ymctonx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 Καλήσπερα σε όλους, έχω μια ερώτηση έχω ενα κρυπτον χ το οποίο το ομορφύνω και θέλω να βαλω ενα μακρυψάλιδο ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό αλλά θα έχω θέμα με μπάτσους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 Τι τάξη πηγαίνεις; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ymctonx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 πριν 25 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Τι τάξη πηγαίνεις; 20 χρονών είμαι φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.342 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 Ε καιρός δεν είναι να σκέφτεσαι λίγο πιο σαν ενήλικας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.835 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 Θα έχεις θέμα στην οδήγηση. Το μεταξόνιο θα μεγαλώσει περισσότερο από όσο πρέπει με αποτέλεσμα το μηχανάκι να χάσει την ευελιξία του στον δρόμο. Ζήτημα μηνών μέχρι να το μετανιώσεις και να ξαναβάλεις το εργοστασιακό ψαλίδι. Μην μπεις καν στον κόπο, αλήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 315 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 (τροποποιήθηκε) Την 5/10/2024 at 8:07 ΠΜ, το μέλος ymctonx έγραψε: θα έχω θέμα με μπάτσους? Αντιλαμβάνομαι ότι η ερώτηση είναι καθαρά νομικού ενδιαφέροντος και όχι λειτουργικού. Με άλλα λόγια, μας ρωτάς αν θα φας κλήση και όχι αν και πως θα αλλάξει η συμπεριφορά του οχήματος. Πάνω σε αυτό θα σου απαντήσω, εντελώς φιλικά: 1ο. Στην ηλικία σου δεν θα έπρεπε να λέγονται αστυνομικοί; 2ο. Εφόσον η μόνη αμφιβολία σου είναι αν θα σε γράψουν, μπορείς πάντα να τους ρωτήσεις. Συνήθως, οι αστυνομικοί όταν δεν τους αποκαλούμε "μπάτσους" είναι φιλικοί και προσεγγίσιμοι. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εσένα όταν ανακαλύψεις ότι και αυτοί είναι άνθρωποι. Με τα στραβά τους και τα καλά τους, όπως όλοι μας. 3ο. Συνήθως, το μήκος του ψαλιδιού μετριέται σε χιλιοστά. Μονάδες μέτρησης όπως "πολύ μεγάλο" ή "πολύ κοντό" δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην κατανόηση του θέματος. Γενικά, οποιαδήποτε μετατροπή σε ένα όχημα που δεν έχει την έγκριση του εργοστασίου ή δεν έχει δηλωθεί όπως ορίζει η νομοθεσία, τυπικά είναι παράνομη. Στην περίπτωσή σου, δεν νομίζω ότι κάποιος αστυνομικός θα ασχοληθεί με το μήκος του ψαλιδιού. Τώρα, αν το παπί είναι κράχτης, καγκουρεμένο όσο δεν πάει, τότε το λιγότερο που θα σε απασχολήσει είναι το ψαλίδι... Φυσικά, δεν ισχύει το ίδιο για το κτεο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 από τον CRX 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.946 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 Το μακρύ ψαλίδι είναι μετατροπή που την κάνουν στα κοντραδικα μηχανάκια και εκει έχει νόημα, σε ένα καθημερινό μηχανάκι δεν έχει, αν είχες 35-40 άλογα τροχό τότε θα έλεγα οκ, δεν είναι μετατροπή ομορφιάς, εκτός αν είσαι κοντρακιας της καφετέριας και θέλεις να το παίζεις ότι την έχεις μεγάλη, την απόσταση από άξονα σε άξονα εννοω. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Την 6/10/2024 at 12:38 ΜΜ, το μέλος CRX έγραψε: 2ο. Εφόσον η μόνη αμφιβολία σου είναι αν θα σε γράψουν, μπορείς πάντα να τους ρωτήσεις. Συνήθως, οι αστυνομικοί όταν δεν τους αποκαλούμε "μπάτσους" είναι φιλικοί και προσεγγίσιμοι. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εσένα όταν ανακαλύψεις ότι και αυτοί είναι άνθρωποι. Με τα στραβά τους και τα καλά τους, όπως όλοι μας. Πεθαίνω να παραστώ αυτόπτης μάρτυρας: -Κύριε μπάτσε έχω ψαλιδι τριάντα οχτώ χιλιοστά μακρύτερο, υπόκειμαι σε καμμιά παράβαση του νόμου; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες