drgt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 προσφατα επιχειρησα να οδηγησω με δευτερο ατομο κατι που τελικα οδηγησε σε τουμπα. Δεν μπορουσα να ελενξω το τιμονι καθολου και ηταν αναποφευκτο... Προσπαθω μια εβδομαδα να σκεφτω τι φταει αλλοι μου λενε το μηχανακι που ειναι το πατερα μου και οπως και να το κανουμε ειναι σαπιο και αλλοι λενε ειναι θεμα ισοροπιας αλλα εγω εχω φιλες πολυ πιο αδυναμες που με αυτοματα παιρνουν και τρικαβαλα... μηπως εχετε καμια ιδεα? επισης πληροφοριακα δεν εχω διπλωμα , ειμαι 16 και παω για διπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 Τι μηχανακι καβαλουσες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 Δεν ήμουν παρόν την στιγμή του συμβάντος αλλά θέλω να πιστεύω πως ήταν SD1290. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 πονταρω σε ασπρο duke ii συνοδηγος, ποσο μαλλον αν ειναι βαρυς δεν ειναι και οτι καλυτερο. ακομα και εγω που εχω 10ετη+ εμπειρια σε 2κυκλα, δυσκολευομαι. προσπαθησε να παιρνεις τυπισσες 50-60κιλων, δε θα χεις προβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 1) δεν έχεις ισσοροπία - χρειάζεσαι αρκετή εξάσκηση μέχρι να δώσεις για το δίπλωμα 2) η πίεση των ελαστικών ήταν πολύ χαμηλή 3) ο/η συνεπιβάτης σε έριξε 4) το μηχανάκι ήταν υπερβολικά αδύναμο και έπεσες σε στροφή 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakisgre 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2017 να συμπληρωσω σε αυτα που ειπε ο σταυρος απο πανω, οτι οταν παιρνεις δικαβαλο καλω ειναι να μην καθετε τερμα πισω το ατομο ... οποιον και να παρεις πεσ του το εξής, αν ειναι αντρας πες του οτι πρεπει το λιλι του ακουμπαει το ποπουδακι σου (το ειπα οσο πιο εβγενικα γινετε) και οτι πρεπει να ειναι οσο πιο κοντα σου μπορει, αν ειναι γηνεκα βαλε το χερι καπου στο κολομερι και τραβα την μπροστα ετσι οστε να νιωσεις τους αεροσακους, η πες της να ερθει πιο κοντα. εχω τυχη πολλες φορες επειδη το δικαβαλο δεν καθεται σωστα να χανω τον ελεγχο, ποσο μαλον σε στροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 χαμηλη πιεση ελαστικων, πισω σουμιες-αμορτισερ, ρουλεμαν τιμονιου, ο συνεπιαβατης να καθεται πισω και να στριβει το σωμα του αντιθετα απο το δικο σου και να εχει και τα 2πλασια κιλα απο εσενα.. Για μενα ομως μαλλον αυτος σε εριξε, εχει τυχει και σε μενα να εχω δικαβαλο-αμπαλο με πολλαπλασια κιλα απο εμενα και στις στροφες νομιζα οτι εχω δεσει στην σχαρα ενα τεραστιο σακι με πατατες. Next time πες στα κοριτσια να αφησουν τα τρικαβαλα τσιμπα μια δικαβαλο και πες του φιλου σου να μαθει να ανεβαινει σε μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 Οπως βλεπουμε, το θεμα αλλα και ο δημιουργος του ειναι ενας ακομα μετεωριτης στον ουρανο του mybike... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 πριν 13 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Οπως βλεπουμε, το θεμα αλλα και ο δημιουργος του ειναι ενας ακομα μετεωριτης στον ουρανο του mybike... Ενα πεφταστερι ονομα και πραγμα, ας κανουμε ολοι μια ευχη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2017 Αυτά τα θέματα που ανοίγονται συνέχεια τον τελευταίο καιρό είναι, νομίζω, επιχείρημα υπέρ του αυνανισμού. Αν βαριέσαι υπάρχουν και πιο χρήσιμα πράγματα να κάνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες