michalisT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Γεια σας , ειμαι απο χανια ,κρητη και δεν μπορω να αποφασισω για το αν θα παρω supersport 600ρι η naked τα ιδια περιπου κυβικα . Οδηγω εδω και 2 χρονια ενα naked 300ri και θελω να το αλαξω με ενα απο τα παραπανω αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η κρητη εχει κακες ασφαλτους και δεν εχει πιστες ετσι ωστε να κανει καποιος track day η μηχανη θα ειναι κυριως για βολτα και οχι για καθημερινη χρηση . Μου αρεσουν και τα δυο ειδη αλλα λιγο περισσοτερο τα ss αλλα δεν ξερω αν λογο των δρομων θα υπαρχει μεγαλο θεμα στο να την αξειοποιησω σωστα η αν μπορω να κανω το ιδιο πραγμα και με ενα naked δεν εχω βρει να μιλισω με καποιον που κατεχει supersport ετσι ωστε να ακουσω τι εχει να πει για την απορια μου και θα ηθελα να με βοηθησετε με το θεμα και λογους για την απαντηση σας Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Είχα ss και τώρα γυμνό, ss θα ξανάπαιρνα γυμνό ποτέ. Απο την άλλη τα ss ουσιαστικά είναι άχρηστα οπότε πάρε ένα γυμνό να σαι άνετος και να πηγαίνεις παντου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Εφόσον είσαι και Κρήτη και η δική μου η γνώμη είναι ένα γυμνό. Δεν έχεις αναφέρει κάποιο budget ή γενικότερα ποια μηχανάκια κοιτάς πάνω κάτω, αλλά πιστεύω ότι ένα Street Triple 675 για παράδειγμα θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ, θα μπορείς να κάνεις πιο άνετα ταξιδάκια από ότι με ένα ss αλλά ταυτόχρονα θα είναι και πολύ fun to ride σε στροφιλίκια κ.λπ. Αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε πιο πολύ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
michalisT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Ευχαριστω για τις απαντισεις , απο budget περιπυ 5000 μου απο ss κοιταγα κατι σε cbr 600rr και απο naked μου αρεσουν τα mt07 mt09 και street triple αλλα ειναι καποια πανω απο το budget μου σκευτομουν και z750 αλλα εχω ακουσει οτι δεν εχει καλα φρενα για την δυναμη του και απο αναρτισεις δεν τα παει καλα αλλα πειτε μου και εσεις γνωμη και για αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 @pitapola για z750 αυτον ρωτα. , περα απο τον χαβαλε με 5κ υπαρχουν πολυ καλες μηχανες. Νομιζω ενα naked ειναι καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λευτα ανετα βρισκεις triple και εχεις ρεστα, επισης ανετα βρισκεις mt07 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 Βρισκεις ωραιο ΜΤ07 με τα λεφτα σου που ειναι σουπερ μηχανακι, συγχρονο και ωραιο σκαλοπατι μετα τα 300. Θα το χαρεις πολυ. Αρκει να μην εισαι κανας τεραστιος (απο υψος ή κιλα) γιατι ειναι σχετικα μαζεμενο. Το ειχα στο παρελθον και το συστηνω με κλειστα ματια. Για το Ζ, αφου το μπατζετ δεν ειναι τα κλασικα-ορθοδοξα 3000€ δεν εχεις λογο να κοιτας μηχανακια 15ετιας. Σχετικα με το SS αν το ηθελες αρκετα ωστε να το αντεξεις δε θα μας ρωτουσες καν για γυμνο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
michalisT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 @pitapola Ειμαι 1.80 90 κιλα αυτο που φοβαμαι στο mt07 ειναι αν θα βαρεθω το οτι ειναι 70 αλογα . για αρχη πιστευω οτι τα 70 αλογα θα ειναι αρκετα αλλα ο ηχος 3-4 κιλινδρου κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερος . Εσυ εχεις που εμπιρια με αυτα τι πιστευεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 πριν 20 λεπτά, το μέλος michalisT έγραψε: @pitapola Ειμαι 1.80 90 κιλα αυτο που φοβαμαι στο mt07 ειναι αν θα βαρεθω το οτι ειναι 70 αλογα . για αρχη πιστευω οτι τα 70 αλογα θα ειναι αρκετα αλλα ο ηχος 3-4 κιλινδρου κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερος . Εσυ εχεις που εμπιρια με αυτα τι πιστευεις; Τι να σου πω φιλε, αυτα ειναι υποκειμενικα. Το τι αρεσει στον καθενα, το τι θεωρει πολλα και λιγα αλογα. Εγω τωρα τη βρισκω με μηχανακια που εχουν 25 αλογα οποτε μαλλον δεν ειμαι για να με συμβουλευτεις σε τετοια θεματα. Αυτο που ξερω ειναι οτι το εφταρι ειναι πολυ ροπατο, σηκωνεται και με τη σκεψη μονο και απο ηχο -με εξατμιση aftermarket- σκιζει (λογω crossplane 270°). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2021 πριν 5 ώρες, το μέλος michalisT έγραψε: Γεια σας , ειμαι απο χανια ,κρητη και δεν μπορω να αποφασισω για το αν θα παρω supersport 600ρι η naked τα ιδια περιπου κυβικα . Οδηγω εδω και 2 χρονια ενα naked 300ri και θελω να το αλαξω με ενα απο τα παραπανω αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι η κρητη εχει κακες ασφαλτους και δεν εχει πιστες ετσι ωστε να κανει καποιος track day η μηχανη θα ειναι κυριως για βολτα και οχι για καθημερινη χρηση . Μου αρεσουν και τα δυο ειδη αλλα λιγο περισσοτερο τα ss αλλα δεν ξερω αν λογο των δρομων θα υπαρχει μεγαλο θεμα στο να την αξειοποιησω σωστα η αν μπορω να κανω το ιδιο πραγμα και με ενα naked δεν εχω βρει να μιλισω με καποιον που κατεχει supersport ετσι ωστε να ακουσω τι εχει να πει για την απορια μου και θα ηθελα να με βοηθησετε με το θεμα και λογους για την απαντηση σας Ευχαριστω Κρητη γ μενα κοιτα κατα ον οφφακι η και σπορτουρινγκ πιο χρησιμο θα σου ειναι...μεταξυ των 2 που αναφερεις θα προτιμουσα γυμνο παντως πριν 1 ώρα, το μέλος michalisT έγραψε: @pitapola Ειμαι 1.80 90 κιλα αυτο που φοβαμαι στο mt07 ειναι αν θα βαρεθω το οτι ειναι 70 αλογα . για αρχη πιστευω οτι τα 70 αλογα θα ειναι αρκετα αλλα ο ηχος 3-4 κιλινδρου κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερος . Εσυ εχεις που εμπιρια με αυτα τι πιστευεις; βαλε κατι ακομα κ βουρ γ 09 τοτε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2021 Xωρις να θυμαμαι πως ειναι οι δρομοι της Κρητης, εχω ακουσει οτι εχει εναν μεγαλο κεντρικο αλλα χωρις καλη ασφαλτο, ολο το υπολοιπο κομματι ειναι επαρχιακοι δρομοι γεματοι στροφιλικι παλι χωρις καλη ασφαλτο. Αν οντως ειναι ετσι τοτε αστο το ss, θα το ευχαριστιεσαι μονο στις ευθειες κανοντας μικρα ανοιγματα, σε ολο το υπολοιπο κομματι θα βριζεις Βρες καλυτερα ενα γυμνο που ειναι πιο ανετο και πιο ¨καλο¨για μετρια ασφαλτο, αλλιως πας σε καποιο on-off που ειναι ακομα πιο ανετο και ευκολο σε ελληνικη ασφαλτο, μπορει να μην εχεις γκαζια αλλα θα εχεις ενα μηχανακι που θα μπορεις να γυρνας ολη την κρητη και να ευχαριστιεσαι την διαδρομη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2021 (τροποποιήθηκε) Η Κρητη στην ουσια μονο για supermoto ειναι αλλα επειδη θα σου λειπει η δυναμη θες καποιο δικυλινδρο. Το MT-07 ειναι μια χαρα. Αλλιως 990 KTM κτλπ. Αν παρεις ss σε τετοιους δρομους και με τετοιους οδηγους.. R.I.P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2021 από τον CptAngel 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες