Jump to content

raival

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  29
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

7 Neutral

Σχετικά με το μέλος raival

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική
 • Γενέθλια 20/01/1967

Άλλα Στοιχεία

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τόπος
  ------------

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Μοντέλο
  dy 125rs
 • myBike: Κυβισμός
  120

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  MT HELMETS

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. raival

  Daytona Dv 125RS

  Πως τα κατάφερες και σε δύο χρόνια έκανες μόνο 3600 km ?
 2. raival

  Daytona Dy 125 φρένα

  Προς τα εκεί βλέπω κι εγώ να είναι το πρόβλημα... Μάλλον από το έμβολο. Το φρένο δίνει την αίσθηση ότι πιάνει - αφήνει οπότε μάλλον έχει στραβώσει και η δισκόπλακα
 3. raival

  Daytona Dy 125 φρένα

  Μια χαρά δουλεύτηκε η δισκόπλακα ... Άλλωστε ένα μικρό τσιμπιματάκι κάνουμε συνήθως για βοήθεια στο σταμάτημα .. Δηλαδή στα σκούτερ που δεν έχουν την βοήθεια της μηχανής όσο τα παπιά στο κόψιμο ταχύτητας και πλακωνόμαστε στα φρένα , θα έπρεπε με κάθε γέμισμα βενζίνας να αλλάζουμε και φρένα; Όσο για το πλύσιμο όπως είπα το έχω άπλυτο από το φθινόπωρο ..
 4. raival

  Daytona Dy 125 φρένα

  Αυτό ακριβώς κάνει και γι αυτό τα έλυσα να τα δω. Προσεχώς η φώτο ... Το παπί έχει 12.500 και είχε αλλαχθεί στα 10.000 Αυτό θέλω να βρω. Δεν καταλαβαίνω γιατί για 2-3 μήνες ήταν εντάξει μόλις την βάλαμε άρα δεν βάλαμε κάτι στραβό αλλά στην πορεία στράβωσε.. Κάτι πάει λάθος για δεύτερη συνεχόμενη φορά και δεν νομίζω να είμαι εγώ. Έχω κι ένα σκούτερ και είναι μια χαρά, και αυτό το λέω μήπως εγώ κάνω κάτι στραβά και δεν το καταλαβαίνω.
 5. raival

  Daytona Dy 125 φρένα

  Για δεύτερη φορά έχω στραβή δισκόπλακα μπροστά. Την είχα αλλάξει στην εγγύηση τον Δεκέμβριο και έχει κάνει μόλις 2500 χιλ .. Για το ότι δεν την έχω ακουμπήσει κάπου είμαι σίγουρος. Ούτε την πρώτη ούτε βέβαια την δεύτερη. Για νερά καθώς είναι ζεστή να σας πω ότι το μηχανάκι δεν το έχω πλύνει από το φθινόπωρο. Ξέρω θέλει πλύσιμο. Το θέμα είναι να βρεθεί το φταίει και στραβώνουν οι δισκόπλακες γιατί αρχίζει πλέον να γίνεται επικίνδυνο έτσι. Κάθησα σήμερα και έβγαλα να τακάκια να τα δω και να ρίξω και ένα καθάρισμα .... Όπως θα δείτε στην φώτο το ένα τακάκι δεν πατάει σε ένα σημείο που δείχνω με το βέλος αφού υπάρχει το στράβωμα ,,, Μήπως ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Σκέφτηκα μήπως κάποιο έμβολο δεν πατάει σωστά τα τακάκια και ειδικά το κάτω εκεί που φαίνεται στο τακάκι.
 6. Τις τελευταίες φορές είχα δει κι εγώ ανεβασμένη αρκετά την κατανάλωση. Από 2,2/100 είχα πάει στα 3/100 . Αυτό που είχε αλλάξει ήταν ο τρόπος χρήσης αφού δεν πήγαινα πλέον στη δουλειά μου που ήταν στα 18χιλ + 18 η επιστροφή, αλλά στο καφενείο του χωριού που είναι 500 μέτρα.. Ξανάκανα στο τελευταίο γέμισμα όμως μεγάλες αποστάσεις και επέστρεψε στα 2,2/100 km. Ελπίζω να κρατήσει λίγο ο καιρός τις αλκυονίδες μέρες να το ξανακάνω γιατί άρχισα να έχω κι εγώ ανησυχίες για την κατανάλωση..
 7. raival

  Daytona Dy 125 '17

  Και για να αναφέρω και τα θετικά.. Η στραβή μπροστινή δισκόπλακα και η εξάτμιση που κουδούνιζε αλλάχτηκαν χθες μέσω εγγύησης .. Η εξάτμιση όπως μου είπε είχε σπάσει το διάφραγμα εσωτερικά.. Όλα καλά πλέον και βαδίζω προς το νέο έτος με το ανανεωμένο μου μηχανάκι .. .. Καλά Χριστούγεννα σε όλους..
 8. raival

  Daytona Dy 125 '17

  Οκ με πείσατε.. Πάω να το φτιάξω με λίγο κενό...
 9. raival

  Daytona Dy 125 '17

  Το γκάζι πρέπει να έχει ένα μικρό κενό στην αρχή ή όχι.. Τώρα δεν έχει και θα το έλεγα και κάπως επικίνδυνο κάποιες στιγμές που πάω να σταματήσω και δεν κλείνει τελείως .... Για πείτε ρε παιδιά γιατί σύντομα θα το πάω για σέρβις..
 10. raival

  Daytona Dy 125 '17

  Για την ώρα έχουμε και λέμε μετά από 8 μήνες χρήσης. Η σχάρα πήγε άκλαυτη... Έβαλα άλλη αλλά έβαλα και αντιρίδες τώρα... Θα δούμε τι θα γίνει .... Μετά από σέρβις ανακάλυψα πρόβλημα στα φρένα.. Νόμισα ότι κάτι έκαναν και σκέφτηκα να το αφήσω να τους το πω στο επόμενο σέρβις. Πήγα όμως για να βάλουμε την σχάρα και όταν τους το είπα και το κοίταξαν μου είπαν ότι είναι στραβή η δισκόπλακα. Δεν ξέρω πως τα κατάφεραν και έγινε κάτι τέτοιο αλλά με βλέπω πάλι με το χέρι στην τσέπη.
 11. Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου ... Νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω κάτι τέτοια και ήθελα να με βάλω σε μια γωνιά να με αρχίσω στα χαστούκια μπας και στρώσω. Η συνήθεια τελικά είναι μεγάλο πράγμα. Τεράστιο. Για να σας δώσω να καταλάβετε είχα να οδηγήσω μηχανή μια εικοσαετία. Τόοοοτες οδηγούσα για καμιά δεκαπενταριά χρόνια όχι παπί αλλά τις κλασικές πρώτη κάτω και οι υπόλοιπες πάνω, κατέβασματα κάτω. Παρότι είχα είκοσι χρόνια να οδηγήσω οι κινήσεις έμειναν και το μυαλό κόλλησε εκεί. Ξεκίνησα το παπί σιγά σιγά στρώνοντάς το αλλά που και που την μαλακία μου την κάνω.
 12. Κάτι παραπάνω από Άψογος....
 13. raival

  Daytona Dy 125 '17

  Στο δικό μου έσπασε η σχάρα ... Για την ώρα έκανα πατέντα και την βολεύω αν και όχι για πολύ . Καμιά σχάρα της προκοπής ξέρετε ; Κάνα κόλπο τέλος πάντων ; Μέχρι να μπει χειμώνας να έχω χρόνο να φτιάξω μια δική μου να σηκώνει και γάιδαρο...
 14. raival

  Daytona Dy 125 '17

  Έχεις κάνα link ποια λάμπα έβαλες και πως την έβαλες όπως λες χωρίς ντουί; Ωραίος .... Περίπου προς τα εκεί προσανατολίζομαι κι εγώ αφού όμως το ξεχρεώσω. Αν και λέω να χτυπήσω για να έχω συν ένα σκούτερ , έτσι για την διαφορά... Βέβαια το σκούτερ δεν έχει την οικονομία του παπιού αλλά αφού θα έχω ήδη ένα παπί ένα σκούτερ καλό θα είναι. Ο πάπιος εν τω μεταξύ δίνει τα λεφτά του μόνος του μόνο από τη διαφορά που έχω από την βενζίνα σε σχέση με το αυτοκίνητο.
 15. raival

  Daytona Dy 125 '17

  Βλέπω υπάρχουν κι άλλα βενζινάδικα σαν αυτό που έβαζα εγώ και μου έβαλε μια μέρα 3,9 λίτρα όπως έχω πει και πριν κάνα δύο εβδομάδες και είχα ανεβάσει και φώτο. Αφού το ντεπόζιτο είναι ποιό μικρό πως βάζουν τόση βενζίνα οι μπαγάσηδες ; Εγώ έχω κάνει πάντως μέχρι 152 χιλιόμετρα. Δεν έμεινα βέβαια και έβαλα βενζίνη , 3,46 λίτρα. Στο τσακ πρέπει να ήμουν. Το έχω σκεφτεί κι εγώ να πάρω κάποια στιγμή ένα μπουκάλι με βενζίνη για να μπορέσω να φτάσω μέχρι τελευταία σταγόνα. Έχω πλέον σταθερή κατανάλωση στα 2,2 λίτρα / 100 χιλιόμετρα μετρημένα με τα διάφορα προγράμματα που κυκλοφορούν για τα κινητά. Όμως δεν ρίχνω τέρμα γκάζια. Γκάζι μέχρι την μέση περίπου ή και λιγότερο και μέση ταχύτητα 60-80km/h. Δεν κυκλοφορώ βέβαια σε καμιά εθνική. Είμαι σε νησί με ότι συνεπάγεται αυτό.
×
×
 • Create New...