BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Στο σπείρωμα εννοείς ? Όχι εγώ έβαλα στην μάσκα και τ έβαλα αρκετά μέσα δλδ εκεί π πατάει το πλαστικό αν το είχα όπως νάνε θα φαινόταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DY devan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2019 πριν 20 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: Όχι εγώ έβαλα στην μάσκα και τ έβαλα αρκετά μέσα δλδ εκεί π πατάει το πλαστικό αν το είχα όπως νάνε θα φαινόταν Εγώ πάλι άνοιξα δύο τρυπούλες με πυρωμάνο καρφί ψηλά στα σημεία που ενώνεται η κετνρική μάσκα με τα πλαϊνα και τα ένωσα με το πλαστικάκι που ενώνουμε τα καλώδια (δεν ξέρω πως λέγεται επίσημα). Αν βάλεις μάυρο χρώμα δεν φαίνεται πολύ. Δεν τρίζει καθόλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2019 Το γκάζι πρέπει να έχει ένα μικρό κενό στην αρχή ή όχι.. Τώρα δεν έχει και θα το έλεγα και κάπως επικίνδυνο κάποιες στιγμές που πάω να σταματήσω και δεν κλείνει τελείως .... Για πείτε ρε παιδιά γιατί σύντομα θα το πάω για σέρβις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2019 Ρυθμίζεται το γκάζι καλό είναι ν τ έχεις λίγο κενό .είναι κάτω από το γκάζι αριστερά όπως έρχεται η ντιζα είναι τυλιγμένο βγαλτο αυτό το προστατευτικό και ρυθμίζεται εύκολο είναι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευδηλιώτης 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος raival έγραψε: Το γκάζι πρέπει να έχει ένα μικρό κενό στην αρχή ή όχι.. Τώρα δεν έχει και θα το έλεγα και κάπως επικίνδυνο κάποιες στιγμές που πάω να σταματήσω και δεν κλείνει τελείως .... Για πείτε ρε παιδιά γιατί σύντομα θα το πάω για σέρβις.. Όπως πολύ σωστά είπε ο BlackSpar0w η ντίζα ρυθμίζεται πανεύκολα και είναι απαραίτητο (και φυσιολογικό) να έχει ένα μικρο διάκενο. Μιάς και το έπαθα ήδη μία φορά, σου λέω με σιγουριά ότι αν η ντίζα παραμείνει τελείως τεντωμένη ενδέχεται σιγά σιγά να φαγωθούν οι δίσκοι του συμπλέκτη και να αρχίσουν να πατινάρουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2019 Οκ με πείσατε.. Πάω να το φτιάξω με λίγο κενό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2019 πριν 23 ώρες, το μέλος DY devan έγραψε: Εγώ πάλι άνοιξα δύο τρυπούλες με πυρωμάνο καρφί ψηλά στα σημεία που ενώνεται η κετνρική μάσκα με τα πλαϊνα και τα ένωσα με το πλαστικάκι που ενώνουμε τα καλώδια (δεν ξέρω πως λέγεται επίσημα). Tie wrap στα αγγλικά. Στα ελληνικά δεματικό. πριν 23 ώρες, το μέλος DY devan έγραψε: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DY devan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2019 πριν 22 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Tie wrap στα αγγλικά. Στα ελληνικά δεματικό. Ετσι λοιπόν. Και daytona και άπταιστα Αγγλικά. Αμ πως.... Καλά Χριστούγεννα σε όλλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2019 Και για να αναφέρω και τα θετικά.. Η στραβή μπροστινή δισκόπλακα και η εξάτμιση που κουδούνιζε αλλάχτηκαν χθες μέσω εγγύησης .. Η εξάτμιση όπως μου είπε είχε σπάσει το διάφραγμα εσωτερικά.. Όλα καλά πλέον και βαδίζω προς το νέο έτος με το ανανεωμένο μου μηχανάκι .. .. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panoulakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2019 Καλησπερα σας και καλα Χριστούγεννα,κατοχος daytona sonic και μιας και ειμαι απο αυτους που εχουν πεσει θύμα συνεργείων ειπα να ψαχτω λιγο μονος μου..εχω μια απορια..δεν μου εμφανιζεται καμια εικονα του NIKOS NIKON στις σελιδες 1-3....καμια λυση?πεταω πανω γραμματοσειρα που βγαζει αλλα με πεταει σε κενα σαιτ.σας ευχαριστω εκ των προτέρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2020 Είχα κάτι θέματα με την μίζα δ έπαιρνε απλά γυρνούσε μιζαρε αλλά αργούσε να πάρει αλλάξαμε μπαταρία μίζα αισθητήρες και πολλά άλλα και τελικά ήταν ο αποσυμπίεστης το πρόβλημα αν έχει κάποιος το ίδιο μην ψάχνει.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Αν δεν βαριέσαι βάλε πχ. μερικές φωτογραφίες με ένα μικρό κειμενάκι. Υπάρχει ένα αντίστοιχο παλιό θέμα αλλά οι φωτογραφίες δεν φαίνονται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 Δ τ έφτιαξα εγώ η αντιπροσωπεία τ έφτιαξε σήμερα θα το πάρω μετά από μια εβδομάδα και δ ξέρω καν αν είναι αυτό Μ είχαν πει προχθές ότι 99/100 είναι αυτό και έτσι το είπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 125 κυβικά παπάκι κι έχει αποαυμπιεστη;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος costikos έγραψε: 125 κυβικά παπάκι κι έχει αποαυμπιεστη;;; Για να μην τρως άδικα τη μίζα, εγώ είχα πιάσει αλυσοπρίονο 90cc δίχρονο και χωρίς τον αποσυμπιεστή δεν μπορούσε να γυρίσει το μοτέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2020 Την 11/10/2019 at 3:47 ΠΜ, το μέλος takis69 έγραψε: Ακόμα είμαι στο στρώσιμο δεν το έχω πολύ καιρό, σαν μηχανάκι είναι πολύ καλό, έχει τέλειες αναρτήσεις και κάνοντας τις ίδιες διαδρομές που έκανα με το daytona και ένιωθα την κάθε λακκούβα και ανωμαλία της ασφάλτου με το target πλέον δεν νιώθω τίποτα... Έχει επίσης πλατιά και πολύ άνετη σέλλα που δεν σε κουραζει με τίποτε... Επίσης ο κινητήρας του έχει πιο πολύ ροπή, ακούει πιο εύκολα στο άνοιγμα του γκαζιού παρόλο το μεγαλύτερο βαρος και δεν παραγει καθόλου κραδασμούς.. Μάλιστα προσέχω ότι στο ρελαντί οι καθρέφτες δεν τρίζουν καθόλου όταν με το daytona κουνιοντουσαν από τους κραδασμούς του μοτέρ.. Τέλος έχει καλά φρένα αλλά του daytona ήταν ακόμα καλύτερα και φυσικά και μην ξεχνάμε και τον τεράστιο για παπί χώρο κάτω από την σέλλα... Το συμπέρασμα μου ειναι ότι πρόκειται για πολύ ποιοτικό παπί με πλαστικά που δεν τρίζουν και αν είχε και καλύτερη αντιπροσωπεία θα το αγόραζαν πολλοί περισσότεροι γιατί πραγματικά αξίζει σε σχέση με τα φασον του Γκοργκολη! εχεις βαλει σχαρα και βαλιτσακι ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2020 Ωραίο το keeway, και σε χρώματα και σε τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis69 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2020 πριν 19 ώρες, το μέλος νεκταριος έγραψε: εχεις βαλει σχαρα και βαλιτσακι ? Όχι όπως το πήρα το άφησα, μου αρκεί ο χώρος που έχει κάτω από την σέλλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2020 Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως να κάνω το service των μπουκάλων μπροστά διότι οι φωτογραφίες του @Nikos Nikon δεν φορτώνουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AAngelos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2020 Παιδια ξερει κανεις πότε σταματαει να ισχύει η εγγύηση απο Daytona παπια; π.χ. αμα αλλαξεις περιφεριακα ή μοτερικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 Καλημέρα για να κάνω Ρύθμιση βαλβίδες που μπορώ να βρω τα σημάδια και την φίλερ χρειάζεται η κάθε μία βαλβίδα ευχαριστω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
getsim andreas 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος arisxios έγραψε: Καλημέρα για να κάνω Ρύθμιση βαλβίδες που μπορώ να βρω τα σημάδια και την φίλερ χρειάζεται η κάθε μία βαλβίδα ευχαριστω ! λιγο πολυ ολα την ιδια φιλοσοφια εχουν στην ρυθμηση βαλβιδων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευδηλιώτης 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2020 Lyricists, όντως οι φωτογραφίες δεν ανοίγουν ούτε σε εμένα, αλλά ειλικρινά δεν τις χρειάζεσαι. Ο NikosNikon έχει κάνει πλήρη και λεπτομερή περιγραφή. Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω... AAngelos, αν πειράξεις οποιοδήποτε τμήμα κινητήρα παύει αυτόματα κάθε εγγύηση της αντιπροσωπείας. Το ίδιο θα συμβεί αν πειράξεις γεωμετρία μηχανής (κάστερ, τρέϊλ κτλ), φρένα, πλαίσιο κ.α... Τώρα, αν αλλάξεις το "κουστούμι" των πλαστικών με ένα από Astrea, ε..., δεν τρέχει και τίποτε!Γενικά πάντως καλό θα ήταν, όσο ακόμα είναι το μηχανάκι εντός εγγυήσεως να μην κάνεις μετατροπές, ώστε αν κάτι συμβεί (συμβαίνει σε όλες τις μάρκες...), να καλυφθείς εξ ολοκλήρου από την αντιπροσωπεία. arisxios, δες και αυτό το βιντεάκι... Σε συνδυασμό με εκείνο που ανάρτησε ο getsim andreas, θα έχεις καλυφθεί πλήρως, σχετικά με τις ρυθμίσεις βαλβίδων στα "παπάκια". 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευδηλιώτης 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2020 Επειδή βλέπω ότι αρκετοί θέλετε πληροφορίες και για την ρύθμιση των βαλβίδων και για τις ανοχές για το φίλερ και για το λύσιμο του μπροστινού συστήματος κτλ, κτλ, θα αναρτήσω το πλήρες service manual (για όσους δεν το έχουν ήδη,,,), το οποίο είναι κοινό και για το DY και για το Sprinter. Εμπεριέχει τα πάντα για τα μηχανάκια μας! https://drive.google.com/file/d/1QbQvW9k79f_ENEXul9FavmFiZAA4-ivR/view 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arisxios 169 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2020 Ευχαριστώ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες