stavros631 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2023 Καλησπερα σας, έχω ένα injection innova 125 μαμά και θέλω να κάνω μια εκδρομή περίπου στα 150χλμ (Ηράκλειο-Χανιά για όποιον γνωρίζει). Πιστευετε πως θα έχω θέμα ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2023 Εσύ μπορεί, το μηχανάκι όχι. Μην το πας με τέρμα γκάζι, κάνε καλό έλεγχο πριν ξεκινήσεις (λάδια, φρένα, λάστιχα) και καλό δρόμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 320 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2023 Κανένα πρόβλημα. Ότι είπε ο Γιώργος από πάνω. Προσοχή να είσαι ασφαλής και καλά να περάσεις! (Δικάβαλο ο Κινέζος Αθήνα - Ναύπλιο - Αθήνα για καφέ και δεν έκανε κιχ) Τα παπιά αντέχουν παραπάνω από όσο νομίζει ο κόσμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Με το καλό να πάς την εκδρόμη σου και με το καλό να γυρίσεις, βγάλε και μερικές φωτογραφίες να ταξιδέψουμε και μείς στην όμορφη Κρήτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.523 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Το νου σου ναχεις μήπως κανένα ζόμπι (τουρίστας) χάσει την έξοδο που θέλει και σου κάνει αναστροφή πάνω την εθνική. Το συνηθίζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2023 Μια χαρά σε βγάζει. Με το Address μου έγραψα 350χλμ σε 2 μέρες από Βόλο ως Λιβάδι Ολύμπου, και τα πέριξ εκεί πέρα. Εννοείται με τον κατάλληλο εξοπλισμό σου και πριν ξεκινήσεις να κοιτάξεις λαδάκια, αλυσίδα, φρένα κλπ όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Το Innova έχει και μεγάλες σχέσεις στο κιβώτιο, στα 80-85 σταθερά θα είναι κομπλέ. Καλά να περάσεις και βάλε και καμιά φωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jasonev 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 Ειχα κανει καποιες φορες αυτη τη διαδρομη με παπι 125. Αυτο που θα σε κουρασει θα ειναι οι ανηφορες που θα πηγαινεις με 60. Ειδικα στον Αποκορωνα. Εγω πηγαινα με 3/4 στο γκαζι που μετςφραζοταν σε 80 χλμ/ωρα. Νομοζω οτι μεχρι εκει το μοτερ δεν ζοριζεται υπερβολικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 773 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 Έχω κάνει πάνω από 200 συνεχόμενα στο Πήλιο. Δεν είναι τίποτα... Δικαβαλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.845 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2023 (τροποποιήθηκε) πριν 10 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Δεν είναι τίποτα... Ναι, κανόνισε εσύ....ο Κίσσαβος περιμένει απο το 2020. Τώρα με Hornet και Vstrom δεν έχασε κανείς... Τροποποιήθηκε Μάιος 11 , 2023 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες