Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 (τροποποιήθηκε) HONDA FMX 650 SM ...The great potato! Κινητήρας ΑΕΡΟΨΥΚΤΟΣ 4Τ 1ΚΥΛ. Κυβικά εκατοστά (cc) 644 Ιπποδύναμη/στροφές 38/5750 Μέγιστη ροπή (Kgm/rpm) 5,23/4500 Εκίνηση ΜΙΖΑ Μετάδοση 5 ΤΑΧ Διαστάσεις (Μ-Π-Υ σε χιλ.) 2151Χ823Χ1157 Ύψος σέλα 875 ΧΙΛ. Απόσταση από το έδαφος 216 ΧΙΛ. Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 11 ΛΙΤΡΑ Βάρος 163 ΚΙΛΑ Φρένα (εμπρός/πίσω) Δ/Δ Ελαστικά (εμπρός - πίσω) (inches) 120/70/17 - 150/60/17 Τιμη 6440 Poli perimenan mia kali apantisi sto xoro tou SM apo tin Honda... alla meinane stin apantisi... Enas kinitiras adinamos (dokimasmenos sta Dominator) se ola, me molis 33hp/5.600rpm ston troxo! Me megalitero meion tin sixni sintirisi tou, ladia kathe 3.000xlm kai rithmisi valvides kathe 6.000xlm! Epitaxinsi 0-400m se 15.09sec Epitaxinsi 0-100klm se 6.57 Epitaxinsi 0-150klm se 21.69sec Repriz 50-150klm se 22.29 Autonomia (km) 170klm Teliki 159klm Sta "kala" tha mporousame na poume xmmm... dinami stis xamiles strofes, mikro (sxetika) varos, kaloutsika frena kai "mazemenes" diastaseis! Paramenei omos mia apo tis MEGALITERES PATATES pou paizoun! :( Ti lete tha axize mia tetoia agora gia enan FAN tou eidous? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Κοιτα να δεις...το βαρος δεν το βρισκω και μικρο.Εδω ο πηγασος μου ηταν 161 κιλα στεγνος κι ειχε πανω του και φαιρινγκ και απ ολα!!! Κι εβγαζε και 43 αλογακια τροχο. Αυτη η μουφα που να παει με -10 αλογα στο ιδιο βαρος? Εκτος αυτου τα καλαμακια που που εχει για μπροστινο κανουν μονο για σουβλακι!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pulsewidth 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 (τροποποιήθηκε) moufaaaaaaaaaaaaa to mono kalo einai i timi kai to kolofanaro, alla ayta den eina arketa gia na to swsoun....... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 από τον pulsewidth Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 M'aresei pou xaraktirizame ta XT ipertrofikes papies... mallon tha anatheorisoume apopsi! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2005 Αδιαφορο μηχανακι, μόνο το USD σώζει λίγο την κατάσταση, όμως έχει ήδη ξεπεραστεί πριν καν κυκλοφορήσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indefix 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Συμφωνώ, πολύ πρόχειρη η πρόταση της HONDA. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 indefix poli proxeiri kai simplirono eos ADIAFORH! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2005 Το καντραν ειναι σαν να βλεπεις μοτο του 70' ... Σαν παλιο προτζεκτ της χοντα που ειπανε "Δεν το ριχνουμε και αυτο στην αγορα; ολο και κανας μ@λ@κ@ς θα τσιμπησει" ..... Απο την αλλη, ετσι οπως ειναι, αν ειχε γυρω στα 4000 ? και ηταν 250αρι με 20-25 αλογακια θα ηταν η τελεια αγορα... Αλλα ελα που δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cyberpunk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 to fmx perimenate gia na pite oti h honda mazeyei oti ths exei minei kai ftaxnei mixanakia kai vgazei lefta ? to cbf ti einai ? to hornet ti einai same shit olla tous :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 αίσχος αλλά δεν θα σπάει ποτέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 to cbf ti einai ? Επ, εσυ... για προσεχε τα λογια σου... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) Giati re Honda vgazeis ena XR650 piravlo kai sto kapaki mou vgazeis auti ti merida patates? ...xmmm..re? mipos apeuthinete ston ginaikio plithismo ??? OPAAAAAAAAAA! java allaxes dreambike? :D :P Alekos to TDM? :P :P :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 ...xmmm..re? mipos apeuthinete ston ginaikio plithismo ???Το ποιο πιθανο.... Alekos to TDM? παμε για τετρακυλινδρο.... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 4κύλινδρο; μπράβο καλή μαλακία θα κάνεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΡΕ ΠΑΙΔΕΣ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Η ΧΟΝΔΑ ΓΙΑ ΤΣΕΚ ΚΑΙ ΕΔΩ... ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ...ΓΚΑΖΟΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΧΟΝΔΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 α μεγάλε πες μας ότι έχεις παππού με γκαζόν και κουρευτική μηχανή... τετράτροχη (εμένα είναι απλά κάτω από το γκαζόν) γι'αυτό αλλάζεις τις μηχανές των 14χιλιάρικων σαν να είναι παπιά ε; με γειά σου με χαρά σου βέβαια - απλά το γράφω για να σημειώνω (και στον ίδιο μου τον εαυτό) σε τι γήπεδο παίζει ο καθένας μας έχω και ένα δάνειο για το σπίτι μου... αν σου πέσει κάτω καμιά επιταγή 6ψήφια προς το μέρος μου θα σου είμαι ευγνώμων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 Afou exeis daneio, poula ti mpempa, poula to PDA sou agorase to Daelim pou exeis san dreambike kai tha eisai coooooool! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 1) αν κάναν τόσο όσο το δάνειο, θα το είχα κάνει 2) αν το δάνειο ήταν όσο κάνουν αυτά, δεν θα το είχα πάρει 3) αν φτάσω στο σημείο να πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο, χέσε μέσα, θα έχω κόψει την DSL πρώτα 4) αν η γιαγιά μου είχε ροδάκια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 (τροποποιήθηκε) Τι να πω..... ο κοσμος παει μπροστα και η χοντα..αστα ,αλλα πατατα που να κοστιζει πανω απο 2.000.000δρχ ( ετσι σε δρχ για να θυμομαστε λιγο την αξια του χρηματος ),πρωτη φορα βλεπω. Λες να ειναι μεταλλαγμενη πατατα?χαχα αλλα και παλι ακριβα βγαινει...!! Αν κοστιζε λιγοτερο θα επαιρνα ενα στην μανα μου ,για να πηγαινει για ψωνια στην λαικη χαχα. Μαλλον το τμημα εξελιξης της χοντα -_- και δεν ανακαλυψε οτι ο ανταγωνισμος χρησιμοποιει ψεκασμο και υδροψυξη Μαλλον το FunMotorShit...ε FMX ηθελα να πω λανσαρει νεα κατηγορια δικυκλων, την SuperPatatar :D :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2005 από τον nik_sgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2005 Javanese....το σκεφτηκες καλα το 4κυλινδρο? Δεν σε "κοβω" ετοιμο για 4κυλινδρο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2005 Javanese....το σκεφτηκες καλα το 4κυλινδρο? Δεν σε "κοβω" ετοιμο για 4κυλινδρο..... <{POST_SNAPBACK}> καμ του δωθε http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=160 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΖΕΥS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2005 (τροποποιήθηκε) α μεγάλε πες μας ότι έχεις παππού με γκαζόν και κουρευτική μηχανή... τετράτροχη (εμένα είναι απλά κάτω από το γκαζόν) γι'αυτό αλλάζεις τις μηχανές των 14χιλιάρικων σαν να είναι παπιά ε; με γειά σου με χαρά σου βέβαια - απλά το γράφω για να σημειώνω (και στον ίδιο μου τον εαυτό) σε τι γήπεδο παίζει ο καθένας μας έχω και ένα δάνειο για το σπίτι μου... αν σου πέσει κάτω καμιά επιταγή 6ψήφια προς το μέρος μου θα σου είμαι ευγνώμων <{POST_SNAPBACK}> Δεν σ'επιασα φιλε NLS η' εσυ δεν επιασες εμενα... Τι θελεις να πεις με τα παραπανω :/ παπια?γηπεδο?δανειο?επιταγη?....οκ...εσυ ξερ'ς Δεν μου αρεσε το υφακι σου...και γι'αυτο στην λεω με τροπο..αν σε ηξερα θα στην ελεγα αλλιως Με ξερεις εσυ μηπως?Ξερεις κατι για δανεια,παπια επιταγες? Κανε μου την χαρη λοιπον ...αααααααααα και κατι μου επεσε προς το μερος σου... Σκυψε να το παρεις...και ανοιξε λιγο το μυαλο σου ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2005 από τον ΖΕΥS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2005 άστο δεν πειράζει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2005 Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ FMX650 Cagiva’s 37bhp 125 Cagiva has launched a homologation special of its Mito 125cc sports bike at the Milan show. The SP525 has been designed to give Mito riders and extra hand in the sports productions 125cc racing class and boasts a massive 37bhp power output. The bike gets a whole host of changes including: • New front fender • New seat • New handlebar • New handle grips • New instrumentation support • New license plate holder • Frame coloured black • Wheels coloured black • Fuel tank protection coloured black • Raptor and celtic logos It also gets forged aluminium wheels, upside-down Marzocchi forks and shock with adjustable damping. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2005 Ναι αλλά το Cagiva έχει ροπή από τα χαμηλά??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες