Jump to content
G i

ατυχημα σε επαρχιακό

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα, χρειαζομαι τη βοηθεια σας μιας και δεν ξερω ποιον αλλον να ρωτησω καθως και η αστυνομια και η ασφαλιστικες αρνουνται να βγαλουν πορισμα.
Ειχα ενα ατυχημα πριν μια βδομαδα απο το οποιο ευτυχως βγηκα μονο με ενα διαστρεμμα, δε θα μου επιτρεψει να δουλεψω για τουλαχιστον ενα μηνα.

Βρισκομουν σε εναν οικισμο επαρχειακης πολης και ενω κινουμουν στον κεντρικο δρομο, ενα αυτοκινητο , ερχομενο απο δεξια διακλαδωση, εκανε αποτομη και κλειστη στροφη 180 μοιρων( σχεδον αναστροφη) μπαινοντας στο ρευμα μου χωρις να σταματησει δευτερολεπτο, χωρις καν να ελεγξει. Επεσα πανω του, στο φτερο του συγκεκριμενα. Ο οδηγος μπερδευτηκε και αντι να πατησει φρενο, στο αγχος του πανω, πατησε γκαζι και εφυγε στον φραχτη απο το απεναντι οικοπεδο. Βγηκε απο το αμαξι και φωναζε "θεε μου τι εκανα , και που πηγαινα ετσι σαν τον τρελο χωρις να ελεγξω, βιαζομουν ο βλακας ", κλπ.

Το παραξενο ειναι οτι παροτι ο δρομος που κινουμουν εγω θεωρειται κεντρικος τα τελευταια 25 χρονια που ζω σε αυτο το μερος, η διακλαδωση απο τα δεξια δεν εχει στοπ ( ουτε κι εγω προφανως). Εχει μονο ενα κατοπτρο. Επειδη ομως προκειται για οικισμο με ελαχιστους κατοικους, δεν ξερω καν αν ειναι χαρτογραφημενος ως κεντρικος δρομος των γυρω οικισμων. Βεβαια, τα δεντρα σε αυτο το σημειο δεν επιτρεπουν καν τον ελεγχο στα δεξια μηπως ερχεται οχημα, αλλα και παλι. 

Μπορειτε να μου πειτε ποιος φταιει?

ανεβαζω φωτογραφια το σχεδιαγραμμα μηπως βοηθησω.
Το μηχανακι εχει παθει ζημια και οποιον και να ρωτησα δεν μου εδωσε απαντηση στο ποιος φταιει. Μονο ενας αστυνομικος μου ειπε ,off the record, μιας και δεν επιτρεπεται να παρει θεση οπως λεει, οτι η απο την στιγμη που επιχειρησε τετοια στροφη 180 μοιρων μπαινοντας στο ρευμα μου, ειναι ο αλλος ο υπαιτιος.

Η ασφαλιστικη μου(Anytime) μου λεει οτι εχουν στειλει ερωτημα στην ασφαλιστικη του (Groupama)και περιμενουν απαντηση μεχρι τις 20 του μηνα. Πηρα την κυρια με την οποια ειχα το ατυχημα και μου λεει "εμεις περιμενουμε απο εσενα να κανεις δηλωση γιατι εσενα θεωρουμε υπαιτιο. Εγω ερχομαι απο τα δεξια, χωρις σημανση και χωρις φωτεινο σηματοδοτη, αρα εσυ φταις. θα τα πουμε στα δικαστηρια, για να μη σε στειλω να περασεις στρατοδικειο (υπηρετω τη θητεια μου στο στρατο και σε 5 μερες απολυομαι)" . Και μου το εκλεισε στα μουτρα παιδια, αφου λιγο πιο πριν το ειχε δωσει στον αντρα της ο οποιος μου ελεγε, ειναι "ξεκαθαρο οτι φταις αδερφε".

Να προσθεσω οτι η κυρια εκανε την στροφη κλειστα και αποτομα ( κοκκινο βελος ) και οχι εκει που θεωρω οτι θα επρεπε να γινει η στροφη, στη συμβολη δηλαδη των οδων ( πρασινο βελος) . Ετσι, ειχα κυριολεκτικα μηδαμινο χρονο αντιδρασης μιας και το αμαξι πεταχτηκε μπροστα μου απο το πουθενα, μπαινοντας στο ρευμα μου. Αυτη στη συνεχεια πανικοβληθηκε και πατησε γκαζι αντι για φρενο με απο τα αποτελεσματα να φαινονται στις φωτογραφιες. 

Εγω εδωσα την καταθεση μου και στην ασφαλιστικη μου και στην τροχαια, η ασφαλιστικη εστειλε γιατρο στο σπιτι που εγραψε κι αυτος το πορισμα του. Απο εδω και περα τι αλλο πρεπει να κανω?

zrl4Apw.jpgS6wSNp0.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολύ φοβάμαι ότι τυπικά φταίς, έχει βάση αυτό που σου είπε, έρχεται από δεξιά, χωρίς στοπ ή φανάρι άρα έχει προτεραιότητα. Δεν είναι απόλυτο αυτό όμως, μπορεί να κάνω λάθος, άλλωστε αν η κυρία είναι το κόκκινο, έχει μπει στο ρεύμα σου εκεί που έπρεπε να την περιμένεις. Η ασφαλιστική σου, δεν ''αρνείται να βγάλει πόρισμα'', απλά περιμένει δήλωση της άλλης ασφαλιστικής, υποθέτω είναι στην φιλική δήλωση η ασφαλιστική της κυρίας.

Βρες δικηγόρο να ξέρει από οδικά, και συμβουλέψου τον, κάνε ότι σου πει.

Θα σε καλέσει κάποια στιγμή και η τροχαία να δώσεις κατάθεση.

Υπομονή και όλα θα γίνουν, αφού δεν χτύπησες σοβαρά, μην τα παίρνεις και πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύσκολη περίπτωση γιατι δεν υπαρχουν σημάνσεις αρα υποδομες του δικτύου.

Δήλωσες τραυματίας? Σε πήρε ασθενοφόρο για προληπτικό ελεγχο? Εαν ναι εχεις πιθανότητες να δικαιωθεις στο δικαστήριο, εαν οχι θα έπρεπε. Ομως αυτο που επρεπε να κανεις αμεσα μιας και σου εκανε αρνητική δήλωση να μιλήσεις με δικηγόρο να σε κατευθύνει ανάλογα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 53 λεπτά, το μέλος doctoras9 έγραψε:

Δύσκολη περίπτωση γιατι δεν υπαρχουν σημάνσεις αρα υποδομες του δικτύου.

Δήλωσες τραυματίας? Σε πήρε ασθενοφόρο για προληπτικό ελεγχο? Εαν ναι εχεις πιθανότητες να δικαιωθεις στο δικαστήριο, εαν οχι θα έπρεπε. Ομως αυτο που επρεπε να κανεις αμεσα μιας και σου εκανε αρνητική δήλωση να μιλήσεις με δικηγόρο να σε κατευθύνει ανάλογα 

Και ασθενοφορο με πηρε μιας και πονουσα πολυ (επαθα διαστρεμμα στο αριστερο ποδι και χτυπησα το γονατο μου), και δηλωση τραυματισμου εκανα στην αστυνομια. Σε δικηγορο δεν πηγα γιατι η ασφαλιστικη της δεν απαντουσε στο ερωτημα υπαιτιοτητας που εθεσε η δικη μου ασφαλιστικη και δεν γνωριζα οτι θα κανει αρνητικη. Η ασφαλιστικη της εχει προθεσμια να απαντησει μεχρι τις 20 Ιουνιου και απο ο,τι με ενημερωσαν. οι ασφαλιστικες εξαντλουν αυτο το περιθωριο και απαντανε τελευταια μερα.

Εγω εμαθα οτι θα κανει αρνητικη σημερα το πρωι που την πηρα τηλεφωνο και μου ειπε αυτα που αναφερω στο αρχικο ποστ. Οποτε λογικα η ασφαλιστικη μου δεν γνωριζει ακομα οτι η κυρια εχει κανει αρνητικη δηλωνοντας υπαιτιο εμενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την Groupama να προσέξεις. Είχα ατύχημα με υπαίτιο έναν ασφαλισμένο της. Εξαντλούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο γιά να μην πληρώσουν όταν οφείλουν. Μου το επισήμανε ο δικηγόρος μου και το διαπίστωσα και εγώ.

Μην ψαρώνεις, μην μιλάς και μην δεχτείς τίποτα. Τους ασφαλισμένους τους, τους δασκαλεύουν ανάλογα με την περίπτωση, τι θα πουν και τι στάση να κρατήσουν. Βρες έναν ειδικό δικηγόρο - όπως σου είπαν τα παιδιά - και κάνε ότι σου πεί. Συνήθως δεν πληρώνεις καμία αμοιβή, αφού πληρώνεται με ποσοστό απο την αποζημίωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Πολύ φοβάμαι ότι τυπικά φταίς, έχει βάση αυτό που σου είπε, έρχεται από δεξιά, χωρίς στοπ ή φανάρι άρα έχει προτεραιότητα. Δεν είναι απόλυτο αυτό όμως, μπορεί να κάνω λάθος, άλλωστε αν η κυρία είναι το κόκκινο, έχει μπει στο ρεύμα σου εκεί που έπρεπε να την περιμένεις. Η ασφαλιστική σου, δεν ''αρνείται να βγάλει πόρισμα'', απλά περιμένει δήλωση της άλλης ασφαλιστικής, υποθέτω είναι στην φιλική δήλωση η ασφαλιστική της κυρίας.

Βρες δικηγόρο να ξέρει από οδικά, και συμβουλέψου τον, κάνε ότι σου πει.

Θα σε καλέσει κάποια στιγμή και η τροχαία να δώσεις κατάθεση.

Υπομονή και όλα θα γίνουν, αφού δεν χτύπησες σοβαρά, μην τα παίρνεις και πολύ σοβαρά τα πράγματα.

νομιζω οτι σε πορεια ευθειας θα ειχε προτεραιοτητα. στην περιπτωσει αναστροφης στη προκειμενη φαση του αυτοκινητου, εχεις εσει.αλλα οπως σου ειπαν οι ποιο πανω, τις φοτο και στον δικηγορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον εχει δηλωθεί οτι τραυματιστηκες εχεις το δικαίωμα και θα σου ζητηθεί απο την τροχαια να του κανεις ποινική δίωξη. Εαν δε αλλαξει στάση η αρνητική δήλωση θα ζητησεις και εσυ την ποινική της δίωξη. Μιλα ομως με δικηγόρο 

Το σημείο φαίνετε περιεργο δίνεις προτεραιότητα στους απο δεξια ομως δεν μπορει και αυτος απο δεξια να μπει στο θεωριτικα αντίθετο ρευμα και να κόψει κάθετα τον δρομο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα σου για ολα.

χειροτερη εταιρεια απο την anytime δεν υπαρχει και θα το καταλαβεις "δε χαρντ γουει", οπως κι εγω.

στη φαση που εισαι, κι οπως μας τα λες, νομιζω οτι τυπικα φταιει, χωρις να γνωριζω νομικα πώς μπορεις να το στηριξεις. Το οτι την ειχες δεξια φυσικα ειναι τεραστιο μειον (ειναι πολυ πολυ συγκεκριμενες οι περιπτωσεις που ο δεξιος σου δεν εχει προτεραιοτητα και προφανως δεν εισαι σε καμια απο αυτες) 

μιλα με δικηγορο. Ακομα κι αν σου πει οτι δυσκολα,,εσυ τραβα το απο τα μαλλια γιατι μαλλον εμπλεξες με σελεμηδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οπως βλεπω τις φωτογραφιες μπορεις να το τραβηξεις το θεμα και να δικαωθεις γιατι ειναι χτυπημενο μπροστα το αυτοκινητο....αν ηταν απο την μεση και πισω θα ηταν πολυ δυσκολο εως απιθανο να βρεις το δικιο σου.

Εσυ μπορεις να πεις οτι,εκοψα ωστε να ελεγξω την διασταυρωση και αυτη πεταχτηκε  με χτυπησε και στην συνεχεια χτυπησε στον απεναντι φραχτη με την φορα που ειχε...οπως αποδεικνυουν και οι φωτογραφιες.

Κανονικα οπου δεν υπαρχει σηματοδοτηση ισχυει η απο δεξια προτεραιοτητα,ομως εδω δεν μιλαμε για προτεραιοτητα αλλα για αλλαγη λωρδιας και μαλιστα με σχεδον αναστροφη.

Δικηγορο και ολα θα πανε καλα.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εφόσον τραυματίας = θα πρέπει να ζητησεις την εκθεση αυτοψίας τροχαιου ατυχηματος. = ειναι υποχρεωμενοι οι μπλε να την  συνταξουν = ειναι το πιο ισχυρο χαρτί σου.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Η Αστυνομία δεν βγάζει πορισμα υπαιτιοτητας ουτε αρνείται σε εσενα να βγάλει προσωπικά. Συλλέγει το προανακριτικο υλικο κ το υποβάλλει στον εισαγγελέα. Αφού υπάρχει τραυματισμός εγινε δικογραφία, αυτη θα υποβληθεί στην εισαγγελία κ θα γίνει δικαστήριο. Ζητα απο την Αστυνομία τα στοιχεια κ τηλ του αλλου εμπλεκομενου. Παρε τον τηλ κ συζήτησε τον. Διεκδικει τιποτα απο εσένα; αν οχι καλως, αν διεκδικεί ς εσυ η διεκδικει αυτος την ζημια στο αυτοκινητο του βαλε υποχρεωτικά δικηγόρο, για το δικαστηριο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος NIK_PAP_01 έγραψε:

Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Η Αστυνομία δεν βγάζει πορισμα υπαιτιοτητας ουτε αρνείται σε εσενα να βγάλει προσωπικά. Συλλέγει το προανακριτικο υλικο κ το υποβάλλει στον εισαγγελέα. Αφού υπάρχει τραυματισμός εγινε δικογραφία, αυτη θα υποβληθεί στην εισαγγελία κ θα γίνει δικαστήριο. Ζητα απο την Αστυνομία τα στοιχεια κ τηλ του αλλου εμπλεκομενου. Παρε τον τηλ κ συζήτησε τον. Διεκδικει τιποτα απο εσένα; αν οχι καλως, αν διεκδικεί ς εσυ η διεκδικει αυτος την ζημια στο αυτοκινητο του βαλε υποχρεωτικά δικηγόρο, για το δικαστηριο. 

Ειχα ερθει ηδη σε επαφη μαζι της και μου ειπε "εγω περιμενω απο εσενα να κανεις δηλωση οτι φταις, ειναι ξεκαθαρο οτι φταις εσυ, εγω μια εξουσιοδοτηση θα κανω και θα το χειριστει το θεμα ο δικηγορος της ασφαλιστικης" και μου εκλεισε το τηλεφωνο.
Ελεγα να αποφυγω το δικαστηριο, σε περιπτωση που το χασω να μην εχω να πληρωσω και τα δικηγορικα (δεν εχω νομικη καλυψη στο ασφαλιστηριο μου).

Τροποποιήθηκε από τον G i

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτη η τρελίτσα μου την δίνει δε φταιω εγω αλλα εσυ σε μια περιπτωση που ειναι μπερδεμένη.

Αυτο που θα παρεις απο την τροχαια ειναι η δικογραφία και αυτο θα παρει κανα 3μηνο τουλαχιστο. Κατα πασα πιθανοτητα μπορει να μην αναφερει υπαιτιότητα και να οδηγηθείτε δικαστικά. Εσυ εαν βλεπεις τοιχο απο μερια της φροβτισε να εξοπλιστείς με οσο δυνατο περισσοτερα εγγραφα ρωτα δικηγόρο

Το μηχανάκι εαν δεν εχεις αλλο μεταφορικο μέσο μιλα με πραγματογνώμονα να το εκτιμήσει να σου δωσει το οκ να το φτιαξεις και να παρεις ολες τις αποδείξεις για να αποζημιώθεις οταν αυτο τελεστεί

Περαστικα και υπομονη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος G i έγραψε:

Ελεγα να αποφυγω το δικαστηριο, σε περιπτωση που το χασω να μην εχω να πληρωσω και τα δικηγορικα (δεν εχω νομικη καλυψη στο ασφαλιστηριο μου).

Είπαμε, υπάρχουν δικηγόροι που δεν απαιτούν αμοιβή από εσένα. Η επιδίωξη τους είναι να κερδίσουν και να πληρωθούν ποσοστικά απο την αποζημίωση. Άν χάσεις την δίκη ΔΕΝ πληρώνεις τον δικηγόρο.

Googlάρισε το.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙ γι'αυτο και σου βαζει ενα ποσοστο 25-30% που θα  παρει αυτος απο την αποζημιωση που θα σου βγαλει η ασφαλιστικη της .

πιστευω πως θα αποζημιωθεις, αλλα να προσεξεις [ τον δικηγορο ]  κανουν μυστικες  συμφωνιες με την ασφαλιστικη, ΠΧ.θα σου δωσουμε εσενα 500€  του [ δικηγορου] για να κλεισει η συμφωνια χαμηλα .

Τροποποιήθηκε από τον getsim andreas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς περαστικά σου φίλε. Είναι άσχημο να χτυπάς, αλλά να χάνεις και μεροκάματα από πάνω τότε πονάει πιο πολύ.

Διάβασα προσεχτικά το θέμα, είδα τις φωτογραφίες και νομίζω ότι δεν πρέπει να το πας δικαστικά, θα χάσεις εφόσον αυτή είναι από δεξιά. Δεν τίθεται καν θέμα κατά τη γνώμη μου. Η φωτό που πάρθηκε από το αμάξι είναι χαρακτηριστική. Αν ήσουν πχ εκεί που ήταν το αμάξι που έβγαλε τη φωτό, και πήγαινες με 10 όπως έπρεπε σε κείνο το σημείο, μια χαρά θα την είχες δει και θα είχες σταματήσει εγκαίρως. Το ότι έπεσες πάνω της και όχι αυτή πάνω σου σε καθιστά υπεύθυνο στο συγκεκριμένο συμβάν.

Επίσης, για όσους αναφέρουν τη λέξη "αναστροφή", προφανώς και πρόκειται αριστερή στροφή, και όχι αναστροφή. Συμφωνώ ότι έπρεπε να την πάρει πιο ανοιχτά, αλλά αυτά είναι πολύ ψιλά γράμματα, είναι σίγουρο ότι δε θα ασχοληθούν.

Συλλογίσου το, άσε πιθανό εγωισμό στην άκρη, και κάνε μια δήλωση υπαιτιότητας να ξεμπερδεύεις "αναίμακτα". Αφού είσαι ασφαλισμένος κανονικά, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις με πηρε τηλεφωνο η ασφαλιστικη μου (Anytime) να με ενημερωσει οτι βαση των στοιχειων, των φωτογραφιων, κλπ θα κανει δηλωση υπαιτιοτητας στην εμπλεκομενη καθως φταιω. Τους ειπα οτι θα εφταιγα αν οντως  το οχημα εστριβε στη στροφη, δηλαδη στη συμβολη των οδων και οχι 10 μετρα νωριτερα, και μου ειπε οτι αυτο ειναι δευτερευουσας σημασιας και οτι σε καθε περιπτωση φταιω απο τη στιγμη που τις δινεται η δυνατοτητα να στριψει , μπορει να το κανει. Οταν τους ειπα οτι εχω σκοπο να μιλησω με δικηγορο, μου ειπε "εσεις βεβαιως μπορειτε να κανετε οτι θελετε, απλα σας ενημερωνω οτι η εταιρια θα προχωρησει σε δηλωση υπαιτιοτητας και δεν χρειαζεται η συγκαταθεση σας γι αυτο, εγω απλα πηρα να σας ενημερωσω."

Δεν ηξερα οτι λειτουργουν ετσι οι ασφαλιστικες, τι να πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδερφε εχουν δικιο νομικα αφου μπορουσε να στριψει το εκανε(το σωστο θα ηταν να στριψει πιο μετα),δεν υπαρχουν ουτε διαγραμμισεις ουτε τιποτε οποτε το χρονο σου και τα λεφτα σου θα χασεις αν πας σε δικηγορο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σημαντικό είναι ότι είσαι καλά. Μια ερώτηση μόνο επειδή κάτι δεν κατάλαβα καλά, εσύ που το χτύπησες το αυτοκίνητο; Στην φωτογραφία φαίνεται ένα βαθούλωμα στην πόρτα που παραπέμπει πως το τρακάρισμα έγινε κάθετα ενώ εσύ έγραψες για χτύπημα στο φτερό και κάπου εκεί μπερδεύτηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην, περαστικα. κανε υπομονη και σωστες-ηρεμες κινησεις, μη βιαστεις!

θεωρητικα, αυτος που ερχεται απο δεξια εχει προτεραιοτητα απο τη στιγμη που παει ευθεια.

ο τυπος ομως εστριψε αριστερα "διακοπτωντας" 2 ρευματα κυκλοφοριας. 

φταις και εσυ που δε σταματησεις γιατι κανονικα θα επρεπε να εχεις στοπ, αλλα πιθανων ο τυπος να φταιει περισσοτερο.

δεν γνωριζω πολλα απο τετοια οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια.

βρες δικηγορο που ειδικευεται σε τροχαια. καλα ξεμπερδεματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δικηγορο οπωσδηποτε, και να πληρωνετε νομικη προστασια γιατι πλεον δεν υπαρχει καθολου τσιπα, φταινε και κανουν αρνητικη δηλωση μπας και τη γλυτωσουνε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@G i Αγορίνα μου, συγγνώμη για το θάρρος αλλά εικάζω ότι είσαι νέος (αφού τώρα τελειώνεις το στρατό), άκουσέ με και μην κάνεις τίποτα περισσότερο. Η ίδια η ασφαλιστική σου δε θεωρεί ότι έχεις δίκιο, μην το ψάχνεις. Σου είπαν στο τηλέφωνο πάνω κάτω αυτά που σου έγραψα. Πρόσεξε, δε σου λέω και γω ότι δεν έχεις δίκιο, απλά ότι δε θα το βρεις ό,τι και να κάνεις. Δε χαλάει η φήμη σου αν "χρεωθείς" ένα τρακάρισμα. Θεώρησε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή ήσουν κάργα άτυχος, συνέπεσαν όλα στο να μη φταις ουσιαστικά αλλά το νομικό φταίξιμο να πέφτει πάνω σου. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά, άσε τα δικαστικά και τα λοιπά για πιο σοβαρά περιστατικά.

Οι υπόλοιποι παιδιά καλό θα ήταν να μην τον παροτρύνετε να πάει δικαστικά, ειλικρινά πιστεύει κανείς σας ότι θα εκδικαστεί κάτι υπέρ του; Τζάμπα ταλαιπωρία και άγχος και έξοδα κλπ κλπ, είναι πράγματι τελείως άσκοπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εξηγηση της ασφαλιστικης μου ειναι οτι εφοσον ερχεται απο τα δεξια εχει προτεραιοτητα και ναι, θα ηταν ωραιο να ειχε στριψε 10 μετρα παρακατω και πιο ανοιχτα αλλα δεν υπαρχει κατι εκει που να της απαγορευει να το κανει κλειστα, δλδ να στριψει στο συγκεκριμενο σημειο. Δεν υπαρχει πινακιδα, ή νησιδα ή διαγραμμιση (ζεβρα), που να την εμποδιζουν να στριψει στο σημειο. Συνεπως ειναι ξεκαθαρα ,λενε ,δικο μου φταιξιμο.

Τι να πω, οσο ζω μαθαινω. Ισως δεν εχει νοημα οντως να κυνηγησω κατι απο τη στιγμη που η ιδια μου η ασφαλιστικη παει να κλεισει το θεμα χωρις καν να με βρισκει συμφωνο. Δυστυχως δεν εχω και νομικη καλυψη. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι η Anytime βιαζεται τοσο πολυ να κλεισει τον φακελο,τη στιγμη που εγω τους ειπα οτι θα ηθελα να το κυνηγησω. Μονο κερδισμενοι θα μπορουσαν να βγουνε εφοσον εγω θα το ετρεχα, αφου δεν εχω νομμικη καλυψη. Δεν καταλαβαινω τι τους συμφερει να δηλωσουν υπαιτιοτητα. Τελος παντων.

Το μονο που με αγχωνει τωρα ειναι τι ζημιες μπορει να εχει το μηχανακι, δεν ειχα προλαβει να το παω στο μαστορα τοσες μερες να το δει, λογικα θα το παω απο την επομενη βδομαδα. Ελπιζω να μην εχει στραβωσει τιπτοα γιατι νομιζω δεν θα το αντεξω ουτεοικονομικα, ουτε ψυχολογικα ,παιδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα