότι είναι δεν είναι καλή σαν εταιρία.

... Ειπε ο τυπος με το kawasaki. Φοβαται μηπως ερθει η σειρα του ποτε και τον κοροιδευουμε για το "heavy industries"? :P

:offtopic: Το μοτο σου πως και το πουλας; Εκανες τοσο κοπο να το συμμαζεψεις, απο οτι θυμαμαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακη φωτοσοπια με λαθος λογοτυπο και σημα. Μπλεξανε τις εταιρειες.

Α δε βρισκομαστε πουθενα εμεις!!!! :P

Πρώτη κιθάρα Epiphone

πρώτο παπί Honda

πρώτα ηχεία Teac

πρώτος ενισχυτής Zoom

πρώτο αρμόνιο Roland

χρηστο επρεπε να ησουν χοντακιας και ο σπυρος γιαμαχακιας .χαχαχαχα.ο σπυρος ειδικα εχει δοκιμασει ολη τη γκαμα της γιαμαχα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rotfl:

yamahamusic.jpg

Πάντως οφείλω να πω ότι το TDM το έχουν καλοκουρδίσει.:tooth:

Χαίρομαι που βλέπω κάποιον να μην κάνει.... να μην πω τι στην yamaha εδώ μέσα...ο άλλος πάνω ξεκίνησε προσωπική κόντρα λες και του θίξαμε...το σπίτι.

Δεν είναι μόνο το TDM που έχουν καλοκουρδίσει αλλά πάρα πολλά εργαλεία. Δεν είπε κανένας νομίζω πως η εταιρία δεν υπάρχει και στον χάρτη μην τρελαθούμε τελείως πια.

Για αυτούς που ξέρουν πάντως ...Artist DON'T believe in yamaha. Προσωπικά και εκεί ακόμα έφαγα ολίγον τι κράξιμο σε μεγάλο μουσικό οίκο για την επιλογή μου σαν πρώτη κιθάρα όπως και πολλοί άλλοι βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. (off topic αλλά μιας και ήρθε έτσι)

χρηστο επρεπε να ησουν χοντακιας και ο σπυρος γιαμαχακιας .χαχαχαχα.ο σπυρος ειδικα εχει δοκιμασει ολη τη γκαμα της γιαμαχα!

χαχαχα Θέμα τύχης και ειρωνίας ίσως...τα πιο πολλά για πλάκα τα λέμε πλέον έχω καταλάβει και τον φίλο μου yamahakia και πλακίζουμε παρέα!

Και οσο για μερικα (-) που ειπωθηκαν,δεν ειχα βαλλει ποτε μου και δεν τα πολυγουσταρω,αλλα επιθεσεις και χαρακτηρισμους σε μελη που γραφουν τακτικα και δεν εχουν προκαλεσει,δεν μου αρεσει σαν εικονα.

Κάτι 15χρονα πουτανάκια με το facebook και το youtube μου θυμίζετε τώρα που κάνουν άστοχα και κοινά σχόλια (όπως του justin bieber) και έχουν +1000 στα σχόλια τους...Αμάν πια ρε παιδιά με αυτές τις ανοησίες. Σοβαρευτείτε λίγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου δίνω άδικο 100% αλλά όταν πας σε μάστορα που έχει σπουδάσει μοτοσυκλέτα αλλά κάνει παράλληλα επισκευές αυτοκινήτων κάνει βουλκανιζατέρ και ηλεκτρολόγικα και άλλα τόσα μαζί και συ πας να απευθυνθείς για ...φωτισμό πχ. Εγώ θα εμπιστευόμουν περισσότερο κάποιον που εξιδικεύεται και παρακολουθεί έναν τομέα με ελάχιστα περιφεριακά του και όχι από πιάνο σε μοτοσυκλέτα. Χωρίς να είμαστε ακραίοι δηλαδή να λέμε άπαπα δεν θα πάρω yamaha γιατί φτιάχνει αναπηρικά καροτσάκια και κιθάρες...δεν θα πάρω kawasaki γιατί ασχολείται με τα πλοία τους δορυφόρους και τα παραφλού στα air condition... και με τις μοτό...

Ούτε το ένα ούτε το άλλο, δεν θέλω να σε κάνω να τήνεις προς τα άκρα. Απλά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο όταν μια εταιρία ανήκει στα ίδια χέρια 100% χωρίς να πωλείται σε τρίτους από άλλο γεωγραφικό διαμέρισμα και ασχολείται μόνον με μια εξειδίκευση ( πχ βενζινοκινητήρες - honda, suzuki) ΧΩΡΙΣ και πάλι να σου λέω πως άλλες εταιρίες όπως λες και συ ασχολούνται με πολλούς τομείς ταυτοχρόνως είναι για βούτα...

μιναρισμα που πεφτει εδω μεσα

Συγνώμη αλλά διάβασα στις τακτικές του foroum ότι εδώ χρησιμοποιείται μόνον ελληνική γλώσσα και θα ήθελα να σου κάνω μια παρατήρηση σχετικά...

ότι έχεις να το λες να το λες στα ελληνικά παρακαλώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο λόγο με ειρωνευσαι ρε μεγάλε;;; Όπως βλέπεις αναφέρομαι συγκεκριμένα για βόλτες με το mybike... Εφόσον όμως το παλικάρι αναφέρεται γενικά στο μικρολίμανο ή το θησείο, πάω πάσο... Αν και έχω δει πολλα άτομα στο θησείο όχι μονο να φοράνε κράνος, αλλά και κάποιο άλλο εξοπλισμό ( συνήθως μπουφαν)...

Απο κει και πέρα, το παλικάρι σε προηγούμενες απαντήσεις αναφέρεται σε μέλη του mybike και λέει για κόμπλεξ, οτι το 90% των μελων ενδιαφέρεται μόνο για γκάζια, τελική και αν κάνει σούζα η μηχανή (εδώ η απάντηση του, μήνυμα 265 ) συμπεριλαμβάνοντας και μένα, λες και ξέρει απο χθες... Μίλησε για κομπλεξικους επειδή κάποιος είπε οτι το fmx είναι τάφος ( που είναι, για μένα ) λες και τον έθιξε κανείς προσωπικά... Κάθεται και μιλάει για ξεκράνωτους, μικρολίμανα και τέτοια απο το πουθένα και νομίζει οτι όλοι οι υπόλοιποι υποτιμούμε τα μικρά κυβικα ( λες και έχω μεγάλο ) ενώ στην πραγματίκοτητα έχει ένα πάρα πολυ καλό μηχανάκι ο ίδιος...

Τέλος πάντων... Πόλυ ασχοληθηκά... Ο καθένας κάνει οτι γουστάρει, κυκλοφορεί όπου γουσταρει ( βλέπε μικρολίμανο ) και ακούει όποιους θέλει... Άν πράγματι έχει θέμα με το μηχανάκι του, ας αλλάξει παρέες ή μηχανάκι να μην νιώθει άσχημα...

Όσο για σένα, ασχολήσου με τις δικές σου βόλτες, φανατίσου και άλλο με την μαμά χόντα ( όπως σε πρόσφατο θέμα, μιας σε και ταίζει απο οτι φαίνεται ) και άσε με μενά... Κάποια στιγμή θα ξεκινήσω τις βόλτες και θα μάθω... :closedeyes:

Ρε παλικάρι σε λίγο θα μας βγάλεις και κουτσούς εδώ μέσα...

Σου λέμε ένα γενικό φαινόμενο και εσύ προσπαθείς να το υπερασπιστείς μέχρι τέλους. Εμείς οι υπόλοιποι ζούμε σε άλλη χώρα και πάμε αλλού να πιούμε τον καφέ μας και σε σένα τύχαν οι ευσυνείδητοι με τα κράνοι και τις στολές? Ναι υπάρχουν δεν σε βγάζω τρελό αλλά εγώ βλέπω μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία με enduro supersport παπιά και τα σχετικά που όταν περνάνε για να πάρεις τον λόγο στο τραπέζι πρέπει να περιμένεις 5 δεύτερα να φύγουν από το δρόμο και άλλα 5 για να σχολιάσεις την σούζα που έκανε χωρίς κράνος που παραλίγο να σκάσει σαν καρπούζι πάνω στο πεζοδρόμιο...

Απευθύνομαι λοιπόν στο άλλο 10% των μελών που θεωρούν μη επιτάφιο μια μοτοσυκλέτα που επιταχύνει όπως λέει και ο δημιουργός του post στα 100 Km/h σε έξι δευτερόλεπτα και έχει πολύ καλές ροπές όπως φαίνεται και στα βίντεο και forum του εξωτερικού που δεν τρώει τέτοιο "θάψιμο" και άντε γεια σου λοιπόν στον τέλειο μη κομπλεξικό ελληνικό λαό σου.

Και αν θες να μάθεις δεν τα πέρνουμε από κανέναν για να πούμε την άποψη μας και δεν κάνουμε το άσπρο μαύρο γιατί μερικοί εδώ μέσα συμπεριφέρονται λίγο χειρότερα από ότι ένας υπάλληλος της μοτοδυναμικής ή του σαρακάκη σε τέτοια θέματα

Όσο για τα μείον λοιπόν, βάλτε ρε παιδιά να ξεσπάσετε δεν πειράζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H Lexus (Toyota) για να εξελιξει το μοτερ (Τις κυλινδροκεφαλες συγκεκριμενα), εμπιστευτηκε τη μαμα Yamaha. Και μαλιστα το ακουστικο τμημα αυτη. Ναι αυτο με τα οργανα...

Τσεκ δις αουτ

Yamahaρα ρε! Απο το διχρονο yz που ηταν μπροστα απο ολα, μεχρι που πηρε το μοτερ της η suzuki και βελτιωσε το ολο πακετο στα σημεια. Και η Hondaρα που εφτιαξε θρυλικα μηχανακια σαν το cb, τα rc και ειδικα κατι vtr :dribble: !

Μην κολλατε στις μαρκες ρε!!! Και εγω αγαπαω την Kawasaki, αλλα δεν λεω τιποτα.

Οσο για το μηχανακι μου αρεσει που μιλανε και πολλοι που δεν εχουν οδηγησει καν, αν οχι αυτο, κατι παρομοιο. Ρε παιδια, στην ευθεια υπαρχουν μηχανακια που ειναι πιο σπιρτοζικα απο το ΦΜΧ στην κατηγορια. Οπως και να το κανουμε ενα μεγαλο 650 μονοκυλινδρο το εχει αυτο. Οπως και το μεγαλουτσικο βαρος. Τα πλεονεκτηματα του ειναι αλλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τουλαχιστον το παιδι το δηλωνει οτι τα ευαλε αυτος

αλοι βαζουν σηστιματικα και ουτε καν εχουν το θαρος να το πουν για αυτην την κινιση και μονο +1

δεν ξερω γιατι εβαλε - με κουρασε να διαβασω ολες τις κοκορομαχιες

αλλα μονο και μονο που το δηλωσε +1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ένα πράγμα έχω να πω ρε παιδιά. Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθώ διάφορα fora σε ποικίλα θέματα. Το συγκεκριμένο thread συνδυάζει μακροβιότητα, επισκεψιμότητα και διαφοροποίηση σε αξιοζήλευτο βαθμό. Διάβασα όλες (ναι, όλες) τις σελίδες τους τελευταίους μήνες και πραγματικά το απόλαυσα! Με στενοχωρεί ιδιαίτερα όμως ο πρόσφατος εκτροχιασμός και οι αντίστοιχες αντεγκλήσεις. Συνεισφέροντας και εγώ τη γνώμη μου (με τα 47 χρόνια στην πλάτη μου) έχω να πω τα εξής: αδικείτε τους εαυτούς σας και τα μηχανήματά σας με το να επιδίδεστε σε τέτοιους είδους ανούσιες και ευτελείς "κόντρες". Η τάδε εταιρεία, το τάδε μοντέλο κλπ δεν είναι παρά προιόντα που φτιάχνονται για να κερδίσουν χρήματα κάποιοι (οι εταιρείες) και ευχαρίστηση οι άλλοι (εμείς). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλληλομαχαιρώνεστε λεκτικά για την πάρτη τους. Το ζητούμενο είναι η ευχαρίστηση που εισπράττει καθένας από εμάς χρησιμοποιώντας το (όποιο) εργαλείο του... Προσωπικά έχω να καταθέσω (όντας revhead στα αυτοκίνητα) ότι από όλα τα πραγματικά δυνατά αμάξια που κατείχα (στο εξωτερικό μέχρι τα 40 μου) τις μεγαλύτερες συγκινήσεις μου τις πρόσφερε το σχετικά πιο αδύναμο από όλα. Άρα η ευχαρίστηση/συγκίνηση/..άβλα δεν είναι συνάρτηση κυβικών/ροπών/απόλυτων επιδόσεων. Αν πάλι αυτό δεν ισχύει για έναν από εμάς δεν σημαίνει ότι πρέπει να ευτελίζουμε τους υπόλοιπους που χαίρονται τα λίγα κυβικά ή τα ψοφίμια/επιτάφιους/κηδείες που καβαλάνε (χαρακτηρισμοί που διάβασα εδώ μέσα).

Και για να επανέλθω στο λόγο που με πρωτοέφερε εδώ: Ακόμη δεν πήρα τίποτε. Μετά από πολλή σκέψη και ψάξιμο συνεχίζει να με "φτιάχνει" το fmx. Με την παρούσα κατάσταση πιστεύετε ότι θα μπορούσα να βρω ένα στα 2 με 2,5 χιλιάρικα (όχι ξεσκισμένο εννοείται)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για λύστε μου μια απορία, σας παρακαλώ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ??

Μου κάνει και εμένα έτσι το FMX... Αν το βάλω στο ρελαντί για 3 λεπτά, έτσι θα γίνει. Αν δε, το κάνω με το CHOKE, τότε σε 2 λεπτά έιναι κατακόκκινο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτό να αποφεύγεις ακινησία σε άλλες στροφές εκτός του κανονικού ρελαντί.

Δεν ζεσταίνεται μόνο η εξάτμιση αλλά και η κεφαλή, βαβίδες εξαγωγής κλπ και ρισκάρεις ρωγμές σε κεφαλή και φθορά σε οδηγούς βαλβίδων και φωλιές τους αν το μοτέρ από κρύο το ζεσταίνεις έτσι ώστε να ζεσταίνεται ανομοιόμορφα. Εμένα το Dominator έκαιγε λάδι σαν δίχρονο πριν το δώσω με 70 χιλιάδες χλμ.

Τροποποιήθηκε από τον Mi_ka

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτες τις μαλακι.....ες κανει η HONDA τα τελευταια χρονια που ειναι το παλια εργαλεις οεο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεεε, εδώ το πρόβλημα είναι ακριβώς "αυτά τα παλιά εργαλεία"...

Αερόψυξη, καρμπυρατέρ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο καίει περισσότερο με χαλαρή οδήγηση 40-80 klm/h το Versys ή το FMX?

Πιο καίει περισσότερο με χαλαρή οδήγηση μέσα στην πόλη με σταμάτα ξεκίνα σε κάθε τετράγωνο και φανάρι Versys ή FMX?

Η διαφορά είναι μεγάλη?

Το σκεπτικό είναι ότι το versys έχει σύγχρονο μοτέρ και ψεκασμό αλλά το FMX είναι αρκετά πιο ελαφρύ.

Sorry που ξεθάβω thread 7 χρόνων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ, συγκρινεις 2 ανομοια μηχανακια σε θεμα καταναλωσης. Το ενα ειναι ΣΜ,αεροψυκτο μονοκυλινδρο με καρμπ. Το αλλο ''ψηλο'' Στριτ με 2 κυλινδρους,και ενα πολυ καλο και δυνατο στα χαμηλομεσαια μοτερ.

Το φμξ δεν το εχω οδηγησει. Αλλα το βερσυς ειναι σιγουρο οτι πολυ λιγες φορες θα το πας ''χαλαρα''!

Η καταναλωση του παιζει στο 5,5.

Για το Χοντα δεν ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιο καίει περισσότερο με χαλαρή οδήγηση 40-80 klm/h το Versys ή το FMX?

Πιο καίει περισσότερο με χαλαρή οδήγηση μέσα στην πόλη με σταμάτα ξεκίνα σε κάθε τετράγωνο και φανάρι Versys ή FMX?

Η διαφορά είναι μεγάλη?

Το σκεπτικό είναι ότι το versys έχει σύγχρονο μοτέρ και ψεκασμό αλλά το FMX είναι αρκετά πιο ελαφρύ.

Sorry που ξεθάβω thread 7 χρόνων.

Είχαμε μια διαφωνία με ένα παιδί. Εγώ λέω ότι το αρχαίο τεχνολογικά μονοκύλινδρο καρμπυλατεράτο μοτέρ του FMX πίνει σχεδόν τα ίδια όταν πάει δίπλα δίπλα με το φρέσκο ψεκαστό δυκίλυνδρο μοτέρ του Versys επειδή το Versys είναι πιο βαρύ κατά 20 κιλά. (για μέσα στην πόλη και μέσα σε στριφτερό επαρχιακό δρόμο μιλάμε, όχι ταχύτητες πάνω από 80)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα