Jump to content
Sign in to follow this  
InTheEnd

Ολικό βάψιμο TDM900

Recommended Posts

Καλησπέρα,είμαι σε μια φάση που κάνω ένα ‘τυπου’ restore σε ένα TDM900 που έχω,και έχω φτάσει στο σημείο της βαφής..

Απο γνωστό φανοποιο στον χώρο πήρα μια τιμή στα 500-600€,μου φαίνονται πολλά τα χρήματα για 7 πλαστικά που έχει όλα και όλα… εσείς τι λέτε; Έχετε να μου προτείνετε κάποιον φανοποιο που να παίρνει πιο λογικά λεφτά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ακούγονται πολλά από τη μια, από την άλλη όμως πρέπει να ξέρουμε τι υλικά θα χρησημοποιήσει και το κόστος τους, ίσως χρειαστεί να επιδιορθώσει και κάτι, όλα αυτά ανεβάζουν το κόστος, προτιμω να δώσω 100-150 ευρώ παραπάνω και να ξέρω ότι έγινε σωστή δουλειά και δεν θα χρειαστεί βάψιμο μετά από 5 χρόνια παρά να δώσω λιγότερα και το αποτέλεσμα να είναι αμφιλεγόμενο.

Ψαξτο λίγο παραπάνω και πάρε καμία άλλη τιμή και πες μας.

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τι υλικά θα χρησιμοποιήσει δυστυχώς δεν το γνωρίζω,επισκευή δεν χρειάζονται τα είχα επισκευάσει πιο πριν(αλλά πεταμένα λεφτά) ουσιαστικά στην τιμή είναι και η επιδιόρθωση αν και εφόσον χρειαστεί,αλλά βγαίνει γύρω στα 80€ το κομμάτι… άλλος φίλος που τα βάφει σε φάση σπίτι με πιστόλι όμως κανονικά και έχω δει και ωραίες δουλίτσες του μου είπε 120-130€ η διαφορά είναι χαοτική,αλλά… είναι αυτό που λες προτιμώ να δώσω λεφτά παραπάνω και να ξέρω ότι θα γίνει από έναν επαγγελματία που βάφει πολλά τέτοια μηχανάκια…αλλά ρε γαμωτο δεν μου κάθεται καλά 500€… και μιλάμε μόνο για μαύρο και χωρίς τα αυτοκόλλητα έτσι… δηλαδή για ασπρόμαυρο πχ θέλει 600+ τα αυτοκόλλητα που θα νε κανα 100ρι να βγει τώρα το βάψιμο 700€; Είχα βάψει σε έναν στο περιστέρι ένα Beverly 300 που θεωρητικά έχει πολύ μεγαλύτερο μανίκι και μου χε πάρει 300€ Μαζί με λυσε δεσε!!! Ο ίδιος βέβαια για το tdm μου πε 420,που δεν μου άρεσε σαν τιμή γιατί το θεωρώ πολύ πιο εύκολο από ένα σκουτερ και έχει και λιγότερα πλαστικά και μανούρα γιατί έχει μόνο μεγάλες επιφάνειες… Έχετε να μου προτείνετε κάποιον που θα μπορούσα να κάνω μια ερώτηση;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σιγουρα παιζουν μεγαλο ρολο τα υλικα, οπως επισης και η δουλεια που θα κανει ο φανοποιος.

το 80ευρω/κομματι κατι μου θυμιζει, ο φανοποιος μηπως ειναι ο .....killer στο περιστερι?

αν ναι καντου τη καταθεση των $$ τωρα, και απλα πηγαινε του τα πλαστικα αυριο, ο τυπος ειναι πανω απο το τελειο!

5 χρονια επισκευασμενα-βαμμενα πλαστικα στο k8 μου, ειναι καλυτερα και απο καινουρια...

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

σιγουρα παιζουν μεγαλο ρολο τα υλικα, οπως επισης και η δουλεια που θα κανει ο φανοποιος.

το 80ευρω/κομματι κατι μου θυμιζει, ο φανοποιος μηπως ειναι ο .....killer στο περιστερι?

αν ναι καντου τη καταθεση των $$ τωρα, και απλα πηγαινε του τα πλαστικα αυριο, ο τυπος ειναι πανω απο το τελειο!

5 χρονια επισκευασμενα-βαμμενα πλαστικα στο k8 μου, ειναι καλυτερα και απο καινουρια...

Όχι σε αυτόν που λες είχα βάψει το σκουτερ που αναφέρω,απλά πριν αποφασίσω θέλω να ρωτήσω άλλους 2-3 να δω…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

Όχι σε αυτόν που λες είχα βάψει το σκουτερ που αναφέρω,απλά πριν αποφασίσω θέλω να ρωτήσω άλλους 2-3 να δω…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Yamaha χρησιμοποιεί την Standox στις βαφές της. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο βαφέας θα χρησιμοποιήσει αυτές τις βαφές.

Για την επιφάνεια των πλαστικών που έχει το TDM θεωρώ ότι είναι λίγο ακριβή η τιμή που πήρες! Πάντα μιλώντας για ολική βαφή, μονοχρωμία και εννοώντας + ντεπόζιτο και χωρίς λύσιμο από τον βαφέα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι μιλάμε καθαρά μόνο για βάψιμο χωρίς λυσε δεσε… Γιαυτο ερωτώ αν έχετε καναν άλλον στο νου που να μπορούσα να κάνω μια ερώτηση…έτσι εγκυκλοπαιδικά 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να καταλάβεις τις τιμές.

Φίλος φανοποιος έδωσε 80 ευρώ για το βάψιμο στο δικό του στα υλικά.

Πίσω ουρά με τα 2 πλαϊνά της, 2 μάγουλα, μπροστά φτερό.

Μια τιμή στα 200 θεωρώ καλή.

Ρώτα αλλους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι. Ο φανοποιός. Που δεν βάζει καπέλο στην τιμή στον εαυτό του, που παίρνει τιμές χονδρικής και ίσως ακόμα πιο χαμηλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά δεν είπα να το βάψω και με 50€…αλλά μισό χιλιάρικο και βάλε δεν μου καθετε καλά… βέβαια δεν βρίσκω και πολλούς να ασχολούνται με βαφές μηχανής…

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα