faniskli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2021 Καλησπέρα στην ομάδα, εχω διπλωμα για 400cc αλλα οδηγαω μεγαλυτερου κυβισμου μηχανη. Θελω να παω ενα ταξιδι εκτος ελλαδας και θα ηθελα να ρωτησω αν γμωριζει καποιος αν θα υπαρξει προβλημα στα συνορα εντος ΕΕ διοτι δεν εχω περασει ποτε συνορα οδικως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2021 Δεν πάμε με υα κυβικά αυτά τα διπλώματα ποιός στο είπε αυτό. Α2 έχεις. Τι μηχανή έχεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2021 Οτι και να εχεις αν δεν αναγράφει το διπλωμα την αντίστοιχη μοτοσυκλέτα που οδηγείς, μην βγεις σε ευρωπαϊκό έδαφος την πάτησες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faniskli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2021 το α2 εχω. οδηγαω μια bonnevile 900cc. τι εννοεις να αναγραφει το διπλωμα την μοτοσυκλετα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.979 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 Οδηγείς χωρίς να έχεις το κατάλληλο δίπλωμα για τη μηχανή σου, και το γνωρίζεις. Εδώ στην Ελλάδα αν πέσεις σε κανένα πονόψυχο τροχαίο θα κλάψεις λίγο και ισως στη χαρίσει, πιστεύεις ότι και έξω θα έχεις την ίδια τύχη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 Το Α2 που έχεις σου επιτρέπει να οδηγάς μέχρι 35kW ή 47 ίππους,(υπάρχει και μια δεύτερη προϋπόθεση ο λόγος ισχύος προς βάρος να είναι μέχρι 0,2 kW/Kg,αλλά στην παρούσα δεν σε απασχολεί αυτό). Καταλαβαίνεις λοιπόν πως με το bonneville είσαι τέρμα παράνομος εδώ αλλά και έξω.Στα σύνορα δεν πρόκειται να ελέγξει κανείς το δίπλωμά σου αλλά με την παραμικρή στραβή-έναν τυπικό έλεγχο πχ- σε σκίσανε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasosfz1 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 Καλημέρα. Μην το επιχειρήσεις ούτε για αστείο. Εκτός από περίπτωση ελέγχου,αν γίνει ατύχημα θα μπλέξεις πολύ άσχημα.Και στην Ελλάδα ισχύει αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) Αυτό το ''δίπλωμα μέχρι 400cc'' απορία το έχω κύριοι, που διάολο το έχετε δει και το λέτε ΟΛΟΙ οι νέοι οδηγοί; Σας το λένε οι φίλοι σας; Σας το λένε στην σχολή οδηγών; (τόσο άσχετες σχολές οδηγών;;;;;) Το έβγαλε ένας από την κοιλιά του, και όπως όλα στην Ελλάδα, ότι είναι στραβό και ψέμα το αναμασάνε και το πιστεύουν ΟΛΟΙ; Που; Εννοείται το δίπλωμα Α2 (αν εννοείς αυτό) είναι μέχρι 47 ίππους και μέχρι 0.2KW/KG αναλογία. Το Bonneville δεν τηρεί τους όρους, και συνεπώς οδηγάς μοτοσυκλέτα ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, άρα είσαι πρακτικά ανασφάλιστος αν γίνει κάτι. Ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πρέπει να πηγαίνεις, όχι σε ξένη χώρα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2021 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Αυτό το ''δίπλωμα μέχρι 400cc'' απορία το έχω κύριοι, που διάολο το έχετε δει και το λέτε ΟΛΟΙ οι νέοι οδηγοί; [...........] Σας το λένε στην σχολή οδηγών; (τόσο άσχετες σχολές οδηγών;;;;;) [...............] Το λένε οι σχολές οδηγών. Αβέρτα. Πιθανολογώ επειδή έχουν όλες CB400 για το Α2. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.979 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 πριν 1 λεπτό, το μέλος A-nik-i έγραψε: Το λένε οι σχολές οδηγών. Αβέρτα. Πιθανολογώ επειδή έχουν όλες CB400 για το Α2. Το CB400SF έχει 54 άλογα, συνεπώς δεν καλύπτεται από A2, ζούμε στη χώρα του παραλόγου ή μήπως του παπαρολόγου...? 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 πριν 17 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Σας το λένε στην σχολή οδηγών; (τόσο άσχετες σχολές οδηγών;;;;;) Bingo! Ναι και Ναι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Το CB400SF έχει 54 άλογα, συνεπώς δεν καλύπτεται από A2, ζούμε στη χώρα του παραλόγου ή μήπως του παπαρολόγου...? Σωστός, ακριβώς. Πάλι καλά που μπήκαν κάτι προϋποθέσεις (αν θυμάμαι καλά) και πρέπει να αναβαθμίσουν κι αυτοί τις μηχανές τους (να έχουν ABS κλπ κλπ κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 Εγω να πω την αλήθεια, μιας και παλιός οδηγός, αυτό με τα νεα διπλώματα τα κυβικα και τους ιππους δεν το εχω καταλάβει. Ρε νομοθέτη βαλε ρε μονο τους ιππους και χαιρέτα μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faniskli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) παιδιά αλλαζουν καθε λιγο και λιγακι )και όλοι ξέρουμε οτι στοχεύουν στο να μας πιουν το αιμα απο θέμα χρημάτων) τα διπλώματα οκ δεν είναι 400cc αλλα και παλι οι ιπποι που βγαίνουν είναι για τυπου 400ρες αντε και καμια αδυναμη 650αρα. τέλος πάντων δεν ήταν εκει η ερώτηση, την μηχανη την έχω οικογενειακά δεν την αγορασα γι αυτο την οδηγω. το ξερω οτι είναι"παρανομο" αλλα και με μια custom μηχανη να παει ταξιδι καποιος παλι παράνομο είναι . η ασφάλιση όντως ηταν κατι που δεν ειχα σκεφτεί και σε ευχαριστώ που το ανέφερες είναι το πιο σημαντικό. οσο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2021 από τον faniskli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος nikoskallithea έγραψε: Εγω να πω την αλήθεια, μιας και παλιός οδηγός, αυτό με τα νεα διπλώματα τα κυβικα και τους ιππους δεν το εχω καταλάβει. Ρε νομοθέτη βαλε ρε μονο τους ιππους και χαιρέτα μας Προσπαθεί ο νομοθέτης να μαζέψει την περίπτωση, που θα πάρει ο νέος και άπειρος οδηγός μια μοτοσυκλέτα που είναι μεν λιγότερο από 47 ίππους, αλλά είναι τόσο ελαφριά που και με τους 47 πυροβολάει σε επιτάχυνση, και σου λέει ο νομοθέτης, πάλι επικίνδυνη θα είναι, ας προστατέψω τον πολίτη βάζοντας και την αναλογία σαν όρο. Και καταλήγει (η σωστή αρχική σκέψη του νομοθέτη) να ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ''ως 400cc'' από τις αρμόδιες σχολές, που υποτίθεται σε εκπαιδεύουν στο σωστό, και λένε οι σχολές λάθος, δλδ SKYNET ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ; πριν 7 λεπτά, το μέλος faniskli έγραψε: η ασφάλιση όντως ηταν κατι που δεν ειχα σκεφτεί και σε ευχαριστώ που το ανέφερες είναι το πιο σημαντικό. Ναι να προσέχεις διπλά και τριπλά, γιατί αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και γίνει κάτι, θα τρέχεις να σκηνοθετήσεις τα κλασσικά τα νεοελληνικά τα κόλπα, παράτα ότι κάνεις κι έλα αδερφέ-πατέρα γρήγορα πριν έρθει η αστυνομία, να πεις εσύ ότι οδηγούσες κ.ο.κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faniskli 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2021 οχι εχεις δικιο σε αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες