panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Χαίρεται! Καινούργιος κάτοχος z750 του 2004(πρώτη φορά σε αυτή τη κατηγορία) και παρατήρησα το εξής αφού το βάλω μπροστά και δουλέψει ρολόι μετά από κάνα 20λεπτο(περιπου) χρήσης αρχίζει να ανέβω κατεβαίνει πολύ έντονα το ρελαντί!! Να αναφέρω ότι έχει μια άγνωστης ποιότητας τελικό εξάτμισης ελευθερας Βίντεο και φωτογραφία το "μπουρί" : Οποιαδήποτε βοήθεια από γνώστες η μη θα με βοηθήσει πολύ! Το μοντέλο είναι με το "τσοκ" (που δε χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω) Παίρνει μπροστά με τη μία και μέχρι να ζεσταθεί δουλεύει αψογα Αν παίζει ρόλο η θερμοκρασία το κανει όταν πάει στους 80 βαθμούς Κελσίου περίπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 οι εισαγωγες σε τι κατασταση ειναι? με τι μαμα εξατμιση το κανει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Δεν είχα ποτέ μαμά εξάτμιση! Το έχω ούτε εβδομάδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 (τροποποιήθηκε) Ξεκίνα με τα εύκολα, καθάρισε φίλτρα, κάνε βαλβίδες, άλλαξε μπουζί,συγχρονισμό πεταλούδων, καθάρισμα με υπέρηχους στα μπεκ και τσέκαρε tps και αισθητήρα λ, αν έχεις( νομίζω δεν έχεις αλλά δεν τον κόβω κιόλας). Μετά έλεγξε την αντλία βενζίνης. Πόσο το πήρες; Η εξάτμιση μοιάζει με race guns-race tech. 99.99% την αρρυθμία δεν την προκαλεί η εξάτμιση. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2018 από τον ΓιωργοςΤΤ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Αν αυτά είναι τα εύκολα ποια θα είναι τα δύσκολα;; :p :p Οπότε πάμε μάστορα..... Επειδή δεν είμαι και γνωστής με τα γυμνά και ειδικά με τις εξατμίσεις τους, είναι καλή εξάτμιση αυτή δηλαδή; Θα την αλλάξω έτσι και αλλιώς εννοείται δε μου αρέσει καθόλου η φασαρία που κάνει που ακούγεται σαν αγωνιστικό! Γενικά προέρχομαι από on-off κατηγορία και όλη αυτή η φάση χωρις Φλας, βάση πινακίδας, εξάτμιση κτλ δεν είναι στο στυλ μου.... Αλλά πρώτα θέλω να δουλεύει σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 (τροποποιήθηκε) Πόσο το αγόρασες, αν επιτρέπεται; Η εξάτμιση δεν είναι Akrapovic ούτε Yoshimura, αλλά είναι ποιοτική. Το θέμα θορύβου μέχρι σε ένα σημείο είναι υποκειμενικό. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2018 από τον ΓιωργοςΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Το πήρα πολύ φθηνά και με εξαίρεση το θέμα που έχει με την αρρυθμία σε όλα τα άλλα είναι σούπερ. Ούτε στουκα έχει φάει, όλα λειτουργούν ρολόι, μοτερικα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, λάστιχα καινούργια και γενικά περιποιημένο. Εννοείται ότι το πήγα σε μάστορα και μου τα είπε αυτά (αφού το αγόρασα) Η τιμή ήταν κελεπούρι το πήρα πιο πολύ σαν επένδυση για να το σενιαρω και να το μεταπουλησω (αν και αρχίζει να μου καλοαρεσει!!!!! :-)) και να πάρω on-off.. Μέχρι τότε μπορεί και να αλλάξω γνώμη, να του βάλω, πινακίδα, Φλας, Ανεμοθωρακα, μαμά εξατμιση(από το επόμενο μοντέλο όμως) σχαριτσα πίσω, μη σου πω και μια μόνη μπαγκαζιερα!!!!! Χαχαχα! Ειναι του 2004 και το πήρα..... ..... 1200€!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 πριν 23 λεπτά, το μέλος panos-wolf έγραψε: Ειναι του 2004 και το πήρα..... ..... 1200€!!!!!!! Και τωρα ξερεις γιατι... Πλακα κανω, μια χαρα τιμη ειναι. Η μαλακια με τετοια προβληματα ειναι πως μπορει να προερχονται απο πολλα πραγματα. Οποτε ειναι και θεμα τυχης το ποσο μπορει να στοιχισει η επισκευη. Πχ μπορει να αλλαξεις μονο μπουζι και να στρωσει (δε νομιζω αλλα παραδειγμα δινω) ή να κανεις ολα οσα ειπε ο ΓιωργοςΤΤ απο πανω και παλι να μην εχει διορθωθει. Παντως απο την εξατμιση δεν το νομιζω ουτε εγω. Θα πας στο μαστορα και θα τα παρετε με τη σειρα, ξεκινοντας απο τα πιο απλα / φτηνα και προχωρωντας στα πιο περιπλοκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Μου ακούγεται για μη συγχρονισμένες πεταλούδες στον ψεκασμό. Ίσως και με κάποια μικροαπώλεια ανάφλεξης σε κάποιο μπουζί. Περισσότερο το πρώτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Φιλος με z750 ειχε θεμα με την αντλια βενζινης την οποια και αντικατεστησε. Το προβλημα παρουσιαζοταν σε πληρη επιταχυνση οπου εκοβε και δεν ανεβαζε πανω απο 190. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: Και τωρα ξερεις γιατι... Πλακα κανω, μια χαρα τιμη ειναι. Η μαλακια με τετοια προβληματα ειναι πως μπορει να προερχονται απο πολλα πραγματα. Οποτε ειναι και θεμα τυχης το ποσο μπορει να στοιχισει η επισκευη. Πχ μπορει να αλλαξεις μονο μπουζι και να στρωσει (δε νομιζω αλλα παραδειγμα δινω) ή να κανεις ολα οσα ειπε ο ΓιωργοςΤΤ απο πανω και παλι να μην εχει διορθωθει. Παντως απο την εξατμιση δεν το νομιζω ουτε εγω. Θα πας στο μαστορα και θα τα παρετε με τη σειρα, ξεκινοντας απο τα πιο απλα / φτηνα και προχωρωντας στα πιο περιπλοκα. Μα το ήξερα το θέμα!! Εξάλλου το επόμενο περιποιημένο z750 έκανε από 2000€ και πάνω! Οπότε πιστεύω θα κόστισει σίγουρα λιγότερα από 800€ η επισκευή! πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Φιλος με z750 ειχε θεμα με την αντλια βενζινης την οποια και αντικατεστησε. Το προβλημα παρουσιαζοταν σε πληρη επιταχυνση οπου εκοβε και δεν ανεβαζε πανω απο 190. Όχι καμία σχέση... Δεν έχει να κάνει με το άνοιγμα του γκαζιού. Το δουλεύω κανονικά για κανένα 20λεπτο χωρίς κανένα θέμα. Όπως και να πηγαίνω, γρήγορα, αργά δουλεύει άψογα. Μετά και περίπου στους 80 βαθμούς αρχίζουν οι αρρυθμίες. Αν το έχω ακινήτο κάνει όπως στο βίντεο που έχω πιο πάνω. Αν είμαι σε κίνηση και βάζω ταχύτητα και δίνω γκάζι, μια κλοτσαει, μια σβήνει και γενικά υπολειτουργει. πριν 1 ώρα, το μέλος ksino1100 έγραψε: Μου ακούγεται για μη συγχρονισμένες πεταλούδες στον ψεκασμό. Ίσως και με κάποια μικροαπώλεια ανάφλεξης σε κάποιο μπουζί. Περισσότερο το πρώτο. Αυτό μάλλον ειναι το πιο πιθανό. Αλλά θα δούμε. Επί την ευκαιρία ξέρει κάποιος συνεργείο που να ειδικεύεται σε kawasaki? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Ζεστένεται η αντλία και δεν σηκώνει πίεση. Κάνε καλού κακού και τα άλλα που σε είπα αλλά 99% εκεί είναι το πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ζεστένεται η αντλία και δεν σηκώνει πίεση. Κάνε καλού κακού και τα άλλα που σε είπα αλλά 99% εκεί είναι το πρόβλημα. Η αντλία βενζίνης;; και αν είναι αυτό το θέμα, ποια είναι η λύση; Α! Σας υπερευχαριστω όσους ασχολείστε με το πρόβλημα μου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Κάνε κάτι (Επειδή αναφέρεις πως παίρνει τσακμάκι το πρωί κλπ). Δούλεψε μερικές φορές το μοχλό του τσοκ. Και προσπάθησε να καταλάβεις αν κάνει καθόλου σκαλώματα. Μόλις πρόσεξα πως γράφεις πως στο κάνει μόνο ζεστό και υποπτεύομαι πως μένει ελαφρώς ανοικτό το τσοκ. Δούλεψέ το και κλείσε μετά καλά. Παρατήρησε επίσης αν αύριο, στην 1η κρύα εκκίνηση, αν πάρει με την ίδια ευκολία. Κόστος μηδέν. Δες το. Μπορεί πχ να χρειαστεί αντικατάσταση η ντίζα αλλά μέχρι να την αλλάξεις θα ξέρεις τι παίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος ksino1100 έγραψε: Κάνε κάτι (Επειδή αναφέρεις πως παίρνει τσακμάκι το πρωί κλπ). Δούλεψε μερικές φορές το μοχλό του τσοκ. Και προσπάθησε να καταλάβεις αν κάνει καθόλου σκαλώματα. Μόλις πρόσεξα πως γράφεις πως στο κάνει μόνο ζεστό και υποπτεύομαι πως μένει ελαφρώς ανοικτό το τσοκ. Δούλεψέ το και κλείστε μετά καλά. Παρατήρησε επίσης αν αύριο, στην 1η κρύα εκκίνηση, αν πάρει με την ίδια ευκολία. Κόστος μηδέν. Δες το. Μπορεί πχ να χρειαστεί αντικατάσταση η ντίζα αλλά μέχρι να την αλλάξεις θα ξέρεις τι παίζει Αν ήταν αυτό δε θα ήταν σταθερά υψηλά οι στροφές;; εννοώ πως με ανοιχτό τσοκ θα έπαιζε ψηλά στο ρελαντί, δε θα είχε αυτή την αυξομειωση στο ρελαντί... Θα το δω ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2018 Έστω πως το τσοκ σου είναι ελαφρώς κολλημένο (πχ 25% ενεργό). Αυτό βοηθά στην κρύα εκκίνηση. Όταν το μοτέρ ανεβάσει θερμοκρασία το τσοκ πρέπει να κλείσει. Αν δε κλείσει εντελώς θα προκαλεί μπερδέματα και ίσως να είναι αυτά που έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 αντλια βενζινης και πιπες μπουζι ειναι γνωστο προβλημα στα μηχανακια αυτα. αλλα καλυτερα δες τα ευκολα πρωτα οπως σου ειπανε πιο πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-wolf 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2018 Τρόμπα βενζίνης και φίλτρο βενζίνης άλλαξα και λύθηκε το πρόβλημα άσε που είναι λες και οδηγαω άλλη μηχανή... Ευχαριστώ για την οποία βοήθεια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες