Jump to content
faniskli

ΣΥΝΟΡΑ ΧΑΡΤΙΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα,

εχω διπλωμα για 400cc αλλα οδηγαω μεγαλυτερου κυβισμου μηχανη. Θελω να παω ενα ταξιδι εκτος ελλαδας και θα ηθελα να ρωτησω αν γμωριζει καποιος αν θα υπαρξει προβλημα στα συνορα εντος ΕΕ διοτι δεν εχω περασει ποτε συνορα οδικως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οτι και να εχεις αν δεν αναγράφει το διπλωμα την αντίστοιχη μοτοσυκλέτα που οδηγείς, μην βγεις σε ευρωπαϊκό έδαφος την πάτησες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδηγείς χωρίς να έχεις το κατάλληλο δίπλωμα για τη μηχανή σου, και το γνωρίζεις.

Εδώ στην Ελλάδα αν πέσεις σε κανένα πονόψυχο τροχαίο θα κλάψεις λίγο και ισως στη χαρίσει, πιστεύεις ότι και έξω θα έχεις την ίδια τύχη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Α2 που έχεις σου επιτρέπει να οδηγάς μέχρι 35kW ή 47 ίππους,(υπάρχει και μια δεύτερη προϋπόθεση ο λόγος ισχύος προς βάρος να είναι μέχρι 0,2 kW/Kg,αλλά στην παρούσα δεν σε απασχολεί αυτό).

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως με το bonneville είσαι τέρμα παράνομος εδώ αλλά και έξω.Στα σύνορα δεν πρόκειται να ελέγξει κανείς το δίπλωμά σου αλλά με την παραμικρή στραβή-έναν τυπικό έλεγχο πχ- σε σκίσανε. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα.

Μην το επιχειρήσεις ούτε για αστείο.

Εκτός από περίπτωση ελέγχου,αν γίνει ατύχημα θα μπλέξεις πολύ άσχημα.Και στην Ελλάδα ισχύει αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το ''δίπλωμα μέχρι 400cc'' απορία το έχω κύριοι, που διάολο το έχετε δει και το λέτε ΟΛΟΙ οι νέοι οδηγοί;

Σας το λένε οι φίλοι σας;

Σας το λένε στην σχολή οδηγών; (τόσο άσχετες σχολές οδηγών;;;;;)

Το έβγαλε ένας από την κοιλιά του, και όπως όλα στην Ελλάδα, ότι είναι στραβό και ψέμα το αναμασάνε και το πιστεύουν ΟΛΟΙ;

Που;

Εννοείται το δίπλωμα Α2 (αν εννοείς αυτό) είναι μέχρι 47 ίππους και μέχρι 0.2KW/KG αναλογία.

Το Bonneville δεν τηρεί τους όρους, και συνεπώς οδηγάς μοτοσυκλέτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, άρα είσαι πρακτικά ανασφάλιστος αν γίνει κάτι.

Ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πρέπει να πηγαίνεις, όχι σε ξένη χώρα.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Αυτό το ''δίπλωμα μέχρι 400cc'' απορία το έχω κύριοι, που διάολο το έχετε δει και το λέτε ΟΛΟΙ οι νέοι οδηγοί;

[...........]

[...............]

Το λένε οι σχολές οδηγών. Αβέρτα. Πιθανολογώ επειδή έχουν όλες CB400 για το Α2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος A-nik-i έγραψε:

Το λένε οι σχολές οδηγών. Αβέρτα. Πιθανολογώ επειδή έχουν όλες CB400 για το Α2.

Το CB400SF έχει 54 άλογα, συνεπώς δεν καλύπτεται από A2, ζούμε στη χώρα του παραλόγου ή μήπως του παπαρολόγου...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Bingo!

Ναι και Ναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Το CB400SF έχει 54 άλογα, συνεπώς δεν καλύπτεται από A2, ζούμε στη χώρα του παραλόγου ή μήπως του παπαρολόγου...?

Σωστός, ακριβώς. Πάλι καλά που μπήκαν κάτι προϋποθέσεις (αν θυμάμαι καλά) και πρέπει να αναβαθμίσουν κι αυτοί τις μηχανές τους (να έχουν ABS κλπ κλπ κλπ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω να πω την αλήθεια, μιας και παλιός οδηγός, αυτό με τα νεα διπλώματα τα κυβικα και τους ιππους δεν το εχω καταλάβει.

Ρε νομοθέτη βαλε ρε μονο τους ιππους και χαιρέτα μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά αλλαζουν καθε λιγο και λιγακι )και όλοι ξέρουμε οτι στοχεύουν στο να μας πιουν το αιμα απο θέμα χρημάτων) τα διπλώματα οκ δεν είναι 400cc αλλα και παλι οι ιπποι που βγαίνουν είναι για τυπου 400ρες αντε και καμια αδυναμη 650αρα. τέλος πάντων δεν ήταν εκει η ερώτηση, την μηχανη την έχω οικογενειακά δεν την αγορασα γι αυτο την οδηγω. το ξερω οτι είναι"παρανομο" αλλα και με μια custom μηχανη να παει ταξιδι καποιος παλι παράνομο είναι . η ασφάλιση όντως ηταν κατι που δεν ειχα σκεφτεί και σε ευχαριστώ που το ανέφερες είναι το πιο σημαντικό. οσο 

Τροποποιήθηκε από τον faniskli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος nikoskallithea έγραψε:

Εγω να πω την αλήθεια, μιας και παλιός οδηγός, αυτό με τα νεα διπλώματα τα κυβικα και τους ιππους δεν το εχω καταλάβει.

Ρε νομοθέτη βαλε ρε μονο τους ιππους και χαιρέτα μας

Προσπαθεί ο νομοθέτης να μαζέψει την περίπτωση, που θα πάρει ο νέος και άπειρος οδηγός μια μοτοσυκλέτα που είναι μεν λιγότερο από 47 ίππους, αλλά είναι τόσο ελαφριά που και με τους 47 πυροβολάει σε επιτάχυνση, και σου λέει ο νομοθέτης, πάλι επικίνδυνη θα είναι, ας προστατέψω τον πολίτη βάζοντας και την αναλογία σαν όρο.

Και καταλήγει (η σωστή αρχική σκέψη του νομοθέτη) να ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ''ως 400cc'' από τις αρμόδιες σχολές, που υποτίθεται σε εκπαιδεύουν στο σωστό, και λένε οι σχολές λάθος, δλδ SKYNET ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ;

πριν 7 λεπτά, το μέλος faniskli έγραψε:

η ασφάλιση όντως ηταν κατι που δεν ειχα σκεφτεί και σε ευχαριστώ που το ανέφερες είναι το πιο σημαντικό. 

Ναι να προσέχεις διπλά και τριπλά, γιατί αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και γίνει κάτι, θα τρέχεις να σκηνοθετήσεις τα κλασσικά τα νεοελληνικά τα κόλπα, παράτα ότι κάνεις κι έλα αδερφέ-πατέρα γρήγορα πριν έρθει η αστυνομία, να πεις εσύ ότι οδηγούσες κ.ο.κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα