πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2019 https://www.ertopen.com/radio Live τωρα στον αερα της μοτοσυκλετας η μοτοπαρεα λεωνιδιου για το οδοιπορικο και αλλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 Θα μαζευτεί κάνα γκρουπάκι αύριο να ξεκινήσει απο Αθήνα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Joe15 έγραψε: Θα μαζευτεί κάνα γκρουπάκι αύριο να ξεκινήσει απο Αθήνα?? κατα τις 8 στο περιπτερο θα εχει αρκετο κοσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 οι φωτο για την εκθεση φωτο ηρθαν, ετοιμαζομαστε,ολα πανε πριμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Μανώλη, τι ώρα σκέφτεστε να δώσετε το roadbook φέτος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 πριν 21 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Μανώλη, τι ώρα σκέφτεστε να δώσετε το roadbook φέτος; στην παρουσιαση στην φαμπρικα λεμε μαζι με το τσαντακι του καθε συμμετεχοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 Αυτό πρακτικά τι σημαίνει σαν ώρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 πριν 21 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Αυτό πρακτικά τι σημαίνει σαν ώρα; 8.30-9.00 θα κανουμε και παρουσιαση τη διαδρομη μεσα στο πανι. υποψιν εχει αλλαξει η ωρα. για λεγε,κατι εχεις στο μυαλο σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: 8.30-9.00 θα κανουμε και παρουσιαση τη διαδρομη μεσα στο πανι. υποψιν εχει αλλαξει η ωρα. για λεγε,κατι εχεις στο μυαλο σου... Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως είναι κάπως αργά. Η προετοιμασία του roadbook θέλει μια Α ώρα για να γίνει σωστά οπότε αρκετός κόσμος αναγκαστικά θα απέχει από το φαγητό ή από την βραδινή μάζωξη προκειμένου να το φτιάξει. Δεν ξέρω αν πρακτικά μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό απλά σου καταθέτω την περσινή μας εμπειρία με τον Νίκο που ναι μεν τα κάναμε όλα ( κουτσά-στραβά φτιάξαμε και χάρτες δίνοντας παράλληλα παρόν και σε ταβέρνα-Ναυτίλο ) αλλά ξεκινούσαμε αργά το πρωί οπότε κοιμηθήκαμε λίγο περισσότερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 24 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως είναι κάπως αργά. Η προετοιμασία του roadbook θέλει μια Α ώρα για να γίνει σωστά οπότε αρκετός κόσμος αναγκαστικά θα απέχει από το φαγητό ή από την βραδινή μάζωξη προκειμένου να το φτιάξει. Δεν ξέρω αν πρακτικά μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό απλά σου καταθέτω την περσινή μας εμπειρία με τον Νίκο που ναι μεν τα κάναμε όλα ( κουτσά-στραβά φτιάξαμε και χάρτες δίνοντας παράλληλα παρόν και σε ταβέρνα-Ναυτίλο ) αλλά ξεκινούσαμε αργά το πρωί οπότε κοιμηθήκαμε λίγο περισσότερο. δεκτη παρατηρηση,θα το κοιταξω....μπορει να το κανουμε και ποιο νωρις Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2019 από τον πυξιδας990 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2019 αυριο ποσταρονται λεπτομερειες κτλπ δευτερα ανοιγουν οι συμμετοχες παιδια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2019 Δηλαδή φαντάσου κ@ύλα κι ανυπομονησία εμείς που κάναμε κατάθεση πριν ανοίξουν οι συμμετοχές... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2019 πριν 17 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: αυριο ποσταρονται λεπτομερειες κτλπ δευτερα ανοιγουν οι συμμετοχες παιδια Η κυρά (δεν θυμάμαι το όνομα) μου δίνει ακριβώς το ίδιο δωμάτιο στα Πούλιθρα εδώ και 3 χρόνια, εννοείται φέτος θέλω το ίδιο πάλι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος Jo.Da. έγραψε: Δηλαδή φαντάσου κ@ύλα κι ανυπομονησία εμείς που κάναμε κατάθεση πριν ανοίξουν οι συμμετοχές... Το σημε'ιωσες σωστά το ΙΒΑΝ μου,έτσι? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 http://kunouria.blogspot.com/?m=1 Στον παραπανω συνδεσμο ολες οι πληροφοριες με μικρες αλλαγουλες φετος.Οτι θελετε εδω ειμαστε.. Ο Jo.da και ο enterprise-psi εξελισονται σε καλτ φιγουρες του οδοιπορικου και ο karellen σε πριμαντονα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2019 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Πλήρωσα κι εγώ για τα 2 πρώτα μέλη της ομάδας....και οσονούπω και για τα άλλα 2. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 Ρε σεις, αν κάποιος γράψει λιγότερα χιλιόμετρα από τα προβλεπόμενα αφαιρούνται κι από εκεί πόντοι; Αν όχι να μακρύνω γρανάζωμα ξέρω γω . Άντε καλή αρχή παιδιά, μακάρι να υπάρξει τεράστια συμμετοχή και φέτος και να πάνε όλα τέλεια. Προβλέπω τρελή καυλάντα Σάββατο βράδυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 39 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Ρε σεις, αν κάποιος γράψει λιγότερα χιλιόμετρα από τα προβλεπόμενα αφαιρούνται κι από εκεί πόντοι; Αν όχι να μακρύνω γρανάζωμα ξέρω γω . Άντε καλή αρχή παιδιά, μακάρι να υπάρξει τεράστια συμμετοχή και φέτος και να πάνε όλα τέλεια. Προβλέπω τρελή καυλάντα Σάββατο βράδυ. ναι,παιζει και αυτο..χαμος θα γινει το βραδυ,στο εγγυομαι Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2019 από τον πυξιδας990 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Με πριζωσανε κατι παλιοπαιδα κ μενα, οποτε θα δωσω κ εγω το παρον φετος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 πριν 38 λεπτά, το μέλος Gee έγραψε: Με πριζωσανε κατι παλιοπαιδα κ μενα, οποτε θα δωσω κ εγω το παρον φετος Αν παραμονή του αγώνα σκάσει τηλέφωνο για το Τουόνο θα σε πάρω εγώ δικάβαλο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Αν παραμονή του αγώνα σκάσει τηλέφωνο για το Τουόνο θα σε πάρω εγώ δικάβαλο Τετοια μου λες και νιωθω υπερηφανος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 Mε το Forza. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 πριν 37 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Mε το Forza. Δεν προβλεπεται για τα κυβικα του Gee Νικόλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2019 πριν 48 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Δεν προβλεπεται για τα κυβικα του Gee Νικόλα Παχυνε ο Γιώργος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες