InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 πριν 19 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Αδερφέ, όταν τα παιδιά σε συμβούλεψαν να αποδεχτείς ότι δεν αξίζει να το φτιάξεις και ότι θα ήταν καλύτερα να το δώσεις, υποστήριξες ότι το μηχανάκι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για σένα, πράγμα απολύτως σεβαστό και λογικό. Τώρα, όμως, μας το γυρίζεις σε σενάριο προχειροφτιαξίματος για να μπορέσει να ξαναδουλέψει με μικρό κόστος. Κρίμα δεν είναι να μπλέξεις έτσι, να ρισκάρεις την παρόμοια ζημιά και να ρίξεις κι άλλα λεφτά στο πηγάδι δίχως πάτο; Προσωπική μου άποψη πάντα, δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να σε προσβάλλω, σέβομαι απόλυτα το ότι μπορεί να είσαι δεμένος με το μηχανάκι, αλλά ή θα κάνεις υπομονή και σκληρή οικονομία να το φτιάξεις ΣΩΣΤΑ, ή δώσ'το να ησυχάσει και η ψυχή σου και το πορτοφόλι σου. Δεν κανω κανενα προχειροφτιαξιμο στο ΚΤΜ με μικρο κοστος φιλε μου θα μου βγει 800-900ευρω και παλι...απλα προσπαθω να βρω καποιο κατω μερος μοτερ ΚΤΜ ωστε να γλυτωσω τα 600€ αλλαγης μπιελας.... πιστονι καινουργιο θα μπει κεφαλη θα φτιαχτει... απλα ειναι παρα πολλα τα λεφτα,αποτι εχω συζητησει παλι καλο θα ειναι το φτιαξιμο...γιατι το μηχανακι μου ουτε καρφωσε ουτε βαρεσε...δεν εχει παθει κατι,απο βαλβιδες ειχε μεινει κατουραγανε και οι 4... το πως μην με ρωτησεις.... απλα οταν το ανοιξε ειδαμε οτι εχει τζογο η μπιελα ειδαμε οτι το πιστονι εχει κανει ξυραφι τα ελατηρια...προχειροφτιαξιμο θα ηταν να εφτιαχνα την κεφαλη και να το ξαναεδενα και να μου βγαινει 100ευρω η δουλεια... πριν 18 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Το δικο μου εκαιγε υπερβολικα πολυ λαδι, 1 λιτρο στα 1000χιλιομετρα, αγορασα πιστονι wiseco, καδενα wiseco, εκκεντροφορο hotcams stage 2, εκανα ενα γυαλισμα στον κυλινδρο, αλλαξα τσιμουχακια βαλβιδων και ετριψα τις ΟΠΤΙΚΑ καλες βαλβιδες, αυτο μου βγηκε κατι παραπανω απο 400 ευρω σε ανταλακτικα αγορασμενα απο E-bay και δικη μου εργασια τοποθετησης. Το μηχανακι ειχε μολις διανυσει 500 χιλιομετρα και ειπα να κανω ενα καθαρισμο στο καρμπυρατερ, αφου το επανατοποθετησα το εβαλα μπρος και εδωσα μερικες γκαζιες και εκει μου εκοψε μια βαλβιδα και μου κανε την κεφαλη και το πιστονι παζαρι! Μετα αγορασα παλι πιστονι Wiseco +3mm, φτιαχτό χιτωνιο, βρηκα μια μεταχειρισμενη κεφαλη στην οποια εβαλα καινουριες βαλβιδες wiseco με συνολικο κοστος οπως εγραψα και πιο πανω στα 700 ευρω, βεβαια μετα τον υπερκυβισμο (426cc) σε συνδυασμο με τον εκκεντροφορο το μηχανακι ξυπνησε αρκετα στα χαμηλα και μεσαια. Το ολο θεμα ειναι οτι ξοδεψα 1100 ευρω μονο για το μοτερ ενω θα μπορουσα να το κανω απο την αρχη με μονο 500 ευρω το πολυ. Ο μαμα εκκεντροφορος δεν ειχε τιποτα απλα ηθελα λιγο να το ξυπνησω και τον αλλαξα, θα μπορουσα να αποφυγω αυτο το εξοδο. Σαν συνολο μαζι με το συμμαζεμα σε πλαισιο, πλαστικα, αναρτησεις, φρενα, αλυσογραναζα, βαψιματα φτασαμε στα 2500 επιπλεον απο τα 1400 της αγορας, και σαν κερασακι εδωσα αλλα 500 για ζαντολαστιχα μοταρντ. Σαν συμβουλη θα σου πω να αποφυγεις ολα τα περριτα εξοδα, μη ριχνεισ χρηματα περαν της επισκευης οπωσ εκανα εγω. Πανε και τσεκαρε στο το μοτερ που βρηκες, ισως να ειναι οκ ο στροφαλος του αλλα παρε μια τιμη και για αλλαγη μπιελας στο δικο σου (ισως ειναι πιο καλα να φτιαξεις το δικο σου) Για την κεφαλη πανε να στην φτιαξει ο γνωστος μαστορας που τα ξερει αυτα, αλλαξε και βαλβιδες για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τι διαφορες εχουν ρε σι οι αγορες απο το ebay με εδω; Δηλαδη τι χρηματα θα γλυτωσω απο ενα πιστονι Wiseco που εδω πουλαει 230; πριν 18 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Πρώτη φορά διάβασα το θέμα σήμερα. Είδα την αντλία επιτάχυνσης του FCR κολλημένη στο λαιμό της εξάτμισης και πραγματικά ανατρίχιασα... ΔΕΝ θέλεις να ξέρεις τί συμβαίνει όταν καεί/ξεραθεί το διάφραγμα που έχει μέσα. Μην με ρωτήσεις πώς το ξέρω.... Για πες για πες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Παλιότερα ψώνιζες από eBay/Αμερική που η διαφορά ευρώ - δολάριο ήταν πολύ καλή και δεν είχε πολύ κυνήγι με το τελωνείο. Τώρα δεν.. Βέβαια δεν χάνει κάτι να κοιτάξει κάποιος στο eBay, απλά καλύτερα να βάλει Europian union στο location ώστε να εμφανίζονται πράγματα μόνο από Ευρώπη. Από Αμερική δεν έχει νόημα γιατί και ισοτιμία καλή δεν υπάρχει και πλέον τα κυνηγάνε πολύ τα δέματα από χώρες μη Ε.Ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος InTheEnd έγραψε: Τι διαφορες εχουν ρε σι οι αγορες απο το ebay με εδω; Δηλαδη τι χρηματα θα γλυτωσω απο ενα πιστονι Wiseco που εδω πουλαει 230; Οπως ακριβως τα ειπε και ο Βασιλης (Smias) την εποχη που το 1ευρω ειχε 1,25-1,30 δολαρια ειχε διαφορά, επισης ειπε και γα το τελωνειο που δεν τα κυνηγουσε και γενικοτερα συνεφερε, εγω σε καθε πιστόνι που πηρα γλητωσα 100 ευρω, το ιδιο και για τον εκκεντροφορο, την πρωτη φορα μου κοστισε πιστονι και εκκεντροφορος 245 ευρω μαζι με τα μεταφορικα! Εδω θα εδινα ακριβώς τα διπλά που το ειχα ψαξει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος InTheEnd έγραψε: Δεν κανω κανενα προχειροφτιαξιμο στο ΚΤΜ με μικρο κοστος φιλε μου θα μου βγει 800-900ευρω και παλι...απλα προσπαθω να βρω καποιο κατω μερος μοτερ ΚΤΜ ωστε να γλυτωσω τα 600€ αλλαγης μπιελας.... πιστονι καινουργιο θα μπει κεφαλη θα φτιαχτει... απλα ειναι παρα πολλα τα λεφτα,αποτι εχω συζητησει παλι καλο θα ειναι το φτιαξιμο...γιατι το μηχανακι μου ουτε καρφωσε ουτε βαρεσε...δεν εχει παθει κατι,απο βαλβιδες ειχε μεινει κατουραγανε και οι 4... το πως μην με ρωτησεις.... απλα οταν το ανοιξε ειδαμε οτι εχει τζογο η μπιελα ειδαμε οτι το πιστονι εχει κανει ξυραφι τα ελατηρια...προχειροφτιαξιμο θα ηταν να εφτιαχνα την κεφαλη και να το ξαναεδενα και να μου βγαινει 100ευρω η δουλεια... Τι διαφορες εχουν ρε σι οι αγορες απο το ebay με εδω; Δηλαδη τι χρηματα θα γλυτωσω απο ενα πιστονι Wiseco που εδω πουλαει 230; Για πες για πες.... Ξεχειλίζει βενζίνη, τι άλλο. Στο δικό μου το έπαθα από ακινησία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Οπως ακριβως τα ειπε και ο Βασιλης (Smias) την εποχη που το 1ευρω ειχε 1,25-1,30 δολαρια ειχε διαφορά, επισης ειπε και γα το τελωνειο που δεν τα κυνηγουσε και γενικοτερα συνεφερε, εγω σε καθε πιστόνι που πηρα γλητωσα 100 ευρω, το ιδιο και για τον εκκεντροφορο, την πρωτη φορα μου κοστισε πιστονι και εκκεντροφορος 245 ευρω μαζι με τα μεταφορικα! Εδω θα εδινα ακριβώς τα διπλά που το ειχα ψαξει. Δεν ισχυει το ιδιο και για τωρα ετσι ε ; πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Ξεχειλίζει βενζίνη, τι άλλο. Στο δικό μου το έπαθα από ακινησία. Ναι ασε παθων ειμαι... και μενα πηρε μια ψιλόφωτιά αλλα την γλύτωσα την Πυροσβεστική... προβλημα που πλεον λυθηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 πριν 33 λεπτά, το μέλος InTheEnd έγραψε: Δεν ισχυει το ιδιο και για τωρα ετσι ε ; Για το δικό μου πανω κατω οι τιμες ιναι ιδιες με τοτε σε δολαριο, απλα ειναι λιγο παραπανω σε ευρω σε σχεση με τοτε που τα πηρα. Το μονο που με ¨τρομαζει¨ ειναι το τελωνειο, αλλα και παλι πιο φθηνα θα βγει σε σχεση με την εδω αγορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Λοιπον σημερα πηγα και ειδα ενα κατωμοτερο που μου το δινουνε 150ευρω... ειναι ολο το κατω μοτερ καρτερ βολαν σασμαν στροφαλος κτλπ κτλπ.... δεν εχω καμια τρελη γνωση για το πως μπορουμε να ελεγξουμε εναν στροφαλο,ξερω πως αν εχει κενα πανω κατω βαραει... Αυτος που ειδα εχει ενα ελαφρυ κενο οσο ενα νυχι δηλαδη υπολογιζω καπου στα 0,5 χιλ. αριστερα δεξια που αποτι ξερω ειναι λογικο....φαινεται σε πολυ κατασταση... αλλα μεχρι εκει,το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τον παω στον μαστορα να τον ελεγξει γιατι ο ενας ειναι Ιλιον και ο αλλος Κερατσινι,και ο ανθρωπος που μου τον δινει παιζει να ειναι 55-60 χρονων.... Καποιο tip ισως να ξερει κανενας απο εδω; να εχω μια γνωμη παραπανω μεχρι την Τεταρτη που εχω ρεπο και θα παω στον μηχανικο.... Να μια φωτο απο τον στροφαλο που είδα σήμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Να τα δει ο μηχανικός αυτά που είναι μεταχειρισμένα από εδώ, μην πάρεις γουρουνάκι στο σακί. Εγώ θα κοίταζα και eBay Γερμανίας, Αγγλίας (όσο είναι ακόμα στην Ε.Ε), Γαλλίας και άλλες χώρες της Ε.Ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 ιστορια μπορει να εχει, αγαπη, συναισθηματα και 1002 αλλα... σημερα ομως φενεται βαρελι διχως πατω ενα τετοιο μηχανακι, για τα δεδομενα της ελλαδας. το σιγουρο ειναι ενα, θα σου βγει πολυ περισσοτερο σε κοστος απο οτι υπολογιζεις... δικο σου το μαχαιρι δικο σου και το καρπουζι. το ebay θελει προσοχη γιατι μιλαμε για ακριβα ανταλλακτικα ακομα και απο ΕΕ. για εκτος δε το συζηταμε καν, χρυσα θα τα πληρωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2018 Παιδιά τα σχόλια για το αν θα το φτιάξω η όχι θα έπρεπε να τα έχουμε ξεχάσει ήδη,εξάλλου δεν παίρνω από κανενός την τσέπη λεφτά,μόνος μου το φτιάχνω με τα εκάστοτε οικονομικά μου,τώρα εάν αξίζει η όχι είναι στην δικιά μου κρίση,το μόνο που ξέρω είναι ότι θα γίνει τόσο καθαρή δουλεία και αξιόπιστη που θα το χαρώ με το παραπάνω... το μόνο που με θλίβει είναι ότι δεν θα έχω και χρήματα να του βάλω έναν VDB εκκεντροφόρο γιατί με το πιστόνι που θα βάλω αγαπιούνται τρελά...αν στο μέλλον βρω αλλά 200+ σίγουρα θα είναι το επόμενο σκάλισμα. Πολύ λένε ότι αν λυθεί ένα ΚΤΜ μετά δεν έχει γυρισμό θα είναι συνέχεια στο συνεργείο...αν την ανακατασκευή την αναλάβει σοβαρός μάστορας,τότε το ΚΤΜ θα είναι αλεξίσφαιρο!!!... προχωράμε με αργούς ρυθμούς... είμαστε έτοιμοι από στροφαλομπιέλα,περιμένω κάποια χρήματα για να πάρω Ρουλεμάν στροφάλου και να κλείσει το κάτω μέρος,συνέχεια έχει πιστόνι,που μάλλον θα βάλουμε Wiseco High Compression και έπειτα υπομονή για να σκεφτώ/βρω λύση τι θα κάνω με την κεφαλή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 Δεν είμαι κακοπροαίρετος αλλά γιατί να ανεβάσεις την συμπίεση σε ένα ήδη αρκετά δυνατό μηχανάκι με σχέση συμπίεσης 11.7/1 από το εργοστάσιο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Δεν είμαι κακοπροαίρετος αλλά γιατί να ανεβάσεις την συμπίεση σε ένα ήδη αρκετά δυνατό μηχανάκι με σχέση συμπίεσης 11.7/1 από το εργοστάσιο ; Αφου θα ειναι αλεξισφαιρο, δε διαβασες; Περα απο την πλακα, καλη τυχη κι απο μενα φιλε. Ελπιζω να σου βγουν ολα οπως τα φανταζεσαι. Κρατα και σε ενα τετραδιο αν θες τα λεφτα που ριχνεις, να εχεις μια εικονα στο τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος stavros-2stroker έγραψε: Δεν είμαι κακοπροαίρετος αλλά γιατί να ανεβάσεις την συμπίεση σε ένα ήδη αρκετά δυνατό μηχανάκι με σχέση συμπίεσης 11.7/1 από το εργοστάσιο ; Γιατι θελω να εχει 14 συμπιεση αλλιως δεν θα μπορω να κοιμηθώ :D .... Παιδια ασχημα νεα σημερα μου κλεψαν μεσα απο την Δουλεια,το τσαντακι μου που ειχε μεσα διπλωματα/ταυτοτητες/αδεια/ασφαλεια/κτεο απο το ΚΤΜ και ολα τα συναφή.... οποτε την ΚΑΤΣΑΜΕ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 ψιλο οφ τοπικ αλλα τα αμερικανακια απο το ebay στις περισσοτερες συναλαγες τους πλεον και σιγα σιγα σε ολες , στο τελευταιο βημα πριν πληρωσεις, σου εχουν και το κοστος του τελωνειου (import charges) οποτε δεν εχεις κανεναν φοβο.ξερεις απο την αρχη ποσα δινεις και τελος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος dream_rider έγραψε: ψιλο οφ τοπικ αλλα τα αμερικανακια απο το ebay στις περισσοτερες συναλαγες τους πλεον και σιγα σιγα σε ολες , στο τελευταιο βημα πριν πληρωσεις, σου εχουν και το κοστος του τελωνειου (import charges) οποτε δεν εχεις κανεναν φοβο.ξερεις απο την αρχη ποσα δινεις και τελος. Πριν κανενα 6αμηνο που πηρα κατι ανταλλακτικα πληρωσα και αυτο που λες στο τελος της συναλλαγης και ολα πηγαν κομπλε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Και ναι! Πάλι εδώ,δεν το παράτησα! Αντίθετα μετά από πολύ κόπο βλέπουμε ένα στάδιο βελτίωσης!!! Έλεγα να του βάλω πετάλια να μου βγει ποιο οικονομικά...αλλά μου είπε ο μάστορας ότι δεν θα σηκώνεται με 3η και το ξανασκέφτηκα Οπότε σας παρουσιάζω ένα ολοκαίνουργιο θεωρητικά μισό κινητήρα ΚΤΜ..... Τα μόνα που λείπουν τώρα είναι πιστόνι,φλάντζα καύσεως,λάδια για να τελειώσει,που ελπίζω οικονομικά να μπορώ να αντεπεξέλθω γρήγορα και σε αυτά!! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jijim 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2018 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Τετάρτη φτάνει από Θεσσαλονίκη το καινούργιο μας πιστόνι της εταιρίας Wiseco... και σιγά σιγά ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα... όχι μόνο το φτιάξαμε,αλλά βελτιώθηκε κιόλας σε μεγάλο βαθμό!!! Από τετάρτη καινούργιο υλικό!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Φτιαξτο και πιες του το αιμα να το ευχαριστηθεις! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2018 Δυστυχώς το πιστόνι θα έρθει από Δευτέρα,όπου θα τελειώσει και η ανακατασκευή... It's the End! Φώτο από τον κινητήρα και βίντεο έρχονται... αντε και δεν μπορωωωω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2018 Λοιπόν με τρώνε οι σκέψεις μέχρι να φτιαχτεί και θα τις μοιραστώ μαζί σας... όταν φτιαχτεί(τετάρτη μάξ είναι έτοιμο) θέλει στρώσιμο... πείτε μου διαδρομές να κάνω αν έχει κανένας να προτείνει κάτι...και μικρά ταξιδάκια.. οι ελεύθερες μου ώρες συνήθως καθημερινά είναι 8-12 το βράδυ και ειδικά μέχρι να το στρώσω θα τις αφιερώνω στο μηχανάκι.... Επίσεις πιστεύετε ότι μεγάλες διαδρομές για γρήγορο στρώσιμο κάνει κακό στο μηχανάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2018 Δες εδω! Ride it like you stole it που λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι! Ένα απλό λάδι/ορυκτέλαιο μέσα στην αρχή, ζέσταμα και δώσε γκάζι. Σε 200χλμ κάνεις αλλαγή λάδι και φίλτρο και είσαι οκ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2018 καλο ζεσταμα θελει πριν το στροφαρισμα στον κοφτη. δουλευεις ταχυτητες και στροφες. προσωπικα θα πηγαινα παντου, πολη, βουνο, επαρχιακο, εθνικη. δε μενω αθηνα οποτε δε γνωριζω πολλες διαδρομες εκτος τις γνωστες: λιμανακια, πεντελη, επιδαυρο, χαλκιδα, παραλια σαραντη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Ευχάριστα νέα,Wiseco High Compresion πιστόνια έχουν εξαντληθεί στην Ελλάδα και θα έρθουν την άλλη τετάρτη... όταν σε πάει όμως η τύχη εε... χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2018 Το ΚΤΜ έχει φτιαχτεί έχω κάνει και 400χλμ δυστυχώς δεν έχω υπολογιστή αυτές τις μέρες γιαυτο δεν έχω ανεβάσει φωτογραφία!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες